ТИР блъсна две BMW-та край Разград
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
saleen написа:Тираджиите са най- голямата напаст на пътяНе всичките, обаче най- опасните ситуации, които съм имал на пътя са били заради тирове
.
И аз така особено по магистралата излизат и те засичат без да им пука.
Обаче винаги им го връщам по някакъв начин.
Обикновенно имам шише с вода за изпът и им го забивамв предния прозорец!

- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Българите шофьори на "ТИР"-ове са наистина печени, поне повечето, карат разумно и са много толерантни на пътя, НО турските и румънски "шофери" като стъпят на българска земя и откачат, все едно тук закони за тях няма. Карат като бесни, правят опасни изпреварвания, на проходите това "Отбий пропусни колоната" го нямат за нищо (айде български не разбират, но знака сам си казва всичко). Имам много негативно мнение за тях и мога да разкажа много кофти случки с тяхно участие.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
За колегата BMW ///MPower : Следващият път като си купуваш нафта на 1,20 от някой камион на някоя фирма като мен, си помисли дали на теб ще ти е приятно да ти окрадат джанти, лайсни и други неща от М-пакета, които струват примерно 1000лв и да видиш после някой, който се хвали, че ги е купил от крадеца за 500лв. Както мислиш че би се почувствал, така се чувствам и аз като чета поста ти. Иначе сме против кражбите и не ги толерираме, нали.... Лошото в шофьорите и много от българите е, че като отидат да работят някъде, виждат, че парите са малко и си казват:" Ще поработя тука отпървом за без пари и после като разбера каква е "далаверата" и какво има за крадене ще почна да печеля." Най-добре е човек като види, че парите са малко, да каже че са малко на работодателя и да си потърси друго - за кадърните работа има много.
- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 само с десния крак
- Мечтае да кара: m5
е това е мнение-компетентно-мисля че трябва да се спре до тукМордехай написа:Около десет години бях шофьор на "тир". Сред колегите ми наистина има много прости и глупави хора - като обиждате всички падате на тяхното ниво. Много от шофьорите на леки коли нямат представа какво е туй нещо "тир". Та "тир" може да бъде и микробус, и соло камион, и прицеп, и автовлак. "Тир" е конвенцията (законовата уредба) под която пътува дадено превозно средство. Един нормален прицеп (влекач с полуремарке) натоварен тежи около 40тона и ако се движи с 80км/час и има изправни спирачки - има спирачен път не по-малко от 150метра. Следващият път като решите да спирате пред "тир" си помислете как може да се спре във вас. Когато изпреварвате "тира", както казва един колега, изпреварвайте го колкото можете по-бързо, защото повечето камиони в Булгаристан са изпуснати откъм техническо състояние и във всеки един момент може да се откачи някоя кормилна щанга и "тирът" да кривне нанякъде или да гръмне гума (напомпани са с по 8-9атмосфери) и колата ви да изхвърчи нанякъде. За тези години съм навъртял 1,5 милиона км и нямам нито една катастрофа. Колегата, който казва че съм боклук - замисли се ти какъв си и колко километра си минал и дали си катастрофирал. Нека бъдем толерантни едни към други на пътя, имал съм случаи да застигна лека кола, която се движи с 85км/час, "тирът" има ограничител на скоростта, който се включва на 90км/час - опитвам да премигна на лекия автомобил да се задвижи по-бързо, но той не реагира, тръгна да го изпреварвам и той дава газ... и на мен ми идва да му дам урок и да го пратя в канавката. Тъй като повечето шефове на транспортни фирми са също доста простовати хора и не преценяват кой става и кой не става - още дълго време ще наблюдаваме неадекватни "тираджии". Много пъти ми е идвало да си продам камионите и пак да се кача само аз да си карам точно поради некадърността на шофьорите. Още много мога да ви кажа и напиша, но тука има много добри майстори на шофьорлъка и да не ги дразня повече... http://www.youtube.com/watch?v=GQccbq8VwyU http://www.youtube.com/watch?v=oaJ0EUyu2_Q
NE SI GO DAVAM BMW-to-MOE SI E!!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Глупости на таркалета-аз карам с 90 км/ч и непрекъснато ме изпреварват тирове минимум със 110-120-като цяло с толкова се движат, всеки който се е качвал в кола може да го потвърди 

Никой не мое ма връне на селу!
- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
около вашия град минават само фесове.....аиде стига си се заяждал
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
lozen_bmw написа:около вашия град минават само фесове.....аиде стига си се заяждал
Себе си ли имаш предвид

Никой не мое ма връне на селу!
- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
е от лесово къде влизаш бе ,ама много си зле ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ МЕ Е СРАМ ,чЕ КАРАМ ''БМВ''!!!!до вчера бяхте на каруци......това ми е последното мнение за теб, спирам да отговарям на тъпите ти мнение.аиде излез от вас направи едно кръгче из стралджа да се изкефят момите
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Xpyc_xpyc написа:Rebel написа:ТИР-аджиите си ги слагам под 1 знаменател ВСИЧКИ и не ми дреме, както и 80% от рейсаджиите. Няма такива гнусни боклуци, особено турскитеТова като видя на магистрала ТИР в най-лявата лента направо ми идва да повърна от адреналин и яд. Мърши гадни, тръгваш на някъде, караш спокойно, возиш си приятелката и насреща те връхлита нещо, което тежи 40 пъти повече от теб и в много случаи няма какво да направиш освен да се молиш. Чувстваш се като мравка.
Понеже полицята няма да направи нищо по въпроса, апелирам към всички колеги, при всяка възможност да спрат някой такъв мизерник без да застрашават движението - да го смазват от бой, имайки предвид, че това е един потенциален убиец
Аве смешник я ходи да спиш ве ко са ти виновни всички тираджий това че някой измекяри като например турците и някой българи се мислят за голяма работа като карат ТИР и правят простотии.Но не всички са както ти казваш "гнусни боклуци".
Познавам доста хора който са тираджии и са доста добри шофьори това че си си купил BMW и се мислиш че си голяма работа на 100% съм сигурен че като видиш някой голджия се дърпаш с него за да си избиеш комплексите.
Абе охльов, само кротко с епитетите. Аз като съм тръгнал на някъде - знам накъде отивам и искам да стигна, такива с Голфчета дето ми се пънат по светофарите и разни други плазмодии само им давам десен бутон и IGNORE. Нещо си се припознал, ходи обяснявай на некой друг кой е смешник и кой е комплексар, аз ако искам да се доказвам пред някой и "да си избивам комплексите" мога да го правя на 20 други места, но не и на пътя.
И аз познавам много готини цигани, работливи и умни, ама като цяло мангалите не са ли боклуци?! Същото е
Rebel написа:Xpyc_xpyc написа:Rebel написа:ТИР-аджиите си ги слагам под 1 знаменател ВСИЧКИ и не ми дреме, както и 80% от рейсаджиите. Няма такива гнусни боклуци, особено турскитеТова като видя на магистрала ТИР в най-лявата лента направо ми идва да повърна от адреналин и яд. Мърши гадни, тръгваш на някъде, караш спокойно, возиш си приятелката и насреща те връхлита нещо, което тежи 40 пъти повече от теб и в много случаи няма какво да направиш освен да се молиш. Чувстваш се като мравка.
Понеже полицята няма да направи нищо по въпроса, апелирам към всички колеги, при всяка възможност да спрат някой такъв мизерник без да застрашават движението - да го смазват от бой, имайки предвид, че това е един потенциален убиец
Аве смешник я ходи да спиш ве ко са ти виновни всички тираджий това че някой измекяри като например турците и някой българи се мислят за голяма работа като карат ТИР и правят простотии.Но не всички са както ти казваш "гнусни боклуци".
Познавам доста хора който са тираджии и са доста добри шофьори това че си си купил BMW и се мислиш че си голяма работа на 100% съм сигурен че като видиш някой голджия се дърпаш с него за да си избиеш комплексите.
Абе охльов, само кротко с епитетите. Аз като съм тръгнал на някъде - знам накъде отивам и искам да стигна, такива с Голфчета дето ми се пънат по светофарите и разни други плазмодии само им давам десен бутон и IGNORE. Нещо си се припознал, ходи обяснявай на некой друг кой е смешник и кой е комплексар, аз ако искам да се доказвам пред някой и "да си избивам комплексите" мога да го правя на 20 други места, но не и на пътя.
И аз познавам много готини цигани, работливи и умни, ама като цяло мангалите не са ли боклуци?! Същото е
ЛАЛ ама ти и в колата ли имаш IRC бе браво в кой канал чатиш.

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Колеги, тая тема се омаза доста и се превърна в спор колко са морални ТИРаджиите. Идеята на автора бе да получи повече инфо за самата катастрофа. Ако някой знае повече от писаното в пресата, нека каже.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
ktv написа:Колеги, тая тема се омаза доста и се превърна в спор колко са морални ТИРаджиите. Идеята на автора бе да получи повече инфо за самата катастрофа. Ако някой знае повече от писаното в пресата, нека каже.

- lycki
- кандидат ентусиаст
-
Кви са тия глупости дето ги пишете.Колко от вас са тираджии че дават подобни оценки.Аз съм такъв и мога да ви кажа че един тираджия има във пъти повече опит и адекватна преценка на ситоацията от повечето неделни шофиорчета дето дават ,,мнение,,за неща които не са им ясни.Разбира се и в този бранш има мърша.Наемат на работа пишлемета на по 25 г. дето никога не са се качвали на камион преди това,и оттам тези инциденти на пътя.За мен много по опасен е някой келеш селтик дето от москвича на баща си се е качил в 15 годишно GTI и си мисли че е по-по-най.Катастрофите предизвикани от тирове са най малко като процент.

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Да не мислите че на тия хора с Тировете им е много лесно да карат по цял ден и по цяла нощ и да не се прибират вкъщи!?
Естествено,във всяка професия си има "черни овци" но неможе да се слагат всички под общ знаменател.
Баща ми е Тираджия и какво!?
Да не е нещо срамно,дори напротив и изобщо не е такъв шофьор както ги описвате.

Естествено,във всяка професия си има "черни овци" но неможе да се слагат всички под общ знаменател.
Баща ми е Тираджия и какво!?

Да не е нещо срамно,дори напротив и изобщо не е такъв шофьор както ги описвате.

Абе нито имам опит нито сам шoфьор ама ме дразни това, че слагате всички тираджии под общ знаменател. И моя баща е тираджия и си кара съвсем с акала дори и когато е с колата кара както трябва. Вие просто незнаете какво е да трябва да бързаш да си напраиш курса да получиш някои лев мислите че е лесна ама не е. Особенно като имаш семейство за гледане много ще ми е чудно дали и вие няма да побързвате ако някой тъп шеф не ви дава зор и вие знаете че ако не бързате да сваршите работата няма пари от там и няма кво да занесете в кащи. Просто се поставете на хората на мястото.
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5