Кола пропадна в дупка в центъра на София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 30 Мар 2009, 11:01

Проблема е , че никои никога не е виновен за нищо. Сега трябва да испраскат виновниците за дупката с една здрава глоба , за следваща пак так и пак и пак и ще се оправят нещата. И за всичко трябва да е така. Троша си колата в дупка , викам полиция , след това да се знае кои е виновен , че я има тая дупка , дали пътища ад или там които трябва , плаща ми ремонта , плаща ми обещетение задето съм си скъсал нервите и то не 50 - 100 лева , 1000-2000 евра и като ги охапят 100-200-1000 пъти всичко ще си доиде на място и ще си вършат работата. Пари за пътищата не , че няма просто се краде прекалено много. Скоро мои познат които е навътре в нещата ми разправяше за канализацията на един малък курорт които има одобрен проект. Проекта бил за 22 милиона , одобрени там от които трябва , само , че на фирмата испълнител , за да е тя испълнител от висши служители и се казва правиш го за 6 милиона , другите ги връщаш и ще вземеш поръчката. Следователно фирмата испълнител го прави от лошо по лошо само и само да искара 200-300 хиляди лева. Същото е и с пътища и навсякъде. Ако за нещо се отпуснат 5 лева , 4 се крадът , с един лев се закърпва временно положението. Разликата с чужбина е , че там също крадат , ама вместо от 5 лева да откраднат 4 , 6те откраднат 50 стотинки и всички ще са доволни.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 30 Мар 2009, 11:43

Горкият човечец наистина....
да чукам на дърво на мен да не се случва....
Гледам че пак политиканствате... та да се чключа като изрично заява че съм необвързан политически и не изпитвам пристрастия...
Лицето Боико Борисов няма вина за дупката - Позицията Кмет на София обаче носи отговорност => ББ е този които трябва да яде дървото...

Наистина не я е изкопал тои ама все пак тои е МОЛ на софия :)
Ако тои не иска да обира пешкира то да не е ставал кмет.... Аз кои да обвиня като потърпевш... Жоро дето е копал ли... пешо дето не е зарил ли? моя работа ли е да подсигуря безомасното преминаване от точка А до точка Б... не си ли плащам затова? софииска вода била... Общината била... ми за кво ми е кмет бре... та да си вее гъза с моите пари за да си вкарвам аз колата в новопоявилите се подземни гаражи?!

Да казвам ли че вчера за три минавания по европеиският булевард "Околовръстен Път" в новата част - посока Бояна след драгалевско шосе ... та за три минавания оттам имаше 5 коли които бяха наскачали по островчето... Егати и булеварда.... ама ако кмета минаваше оттам не табели ми регулировчици и мажоретки щяха да са накацали...

Или да дам пример как се прави отсечка от 500 метра (бул. Цар Борис) за вече 3 месеца....и за три месеца се положи една лента от четири.... и там ли аз трябва да търся кои е виновен.... да не работя аз в общината/кметството дали някой в моя офис ако осере нещата някой от ония ли ще доиде да ги оправя и да търси кои е виновен... НЕ - аз ще поема отговорнстта и ще се погрижа това да не се повтаря... ама ако знам че осрани или не пак ще ми платят то ще ми е през...

Та дали Боико Борисов е виновен - ми не мисля. За мен КМЕТА е виновен а кои е тои няма значение.
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

Предишна

Назад към Извън Темата