Потресен съм от поведението на Т.Живков

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Мар 2009, 14:26

hemicharger написа:Добре де кажете поне как се е изгаврил с нея и какво й е казал, за тея които са изпуснали предаването.

http://vbox7.com/play:d9907eda http://vbox7.com/play:cb822dcf Може би е това :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 30 Мар 2009, 15:27

Мен пък ме издразни дори повече поведението на останалите, отколкото на самият Тодор Славков. Аре, че той е боклук, изнасилвач, пияница, простак и нагъл - въобще лицето на бившият комунистически елит, който ни управлява и сега (като малък най-добрите му приятелчета, с които си играел пред блока били Станишев и прокурора Велчев) - това всички го знаем.
Ама защо никой от другите мишоци не смее да му каже нищо? Напротив, викнаха Криси настрани „да не го дразнела“, и едва ли не ще я накарат да си тръгне, само и само на „Тошко“ да му е арно и спокойно :shock: ?!
И най-големият мишок - КОШЛУКОВ, който уж преди да влезе се правеше на мъж пред публиката, а после като се изправи очи в очи със Славков му се свиха сърмите - той тръгнал да се кара на Криси, че си отстоява позицията, ми не се скрила като него в дупката си. Ми няма да се скрие, щото ТЯ е по-голям МЪЖ от теб бе, дето си се насрал там пред едно мамино детенце. :roll:

Въобще ако не друго, то поне можем да видим черно на бяло колко наглост и гадост се крият под мазните политически усмивки на бившите комунисти и управляващият ни елит. За съжаление всички са като Славков, един свестен няма...

Предишна

Назад към Извън Темата