Изборите приключиха

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 06 Юли 2009, 15:40

_65536_kb_sec_ написа:хахаха, не знам дали е заради новото правитество но започва да ми харесва най-после :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.dnes.bg/izbori2009/2009/07/06/arestuvaha-zam-ministyr-na-emel-etem.73866

"Надявам се завинаги да бъде задържан".
Надяваш ли се... :twisted: :twisted: Това не е заради новото правителство(не коствено).. институциите рязко почват да отчитат дейсност, защото ги грузи уволнение. :twisted:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 06 Юли 2009, 15:59

На бат Бойко и ГЕРБ пожелавам да спечелят толкова убедително и следващите избори, но този път не с отрицателен вот, срещу едикой си а с положителен, за това, което са успели да направят за следващите 4 години. Българският народ заслужава този прецедент в съвременната ни история!! Надеждите ни в него са като надеждата в Обама, касаеща световната политика!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Юли 2009, 16:33

kokobm написа:На бат Бойко и ГЕРБ пожелавам да спечелят толкова убедително и следващите избори, но този път не с отрицателен вот, срещу едикой си а с положителен, за това, което са успели да направят за следващите 4 години. Българският народ заслужава този прецедент в съвременната ни история!! Надеждите ни в него са като надеждата в Обама, касаеща световната политика!
съгласен :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 06 Юли 2009, 17:41

Мисля, че новото правителство ще има първа и не лека задача да направи закона за двойното гласуване, така, ще се унищожи гадостта наречена ДПС и ще се оправят нещата поне за 8 години, 4 докато е ББ на власт и следващите 4 в които може и да е може и да не е, но с помоща на закона резаните боклуци няма да са. На тези избори много хора гласуваха от безисходица за Бойко,много гласуваха, само и само да не са турците, но хорва като мен гласуваха за ГЕРБ защото вярват в тази партия и се надяваме, нещата да се оправят със скоростта с която ни измъкна от калта циганина костов през 99 съ завещаното му блато от 97 от виденов. А Бойко и Костов като коалиция, какво по-добро от това? Малко средно съм настроен към Кошлука, но бих се радвал и той да влезе в Коайлицията на сините, защото и той е малко като Бойко, но не се е доказал още пред общественоста, защото не е заемал отговорни постове досега, той в момента е малко като Станиша преди 4 години, но пък вдъхва някакво доверие. РЗС и атака неща да ги коментирам, паляци от класа, нема такива, единия болен волен недоволен е психично зле, а Яре ярев е флегматик и сачмата ги пере идвамата. Лошото е, че ако те наистина милееха за родината, нямаше да направят тия партии и да вземат процентите на сините и на герберите, същото се отнася и за кошлука. ндсв са просто безкрайно безочливи и е време царя да бъде прокуден за втори и последен път от държавата наречена негова родина, което естествено знаем, че не е така, а това което заграби и е било на баща му,на един велик човек, да се върне не на народа, не на политиците, а на старната на която принадлежи!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 06 Юли 2009, 17:45

EBEEMVACIA написа:Изображение

Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 06 Юли 2009, 17:49

vicho написа:Поздравявам Станиш, Доганоглу и Царчето с...

Ку*ви Сбогом
:bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 06 Юли 2009, 17:53

sonny написа:Мисля, че новото правителство ще има първа и не лека задача да направи закона за двойното гласуване, така, ще се унищожи гадостта наречена ДПС и ще се оправят нещата поне за 8 години, 4 докато е ББ на власт и следващите 4 в които може и да е може и да не е, но с помоща на закона резаните боклуци няма да са. На тези избори много хора гласуваха от безисходица за Бойко,много гласуваха, само и само да не са турците, но хорва като мен гласуваха за ГЕРБ защото вярват в тази партия и се надяваме, нещата да се оправят със скоростта с която ни измъкна от калта циганина костов през 99 съ завещаното му блато от 97 от виденов. А Бойко и Костов като коалиция, какво по-добро от това? Малко средно съм настроен към Кошлука, но бих се радвал и той да влезе в Коайлицията на сините, защото и той е малко като Бойко, но не се е доказал още пред общественоста, защото не е заемал отговорни постове досега, той в момента е малко като Станиша преди 4 години, но пък вдъхва някакво доверие. РЗС и атака неща да ги коментирам, паляци от класа, нема такива, единия болен волен недоволен е психично зле, а Яре ярев е флегматик и сачмата ги пере идвамата. Лошото е, че ако те наистина милееха за родината, нямаше да направят тия партии и да вземат процентите на сините и на герберите, същото се отнася и за кошлука. ндсв са просто безкрайно безочливи и е време царя да бъде прокуден за втори и последен път от държавата наречена негова родина, което естествено знаем, че не е така, а това което заграби и е било на баща му,на един велик човек, да се върне не на народа, не на политиците, а на старната на която принадлежи!

Също гласувах за Герб...но Лидер както и да се погледне , каквото и да се говори са под крилцето на ДПС. За това силно се надявам БББ да не прави правителство с тях....За останалото съм кажи речи на същото мнение...особено за прогонаването на царя
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 06 Юли 2009, 17:57

bmw maniqk ivo bmw написа:
kiro_320 написа:Това ми звучи като...
Сокола:На когото не му харесва, да отиде да живее където поиска..
Даут Осман: Който не харесва ДПС, да духа супата
Аз се радвам, че горните цитирани индивиди, няма да са на власт.. ти като не се радваш - много ти здраве на теб или помоли доганчо да те повози в яхтата си за 5 млн. ;)
Аз искам дясно управление, ти ляво... аз 4 години търпях ляво управление, сега ти 4 години търпи дясно... после ще гледаме плюсовете! Сега на сухо да плюем, нещо не се връзва.Европа също подкрепя дясно управление в България, защото видя че от лявото нищо не става!!

Не виждам да съм писал че съм фен на ДПС :mhihi: Аве радвайте се на Бате Бойко след 4 години пак ще си говориме. :winky:

А бе не се радваме че Бойко ще ни оправя радваме се че резняка и руснака няма да ни оправят или поне повечето сме така. Така че спрете да го сравнявате с царя във всички случай ще сме по добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юли 2009, 18:01

Тоя олигофрен наречен "царя"(за който с прискърбие си признавам че през 2001 година отидох с усмивка на лице да гласувам) днеска си подал оставката видиш ли,щото не били влезнали в парламента,пък се чудил що ли така народа го ритнал,след като толкова направили за България,е сега ако е пич бате Бойко да му вземе имотите и да го прати в мексико.
А пък лидер не влизат в парламента за мой голям кеф,както и ндсв за още по-голям кеф

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 06 Юли 2009, 18:05

Честито европейско бъдеще за България. Дано нещата които се говорят се видят скоро в действие ... и дано ГЕРБ спечели кметското място в София, защото при това управление, София може само да спечели от това.

:bgflag:
bmw

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 06 Юли 2009, 18:13

SKISA написа:след сутрешните изявления на цветан цветанов от герб мисля ,че коалирането на герб със сините просто е не 100,а 200% сигурно!!
след като костов и мартин снощи казаха ,че ше приемат без други условия ,освен да няма други партии в коалицията мисля ,че е ясно какъв ще е кабинета след няколко дни..

:yes: :yes: :lalala: :bowdown: :clap:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 06 Юли 2009, 18:18

AHTuBuPyC написа:Честито европейско бъдеще за България. Дано нещата които се говорят се видят скоро в действие ... и дано ГЕРБ спечели кметското място в София, защото при това управление, София може само да спечели от това.

:bgflag:

Искрено се надявм на софиянци да не им е писнало да гласуват, и на предстоящите частични местни избори да го направят отново! Аз със сигурност!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юли 2009, 18:24

Бе некакъв гейчо се показа вчера по телевизията и си прави устата да бъдел разбираш ли кмет,ако го избере неговата партия,а именно бсп,баси наглите буклуци ,кой знае какъв селяк и цървул е тоя,като оная кифла татяна дончева

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 06 Юли 2009, 18:57

Хубаво е, че "Лидер" не влизат в парламента - ако беше така, Ковачки щеше и със сатаната да се коалира и на всеки минети да прави, само и само да набара енергийното министерство. А тогава щеше да е много лошо - енергиен монополист и министър.... направо не ми се мисли.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 06 Юли 2009, 19:58

Айде, честито да ни е, и дано се оправим най-накрая :bgflag:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата