Още една жертва на вандализъм !!!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
И аз тази сутрин осъмнах без 2 мигача
Кой идиот му се занимава за 20 лева не мога да разбера, ръцете да му изсъхнат дано ...

- nitemare
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW M50 B20 VANOS
На мен ми счупиха цицката на задната чистачка и ми окраднаха пластмасата.Знам че някои крадът яко лайсните.Егати тъпите наркомани.Ако ги хвана ще ги накълцам със сатъра.
Последна промяна nitemare на 08 Май 2009, 21:53, променена общо 1 път
Aз недоумявам струва ли си риска за 20 лева. Като можеш да изкараш много повече с малко работа 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- lycki
- кандидат ентусиаст
-
За такива само бой докато мърдат и без свидетели.Тва няма да върне откраднатото или да заличи драскотините от ключ но със сигорност ще породи психоза и страх в кретените дето се занимават с такива неща и подобни случаи ще намалеят.
http://vbox7.com/play:3f1da4f4

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Не жената Компакте е от краи до краи от двете страни нарисъван . За сега са си оставили предния капак и тавана. Даже комшията дето и го надрал се издаде - дядо на 63 години , веднъж му била спряла на мястото.
Еми наистена ми е такъв мантилитета - изпочупих му всичките стъкла и му нарязах гумите ! Нито мога да го набия нито нищо. А и на него му било практика да дере на хората колите . Сега имам компакт за цялостно боядисване . . .
добре че е каското 
Еми наистена ми е такъв мантилитета - изпочупих му всичките стъкла и му нарязах гумите ! Нито мога да го набия нито нищо. А и на него му било практика да дере на хората колите . Сега имам компакт за цялостно боядисване . . .

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4