кой как отслабва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 16 Май 2009, 23:04

Escape написа:
Blond_G написа:Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема :mhihi: :P :mhihi: 73% от заболяванията са вследствие неправилно хранене, а вие освен , че не го подобрявате даже минаватв на диета :help:

Tа колега, в качеството си на консултант, вярно ли е това за месото + зеленчуците?

Почти да ! Включваме поне 3 литра вода и доста плодове ииии :mhihi:
С две думи ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ въпроса е какво :mhihi:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 16 Май 2009, 23:06

Escape написа:
Blond_G написа:Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема :mhihi: :P :mhihi: 73% от заболяванията са вследствие неправилно хранене, а вие освен , че не го подобрявате даже минаватв на диета :help:

Tа колега, в качеството си на консултант, вярно ли е това за месото + зеленчуците?

Бе, май е колежка ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Май 2009, 23:06

Не може ли вместо да се забавляваш колежке да ни просветиш малко и нас невежите? :roll: И защо ми се струва ,че този процент може по-скоро да важи за стреса и пороците,отколкото нездравословното хранене.. :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 16 Май 2009, 23:07

Bogat-Beden написа:
Не може ли вместо да се забавляваш колежке да ни просветиш малко и нас невежите? :roll: И защо ми се струва ,че този процент може по-скоро да важи за стреса и пороците,отколкото нездравословното хранене.. :roll:

+1!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Petia_bmw » 16 Май 2009, 23:11

и аз бих искала съвет за правилно хране
дори за правилно смесване на храните кое с кое не бива да се яде

защото когато ям риба от консерва ми става лошо

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 16 Май 2009, 23:12

:OT:

VesoPesa написа:намери си кой да ти трови нервите нон-стоп да видиш как се свалят 13 кг за 4 месеца :twisted:

В тоя ред на мисли, аз пък мога да ти кажа за едно заведение във Варна, където като се натровиш с храна от там и сваляш 16-17 кила за няма и две седмици... егати веселбата....

Иначе сериозно (то не че горното не е реално преживяване де...) та, както казаха колегите - правилно хранене (количества, по кое време и т.н.), а неее наплюскване като гъска един път наобяд и един вечерта, много бистра водица и движение .. спорт или ходене пеша.... ей тва е...нема д-р Емилова, нема магнитни наколенници, нема протеинови измишльотини.. :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 16 Май 2009, 23:13

Никой нищо не каза за яйчената диета :roll:

Сутрин - вариш едно яйце
на обед го белиш
вечер го изхвърляш, щото се е развалило вече. За една седмица сваляш 5кг. , ако искаш да сваляш по 10кг. - вариш 2 яйца :idea: :mhihi:

Надявам се, да носиш на майтап :!:

Ползвай редовно съпругата си по предназначение!!! :winky: Няма по-приятно изгаряне на калории. :idea:
Последна промяна Бибо на 17 Май 2009, 0:09, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Май 2009, 23:16

Ползвай редовно съпругата си по предназначение!!! :winky: Няма по-приятно изгаряне на калории. :idea:[/quote]

Спаринг ? :D
It`s party time !

Потребител
Аватар

Мнение от Blond_G » 16 Май 2009, 23:24

Bogat-Beden написа:

След 8 часов семинар спокойно мога да се позова на статистики и факти 8% болести са наследственост , 7% са от стрес, 12% екология и всички 73% са от непр. хранене.
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 16 Май 2009, 23:25

Evelin Cotsev написа:Ползвай редовно съпругата си по предназначение!!! :winky: Няма по-приятно изгаряне на калории. :idea:

Спаринг ? :D[/quote]

В никакъв случай :nono: само 'Фатки да не може да те съди ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Blond_G » 16 Май 2009, 23:34

absix написа:
Bogat-Beden написа:

+1!

Мога ама темата е мн. дълга, а аз мисля да си лягам .Утре ще продължа ако има нужда :winky:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Petia_bmw » 16 Май 2009, 23:39

Blond_G написа:
absix написа:
Bogat-Beden написа:

+1!

Мога ама темата е мн. дълга, а аз мисля да си лягам .Утре ще продължа ако има нужда :winky:

има нужда, нямаме желание да ставаме по 150 кила
на млади години

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 16 Май 2009, 23:43

М'и ако искате някои да спортува вместо вас и/или да си подбира храната вместо вас ?
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 17 Май 2009, 0:03

eraziel написа:Щом не тренира кътса няма да му помогне кой знае колко... Ти ако си на 1000 калории над нуждите на организма кътса няма как да ги компенсира... Би помогнал за по-добро/скоростно сваляне при наличието на подходящи за т'ва условия ...

А, Петре, ти с тая кофичка кисело мляко с трици на закуска на глад ли го обричаш човека, какво :))

Ти прочете ли какво съм написал?! ОСВЕН тренировки и правилно хранене, не вместо тях!!! Комбинацията от тези двете + кътс дава много добри резултати.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Май 2009, 0:07

Ами така както си си написал мнението ми се струваше като алтернатива на въпросните неща :))
Един вид - ако те не помогнат - действай с кътса :)
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата