кой как отслабва...
Модератор: Общи модератори
- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
Escape написа:Blond_G написа:Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема![]()
![]()
73% от заболяванията са вследствие неправилно хранене, а вие освен , че не го подобрявате даже минаватв на диета
Tа колега, в качеството си на консултант, вярно ли е това за месото + зеленчуците?
Почти да ! Включваме поне 3 литра вода и доста плодове ииии

С две думи ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ въпроса е какво

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
Escape написа:Blond_G написа:Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема![]()
![]()
73% от заболяванията са вследствие неправилно хранене, а вие освен , че не го подобрявате даже минаватв на диета
Tа колега, в качеството си на консултант, вярно ли е това за месото + зеленчуците?
Бе, май е колежка

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не може ли вместо да се забавляваш колежке да ни просветиш малко и нас невежите?Blond_G написа:Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Не може ли вместо да се забавляваш колежке да ни просветиш малко и нас невежите?Blond_G написа:Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема![]()
![]()
И защо ми се струва ,че този процент може по-скоро да важи за стреса и пороците,отколкото нездравословното хранене..
+1!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил

VesoPesa написа:намери си кой да ти трови нервите нон-стоп да видиш как се свалят 13 кг за 4 месеца![]()
В тоя ред на мисли, аз пък мога да ти кажа за едно заведение във Варна, където като се натровиш с храна от там и сваляш 16-17 кила за няма и две седмици... егати веселбата....
Иначе сериозно (то не че горното не е реално преживяване де...) та, както казаха колегите - правилно хранене (количества, по кое време и т.н.), а неее наплюскване като гъска един път наобяд и един вечерта, много бистра водица и движение .. спорт или ходене пеша.... ей тва е...нема д-р Емилова, нема магнитни наколенници, нема протеинови измишльотини..

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Никой нищо не каза за яйчената диета
Сутрин - вариш едно яйце
на обед го белиш
вечер го изхвърляш, щото се е развалило вече. За една седмица сваляш 5кг. , ако искаш да сваляш по 10кг. - вариш 2 яйца
Надявам се, да носиш на майтап
Ползвай редовно съпругата си по предназначение!!!
Няма по-приятно изгаряне на калории. 

Сутрин - вариш едно яйце
на обед го белиш
вечер го изхвърляш, щото се е развалило вече. За една седмица сваляш 5кг. , ако искаш да сваляш по 10кг. - вариш 2 яйца

Надявам се, да носиш на майтап

Последна промяна Бибо на 17 Май 2009, 0:09, променена общо 1 път

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Няма по-приятно изгаряне на калории.
[/quote]
Спаринг ?

Спаринг ?

It`s party time !
- Blond_G
- Потребител
-
Bogat-Beden написа:Не може ли вместо да се забавляваш колежке да ни просветиш малко и нас невежите?Blond_G написа:Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема![]()
![]()
И защо ми се струва ,че този процент може по-скоро да важи за стреса и пороците,отколкото нездравословното хранене..
След 8 часов семинар спокойно мога да се позова на статистики и факти 8% болести са наследственост , 7% са от стрес, 12% екология и всички 73% са от непр. хранене.
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- Blond_G
- Потребител
-
absix написа:Bogat-Beden написа:Не може ли вместо да се забавляваш колежке да ни просветиш малко и нас невежите?Blond_G написа:Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема![]()
![]()
+1!
Мога ама темата е мн. дълга, а аз мисля да си лягам .Утре ще продължа ако има нужда

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
Blond_G написа:absix написа:Bogat-Beden написа:Не може ли вместо да се забавляваш колежке да ни просветиш малко и нас невежите?Blond_G написа:Като консултант по здравословно хранене, искренно се забавлявам с тази тема![]()
![]()
+1!
Мога ама темата е мн. дълга, а аз мисля да си лягам .Утре ще продължа ако има нужда
има нужда, нямаме желание да ставаме по 150 кила
на млади години
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
eraziel написа:Щом не тренира кътса няма да му помогне кой знае колко... Ти ако си на 1000 калории над нуждите на организма кътса няма как да ги компенсира... Би помогнал за по-добро/скоростно сваляне при наличието на подходящи за т'ва условия ...
А, Петре, ти с тая кофичка кисело мляко с трици на закуска на глад ли го обричаш човека, какво)
Ти прочете ли какво съм написал?! ОСВЕН тренировки и правилно хранене, не вместо тях!!! Комбинацията от тези двете + кътс дава много добри резултати.