Потресен съм от поведението на Т.Живков
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
hemicharger написа:Добре де кажете поне как се е изгаврил с нея и какво й е казал, за тея които са изпуснали предаването.
http://vbox7.com/play:d9907eda http://vbox7.com/play:cb822dcf Може би е това

Никой не мое ма връне на селу!
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Мен пък ме издразни дори повече поведението на останалите, отколкото на самият Тодор Славков. Аре, че той е боклук, изнасилвач, пияница, простак и нагъл - въобще лицето на бившият комунистически елит, който ни управлява и сега (като малък най-добрите му приятелчета, с които си играел пред блока били Станишев и прокурора Велчев) - това всички го знаем.
Ама защо никой от другите мишоци не смее да му каже нищо? Напротив, викнаха Криси настрани „да не го дразнела“, и едва ли не ще я накарат да си тръгне, само и само на „Тошко“ да му е арно и спокойно
?!
И най-големият мишок - КОШЛУКОВ, който уж преди да влезе се правеше на мъж пред публиката, а после като се изправи очи в очи със Славков му се свиха сърмите - той тръгнал да се кара на Криси, че си отстоява позицията, ми не се скрила като него в дупката си. Ми няма да се скрие, щото ТЯ е по-голям МЪЖ от теб бе, дето си се насрал там пред едно мамино детенце.
Въобще ако не друго, то поне можем да видим черно на бяло колко наглост и гадост се крият под мазните политически усмивки на бившите комунисти и управляващият ни елит. За съжаление всички са като Славков, един свестен няма...
Ама защо никой от другите мишоци не смее да му каже нищо? Напротив, викнаха Криси настрани „да не го дразнела“, и едва ли не ще я накарат да си тръгне, само и само на „Тошко“ да му е арно и спокойно

И най-големият мишок - КОШЛУКОВ, който уж преди да влезе се правеше на мъж пред публиката, а после като се изправи очи в очи със Славков му се свиха сърмите - той тръгнал да се кара на Криси, че си отстоява позицията, ми не се скрила като него в дупката си. Ми няма да се скрие, щото ТЯ е по-голям МЪЖ от теб бе, дето си се насрал там пред едно мамино детенце.

Въобще ако не друго, то поне можем да видим черно на бяло колко наглост и гадост се крият под мазните политически усмивки на бившите комунисти и управляващият ни елит. За съжаление всички са като Славков, един свестен няма...
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4