млад шофиор !!!
Модератор: Общи модератори
Archangel написа:Рядко съм виждал някой като се ядоса да сипва повече от мене![]()
![]()
Не се сдържах просто

И още нещо има... това за 70год. много ме издразни.
В БГ има 70г. хора, които никога не са карали извън селото, има и такива с милиони километри, от чиито опит можем само да се учим.
bogibmw написа:за твое сведение карам всеки ден имам книжка от 7 месеца и имам над 5000 километра за това време
Страшен си брат. Бъди здрав и карай кротко!
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
bogibmw написа:за твое сведение карам всеки ден имам книжка от 7 месеца и имам над 5000 километра за това време
И това те прави професионален шофер

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
bogibmw написа:сега записах С категория като я изкарам ще карам камион а те искат ограничение на кубатура смешно
Аз сериозно си го задавам тоя въпрос,като нямам право над 1.6 кола а имам категория С мога ли да карам камион!?

Обсъждано е това за С категорията - много малко са 18-20 годишните които могат да минат психо теста

@bogibmw Така като гледам как пишеш и една мисъл я вкарваш в 4 поста, ти едва ли ще го вземеш, така че не се притеснявай

и по темата: мхмм... уникално тъпи промени са замислили... може би единственото горе долу смислено е това с 10-те км/ч по ниска скорост. Поради липсата на инстинкт и правилни реакций в младоте шофьори.
едит и господ нема да ни оправи нас, па камоли ония пред коня ... (това относно долния пост)
Последна промяна RAM-FR на 07 Апр 2009, 21:47, променена общо 1 път
Съмнявам се
И се научи да пишеш правилно, защото си неграмотен!

Последна промяна reindeer на 07 Апр 2009, 22:08, променена общо 1 път
Само спри да ми пъшкаш в ушите БУ, главата ми се наДУ ....

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Това вече наистина ще те направи професионален шофьор...bogibmw написа:сега записах С категория като я изкарам ще карам камион а те искат ограничение на кубатура смешно
За това едно време не можеше да се кара С категория на тези години...bogibmw написа:не се притесняваи за психото защтото има много мои приятели между 18 с 20 години които го взеха така че ще го взема и аз
и по темата: мхмм... уникално тъпи промени са замислили... може би единственото горе долу смислено е това с 10-те км/ч по ниска скорост. Поради липсата на инстинкт и правилни реакций в младоте шофьори.
Мда... и като излезеш примерно на магистралата и влезнеш в крайна лява да изпреварваш камион със 120км/ч и не си преценил реално ситуацията и те забърше някой с 190-200км/ч... или пък ти се пръсне гумата при 120?
За градско си е направо немислимо реално погледнато, защото за пример взимаме улица като... да кажем някоя в Студентски град.. там даже ще е наболя проблема. Ограничението би трябвалод а е 40 там.. и я си представете сега, колко студенти взимат сега книжки и си представете, че трябва да вършите някаква работа примерно с колата си там... Има да ги прескачате тия студенти дето се мърдат с 30км/ч... направо да си е*е.. мамата!
Да не говорим, че в закона е записано "Максимална позволена скорост", а не "Задължителна скорост", като има знак 50 и неможеш да караш с 50, никой не те задължава! (Засега..)