триене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 19 Май 2009, 16:32

evans написа:Аз бих го посъветвал така:да ги зарязва и двете(стига само да няма деца от едната,че тогава е кофти)и да си живее живота.Просто брака си е ебало майката,не познавам чоек,който след сватбата да си няма проблеми.Времента станаха такива,че почти всички жени ще те преебат за нещо,я някой друг е по паралиа от теб,я по голям ебач.

еми то за да има читави жени трябва да има и читави мъже :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Май 2009, 16:59

не е базик историята, на 30г съм и не си измислям неиния герои взима около 1500-1800лв на месец като плати консумативите едва ли може да я глези да не говорим че 1 екскурзия в монте карло или където и да било е около 4-5 евра хотели рент а кар и други глупусти и си готов аз и казвам че съм сериозен и пред цялата фирма съм станал за смях когато обядваме никои вече не сяда до нея то е ясно кои ще седне ;) винаги съм се имал за терикат и пълно перде но ми доиде до глевата гърло ме стяга ,не спя чакам смс те идват по всяко време бе както човек си мисли че никога неможе да му се случи то 1 ден го стига и се чудиш откаде да почнеш до преди месец и аз виках как мое да тима такива балъци ........... мацката не е карасива като манекенка просто е висока супер интелегентна и филология и скромна до някъде обича да ми избира парфюми и други глупусти ма е това е шанс !!!
Последна промяна Мишу на 19 Май 2009, 17:06, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 19 Май 2009, 17:02

Мишу написа:не е базик историята, на 30г съм и не си измислям неиния герои взима около 1500-1800лв на месец като плати консумативите едва ли може да я глези да не говорим че 1 екскурзия в монте карло или където и да било е около 4-5 евра хотели рент а кар и други глупусти и си готов аз и казвам че съм сериозен и пред цялата фирма съм станал за смях когато обядваме никои вече не сяда до нея то е ясно кои ще седне

;)

...Всички сме хора натози свят и Бедни и Богати!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 19 Май 2009, 17:04

А дете с жена ти имате ли? :?:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Май 2009, 17:09

имам син супер готин на 1 година и никога няма да ги изоставя с жена ми винаги ще им давам кинти сегашната ми жена кара 996 и тигра и двете автоматик и за напред така ще бъде няма да лиша никои от самочувствие без значение аз как живея те ще имат всичко и детето живо и здраво ще учи където си поиска

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 19 Май 2009, 17:10

VesoPesa написа:
Runnaway написа:
VesoPesa написа:по-добрия вариант е да се отдръпнеш ти, отколкото да те зарежат, от пресен опит ти го казвам ;)

Весо, ще използвам твоя съвет, тъй като и аз в момента съм в много неудобна ситуация :( Ама така е .. те жените, които постъпват така с мен някой ден ще разберат какъв мъж са изпуснали, само дето съм си трошил нервите ..

дай на лс ако искаш повече съвети, че аз доста неща научих последните месеци :mhihi:

Няма нужда.. аз си мислех, че съм научил всичко докато това не ми дойде до главата.. Нещо като историята на Мишу, само че жената е само една .. въпреки това ми е кофти ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 19 Май 2009, 17:11

Мишу написа:не е базик историята, на 30г съм и не си измислям неиния герои взима около 1500-1800лв на месец като плати консумативите едва ли може да я глези да не говорим че 1 екскурзия в монте карло или където и да било е около 4-5 евра хотели рент а кар и други глупусти и си готов аз и казвам че съм сериозен и пред цялата фирма съм станал за смях когато обядваме никои вече не сяда до нея то е ясно кои ще седне

човек не всичко е пари :winky:
вярно без тях не може, но може това което той да й дава да й стига ;)

съвет от мен, гледай си семейството и не се занимавай с детски историй. :idea:

вместо да я водиш в монте карло, вземи и подари на семейството ти една хубава екскурзия :winky:
и не забравяй че като си се женил за съпругата си си дал един обет, дори и да се разведеш с жена си заради тая, дори и тя да се разведе с неговия, в един момент да вземе да ти каже, ти се разведе с съпругата си заради мен, не искам да се разведеш и с мен след 10 години заради някоя друга ;)

най-добре бъди мъж на място, и брани това което имаш ;)

Runaway, споко, и аз тичах цяла година по едно девойче и ся кур за мене, щото правех всичко само и само да мога да съм с нея, ама накрая излезе че аз съм някъФ тъпак :roll:
така че да се оправят и това е, може ни е гадно, ама да си трошат главите, то ще йм дойде акъла все някога, ама тогава ще видят кон боб яде ли :idea:

п.с.: имаш много як аватар :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 19 Май 2009, 17:20

Мишу написа:имам син супер готин на 1 година и никога няма да ги изоставя с жена ми винаги ще им давам кинти сегашната ми жена кара 996 и тигра и двете автоматик и за напред така ще бъде няма да лиша никои от самочувствие без значение аз как живея те ще имат всичко и детето живо и здраво ще учи където си поиска

ти вече си ги изоставил ,помисли добре върху това и дали нищо не разбиращото детенце заслужава такова отношение .. жена ти ще си намери друг ,детенцето ти на друг ще вика татко някой ден като проговори ... жени бол човече ,ама колко деца имаш ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 19 Май 2009, 17:22

Приятелю, засега си по-висок от детето и пред него поне няма нужда да се качваш на порфейла и бъди сигурен, че ще оцени повече левчето за пуканки в парка след работа отколкото който и да е екскурзия за 4-5к където и да е.

Моето мнение.
Поздрави и умната ;)

PS. Колегата преди мен гледам е написал нещо подобно докато пиша, само че трудно се вика на друг "тати", а и не е за изпускане да го чуеш...
Последна промяна Joro17 на 19 Май 2009, 17:26, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 17:25

В истинската връзка... парите не значат нищо. Нали имаше един обет, който се даваше.... забравихте ли го :help:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Май 2009, 17:39

Joro17 написа:Приятелю, засега си по-висок от детето и пред него поне няма нужда да се качваш на порфейла и бъди сигурен, че ще оцени повече левчето за пуканки в парка след работа отколкото който и да е екскурзия за 4-5к където и да е.

Моето мнение.
Поздрави и умната ;)

PS. Колегата преди мен гледам е написал нещо подобно докато пиша, само че трудно се вика на друг "тати", а и не е за изпускане да го чуеш...

е тва е изтината,не се занимаваи с глупости!плати си на някоия к**ва ама наи добрата която имат там,да те изчука едно хубаво и ще ти мине

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Май 2009, 17:41

ПРАВИ СТЕ ЗНАМ ГО ,но ме боли яко! преди 2 г братчеда които е доста едър строителен предприемач имаше същия проблем добре че мацката му замина с некакаф турчин в германия а иначе го базикаше ние седиме в несебър и тя звъни и му вика съмотна съм ще доидеш ли за малко аз тогава му се подигравах яко тои само викаше кажи че съм за бира и гадна с8 стигаше до сф за под 2:40ч мацката го целуне изфука се с него пред пряелки и му викаше аре да ме прибираш :shock: без да му пуска или каквото и да било и всички го базикат как мое да е такъв балък ма тои си знаеше сега виждам че не е за присмиване любовта кара човек да върши какво ли не така ч е хора всичко е съдба а за малкия гарантирам че няма да разбере :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 19 Май 2009, 17:42

казваш мацката ще се жени, интелигентна, нито отказва нито приема...
казвам ти човече прави те на балък ;) явно нещо си й бръкнал не където трябва (в окото примерно :D ) и сега целта й е да те срине, тотал шаден.
спомни си приказката който сяда на два стола....
гаранция тя го осъзнава, но ти не и там и е коза ;)
ти си със слънчеви очила в пещера човече.
а относно това да си изоставиш семейството си е пълна глупост, каквато и причина да имаш (освен ако жена ти не върти същите мексикански сериали)
а това, което казваш, че ще снасяш като кокошка шампион - ами представи си, че жена ти си намери по-патрон от теб, тогава ставаш господин никой ;)
а да не говорим за детето ти живот и здраве като порасне и осъзнае леко смисъла на живота и се сети, че винаги му е липсвало нещо...
може дори и да те намрази ;)
как се вика с твоите пачки по твоята глава.

това са мои размисли, нито искам да те засегна, нито ти давам наклон на вратовръзката.
успех
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Май 2009, 18:44

Леле що пуканки изядох на тоя филм :mhihi: Чак взех да се чудя няма ли на 3D нещо да го пуснат... :mhihi:

Колега, нали си даваш сметка, че няма да направиш никое от нещата, за които те съветват всички във форума? И че ще направиш всички неща, които ти идват отвътре - въпреки че сам осъзнаваш колко глупави са? :winky:

То се вижда, че не ти достига решителност, идеи или нещо друго и затова търсиш помощ тук. Или по-скоро търсиш отдушник на терзанията си. Според мен на теб не ти трябва никое от тези неща. Трябва ти едно единствено нещо - да владееш вътрешното си аз (което преведено на прост език означава да не мислиш по цял ден за нея, да не ти омекват капачките в определени ситуации, да се държиш на положение и т.н.). Постигнеш ли това ще можеш да се радваш и на живота, и на любовта без да изпадаш в критични ситуации :D А ако си гадина долна ще може същите номера ти да ги въртиш на нежния пол :twisted: :nono:

А по съществото на темата - има си хора, които държат на бройката, има си хора, които държат на семейството ;) Който си е избрал един път в живота нека върви по него - не бива да го съдим само защото на нас не ни харесва и ние бихме постъпили иначе. Лошото в случая е, че колегата не може да направи трезва преценка кой път да хване и много е вероятно това да е грешния :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 19 Май 2009, 18:54

Сигурен бях ,че си около тридесетте....
Приятел от името на хилядите знайни и незнайни стари войни, воювали на тихия фронт на любовта ти казвам ,че не до морето а и до луната да идеш за 5 минути , мацка дето ходи или се заиграва с женен НЕ СТРУВА....
Жена ти мълчи щото се сеща с какъв човек живее а някой трябва да отгледа детето ТИ...умна жена но не сляпа .
Виждал съм пазарджишка мутра 150 кг да реве като 5 годишен за една патица дето се връткаше само за да го дразни...
Паралия , фитнесмен , жена и дете .... пич ,ти просто нямаш проблеми !
Почти съм сигурен ,че освен теб има и друг - бивш , бъдещ или къф да е друг ...
Жена ти мълчала ...нали ако си отвори устата ще трябва да умреш от срам
А и си даваш сметка какво става . Стегни се пич , не се излагай ,намери си отдушник , тренирай денонощно и работи ако трябва .... ще ти мине . Звънни на някоя стара приятелка .Хем сигурно ,хем по-ефтино хем ще освободиш напрежението...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата