Кошмар - да се хранят в колата ти
Модератор: Общи модератори
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Много забавна тема. Аз имам едни авер, много добро момче, обаче има един недостатък - обича да яде с отворена уста, което освен неприятния звук, носи със себе си и съответните остатъци от недодъвкана храна, която някакси се е спасила от стомаха му и триумфално се пльосва на най-чистото място, което намери. Та, да се върна на разказа си. Точно си бях купил колата, бях я заредил догоре и ходих на автомивка - МПСто светна почти като ново. И аз доволен от живота - звъня да събирам тайфата. След като си разходих новата придобивка, минахме през пикадили, всеки да си напазари. Обаче гореспоменатият пич с несравнимо поведение по време на хранене зае много странна пространствена форма - полуседнал-полулегнал, леко кривнат към мен. Докато ядеше (вафла ли беше, не помня точно) главата му беше позиционирана като на Дейвид Ковърдейл когато стигне предела на гласовите си възможности - брадичката му се намираше там, където човек очаква да види чело, може би нос, но не и брадичка. Както и да е, докато хапваше сладко-сладко и примляскваше току до главата ми, парченце олигавен шоколад се търкулна към седалката. Реакция не последва. Поне докато не видях какво се е случило със седалката, коятодо този момент беше почти като нова. Позеленях, ама приятели сме, ама .... Оттогава - ако някой яде, докато не приключи, колата стои заключена. Пушенето също е забранено. И така.....
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Малко извън темата се получи, но нали и раздела е с това заглавие, та в колата позата шадраван ми е неудобна 190 см съм висок, а гаджето трябва да е супер мини, за сметка на това тунела по средата на задната седалка е много удобен да си сложа единия крак точно на подбедрицата, другия е на седалката, с ръце се набирам на коланите, изобщо каланетика и страхотно средство за отслабване. Не че съм дебел, но ми действа стягащо на коремната мускулатура. По темата: Никой, с изключение на малкия в колата ми не яде. Пуши се вътре през всички сезони умерено без зимата.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
секса в 7-ца от личен опит е невероятен
в късата база и хоро може да се играе стига да се бутнат предните седалки.
в късата база и хоро може да се играе стига да се бутнат предните седалки.

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Едно лично преживяване по темата:
Пътуваме София - Хисар (по подбалканския) трима в колата ще ги наричаме хипотетично Дебелия, Емо и Аз. По-принцип давам да се яде но не и да се пуши в колата, та с 300 обещания някак успяха да ме примолят да запалят по една ( малко след Гълабец). Забравих да спомена колата е Астра Г две врати и Дебелия седи отзад. Та да се върна на историята, запалиха тръскаха на вън и фасовете си "хвърлиха" навън. След окло 2 мин. Дебелия към Емо: "Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ ............ Емо ...... аз ..... май май ..... малко ..... май ..... фаса .... ми се върна обратно."(многоточията са паузи от по 10-тина секунди). Съответно Емо почна да се мята на ляво на дясно по-седалката и да вика "гърба ми гърба ми" , аз скачам на спирачката и на банкета директно с авариики. Спирам Емо хвърчи от колата и почва да подскача на банкета, Дебелия: "копеле по-леко бе ударих се". Резултата слава богу беше само дупка на Емо на фанелката и леко изгорено на гърба, на седалката нищо и нямаше.
ПП: Точно в момента на спирането и подскачането шосето пресичаше някво стадо овце с пастира им. Погледа и изражението на пастира......Priceless.
Пътуваме София - Хисар (по подбалканския) трима в колата ще ги наричаме хипотетично Дебелия, Емо и Аз. По-принцип давам да се яде но не и да се пуши в колата, та с 300 обещания някак успяха да ме примолят да запалят по една ( малко след Гълабец). Забравих да спомена колата е Астра Г две врати и Дебелия седи отзад. Та да се върна на историята, запалиха тръскаха на вън и фасовете си "хвърлиха" навън. След окло 2 мин. Дебелия към Емо: "Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ ............ Емо ...... аз ..... май май ..... малко ..... май ..... фаса .... ми се върна обратно."(многоточията са паузи от по 10-тина секунди). Съответно Емо почна да се мята на ляво на дясно по-седалката и да вика "гърба ми гърба ми" , аз скачам на спирачката и на банкета директно с авариики. Спирам Емо хвърчи от колата и почва да подскача на банкета, Дебелия: "копеле по-леко бе ударих се". Резултата слава богу беше само дупка на Емо на фанелката и леко изгорено на гърба, на седалката нищо и нямаше.
ПП: Точно в момента на спирането и подскачането шосето пресичаше някво стадо овце с пастира им. Погледа и изражението на пастира......Priceless.
Aim to be the best, live with the rest!

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Няма страшно в моята кола на приятелката ми падна част мръвка от дюнера между седалките направо получих удар ..но все пак малкото зло ,че не падна върху рекарото ,че лоша работа е да чистиш мазнотии

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Абе.....темата не беше ли кой как яде в колата си като прасе....или кой как е правил секс и къде е най-удобно 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Мале мале, баси смеха с тая тема
А да ви питам на дълго пътуване какво правите ?
Въпроса е за тия дето въбще не дават да се яде в колите им
Аз ще ви кажа аз какво правя когато пътувам за Варшава примерно.
Храната естесвено е сандвичи,чипсове,вафли редбули,пак сандвичи тн..... а от време на време спираме на някои заучени места да ядем нещо готвено, че не се издържа само на суха храна
Все пак си е 18-19 часа път при нормално каране.
На задната седалка винаги има една голяма торба за боклуците и внимаваме докато ядем да не ни пада и това е.
В крайна сметка дали ще осереш на всякъде зависи само от това как консумираш дадена храна.
А си има хора които непазят, та те на маса като се хранят и се окапват и омазват като малко дете, та за колата какво остава
Добре, че не возя такива

А да ви питам на дълго пътуване какво правите ?
Въпроса е за тия дето въбще не дават да се яде в колите им

Аз ще ви кажа аз какво правя когато пътувам за Варшава примерно.
Храната естесвено е сандвичи,чипсове,вафли редбули,пак сандвичи тн..... а от време на време спираме на някои заучени места да ядем нещо готвено, че не се издържа само на суха храна

Все пак си е 18-19 часа път при нормално каране.
На задната седалка винаги има една голяма торба за боклуците и внимаваме докато ядем да не ни пада и това е.
В крайна сметка дали ще осереш на всякъде зависи само от това как консумираш дадена храна.
А си има хора които непазят, та те на маса като се хранят и се окапват и омазват като малко дете, та за колата какво остава

Добре, че не возя такива

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
vld, дългото пътуване си е друга работа...
Естествено, че се яде на дълъг път. Аз лично не ям докато карам градско.
На дълъг път, ако съм само пасажер......тогава цяла торба с храна няма да ми стигне....все пак няма какво друго да правя....и огладнявам

Естествено, че се яде на дълъг път. Аз лично не ям докато карам градско.
На дълъг път, ако съм само пасажер......тогава цяла торба с храна няма да ми стигне....все пак няма какво друго да правя....и огладнявам

Последна промяна ((:BuKcu:)) на 03 Юни 2009, 22:56, променена общо 1 път