защо Бойко Борисов не агитира?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 06 Юни 2009, 1:06

По едно време си мислех да не гласувам ... и аз разочарована както много други.Наистина не знам за кого да гласувам , но пък в крайна сметка по-добре да гласувам против !!!Празна бюлетина и стоене далеч от нещата не са решение.Вече от доста време се практикува и резултата не е в наша полза - ГЛАСУВАЙТЕ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 06 Юни 2009, 1:44

Има и една много тъпа реклама на БСП, в която казват, че са за "енергийна независимост". И това след като дадоха АЕЦ Белене като частен проект на руснаците. :shock:

Просто гласувайте, това е единственият начин.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 06 Юни 2009, 19:31

Бойко изпъкна с НДСВ, но това не означава, че е съгласен с тях в момента, много хора си мислехме, че НДСВ ще ни оправи, че царя милее за това което са му отнели комунистите, не мога да кажа родина щото се разбрахме преди време, че това не е негова родина. Но баща му е бил цар на тази страна, баща му е бил против комунизма, баща му е бил ротив корана да го кажем. Кой можеше да ис представи, че царя ще направи съюз с тези дето убиха баща му и с тези дето ебаха 5 века народа му? Бойко е нещо ново, различно мислещо, различно изглеждащо, ще краде, то е ясно, и Обама краде, но важно е освен да краде за себе си, да прави и нещо за народа си, не трохи, а нещо съществено. Колкото повече една партия прави за народа си, толкова павочече ще има за джоба й. В тези времена, в които народа е гладен, беден, лъган, ебан и све, който дойде на власт и устиска да не краде един мандат, после ще го носят на ръце и ще налапа дефакто два пъти повече. В момента според мен, тези които заслужават наградата на народа, демек гласовете ни, са Кошлука и Бойко. Аз съм за Бойко, но ако тярбва да избирам друг, ще е Кошлука. Ако не друго, поне е сладкодумец.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 08 Юни 2009, 17:43

Не знам дали сте гледали вчера пресконференцията на Доган - все по-нагъл става и се държи като че всичко зависи от него.
За да не ни управлява отново той, гласувайте!
Touring & windsurf club

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 08 Юни 2009, 19:47

най-големият шок преживях днес като чух, че двете секции в Брюксел били гласували с 50% за Доган :shock: :shock: :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 08 Юни 2009, 20:28

AcOrP написа:ГЕРБ = НДСВ
че е способна да потърси отговорност на всички оправляващи до момента. Масовата приватизация, продажбата на ключови за българската икономика предприятия и т.н(Факт е,че от Атака не са добри политици а по-скоро обикновенни хора и затова идеите им биват изкривявани от от купени медии)
А ГЕРБ изобщо не ги цензурират Сутринта Бойко от къщи по пижама едва ли не дава пресконференции....

Е тука батко колко си заблуден не истина.. най много да им пр..нат на ку..а, никой няма да държи сметка на никой, защото не е заложено в плана...
както каза Пенчев, Всичко е един много добре спазван СЦЕНАРИИИИИИ ама як, и писан много отдавна(само вижте откога изнасят парите от БГ, от началото на 80 година... това да ВИ говори нещо), всеки се съобразява с него защото инак няма да присъства при разпределението на баницата. Присъствал съм на един разговор преди изборите 1995-6 ли беше не помня, точно преди 97 зимата и тогава разбрах, че всички са МАСКАРИ.
Тук решението да гласуваш за някой просто така за да не спечели друг не върви, защото сами сте свидетели, че всеки е от някоя бивша партия, а всички са от 1 Партията Майка, от там са тръгнали. Голямата лапаница е там в парламента, затова всеки който иска да лапа ходи там. Всички мафиоти се закрилят от там и тнт. Интересното е че голямото раздаване на при от Европата идва след 4тата година в Евросъюза,... това се знае ако се поровите малко ще видите. И всяка партия се е подсигурила да има "дубликат" тези дето плюят ДПС а гласуват за АТАКА правят УНИКАЛНА услуга на ДПС, схемата е адски проста и работи.
Решението не го снам какво е, но съм сигурен, че без бой няма да стане, е вижте където имаше бой и разстрели в зората на демокрациата на бившите комунисти сега са ОК а тука все същата помия.
Че трябва да се гласува ТРЯБВА, но закого ми кажете, никой не може да ме залъже, ББ ми държи окото ама знам ли...

Предишна

Назад към Извън Темата