ПОМОЩ КОЛЕГИ АКО МОЖЕТЕ ПОМАГАЙТЕ
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Колега за съжаление това е ежедневие в Младост особено 1 и 2. Квартала е взел да става много зле. 90% от колегите пострадали от кражби са от там. На някои по няколко пъти и няма спасение явно. Има явно доста групи наркоманчета и положението е така вече доста време. Дори да ги хванат полицаите ще ги пуснат. Не се надявай на помощ от тях. Просто ги прежали и търси гараж евентуално. Или инсталираи скрита камера на терасата.
Макар че аз като знам в тоя квартал се радва човек ако успее да паркира близо до блока въобще.

ами колега смятаи че колата ми беше под терасата а уличното свети точно над нея за кво говорим егати наглите типове, но все един ще пипна и ще го отнесе за всички имам доста приятели и все до някого и някъде ще стигна,а ако следят какво се пише тук просто ще ги посъветвам да намерят начин да се свържат с мен или с някого тук от форума и да решим всичко по човешкому
снощи прерових всички адреси на големи вносители на джанти правих допитвания такава марка даже и не са чували а и в България не е позната и товаме карада мисля че няма други такиваможе да има но надали са за БМВ а те за друго освен за 3-ка не стават и то ако не се лъжа 3-ката трябва да не е с вентилирани дискове отпред така че бройката коли на които ще бъдат сложени е доста ограничена няма къде да идат тези джанти все ще лъснат някъде и тогава ще трябва да ви събирам всички от форума и да ходим да си ги прибираме от "дистрибутора"
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4