"Голямото шофиране" дава 100 000 лв на най-добрите
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
dinkomg написа:Голямо състезание няма що, КАТ и те в организационния комитет, в смисъл че ще се състезаваш спазвайки всички ограничения, например безмислени забравени пътни знаци от рода на 20 км/ч ограничение. Тогава и 24 000 часа няма да ти стигнат за да стигнеш в крайна точка
А ако нямаше ограничения щеше ли да се пуснеш да ги поцепиш с компота ?!

А относно това дали ще стигнеш за 48 часа обратно в София... ами има си т.нар малък и голям кръг. Ти си преценяваш до къде можеш да стигнеш, по кой път, за колко време така че да ти остане време да се върнеш и да си събрал оптимален брой точки за времето
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Аз бих участвал в състезание в което има етапи и в всеки етап има различна писта - условие...
Но не и да се надбягвам с каруци добитък и какво ли още не... стигат ми емоциите по пътищата и без да се състезавам...
Но не и да се надбягвам с каруци добитък и какво ли още не... стигат ми емоциите по пътищата и без да се състезавам...

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Според мен всяка кола ще има gps и по него ще се следи дали превишават скоростта или не. А и се предполага че във всяка кола ще има камера (поне една), все пак по телевизията ще го излъчват - ще е интересно да се видят реакциите на екипажите в различни ситуации.
Но от прочетенето става ясно, че не скоростта ще е решаваща - все пак имаш два дена постоянно шофиране из цялата страна. Трябва да се избере оптимален маршрут, оптимално спиране за почивка (затуй екипаж от трима - един кара, друг спи, трети ....) и такива ми ти работи. Иначе и аз бих го гледал по телевизията.
Може пък баш заради това състезание да махнат някои глупави знаци, така че и обикновенните хра да отдъхнат
и да има някакъв смисъл.
Колкото за печалбата - ако ще е и половин милион да изкарат организаторите, важното е да го направят кадърно и интересно.
Но от прочетенето става ясно, че не скоростта ще е решаваща - все пак имаш два дена постоянно шофиране из цялата страна. Трябва да се избере оптимален маршрут, оптимално спиране за почивка (затуй екипаж от трима - един кара, друг спи, трети ....) и такива ми ти работи. Иначе и аз бих го гледал по телевизията.
dinkomg написа:.... в смисъл че ще се състезаваш спазвайки всички ограничения, например безмислени забравени пътни знаци от рода на 20 км/ч ограничение. Тогава и 24 000 часа няма да ти стигнат за да стигнеш в крайна точка
Може пък баш заради това състезание да махнат някои глупави знаци, така че и обикновенните хра да отдъхнат

Колкото за печалбата - ако ще е и половин милион да изкарат организаторите, важното е да го направят кадърно и интересно.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами аз колеги предлагам ние(притежатели на БМВ и техни приятели) да си направим едно такова състезание,където "състезание" не е точната дума ...по скоро разходка по забележителности за 3 дена
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
ГОЛЯМОТО СЪНУВАНЕ И 100 000 ЛЕВА
това е смешно,ако наградата беше 5-10 000 лева да повярваш,но 100 000 лева няма как да стане в нашата родина,ясно е че парите ще си ги прибере техен човек,това ще си остане, голямото сънуване за участниците които искат да спечелят парите
- valery
- кандидат ентусиаст
-
От прочетеното в техния site нещо не ми стана много ясно със стартирането, как хем ще тръгват през 10сек. (това прави 6 автомобила в минута, а те са 500) , хем трябва да финишират всички в 17.00 часа в неделя (дори е дадено пример).
Нищо не са споменали за двумесните автомобили, при тях няма как да се качи оператор, няма как и да има контрол.
Сигурен съм, че няма възможност за 100 не 500 устройства за проследяване и следене на скороста, което значи, че ще се кара на макс.
Ако някой има предварително местата за чекиране, да знае че задължително ще е от първите 3-ма. Не ми се вярва да не изтече информация в крайна сметка говорим за 32 места, които трябва да бъдат подготвени.
В крайна сметка не мисля, че ще се съберат толкова участници, а и не е казано кой тв канал ще им партньор - значи за сега няма такъв. В този вариант не мисля, че ще излезне нещо хубаво, освен ако няма детайли, които да не са споменали или може да не са ги измислили още.
С други думи едно голямо нищо, базирано на една добра идея.
Иначе толкова ми се кара из страната (пък и не само), че направо съм готов тюда тръгвам.
Нищо не са споменали за двумесните автомобили, при тях няма как да се качи оператор, няма как и да има контрол.
Сигурен съм, че няма възможност за 100 не 500 устройства за проследяване и следене на скороста, което значи, че ще се кара на макс.
Ако някой има предварително местата за чекиране, да знае че задължително ще е от първите 3-ма. Не ми се вярва да не изтече информация в крайна сметка говорим за 32 места, които трябва да бъдат подготвени.
В крайна сметка не мисля, че ще се съберат толкова участници, а и не е казано кой тв канал ще им партньор - значи за сега няма такъв. В този вариант не мисля, че ще излезне нещо хубаво, освен ако няма детайли, които да не са споменали или може да не са ги измислили още.
С други думи едно голямо нищо, базирано на една добра идея.
Иначе толкова ми се кара из страната (пък и не само), че направо съм готов тюда тръгвам.
- GorillaZoe
- Потребител
-
10000000000000% пирамида !
Немога да повярвам, че някой от вас найстина се връзват....
Бас държа, че след 1 седмица макс сайта ще е затворил и сички следи ще са изчезнали...
тия пишман измамници само ,чакат 10на рибки да им метнат 500 кинта и ще изчезнат...
Немога да повярвам, че някой от вас найстина се връзват....
Бас държа, че след 1 седмица макс сайта ще е затворил и сички следи ще са изчезнали...
тия пишман измамници само ,чакат 10на рибки да им метнат 500 кинта и ще изчезнат...
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие![]()
Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах
ЦЪК
Stanchev написа:при очаквани 500 екипажа някой май иска да избие наградния фонд, и да е на тлъста печалба
маминкооооо
драги ми смехурко !!! знаеш ли колко струва да участва един пилот в дадено састезание ?????? аман от незапознати малоумници
естественно е организаторите да искат такси за участие и да желаяат да са на печалба !!! само в комунистическа българия се правеха нещата с идеяата дайте братя да дадем !!!
като примерче само приш де'кар таксата за участие е над 300 000 ЕВРО а награднияат фонд е 1-2 милиона над 350-400 екипажа шматароци сте вии БГ маняаците !!!!!!!!!
X-citer написа:

Мъжете могат да мият колите си по цял ден !!но моля ви оставете шофирането за профисионалистите !!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мен в първия момент ме грабна идеята , но щом няма да има специални отсечки отцепени за състезанието и превишени скорости, адреналин и миризма на масло,гума и съединител аз съм до тук
Просто за мен малко им се губи идеята ...
Аз разбирам ама да кажат за 24 часа да обиколите България през всичките 27 области по ето този или този маршрут
Някаква система от точки ,която да дава преднина за икономия в комбинация с най-кратко време за обиколка на страната и тогава да кажат по телевизията :
"Добър вечер дами и господа , пред нас седи победителя в конкурса ***** , който направи чудото да измина Х км за Х часа с Х гориво ... "
Георги Пенчев

Аз разбирам ама да кажат за 24 часа да обиколите България през всичките 27 области по ето този или този маршрут

"Добър вечер дами и господа , пред нас седи победителя в конкурса ***** , който направи чудото да измина Х км за Х часа с Х гориво ... "
Георги Пенчев
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
_GUNBOW_ написа:Та сега е момента да разбереме дали коравите момчета с BMWта ще смеят да се включат срещу нежният пол с нежни коли![]()
![]()
![]()
или таксата за учатие ще стрестне сърцата мъжки и корави ?
Мене пък ма е страх да не земе да ме мине некой с некоя сеатка е*баси,а и предпочитам да изразходя тея пет'стин лева за по женствени неща,като разходка с приятелката на някъде,некое ресторантче,подаръче и други тъквиз банални неМъжкарски дела

65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5