А вие хвърляте ли си боклука на улицата/през прозореца?
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
И аз само фасовете хвърлям.Нещо обаче след последното вдигане на цените на цигарите май ми падна пердето и ще ги спирам та даже и това няма да хвърлям.
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
През джама на колата не изхвърлям нищо, събирам си като много други колеги в джоба на вратата.
Не пуша, но пък имам гадния навик като се разхождам да си ритам дъвката на някаде
Не пуша, но пък имам гадния навик като се разхождам да си ритам дъвката на някаде

- peshopetrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всеки ден
всичко трупам в пепелника и после в кофите за отделно сметосъбиране , все пак не пуша 

2008-2010 e36 320i 95
2010-2011 e36 318i convertible 95
2011-2011 e36 328i coupe
2011-2012 е46 320i 99
2012-2012 e36 318ti 97
2014-2015 e46 330D M Sport 01
2017-2018 e61 530D LCI 2007
2018-2019 e30 318 84
2019-2021 e91 320D LCI 2010
2021----- F10 535I Xdrive 2011
2010-2011 e36 318i convertible 95
2011-2011 e36 328i coupe
2011-2012 е46 320i 99
2012-2012 e36 318ti 97
2014-2015 e46 330D M Sport 01
2017-2018 e61 530D LCI 2007
2018-2019 e30 318 84
2019-2021 e91 320D LCI 2010
2021----- F10 535I Xdrive 2011
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Аз пък като бях на сабора ядох кибапчита,кифтета,картофки,ляб,понички,носех си вода и още др. сладкиши и в този дъждовен ден ядох всички в колата...накрая отпадъка го домъкнах чак в моя варел пред дома...на по-следващия ден 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абсолютно нищо не хвърлям... Хвърлянето на какъвто и да е отпадък извън определените за това места е липса на всяква култура. Изключително много се дразня от мръсотията по улиците
както и от пликчето с боклук на съседката, оставено до входната и врата - отвън
Замислила съм да оставя една интересна бележчица скоро
Освен въпрос на възпитание и самосъзнание, донякъде причина за кочината навсякъде наистина може би е липсата на кофи за боклук. Последното, за което се сещам е ... втория ден на събора. Всичко ОК, атмосфера, фенове, приятели и ... отивам да се взема кебапчета и... около масите планини от пластмасови чинийки, бутилки, чаши и пр... Много грозна картинка... Огледах се и като че ли кошче за боклук не видях... Към организаторите, ако четат - следващата година направете нещо... някой мургав фен от селото може за символична сума да върви по цял ден и да събира нещата в някви големи чували... Не знам дали сте видяли, но боклука на земята около караваните наистина беше чували...

Освен въпрос на възпитание и самосъзнание, донякъде причина за кочината навсякъде наистина може би е липсата на кофи за боклук. Последното, за което се сещам е ... втория ден на събора. Всичко ОК, атмосфера, фенове, приятели и ... отивам да се взема кебапчета и... около масите планини от пластмасови чинийки, бутилки, чаши и пр... Много грозна картинка... Огледах се и като че ли кошче за боклук не видях... Към организаторите, ако четат - следващата година направете нещо... някой мургав фен от селото може за символична сума да върви по цял ден и да събира нещата в някви големи чували... Не знам дали сте видяли, но боклука на земята около караваните наистина беше чували...

Само дъвката си ритам настрани като я изплюя, иначе от колата през прозореца да изхвърля нещо е немислимо за мен.
Обаче проблема с хората, които изхвърлят боклук през балконите си е трагичен. По паркираните коли отдолу редовно има сдъвкана храна (WTF!), фасове, всякакви неидентифицирани мръсотии и прочее. Минавайки по паркинга до мен е издрънчавала хвърлена... дръжте се да не паднете от стола! - вилица... Виждал съм как майка държи детето си на парапета на балкона на 4ти етаж, за да се изпикае.
Напоследък или селянията от подобен род е намаляла, или просто кризата е принудила селяндурите да се върнат на село. Което е радостна тенденция, както и да се погледне.
Обаче проблема с хората, които изхвърлят боклук през балконите си е трагичен. По паркираните коли отдолу редовно има сдъвкана храна (WTF!), фасове, всякакви неидентифицирани мръсотии и прочее. Минавайки по паркинга до мен е издрънчавала хвърлена... дръжте се да не паднете от стола! - вилица... Виждал съм как майка държи детето си на парапета на балкона на 4ти етаж, за да се изпикае.
Напоследък или селянията от подобен род е намаляла, или просто кризата е принудила селяндурите да се върнат на село. Което е радостна тенденция, както и да се погледне.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чудно ми е само като сте всичките такива чистофайници от къде се взима всичкия този боклук по улиците
Явно отново за всичко в България виновни са "другите".

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
aз само си продухвам пепелника от самата пепел през шибито че иначе става кочина. Фасовете иначе са в боклука преди това

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
аз па само плюнката си хвърлям
сериозно, гледам да избягвам, да си хвърлям болкука на места различни от кофата

сериозно, гледам да избягвам, да си хвърлям болкука на места различни от кофата

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Не хвърлям боклучета и дори научих и сестра ми да не го прави поне докато се вози в моята кола такива вандалщини и цигании не се позволяват. Също така и не пуша от няколко години което стремително намалява отпадъците които ми остават. Обикновено са мокри кърпички и дъвки. Дъвките в пепелника а кърпичките също като един колега по горе в джоба на лявата врата си трупам боклучЕта и като се посъберат 2-3 хартийки и станиоли от цигари ги изхвърлям в някоя кофа като спра.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
remaka написа:Те тва ми е и на мене проблема ФАСОВЕТЕ!!!!!Asen_X написа:Хартии и всякакви други неща си ги изхвърлям по кофите. Пепелника на колата също го тръскам в кофата.
Имам обаче неприятния навик понякога да си изхвърлям фасовете през прозореца на колата докато карам. Ако ги оставя в пепелника се палят и става мазало. Така и не се отучих от тая простотия![]()
И аз съм същия. Проблема е че се сещам кви глупости върша чак след като фаса е хвърлен вече
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Flash написа:!!Asen_X написа:Имам обаче неприятния навик понякога да си изхвърлям фасовете през прозореца на колата докато карам. Ако ги оставя в пепелника се палят и става мазало. Така и не се отучих от тая простотия
Аз съм същия..
И аз я правя тая цигания. Не всеки път, нооо... доста често. Иначе, като цяло всичко друго прибирам по вратите или зад седалката и като му дойде времето се хвърля в кофата

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Това най-много го мразя, някой като тръгне да си хвърля боклуците по улицата.
Най-много ми се е случвало да си изхвърля дъвката и то в някой храст. Иначе всичко друго по кофите - ако трябва го нося в ръка, докато не намеря кофа и чак тогава.
П.С Всички пушачи, които познавм си хвърлят фасовете по земята...явно тоя навик си върви и с навика на пушене.

П.С Всички пушачи, които познавм си хвърлят фасовете по земята...явно тоя навик си върви и с навика на пушене.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Всичко в кофата. Ако имам боклуци в колата си ги разназям с мене докато
не намеря къде да ги метна
Може колата да стане кочина ама боклук
на пътя няма да хвърля. Даже един приятел щеше да хвърля нещо
през прозореца, вика какво ми пука и ми казах, че ако го направи
ще си върви пеша
не намеря къде да ги метна

ще си върви пеша

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
zAcK написа:Всичко в кофата. Ако имам боклуци в колата си ги разназям с мене докато
не намеря къде да ги метнаМоже колата да стане кочина ама боклук
ще си върви пеша
Мисля, че е време всички да се замислят и да започнат да правят забележка на колеги, приятели, бащи, майки, деца и др. да спрат да си хвърлят боклука където им падне. Призовавам всички да престанат да цапат.
1 фас се разгражда за 10г.
1 ал. кутиика от бира/безалкохолно за 50г.
1 шише пластмасово за 100 и нагоре. Правете си сметка какво оставяте на внуците си.
Хайде да хвърлиш 1 салфетка в гората за 2-3 дни и е станала на тор ама да си метнеш бутилката от мин. вода или опаковката от вафлата ей така без да ти пука си е престъпление. Нека всеки който види друг да го прави учтиво да приканва виновника да си събере боклука. Моята приятелка беше казала на 1 "Г-не изпуснахте нещо!" Той си хвърлил кутията от цигари на улицата. Онзи бил почервенял от неудобство и се върнал да прибере боклука.
Глобата за изхвърлен боклук през прозореца на колата е 50лв. да знаете.
И не става въпрос само да не се хвърлят боклуци от колите ами по принцип. Пушиш хубаво ама трябва ли да си хвърлиш фаса където ти падне? Загаси го до някоя кофа и го хвърли вътре. Не е трудно нали?
Поздрави и дано малко по малко да се промени този гаден селташки и просташки манталитет на хората които ни заобикалят.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5