Вашата сродна душа във форума
Модератор: Общи модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
RSxRacer написа:Поетът
1.Ати!!!Това е невероятен човек и се радвам страшно много,че го познавам
2.Неграмотния
Печкабой -още се опитвам да се науча да пиша така като него ама нещо нестава.
3.Шегаджият
Скиса- Не съм го докопал още на къс пас да се напием и да се повеселим,но и това ще стане![]()
4.bobi_maxo- Без него СПАМ събор е като кафе без цигараТая година пак така
![]()
5.Icco i Mario Pankov- В доста посещавания от мен кар-аудио форум винаги са давали доста компетентни мнения и съвети.
6.Sonny-Един истински сектант.Никога не ми е отказвал съвети по определен въпроси.С двете ръце гласувам за коректен търговец!!!
7.Illusion-Една сладка сектантка която ме подкрепи в тежък момент за което ще съм и благодарен винаги
8.Деян Енчев- Преоткрих един нов вид за мен музика,а именно хауса.Сдобих се с доста класни парчета благодарение на него.
9.Дзвер-Винаги требва да е опозиция с мен
10.Турбо_тед-Уникат![]()
Ами това са моите фаворити с който си приличаме по някакъв начинИма още доста,но просто няма да ми стигне мястото за всички
![]()
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
сродна душа едва ли ,но изпитвам удоволствие да чета постовете на ati.
alx и DZVER от настоящите -въпреки ,че с втория почти винаги сме на различно мнение...!!! чета 95% от постовете на всички с интерес и пиша с кеф ,въпреки че напоследък все по-малко ,но наистина нещата във форума се наслагват като грешки и разминавания и ми е все по-трудно да вляза в тема с мерак....!
alx и DZVER от настоящите -въпреки ,че с втория почти винаги сме на различно мнение...!!! чета 95% от постовете на всички с интерес и пиша с кеф ,въпреки че напоследък все по-малко ,но наистина нещата във форума се наслагват като грешки и разминавания и ми е все по-трудно да вляза в тема с мерак....!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Ще добавя Владос , Петер , Пенчев .Харесвам открити ,директни хора с ясни позиции.
Забравих Сомеоне...и други със сигурност!
Забравих Сомеоне...и други със сигурност!
Последна промяна klintan66 на 23 Апр 2009, 10:07, променена общо 1 път
Цял ден нямам форум, не мога да се изкажа
Сродни души.... сродна душа ми е Половинката в този форум, с него сме на едно мнение, макар и той да не се включва много по лаладжийските теми....
Влизам да чета с интерес, когато са писали Г.Пенчев, Vlados, PitBull_Germany (да не сбъркам ника
), Someone,Archangel..... с тези хора съм на едно мнение винаги!!!!
Харесва ми много стила на изказване на Асен_X!! и на BMDrago...
Човека с техническите познания, който ми е бил много полезен и интересен е tsb_bg.
От скоро смея да твърдя, че имам поглед върху мисълта на Павката и откривам, че не е далеч от моята по съществените въпроси
Харесвам Копривка!!! Да ме извини, че я изпуснах първоначално....с това изреждане винаги има опастност да пропуснеш някого
Иначе за хилежите е ясно- търся къде е писал Радев :mhihi:

Сродни души.... сродна душа ми е Половинката в този форум, с него сме на едно мнение, макар и той да не се включва много по лаладжийските теми....
Влизам да чета с интерес, когато са писали Г.Пенчев, Vlados, PitBull_Germany (да не сбъркам ника

Харесва ми много стила на изказване на Асен_X!! и на BMDrago...
Човека с техническите познания, който ми е бил много полезен и интересен е tsb_bg.
От скоро смея да твърдя, че имам поглед върху мисълта на Павката и откривам, че не е далеч от моята по съществените въпроси

Харесвам Копривка!!! Да ме извини, че я изпуснах първоначално....с това изреждане винаги има опастност да пропуснеш някого

Иначе за хилежите е ясно- търся къде е писал Радев :mhihi:

Последна промяна Мишел на 24 Апр 2009, 10:24, променена общо 1 път
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
мойте са разнородни по душа...да кажем от всяко съсловие по един
Acer- имам чувството че постовете които пише аз му ги диктувам
Юзър ...няма нужда от коментар
Аzrail - може да пише изключително рядко ама всяка дума му е на място
на СКИСА ме кефи ква логика има ама честичко сме на различни мнения....предполагам е от разликата във възрастта!
Acer- имам чувството че постовете които пише аз му ги диктувам
Юзър ...няма нужда от коментар
Аzrail - може да пише изключително рядко ама всяка дума му е на място
на СКИСА ме кефи ква логика има ама честичко сме на различни мнения....предполагам е от разликата във възрастта!

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Сродни души е силно казано, но от толкова време прекарано в този форум и с главоломно растящия процент на боклук във форума съм си изградил навик да пропускам директно огромния процент от мненията.
Като видя пост на тези хора го прочитам с интерес и съм набрал голям респект във времето към тези хора примерно:
Дилян22 и Георги Пенчеви
СКИСА и someone без дори да съм разменил 1 дума с тях ми се струват много сходни вижданията с моите
лудиягсм не заради тунинг постиженията му
павката също е до известна степен сродна душа, само че за него чашата винаги е наполовина празна, а за мен наполовина пълна
Ексайтъра също
и още много много други дето може веднъж на 2 седмици да срещнеш тяхно мнение , но ще е на място и с правилното отношение към отсрещната страна.
Като видя пост на тези хора го прочитам с интерес и съм набрал голям респект във времето към тези хора примерно:
Дилян22 и Георги Пенчеви
СКИСА и someone без дори да съм разменил 1 дума с тях ми се струват много сходни вижданията с моите
лудиягсм не заради тунинг постиженията му
павката също е до известна степен сродна душа, само че за него чашата винаги е наполовина празна, а за мен наполовина пълна

Ексайтъра също
и още много много други дето може веднъж на 2 седмици да срещнеш тяхно мнение , но ще е на място и с правилното отношение към отсрещната страна.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
BMWPetar написа:bam_BAN![]()
![]()
![]()
Сериозно - много са хората, на които се възхищавам в този форум.
Скиса
братя Пенчеви
Ати
алпина_машината
и още много.
Мерси, не го бях очаквал.

Иначе:
NeedHead - много добър приятел
sonny - познаваме се от 6-7 години сигурно и винаги ми е правил добро впечатление, помагал ми е със съвети и т.н.

братя Пенчеви, мадпетио, мадваньо, Жоро 320и, Андрейчо БМВАЛПИНА, simoniko, драйвърите, Асен_Х, Боби Вайпъра, Руслан Малкия и още много хора.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
Винаги съм се радвал на постовете на: SKISA,Явор, Apassionata, uricatoli (заради зайчето
)!
Приятели са ми: Mihal, DK krasi, Icco, DKeika, Relefa...
Човек на когото се възхищавам: Ruseva!

Приятели са ми: Mihal, DK krasi, Icco, DKeika, Relefa...
Човек на когото се възхищавам: Ruseva!

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
ktv написа:Всеки, който е човечен, придържа се към добрия тон, без значение от възраст и социално положение, и е полезен на съфорумците, е сродна душа за мен лично. Имена няма да изреждам, но ако трябваше, това са хората, с които сме обменяли мнения на ЛС.
Ето един от хората, чиито начин на мислене почти винаги съвпада с моят. Останалите няма да изреждам поименно, но наистина в този форум има стойностни хора, и се радвам, че макар и виртуално контактувам с тях.
Поздрави на всички

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5