... има ли някой .. там .. горе? или..
Модератор: Общи модератори
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
... има ли някой .. там .. горе? или..
Начи тука мога да си пусна и тема "Има ли педераси наоколо ?", щом и тва се пуска....бахти...
Ако желаеш да пускаш мнения във форума, по-добре не пускай подобна тема. Ако не ти харесва темата, просто я отмини- не си длъжен да драснеш навсякъде
Mamouk
Ако желаеш да пускаш мнения във форума, по-добре не пускай подобна тема. Ако не ти харесва темата, просто я отмини- не си длъжен да драснеш навсякъде

Mamouk
Темата е много интересна. Всеки си има собствено виждане за нещата.
Аз не вярвам че има бог. Или по точно в този модел описан от вярата и религиите. Не вярвам че някои контролира живота ми. Но има някаква сила за момента не обяснима. Не обяснена от физиката. Може би късмет. Какво е късмета? Дали ще познаеш зара, дали ще минеш на червено, дали ще се качиш на влака? А като изпуснеш влака за 5 мин., а той се удари в стената, щот забравили да мръднат стрелката и двата вагона пълни с трупове. Защо изпусна влака? Всичко е само условни примери и може да се говорят много. Но все пак от разумна гледна точка няма логика да съществува сила контролираща, виждаща, помнеща, незабравяща и наказваща. Или тя не се показва като правилно функциониращ орган. За това и не вярвам.
Аз не вярвам че има бог. Или по точно в този модел описан от вярата и религиите. Не вярвам че някои контролира живота ми. Но има някаква сила за момента не обяснима. Не обяснена от физиката. Може би късмет. Какво е късмета? Дали ще познаеш зара, дали ще минеш на червено, дали ще се качиш на влака? А като изпуснеш влака за 5 мин., а той се удари в стената, щот забравили да мръднат стрелката и двата вагона пълни с трупове. Защо изпусна влака? Всичко е само условни примери и може да се говорят много. Но все пак от разумна гледна точка няма логика да съществува сила контролираща, виждаща, помнеща, незабравяща и наказваща. Или тя не се показва като правилно функциониращ орган. За това и не вярвам.
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
След това, което съм преживял съм убеден 1000000000%, че няма...ако има такова нещо, къде е? вярвам на очите си..
Защо бъркате "вяра" със "религия" ? Лично според мен няма Господ,Аллах, Великия Мокелле Мпембе и т.н.
Вярата от друга страна е много могъща сила и тя е тази която движи света - не вярата във Господ е накарала Александър да завладее целия ни познат свят, а вярата в собствените възможности, силата на нашата воля и нашия ум...не Господ(Аллах) е създал пластмасата а силата на нашата воля и нашия ум...
Това как ние ще ги използваме зависи само и единствено от нас...колкото и да плюете някой престъпник ( Галеви да речем ) не забравяйте че точно този човек е проявил достатъчно воля породена от вярата в собствените му сили да се издигне до такава степен в нашето общество че когато се спомене неговото име да не се задава въпроса "Кой е тоя"...това е просто пример, ако искате ползвайте Първанов в дадения пример ( За ваше сведение Георги Първанов си е роден в некво забутано на мама си в г*за село но е успял да се издигне до толкова че да стане президент, нещо което явно не всеки си вярва че го може)
И ако някой се чуди, гласувах за последния отговор...
Вярата от друга страна е много могъща сила и тя е тази която движи света - не вярата във Господ е накарала Александър да завладее целия ни познат свят, а вярата в собствените възможности, силата на нашата воля и нашия ум...не Господ(Аллах) е създал пластмасата а силата на нашата воля и нашия ум...
Това как ние ще ги използваме зависи само и единствено от нас...колкото и да плюете някой престъпник ( Галеви да речем ) не забравяйте че точно този човек е проявил достатъчно воля породена от вярата в собствените му сили да се издигне до такава степен в нашето общество че когато се спомене неговото име да не се задава въпроса "Кой е тоя"...това е просто пример, ако искате ползвайте Първанов в дадения пример ( За ваше сведение Георги Първанов си е роден в некво забутано на мама си в г*за село но е успял да се издигне до толкова че да стане президент, нещо което явно не всеки си вярва че го може)
И ако някой се чуди, гласувах за последния отговор...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
t060 написа:ivan1590 написа:
Feanor написа:
Нима? Smile
В такъв случай, според теб как се е появил Internet, примерно? Smile
Човек не е измислил нищо което да не съществува в природата или съставните му части ,просто анализира вече съществуващото и го модифицира според нуждите си.Измисли примерно нов цвят, който да го няма в спектъра и ни го опиши или покажи и те признавам Laugh
Ако цвета го няма във видимия спектър от светлината, няма как да го видиш. Затова се нарича видим спектър. И той е само една миниатюрна част от светлината.
Именно за това става въпрос, как работи въображението,ако цвета го няма във видимия спектър как можеш да си го представиш ?, Остава едно понятие изпразнено от съдържание , чрез което не можеш да предадеш същността на нещата.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Kambe написа:аз като гледам как добрите хора страдат а лошите си гледат кефа ... как да вярвам че има господ... а ми се иска

ако има човешко в тебе,страдаш за всичката простотия на света,ако си дебил-гледаш да се наядеш,наспиш и други такива първични неща
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Страните, в които учат децата от малки на религия, вяра и т.н. се развиват добре, в тези общества има ценности, дисциплина и правилно развитие на нещата... в безвереви държави като нашата всичко е на самотек...всеки човек лишен от вяра и религия страда дълбоко в себе си много тежко за различни неща, обикновено, това рефлектира много жестоко в даден момент от живота му!
Българина е идиот, тъпо парче без капка култура и образованост като цяло, търси вината на всякъде другаде но не и в себе си.
Българина е идиот, тъпо парче без капка култура и образованост като цяло, търси вината на всякъде другаде но не и в себе си.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Ако имаше нямаше , да е толкова не справедлив живота...

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Определено вярвам, че има "НЕЩО" някъде там, някакви Висша Сила, Космически Разум, енергия или... както там искате го наричайте. Нещо, което поддържа равновесие в Света. Не мисля, че всичко приключва с физическото ни и твърде материално съществуване тук, както не мисля и че няма други форми на живот извън нашата Земя.
Определено не съм религиозна, но смятам, че човек трябва да живее праведно и в съответствие с основните християнски норми. Или поне да се опитва. Ако в душата ти е светло и чисто, няма как да не ти се случват хубави неща. И обратното, всяко зло се наказва рано или късно... нищо не остава невидяно, както цитира ALX...
Бъдете добри, обичайте се, помагайте си... и проблемите ще бягат от вас
Амин, хахахахха
Определено не съм религиозна, но смятам, че човек трябва да живее праведно и в съответствие с основните християнски норми. Или поне да се опитва. Ако в душата ти е светло и чисто, няма как да не ти се случват хубави неща. И обратното, всяко зло се наказва рано или късно... нищо не остава невидяно, както цитира ALX...
Бъдете добри, обичайте се, помагайте си... и проблемите ще бягат от вас

Амин, хахахахха
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Според мен, човек за да се чуства пълноценен и полезен на обществото трябва да има вяра! Дори диваците са почитали богове, за да има някакъв ред. Измежду Божиите заповеди ясно е описано как трябва всеки човек да живее за да има мир на земята!
М/у религията се води е най-голямата ф-ма в света! Плащаш за услуга под формата на дарение за личен комфорт!
М/у религията се води е най-голямата ф-ма в света! Плащаш за услуга под формата на дарение за личен комфорт!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Apassionata написа:Определено не съм религиозна, но смятам, че човек трябва да живее праведно и в съответствие с основните християнски норми.
Смени "праведно" с "достойно" и "християнски" с "човешки" и съм съгласен.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Гласувах с 4, но бих предпочел да има и 5-ти отговор - Вярвам в хората и научно-техническия прогрес.
Не разбирам за какво им е на хората Бог през 21-ви век, но и нямам нищо против вярващите. Организираната религия обаче е просто форма на контрол, постиган чрез ограничаване на интелектуалното развитие на хората.
Не разбирам за какво им е на хората Бог през 21-ви век, но и нямам нищо против вярващите. Организираната религия обаче е просто форма на контрол, постиган чрез ограничаване на интелектуалното развитие на хората.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
За съдбата и аз съм съгласен че я има просто ако ти е писано да се обесиш няма как да се удавиш

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....