Кошмар - да се хранят в колата ти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 03 Юни 2009, 13:58

О, секса вече е изпробван. :uups: Колата е широкичка, идеално е. :uups:
Идеята с табелката е добра. :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 03 Юни 2009, 14:02

е да но като фен на марката ще ти припорачам да пробваш секс в 7мица - от тези дет имат масажни седалки- ще ти е по - комфортно
но май- май си някое джобно гадже - щом колта ти е широк за секс :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 03 Юни 2009, 14:07

Някой ден туко виж съм пробвала. :)

На колт-чето като се дръпнат задните седалки към багажника става доста широко :) .
А аз наистина съм джобно гадже - една слабичка, та е чудничко :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 03 Юни 2009, 14:10

ОоО то тва е от тези дългите вагони - ее как ще го правиш вбагажника не ти ли убива на малкото дупенце или предпочиташ тарикатския номер - да си отгоре?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 03 Юни 2009, 14:17

Много забавна тема. Аз имам едни авер, много добро момче, обаче има един недостатък - обича да яде с отворена уста, което освен неприятния звук, носи със себе си и съответните остатъци от недодъвкана храна, която някакси се е спасила от стомаха му и триумфално се пльосва на най-чистото място, което намери. Та, да се върна на разказа си. Точно си бях купил колата, бях я заредил догоре и ходих на автомивка - МПСто светна почти като ново. И аз доволен от живота - звъня да събирам тайфата. След като си разходих новата придобивка, минахме през пикадили, всеки да си напазари. Обаче гореспоменатият пич с несравнимо поведение по време на хранене зае много странна пространствена форма - полуседнал-полулегнал, леко кривнат към мен. Докато ядеше (вафла ли беше, не помня точно) главата му беше позиционирана като на Дейвид Ковърдейл когато стигне предела на гласовите си възможности - брадичката му се намираше там, където човек очаква да види чело, може би нос, но не и брадичка. Както и да е, докато хапваше сладко-сладко и примляскваше току до главата ми, парченце олигавен шоколад се търкулна към седалката. Реакция не последва. Поне докато не видях какво се е случило със седалката, коятодо този момент беше почти като нова. Позеленях, ама приятели сме, ама .... Оттогава - ако някой яде, докато не приключи, колата стои заключена. Пушенето също е забранено. И така.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 03 Юни 2009, 14:19

Ще я очиста тая! :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 03 Юни 2009, 15:17

Малко извън темата се получи, но нали и раздела е с това заглавие, та в колата позата шадраван ми е неудобна 190 см съм висок, а гаджето трябва да е супер мини, за сметка на това тунела по средата на задната седалка е много удобен да си сложа единия крак точно на подбедрицата, другия е на седалката, с ръце се набирам на коланите, изобщо каланетика и страхотно средство за отслабване. Не че съм дебел, но ми действа стягащо на коремната мускулатура. По темата: Никой, с изключение на малкия в колата ми не яде. Пуши се вътре през всички сезони умерено без зимата.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 03 Юни 2009, 17:13

ивчо3 написа:Никой, с изключение на малкия в колата ми не яде

ааа не така....учи го от малък на респект към марката :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Юни 2009, 17:16

секса в 7-ца от личен опит е невероятен
в късата база и хоро може да се играе стига да се бутнат предните седалки.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 03 Юни 2009, 17:41

Едно лично преживяване по темата:

Пътуваме София - Хисар (по подбалканския) трима в колата ще ги наричаме хипотетично Дебелия, Емо и Аз. По-принцип давам да се яде но не и да се пуши в колата, та с 300 обещания някак успяха да ме примолят да запалят по една ( малко след Гълабец). Забравих да спомена колата е Астра Г две врати и Дебелия седи отзад. Та да се върна на историята, запалиха тръскаха на вън и фасовете си "хвърлиха" навън. След окло 2 мин. Дебелия към Емо: "Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ ............ Емо ...... аз ..... май май ..... малко ..... май ..... фаса .... ми се върна обратно."(многоточията са паузи от по 10-тина секунди). Съответно Емо почна да се мята на ляво на дясно по-седалката и да вика "гърба ми гърба ми" , аз скачам на спирачката и на банкета директно с авариики. Спирам Емо хвърчи от колата и почва да подскача на банкета, Дебелия: "копеле по-леко бе ударих се". Резултата слава богу беше само дупка на Емо на фанелката и леко изгорено на гърба, на седалката нищо и нямаше.

ПП: Точно в момента на спирането и подскачането шосето пресичаше някво стадо овце с пастира им. Погледа и изражението на пастира......Priceless.
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 03 Юни 2009, 18:04

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 20:18, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 03 Юни 2009, 19:08

Няма страшно в моята кола на приятелката ми падна част мръвка от дюнера между седалките направо получих удар ..но все пак малкото зло ,че не падна върху рекарото ,че лоша работа е да чистиш мазнотии
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 03 Юни 2009, 19:14

Абе.....темата не беше ли кой как яде в колата си като прасе....или кой как е правил секс и къде е най-удобно :roll:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 03 Юни 2009, 19:19

Мале мале, баси смеха с тая тема :mhihi:
А да ви питам на дълго пътуване какво правите ?
Въпроса е за тия дето въбще не дават да се яде в колите им :idea:

Аз ще ви кажа аз какво правя когато пътувам за Варшава примерно.
Храната естесвено е сандвичи,чипсове,вафли редбули,пак сандвичи тн..... а от време на време спираме на някои заучени места да ядем нещо готвено, че не се издържа само на суха храна :mhihi:
Все пак си е 18-19 часа път при нормално каране.
На задната седалка винаги има една голяма торба за боклуците и внимаваме докато ядем да не ни пада и това е.
В крайна сметка дали ще осереш на всякъде зависи само от това как консумираш дадена храна.
А си има хора които непазят, та те на маса като се хранят и се окапват и омазват като малко дете, та за колата какво остава :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Добре, че не возя такива ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 03 Юни 2009, 19:25

vld, дългото пътуване си е друга работа... :mhihi:
Естествено, че се яде на дълъг път. Аз лично не ям докато карам градско.
На дълъг път, ако съм само пасажер......тогава цяла торба с храна няма да ми стигне....все пак няма какво друго да правя....и огладнявам :mhihi:
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 03 Юни 2009, 22:56, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата