По тъмно - млади водачи
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Според мен това делене на млади и стари е пълна глупост-законът трябва да е еднакъв за всички. Без излишна носталгия по годините на соца, смятам, че е един стикер "млад водач" ще помогне да се избегнат конфликтни ситуации-като го знаеш че е новобранец да имаш едно наум и да си по- внимателен с такива колеги, понеже правят грешки и от притеснение, колкото и да се стараят да правят всичко както трябва. Шофьор се с става с много кормуване при всякакви условия.
Никой не мое ма връне на селу!
- lycki
- кандидат ентусиаст
-
Според мен трябва да има ограничение единствено в мощноста на колата за младите водачи-примерно до 50-60 коня.Като направи 2-3 години зад волана без сериозни нарушения тогава по мощна кола,макар че пак няма гаранция щото има хора които имат книжки от 20 г.а не са минали и 1000 км.сами.А има разлика дали 50 годишен е взел книжка или 18 годишен-акъла е друг.Лично аз не искам някой пиян и дрогиран пиклю като са връща от дискотека да ма блъсне челно със 180 км/ч само щото бащаму му купил голяма и мощна кола да си избива комплексите на пътя. 

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Чудят се какви глупости да вкарат вече като закони...и какво ако съм на 25години,аз пак може да си имам ъкъла на 12годишен...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
zvezdo88 написа:Е.Димитров написа:Josefinne написа:bivola написа:Нощното каране го оправдавам до някъде , празни пътища, изкушаване да натиснеш педала , де да знам , това по бих го приел
някъде, ако се прибира от друг град, ако се прибира от заведение - да си остави колата ли?
Точно тогава,когато се прибира от заведение е повече от задължително да си остави колата
Защо да е задължително ??? Аз винаги си излизам по заведения с колата и се прибирам с нея - не всички пием алкохол . Но наистина е страшна глупост тоя закон ...
Не само алкохола въздейства на нервната система и преценката,това е силната музика,"добрите" приятели и/или новата мадама дето искаш да впечатлиш с уменията си на "рейсер"
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
хуу де , през деня немога да вдигна 150 и да се испраскам в някоя кола или кво ? Вечер даже се кара по лесно защото няма трафик.
It`s party time !
- Простак
- Старши Алкохолик
-
- Кара: колата да харчи
Josefinne написа:Димитров, ходенето на заведение не означава задължително пиене. Лошо е, че вече се приема, че е така.Прибрала съм се след дискотеки, клубове, барове и все с колата, а алкохол не съм близвала. Не обичам да пия.
Не разбрах - ако имаш 1 година стаж и си под 25, то млад шофьор ли си?
Не не си млад шофьор
- martin_anastasov
- Потребител
-
- Кара: E39 530i
Аз съм за този Закон. Може в началото да има неща за изглаждане, но и един живот да спаси пак е добре.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Относно това с кубатурата е голяма измислица, да се ограничи мощността съм съгласен, да се ограничи патуването извънграда, нощем съм съгласен, но в града да си е okay.
Въпреки че преди около 5-6 месеца преминах едната година стаж, смятам, че донякъде са основателни макар и недоизкусурени тези закони, а и все някакво начало трябва да бъде поставено отнякъде, вярно не ни е това единствения проблем, но дори и той елеминиран си е нещо. Ние типично по български гледаме на нещата "това ли ни бил най-големия проблем и т.н." е не е най-големия, но е проблем.
Лошото е това, че времето не определя опита и уменията.
Може да имаш 1 година стаж но да си карал 30 000 км и и в същото време да си карал 3000 километра.
Въпреки че преди около 5-6 месеца преминах едната година стаж, смятам, че донякъде са основателни макар и недоизкусурени тези закони, а и все някакво начало трябва да бъде поставено отнякъде, вярно не ни е това единствения проблем, но дори и той елеминиран си е нещо. Ние типично по български гледаме на нещата "това ли ни бил най-големия проблем и т.н." е не е най-големия, но е проблем.
Лошото е това, че времето не определя опита и уменията.
Може да имаш 1 година стаж но да си карал 30 000 км и и в същото време да си карал 3000 километра.

E34, E38
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Добре де аз като съм на 24г,а карам от 13 годишен и имам към 1 милион км зад гърба си и нито едно ПТП те пак могат да си ме искарат млад шофьор
Няма закон,който да ме спре да карам

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
saleen написа:Според мен това делене на млади и стари е пълна глупост-законът трябва да е еднакъв за всички. Без излишна носталгия по годините на соца, смятам, че е един стикер "млад водач" ще помогне да се избегнат конфликтни ситуации-като го знаеш че е новобранец да имаш едно наум и да си по- внимателен с такива колеги, понеже правят грешки и от притеснение, колкото и да се стараят да правят всичко както трябва. Шофьор се с става с много кормуване при всякакви условия.
Колеги и според мен не трябва да се взимат мощтни коли на новобранците!!!
Аз съм започнал с лада петица и т.н.
Нека помислим не е ли на първо място живота!!!!!
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Най-добре колеги е да си набием в главата че шофьорска книжка се взема на 25 г. и с взимането й можеш да се качиш и на драгстер ако искаш
Мисля че значително ще нарастне броя на 316-ките в градовете
(ако на хората им пука ест.)

M - The most powerful letter in the world
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
S_h_e_f_a написа:Добре де аз като съм на 24г,а карам от 13 годишен и имам към 1 милион км зад гърба си и нито едно ПТП те пак могат да си ме искарат млад шофьор![]()
Имаш 1 година стаж , значи не се водиш млад шофьор

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

А сега благодарение на тях по-добър шофьор ли си станал - като преценка в ситуации и прочие?
Аз имам книжка от септември, качвал съм се в семейното возило точно веднъж и не знам дали скоро ще се кача пак
п.с. Аз пък съм за това да има писти и полигони където да може да иде човек и да си покара ей така без куки и без да пречи на другите, ама и тези неща май умряха със соца
Аз имам книжка от септември, качвал съм се в семейното возило точно веднъж и не знам дали скоро ще се кача пак

п.с. Аз пък съм за това да има писти и полигони където да може да иде човек и да си покара ей така без куки и без да пречи на другите, ама и тези неща май умряха със соца

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5