Изборите приключиха
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
_65536_kb_sec_ написа:хахаха, не знам дали е заради новото правитество но започва да ми харесва най-после![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.dnes.bg/izbori2009/2009/07/06/arestuvaha-zam-ministyr-na-emel-etem.73866
"Надявам се завинаги да бъде задържан".
Надяваш ли се...

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
На бат Бойко и ГЕРБ пожелавам да спечелят толкова убедително и следващите избори, но този път не с отрицателен вот, срещу едикой си а с положителен, за това, което са успели да направят за следващите 4 години. Българският народ заслужава този прецедент в съвременната ни история!! Надеждите ни в него са като надеждата в Обама, касаеща световната политика!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
съгласенkokobm написа:На бат Бойко и ГЕРБ пожелавам да спечелят толкова убедително и следващите избори, но този път не с отрицателен вот, срещу едикой си а с положителен, за това, което са успели да направят за следващите 4 години. Българският народ заслужава този прецедент в съвременната ни история!! Надеждите ни в него са като надеждата в Обама, касаеща световната политика!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Мисля, че новото правителство ще има първа и не лека задача да направи закона за двойното гласуване, така, ще се унищожи гадостта наречена ДПС и ще се оправят нещата поне за 8 години, 4 докато е ББ на власт и следващите 4 в които може и да е може и да не е, но с помоща на закона резаните боклуци няма да са. На тези избори много хора гласуваха от безисходица за Бойко,много гласуваха, само и само да не са турците, но хорва като мен гласуваха за ГЕРБ защото вярват в тази партия и се надяваме, нещата да се оправят със скоростта с която ни измъкна от калта циганина костов през 99 съ завещаното му блато от 97 от виденов. А Бойко и Костов като коалиция, какво по-добро от това? Малко средно съм настроен към Кошлука, но бих се радвал и той да влезе в Коайлицията на сините, защото и той е малко като Бойко, но не се е доказал още пред общественоста, защото не е заемал отговорни постове досега, той в момента е малко като Станиша преди 4 години, но пък вдъхва някакво доверие. РЗС и атака неща да ги коментирам, паляци от класа, нема такива, единия болен волен недоволен е психично зле, а Яре ярев е флегматик и сачмата ги пере идвамата. Лошото е, че ако те наистина милееха за родината, нямаше да направят тия партии и да вземат процентите на сините и на герберите, същото се отнася и за кошлука. ндсв са просто безкрайно безочливи и е време царя да бъде прокуден за втори и последен път от държавата наречена негова родина, което естествено знаем, че не е така, а това което заграби и е било на баща му,на един велик човек, да се върне не на народа, не на политиците, а на старната на която принадлежи!
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
sonny написа:Мисля, че новото правителство ще има първа и не лека задача да направи закона за двойното гласуване, така, ще се унищожи гадостта наречена ДПС и ще се оправят нещата поне за 8 години, 4 докато е ББ на власт и следващите 4 в които може и да е може и да не е, но с помоща на закона резаните боклуци няма да са. На тези избори много хора гласуваха от безисходица за Бойко,много гласуваха, само и само да не са турците, но хорва като мен гласуваха за ГЕРБ защото вярват в тази партия и се надяваме, нещата да се оправят със скоростта с която ни измъкна от калта циганина костов през 99 съ завещаното му блато от 97 от виденов. А Бойко и Костов като коалиция, какво по-добро от това? Малко средно съм настроен към Кошлука, но бих се радвал и той да влезе в Коайлицията на сините, защото и той е малко като Бойко, но не се е доказал още пред общественоста, защото не е заемал отговорни постове досега, той в момента е малко като Станиша преди 4 години, но пък вдъхва някакво доверие. РЗС и атака неща да ги коментирам, паляци от класа, нема такива, единия болен волен недоволен е психично зле, а Яре ярев е флегматик и сачмата ги пере идвамата. Лошото е, че ако те наистина милееха за родината, нямаше да направят тия партии и да вземат процентите на сините и на герберите, същото се отнася и за кошлука. ндсв са просто безкрайно безочливи и е време царя да бъде прокуден за втори и последен път от държавата наречена негова родина, което естествено знаем, че не е така, а това което заграби и е било на баща му,на един велик човек, да се върне не на народа, не на политиците, а на старната на която принадлежи!
Също гласувах за Герб...но Лидер както и да се погледне , каквото и да се говори са под крилцето на ДПС. За това силно се надявам БББ да не прави правителство с тях....За останалото съм кажи речи на същото мнение...особено за прогонаването на царя
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
bmw maniqk ivo bmw написа:kiro_320 написа:Това ми звучи като...
Сокола:На когото не му харесва, да отиде да живее където поиска..
Даут Осман: Който не харесва ДПС, да духа супата
Аз се радвам, че горните цитирани индивиди, няма да са на власт.. ти като не се радваш - много ти здраве на теб или помоли доганчо да те повози в яхтата си за 5 млн.![]()
Аз искам дясно управление, ти ляво... аз 4 години търпях ляво управление, сега ти 4 години търпи дясно... после ще гледаме плюсовете! Сега на сухо да плюем, нещо не се връзва.Европа също подкрепя дясно управление в България, защото видя че от лявото нищо не става!!
Не виждам да съм писал че съм фен на ДПСАве радвайте се на Бате Бойко след 4 години пак ще си говориме.
А бе не се радваме че Бойко ще ни оправя радваме се че резняка и руснака няма да ни оправят или поне повечето сме така. Така че спрете да го сравнявате с царя във всички случай ще сме по добре.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Тоя олигофрен наречен "царя"(за който с прискърбие си признавам че през 2001 година отидох с усмивка на лице да гласувам) днеска си подал оставката видиш ли,щото не били влезнали в парламента,пък се чудил що ли така народа го ритнал,след като толкова направили за България,е сега ако е пич бате Бойко да му вземе имотите и да го прати в мексико.
А пък лидер не влизат в парламента за мой голям кеф,както и ндсв за още по-голям кеф
А пък лидер не влизат в парламента за мой голям кеф,както и ндсв за още по-голям кеф
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
SKISA написа:след сутрешните изявления на цветан цветанов от герб мисля ,че коалирането на герб със сините просто е не 100,а 200% сигурно!!
след като костов и мартин снощи казаха ,че ше приемат без други условия ,освен да няма други партии в коалицията мисля ,че е ясно какъв ще е кабинета след няколко дни..

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
AHTuBuPyC написа:Честито европейско бъдеще за България. Дано нещата които се говорят се видят скоро в действие ... и дано ГЕРБ спечели кметското място в София, защото при това управление, София може само да спечели от това.
Искрено се надявм на софиянци да не им е писнало да гласуват, и на предстоящите частични местни избори да го направят отново! Аз със сигурност!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе некакъв гейчо се показа вчера по телевизията и си прави устата да бъдел разбираш ли кмет,ако го избере неговата партия,а именно бсп,баси наглите буклуци ,кой знае какъв селяк и цървул е тоя,като оная кифла татяна дончева
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Хубаво е, че "Лидер" не влизат в парламента - ако беше така, Ковачки щеше и със сатаната да се коалира и на всеки минети да прави, само и само да набара енергийното министерство. А тогава щеше да е много лошо - енергиен монополист и министър.... направо не ми се мисли.
Si non confectus, non reficiat.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5