Некоректност от колегите по пътищата!!!
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
В България че няма култура на шофиране, няма; някой колега който е бил в Германия примерно може да потвърди как като светне зелено на светофара и 30 коли тръгват като1...
Но такива селяндури просто са върха на всичко...Определено си е просил шамари, и то сериозни.
Колкото и да е тъжно, както каза колегата, май голфаджиите вече залязват и е ред на нашата марка...
Но такива селяндури просто са върха на всичко...Определено си е просил шамари, и то сериозни.
Колкото и да е тъжно, както каза колегата, май голфаджиите вече залязват и е ред на нашата марка...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Толкова ми е писнало от бързаци, че все повече и повече на дълъг път си карам спокойно зад някой голям камион та да ми е мирна главата.
В София трафика е ужасен, ама не защото има много коли. Те колите не пречат, обаче едно 90% са тарикати и трябва да минат по напред и става вече мазалото. И ако си от нормалните да се редиш на опашката от светофара и чакаш два пъти повече защото 90% се пробутват. А пък ако си с друга регистрация да не говорим. (Ама нали сме си селянчета)
и не може да се мерим със "софиянци" , така че нямаме думата.
И в крайна сметка какво става тия със скъпите коли се пробутват и не са длъжни да чакат никой, другите я бързат я нещо друго , трети са решени да се доказват колко способи шофиори са или колко са им бързи колите , естествено всички лишени от каквато и да е култура и после резултата е налице.
Положението в България е такова ама не заради политиците, а заради хората, защото навсякъде се оплакват от политиците, ама никаде не е такава помия.
В София трафика е ужасен, ама не защото има много коли. Те колите не пречат, обаче едно 90% са тарикати и трябва да минат по напред и става вече мазалото. И ако си от нормалните да се редиш на опашката от светофара и чакаш два пъти повече защото 90% се пробутват. А пък ако си с друга регистрация да не говорим. (Ама нали сме си селянчета)

И в крайна сметка какво става тия със скъпите коли се пробутват и не са длъжни да чакат никой, другите я бързат я нещо друго , трети са решени да се доказват колко способи шофиори са или колко са им бързи колите , естествено всички лишени от каквато и да е култура и после резултата е налице.
Положението в България е такова ама не заради политиците, а заради хората, защото навсякъде се оплакват от политиците, ама никаде не е такава помия.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колеги, всеки ден имам повод за псувни по пътя и сигурно и аз съм на други хора в устата, както и майка ми
.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Нали знаете как псуват Джедаите: ''И нека майка ти бъде с мен''!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Чета си тук вашите мнения и да има истина в това, което всеки мисли и казва. Надявам се само всички да се опитвате да карате по правилата за движение и да живеете по останалите правила създадени за да се спазват. Който не му изнася трябва да го превъзпитаваме.
На служебната кола която карам нямам клаксон (счупен е и не може да се поправи) и много съжалявам, че го няма иначе щях да си го ползвам доста често. Случки много през деня тъй като непрекъснато съм в движение по софийските улици и булеварди. Масовото предреждане на светофара, засичане бутане и тн. изобщо не искам да го коментирам. Непрекъснато се ядосвам на всички които правят глупости и най-нагло не им пука за това.
Дали ако се обадя в КАТ ще ми обърнат внимание ако съобщя за някой такъв хитрец влязал в насрещното или ще ми кажат да си гледам работата?
За жалост вече започна да ми омръзва да казвам на разни водачи, че са паркирали лошо и те да ме гледат така
или пък като ги питам дали им работят мигачите и почват да се правят на мЪжове. Е аз съм 120 кг. доста едричак и доста хора се връщат в колите си след като и аз изляза от моята
Не смятам обаче, че агресията ще доведе до нещо полезно или, че хората направили нарушение ще си вземат поука като ги напляскаш. Трябва да им бръкнеш в джоба дълбоко за да не се повтори.
ПП
Мисля, че трябва да се инсталира електрошок под задника на всеки шофьор и чрез клавиатура да се набира номера на колата на чиито шофьор искаш да подгрееш задника, защото е направил нарушение. Смятам, че след като те раздруса за 3 сек. тока ще спрат глупостите по пътищата
Така бавно и сигурно движението ще се нормализира.
Поздрави, погледнете подписа ми. И на магистралата, където няма мантинела между платната, като видите ограничение на скоростта 80 км/ч го спазвайте, а не да сте най-големите гяволи и да продължавате да си карате със 120,130 или колкото сте там. Чичо полицай дебне точно там и в най-добрия случай ще се разделите с банкнота от 20 или 50 лв., а в най-лошия с живота си.
На служебната кола която карам нямам клаксон (счупен е и не може да се поправи) и много съжалявам, че го няма иначе щях да си го ползвам доста често. Случки много през деня тъй като непрекъснато съм в движение по софийските улици и булеварди. Масовото предреждане на светофара, засичане бутане и тн. изобщо не искам да го коментирам. Непрекъснато се ядосвам на всички които правят глупости и най-нагло не им пука за това.
Дали ако се обадя в КАТ ще ми обърнат внимание ако съобщя за някой такъв хитрец влязал в насрещното или ще ми кажат да си гледам работата?
За жалост вече започна да ми омръзва да казвам на разни водачи, че са паркирали лошо и те да ме гледат така

ПП
Мисля, че трябва да се инсталира електрошок под задника на всеки шофьор и чрез клавиатура да се набира номера на колата на чиито шофьор искаш да подгрееш задника, защото е направил нарушение. Смятам, че след като те раздруса за 3 сек. тока ще спрат глупостите по пътищата

Поздрави, погледнете подписа ми. И на магистралата, където няма мантинела между платната, като видите ограничение на скоростта 80 км/ч го спазвайте, а не да сте най-големите гяволи и да продължавате да си карате със 120,130 или колкото сте там. Чичо полицай дебне точно там и в най-добрия случай ще се разделите с банкнота от 20 или 50 лв., а в най-лошия с живота си.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5ххI 24V
- Мечтае да кара: Винаги и само BMW
- Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR
Карама си днес по бул.България (в София) и на светофара на бул.Гоце Делчев съм първи,..седя си и си чакам,..айде стана зелено и тръгвам,карам си в крайна лява лента и в следващия момент един с VW Passat (седан-тъмносин) излиза от бул.Гоце Делчев и тръгва по бул.Бългрия, аз съм си в крайна лява лента и нашия така гадно ме засече и му надувам клаксуна от което нашия се прибира в средна лента и рязко след това навлиза пред мен в крайна лява лента и набива спирачки, ок аз успях да спра, обаче зад мен като видях какво става, като започна да се чува скърцане от гуми, поглеждам в огледалото и зад мен всички коли се въртят ту наляво ту надясно и се опитват да спрат за да не ме ударят, а пък аз гледам тоя със скапания VW Passat да не го цапна отзаде му,..съответно бях принуден да навлезна в тревната площ (до мантинелата на трамвай 7) за да може тия зад мен да спрат както трябва а не да ме цунат пък те мен отзаде ми,...направо от такива лайнари като тоя ми се повръща,..както и да е нашия като видя че тръгнах да слизам бесен от колата и газ да го няма,..ама не,..газ след него догоних го малко след това и на милиметри от него минавам с мръсна газ, а нашия вътре седи и кара каточели нищо не е станало и нищо не е направил,не можах от нерви да му видя номера, иначе ако бях запомнил номера, къде го видя и той и цялата му рода щях да ги пратя на първия свободен парцел на централните,..направо думи нямам от такива лайнари като този

- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5ххI 24V
- Мечтае да кара: Винаги и само BMW
- Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR
не можах колега,нали ти казвам че като ги видях тия зад мен какво направиха с тия спирачки и това наляво надясно и се опитват да спрат за да не ме ударят и така,..абе мани много се ядосах,мн ме яд че не можах да видя номера,..ама ме хвана и яд защо не го накарах да спре да се разбереме,а минах покрай него сигърно с 100-120км/ч,диб че нямах щанга или бухалка та да му счупа джамеца набързо,..нищо сега ще си намеря и ще си седи до мен постоянно

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
луди колко искаш
колега аз така излизах от софия и некво младо момче без мигачи без нищо в моита лента и аз веднага въртим на десно волана да не ме удари задминах го и нали спирам рязко ама тои па избега и по натам на едни светофар го гледам спрел и имах в колата камък от тия готините за късмет и бех много бесен и го фърлих по него и тръгнах към неговата кола да го изкарвам ама тои през тротоара мина и избега
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Определено 95 % от селяндурите са си купили Е36 93-95 г. за 3500 лв. и се мислят за големите гъзари.
Изключения има винаги, но пиша за масовия случай, а той е, че зад волана на Е36 седят диваци слезли от клона вчера.
Видя ли 15 годишно Е36 - далеч от такива танзанийци.
Изключения има винаги, но пиша за масовия случай, а той е, че зад волана на Е36 седят диваци слезли от клона вчера.
- borislav
- младши ентусиаст
-
Демирев написа:Определено 95 % от селяндурите са си купили Е36 93-95 г. за 3500 лв. и се мислят за големите гъзари.
Тука не си прав много.Аз мога да кажа същото за хората управляващи скъпи автомобили,мислят си че като си купят автомобил за 200к с него си купуват и нов закон за движенито по пътищата
Пример: наскоро един ML едва не размаза една ладичка на кръстовището до нас макар,че имаше знак СТОП. И не стига че маймунките който отдавна са слезли от клоните(както се изразяваш ти) бяха в нарушение ами слязоха и се развикаха на горкия човечец
-Абе дядка каде си тръгнал с тая кофа бе
Няма да ти разказвам по-нататък,оставям те ти сам да си направиш изводите
Поздрави
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Демирев написа:Определено 95 % от селяндурите са си купили Е36 93-95 г. за 3500 лв. и се мислят за големите гъзари.
Не сме танзанийци а Аборигени в грешка си

Иначе днес сутринта в София, при почти никаков движение и пак се намират селтаци да засичат просто нямам думи.
Колега, според мен са под 1%

boorislav написа:хората управляващи скъпи автомобили,мислят си че като си купят автомобил за 200к с него си купуват и нов закон за движенито по пътищата
Принципно си прав колега, но я да видим към коя марка спада модификацията ML?

61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5