"Голямото шофиране" дава 100 000 лв на най-добрите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 15 Апр 2009, 8:15

dinkomg написа:Голямо състезание няма що, КАТ и те в организационния комитет, в смисъл че ще се състезаваш спазвайки всички ограничения, например безмислени забравени пътни знаци от рода на 20 км/ч ограничение. Тогава и 24 000 часа няма да ти стигнат за да стигнеш в крайна точка

А ако нямаше ограничения щеше ли да се пуснеш да ги поцепиш с компота ?! :mhihi:

А относно това дали ще стигнеш за 48 часа обратно в София... ами има си т.нар малък и голям кръг. Ти си преценяваш до къде можеш да стигнеш, по кой път, за колко време така че да ти остане време да се върнеш и да си събрал оптимален брой точки за времето

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 15 Апр 2009, 9:16

Добре смятахте горивото, а колко гуми ще "изхарчи" 30-ката :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 15 Апр 2009, 9:21

Аз бих участвал в състезание в което има етапи и в всеки етап има различна писта - условие...
Но не и да се надбягвам с каруци добитък и какво ли още не... стигат ми емоциите по пътищата и без да се състезавам...
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 15 Апр 2009, 12:35

а може ли с немски номера?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 15 Апр 2009, 13:27

Според мен всяка кола ще има gps и по него ще се следи дали превишават скоростта или не. А и се предполага че във всяка кола ще има камера (поне една), все пак по телевизията ще го излъчват - ще е интересно да се видят реакциите на екипажите в различни ситуации.
Но от прочетенето става ясно, че не скоростта ще е решаваща - все пак имаш два дена постоянно шофиране из цялата страна. Трябва да се избере оптимален маршрут, оптимално спиране за почивка (затуй екипаж от трима - един кара, друг спи, трети ....) и такива ми ти работи. Иначе и аз бих го гледал по телевизията.

dinkomg написа:.... в смисъл че ще се състезаваш спазвайки всички ограничения, например безмислени забравени пътни знаци от рода на 20 км/ч ограничение. Тогава и 24 000 часа няма да ти стигнат за да стигнеш в крайна точка

Може пък баш заради това състезание да махнат някои глупави знаци, така че и обикновенните хра да отдъхнат :mhihi: и да има някакъв смисъл.

Колкото за печалбата - ако ще е и половин милион да изкарат организаторите, важното е да го направят кадърно и интересно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Апр 2009, 14:37

Ами аз колеги предлагам ние(притежатели на БМВ и техни приятели) да си направим едно такова състезание,където "състезание" не е точната дума ...по скоро разходка по забележителности за 3 дена

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

ГОЛЯМОТО СЪНУВАНЕ И 100 000 ЛЕВА

Мнение от mitaka7 » 15 Апр 2009, 15:02

това е смешно,ако наградата беше 5-10 000 лева да повярваш,но 100 000 лева няма как да стане в нашата родина,ясно е че парите ще си ги прибере техен човек,това ще си остане, голямото сънуване за участниците които искат да спечелят парите

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 15 Апр 2009, 15:20

От прочетеното в техния site нещо не ми стана много ясно със стартирането, как хем ще тръгват през 10сек. (това прави 6 автомобила в минута, а те са 500) , хем трябва да финишират всички в 17.00 часа в неделя (дори е дадено пример).
Нищо не са споменали за двумесните автомобили, при тях няма как да се качи оператор, няма как и да има контрол.
Сигурен съм, че няма възможност за 100 не 500 устройства за проследяване и следене на скороста, което значи, че ще се кара на макс.
Ако някой има предварително местата за чекиране, да знае че задължително ще е от първите 3-ма. Не ми се вярва да не изтече информация в крайна сметка говорим за 32 места, които трябва да бъдат подготвени.
В крайна сметка не мисля, че ще се съберат толкова участници, а и не е казано кой тв канал ще им партньор - значи за сега няма такъв. В този вариант не мисля, че ще излезне нещо хубаво, освен ако няма детайли, които да не са споменали или може да не са ги измислили още.
С други думи едно голямо нищо, базирано на една добра идея.

Иначе толкова ми се кара из страната (пък и не само), че направо съм готов тюда тръгвам.

Потребител
Аватар

Мнение от GorillaZoe » 22 Апр 2009, 15:47

10000000000000% пирамида !

Немога да повярвам, че някой от вас найстина се връзват....

Бас държа, че след 1 седмица макс сайта ще е затворил и сички следи ще са изчезнали...
тия пишман измамници само ,чакат 10на рибки да им метнат 500 кинта и ще изчезнат...
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие :)

Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах

ЦЪК

Потребител
Аватар

Мнение от _GUNBOW_ » 23 Апр 2009, 13:51

Stanchev написа:при очаквани 500 екипажа някой май иска да избие наградния фонд, и да е на тлъста печалба :mhihi:

маминкооооо

драги ми смехурко !!! знаеш ли колко струва да участва един пилот в дадено састезание ?????? аман от незапознати малоумници

естественно е организаторите да искат такси за участие и да желаяат да са на печалба !!! само в комунистическа българия се правеха нещата с идеяата дайте братя да дадем !!!

като примерче само приш де'кар таксата за участие е над 300 000 ЕВРО а награднияат фонд е 1-2 милиона над 350-400 екипажа шматароци сте вии БГ маняаците !!!!!!!!!

Потребител
Аватар

Мнение от _GUNBOW_ » 23 Апр 2009, 14:18

X-citer написа:

обещавам да се поправя :)
Мъжете могат да мият колите си по цял ден !!но моля ви оставете шофирането за профисионалистите !!

Потребител
Аватар

Мнение от _GUNBOW_ » 23 Апр 2009, 14:29

Та сега е момента да разбереме дали коравите момчета с BMWта ще смеят да се включат срещу нежният пол с нежни коли :) :) :) :)

или таксата за учатие ще стрестне сърцата мъжки и корави ?
Мъжете могат да мият колите си по цял ден !!но моля ви оставете шофирането за профисионалистите !!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 23 Апр 2009, 14:52

Ако всичко е по план, с шефа ми ще се включим с бавноизоставащия 318is. :winky:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Апр 2009, 16:05

Мен в първия момент ме грабна идеята , но щом няма да има специални отсечки отцепени за състезанието и превишени скорости, адреналин и миризма на масло,гума и съединител аз съм до тук :confused: Просто за мен малко им се губи идеята ...

Аз разбирам ама да кажат за 24 часа да обиколите България през всичките 27 области по ето този или този маршрут :idea: Някаква система от точки ,която да дава преднина за икономия в комбинация с най-кратко време за обиколка на страната и тогава да кажат по телевизията :
"Добър вечер дами и господа , пред нас седи победителя в конкурса ***** , който направи чудото да измина Х км за Х часа с Х гориво ... "

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Апр 2009, 8:22

_GUNBOW_ написа:Та сега е момента да разбереме дали коравите момчета с BMWта ще смеят да се включат срещу нежният пол с нежни коли :) :) :) :)

или таксата за учатие ще стрестне сърцата мъжки и корави ?

Мене пък ма е страх да не земе да ме мине некой с некоя сеатка е*баси,а и предпочитам да изразходя тея пет'стин лева за по женствени неща,като разходка с приятелката на някъде,некое ресторантче,подаръче и други тъквиз банални неМъжкарски дела :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата