Колона за бала ми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 20 Май 2009, 10:30

нека силата бъде с теб :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 20 Май 2009, 15:29

Сега когато чета всички тези мнения,ми се иска отново да съм на бал с всички мои съученици и съученички и да направим още по-силна вечер от тази която направихме.
За това колега поне веднъж в живота си се вслушай в мненията на по-големите от теб.
Запомни!!!!
Ревност=проблеми

Недей да удисваш на жена която както е тръгнала вече ти се е качила на главата.
Това е твоята вечер и недей да ставаш куче-пазач.

Приятно изкарване.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 20 Май 2009, 17:07

Колега, принципно съм на мнението на останалите колеги, че трябва да си идеш на своя бал, но от друга страна знам колко сте твърдоглави във вашия регион и, пък и аз съм бил влюбен до уши. Затова ако отидеш на бала й, се нагласи за кошмарна вечер. Имам един братовчед в София с БМВ Е46 (той не полва форума по незнайни причини) - ще му звънна, но не обещавам нищо.
Запомни само едно - този твой жест няма да е от значение за връзката ви (ако й повлияе, по-вероятно е да е за лошо). Ако се разделите пък ще съжаляваш още повече...

Ама пък пак казвам - разбирам те. Аз мойте съученици 5 години едвам ги траех, на аборигенската едвам ги доизтърпях. Но на нейния бал ще те чукнат с мокър парцал...

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 20 Май 2009, 20:27

Мен ако питаш, момчето иска да си направи кеф на себе си ;)
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от милен тодоров » 21 Май 2009, 17:41

Колеги няма ли кои да подкрепи 1 от наи големите ентусиасти познавам го лично ванката и мога да ви уверя че заслужава подкрепа съжалявам че немога да доида до София защото съм от Троян и 1 идване ще ми излезе парички които са ми нужни но колегите от София могът да помогнат ако искат .Хаиде колеги подкрепете 1 истински БМВ фен.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 21 Май 2009, 18:52

Еййй .... 4 страници го дъфффкафте човека :mhihi:
Или му помагайте, или пазете тишина в темата.

На въпроса... С удоволствие бих дошъл за подкрепа, но кошницата е пред разпадане и не ми се става за срам :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 21 Май 2009, 19:10

Колега,ще те посаветвам да помислиш още 1-2 пъти преди да го вземе това решение.. Доста от нас сме минали по този път и наистена,този ден не се повтаря братле 1 път е... Вярно жена ти така и така ,мъж на място дето се вика,но в крайна сметка и ти имаш право на бална вечер..
П.С. приеми го просот като съвет не искам да обеждавам и да спора :)
пък ако не а дано най дългата колона на света да се сабере...
Жалко ,че тук в Бургас мн рядко се виждат такива работи....
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 23 Май 2009, 15:55

Колеги, явно няма да се получи.
Разбирам ви, че сте заети хора и все пак си остава работен ден, въпреки баловете.
Няма какво повече да го обсъждаме. Датата наближи, а се събраха малцина. Колоната се отменя.

Благодаря за препорърките, но явно не успяхте да ни разберете плана за вечерта. И на двата бала ще се ходи.
Благодаря отново, поздрави!

п.с. Моля темата да се заключи/изтрие.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///HAMANN/// » 23 Май 2009, 16:21

1-во колега ще се отебете с твойта след някво късо време , защото като влезне в друг университет ти кво по нея ли ще ходиш ? Ще си провалиш живота ако продължаваш така ! Миналата година и аз бях абитуриент , а приятелката ми беше студентка и след 1 година и половина се разделихме и сега неща и да видя снимките от бала защото тя присъства на всичките :evil: След малкйо изчезвам със випуска по случай че днес става 1 година от бала и се събираме да се размажем отново :twisted:

п.п. Мой съвет е да не си толкова влюбен защото ще си провалиш живота момче :( путките това правят с нас :(
Замисли се че ако на нея и е толкова кеф с тебе и ако наистина е луда по тебе ще дойде в Троян не е ли така ? Ама тебе те гони ревността и ще си провалиш бала за което ще те е яд после дълго време , заради 1 жена :evil: Не си мисли че ако не иска няма да си го тури с някой докато ти си даже и в съседната стая ;) Тва жените са няма такива създания долни :mhihi: За тва постъпи мъжки и си живей живота все пак си на 18-19 години ;) живота е пред тебе ;)

"Този, който обича по-малко, винаги контролира една връзка." -

"Робърт Нютън Антъни"

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 23 Май 2009, 16:28

Точно така.Никакви гаджета на бала.Това е вашата вечер-на теб и най-близките ти хора в последните 5 години.Изкъртете се на максимум.Сега си мислиш,че се чудим как да те оплюем ама аз като минал по тоя път мога да ти кажа,че лудницата е толкова голяма,че след като мине ще си доволен,че е нямало жена на главата ти.Дори няма да усетиш липсата й.Жени ще има цял живот ама с тези хора се разделяте и един Бог знае кой накъде ще тръгне и кога пак ще се видите.Това е вечерта,в която празнувате едно ново начало.Събрали сте се деца,а сега всеки излиза оформен характер да се бори с живота.В университета не е същото.Ако знаеш как ми се иска пак да го изживея бала ама...
Наслади се на тези мигове недей се прецаква ;)
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Azidaha » 23 Май 2009, 16:29

Би ли ми обяснил, къде прочете, че тя няма да идва в Троян?
Защо реши, че пътищата ни се разделят? И Двамата сме приети в Италия студенти. И двамата заминаваме за Италия следващият месец. Всичко си се е наредило по мястото си. Това е жена за която ще се оженя до края на годината.
Чети преди да пишеш...
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 23 Май 2009, 16:30

Аз си заебах дамата за бала и ще съм самичак в името на приятелите. Хубаво си направи сметката дали си готов дълго време да се чудиш какво ли би било да бъдеш с твоя клас на твоя бал. Не казвам, че съм голям мъж за дето съм си заебал дамата, ама тя пък си придаваше важности и ме караше да си оставя приятелите , ама тая работа не ми минава. Айде умната и приятно изкарване. Ние утре в Сливен ще спретнем една абитуриентска БМВ колонка :D :D

П.С.
И не ги говори тея приказки, че ще се жените. Я бързо си налягай парцалите и си оправи живота първо , щото и аз съм имал такива моменти с мисли за сватба , но след като всичко е отминавало ми е било смешно даже. За това не бързай. Още повече да не вземеш да направиш някое лапе, че след 1-2 години недай си боже ако ти писне от цялата работа да не остане още едно разкъсано семейство. Малко се пренесах в сферата на научната фантастика ама понякога това е реалноста....
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Azidaha » 23 Май 2009, 16:32

Spit-Fire написа:Аз си заебах дамата за бала и ще съм самичак в името на приятелите. Хубаво си направи сметката дали си готов дълго време да се чудиш какво ли би било да бъдеш с твоя клас на твоя бал. Не казвам, че съм голям мъж за дето съм си заебал дамата, ама тя пък си придаваше важности и ме караше да си оставя приятелите , ама тая работа не ми минава. Айде умната и приятно изкарване. Ние утре в Сливен ще спретнем една абитуриентска БМВ колонка :D :D

Ще си бъда и на моя бал...Никой ли не чете в този форум?!
От 18:00 до 24:00 -> СОФИЯ
ПОСЛЕ СЕ МЕСТИМ НА МОЯ -> ТРОЯН
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 23 Май 2009, 16:33

Spit-Fire написа:Аз си заебах дамата за бала и ще съм самичак в името на приятелите.

:yes: :bowdown:
Приятелите са най-безценното нещо на света!
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 23 Май 2009, 17:11

Azidaha написа:
Spit-Fire написа:Аз си заебах дамата за бала и ще съм самичак в името на приятелите. Хубаво си направи сметката дали си готов дълго време да се чудиш какво ли би било да бъдеш с твоя клас на твоя бал. Не казвам, че съм голям мъж за дето съм си заебал дамата, ама тя пък си придаваше важности и ме караше да си оставя приятелите , ама тая работа не ми минава. Айде умната и приятно изкарване. Ние утре в Сливен ще спретнем една абитуриентска БМВ колонка :D :D

Ще си бъда и на моя бал...Никой ли не чете в този форум?!
От 18:00 до 24:00 -> СОФИЯ
ПОСЛЕ СЕ МЕСТИМ НА МОЯ -> ТРОЯН

Епа ако забиете по някоя дискотека в сф ще се засечем че и аз в понеделник имам бал Very Happy Very Happy Very Happy и направо ще се направя на лютеник.....абе нз на бала най добре е само с приятели к**ва колко щеш има Very Happy
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата