Младо семейство пострада при тежка катастрофа + анкета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

С колко е карал нашият герой?

х > 100
60
43%
х < 100
62
45%
х = по правилата бе баце 50 км/час
17
12%

Общо гласове : 139
старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Авг 2009, 14:59

тати продаде м3-ката и купи на детето е90 :confused: :( :( :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Авг 2009, 15:06

jordanpar написа:
///peter написа:
Поредното хейтърско мнение, като не те кефи тук - заминавай където пожелаеш. И не на последно място, ти прочете ли каква е била ситуацията, според единия от участващите? Ако не си те съветвам да го нарпавиш.

Петърчо,ти още от темата за хубавото и лошото в БГ ме очарова с едностранчивостта на мисленето си и заповедно-повелителния тон с който си позволяваш да коментираш другите.
И не ми казвай къде да заминавам,за да не ти кажа ти къде да вървиш,сещаш се нали.

Лилиии, кот каеш туй ша стани жорииии. Само бъди милостив.

jordanpar написа:И не на последно място ТИ ПРОчЕТЕ ли какво е обяснението????АКО пежото е било спряло на място или е излизало от кръстовище,то тогава може да се каже че е ударено с 50-60 километра в час,защото скоростта му спрямо посоката на движение на БМВ-то може да се сметне за нулева.НО,според обясненото и БМВ-то и пежото са били в движение,като БМВ-то застига изотзад пежото и странично го удря,поради предприетата маневра за завиване на пежото.Това означава че трябва да говорим за РАЗЛИКА в скоростите между двата автомобила при удара и ако тя е била дори само 30-40 километра в час,не говори добре за водача на БМВ-то,защото почти сигурно е карал с превишена.Както и разрешено ли е изпреварването точно пред вход на хипермаркет,много ме съмнява,там осовата линия да е прекъсната най-много за да даде право на автомобилите да влизат и излизат от своето платно за навлизане в паркинга на зоната.
Та Петърчо,споделяй,без да даваш определение на другите потребители на интернет,защото нета е свободна зона,а не ти е бащиния че да ме гониш от тук.

Разбираш ли защо е кофти България? Щото има експерти като теб които се опитват да блеснат със знания, без даже изобщо да си обяснят каква е ситуацията ;) Как изобщо можеш да коментираш нещо от което нямаш и грам понятие?.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Авг 2009, 15:12

///peter написа:
jordanpar написа:
///peter написа:
Поредното хейтърско мнение, като не те кефи тук - заминавай където пожелаеш. И не на последно място, ти прочете ли каква е била ситуацията, според единия от участващите? Ако не си те съветвам да го нарпавиш.

Петърчо,ти още от темата за хубавото и лошото в БГ ме очарова с едностранчивостта на мисленето си и заповедно-повелителния тон с който си позволяваш да коментираш другите.
И не ми казвай къде да заминавам,за да не ти кажа ти къде да вървиш,сещаш се нали.

Лилиии, кот каеш туй ша стани жорииии. Само бъди милостив.

jordanpar написа:И не на последно място ТИ ПРОчЕТЕ ли какво е обяснението????АКО пежото е било спряло на място или е излизало от кръстовище,то тогава може да се каже че е ударено с 50-60 километра в час,защото скоростта му спрямо посоката на движение на БМВ-то може да се сметне за нулева.НО,според обясненото и БМВ-то и пежото са били в движение,като БМВ-то застига изотзад пежото и странично го удря,поради предприетата маневра за завиване на пежото.Това означава че трябва да говорим за РАЗЛИКА в скоростите между двата автомобила при удара и ако тя е била дори само 30-40 километра в час,не говори добре за водача на БМВ-то,защото почти сигурно е карал с превишена.Както и разрешено ли е изпреварването точно пред вход на хипермаркет,много ме съмнява,там осовата линия да е прекъсната най-много за да даде право на автомобилите да влизат и излизат от своето платно за навлизане в паркинга на зоната.
Та Петърчо,споделяй,без да даваш определение на другите потребители на интернет,защото нета е свободна зона,а не ти е бащиния че да ме гониш от тук.

Разбираш ли защо е кофти България? Щото има експерти като теб които се опитват да блеснат със знания, без даже изобщо да си обяснят каква е ситуацията ;) Как изобщо можеш да коментираш нещо от което нямаш и грам понятие?.

Колега, хора всякакви, идеали всякакви. За него си е прав. За теб не е. И за мен не е. Предлагам да изчакаме решението на органите на реда за това кои е виновен?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Авг 2009, 15:19

[quote="Ryapoff"][/quote]

Именно, това казах! Как може да се коментира нещо което не знаеш какво е? :shock: Аз лично не съм казал нищо за кой кого ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 02 Авг 2009, 15:23

предлагам да се спре до тук, и да се помолим никой да не губи живота си, защото тогава ситуацията за младия ни съфорумец ще придобие съвсем други измерения...
колкото и да е нелепо, линията е прекъсната в този участък... но това го има само в булгаристан /по милко/ :evil:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 02 Авг 2009, 16:01

АбсолЮтно,колегата замесен в ситуацията да се моли както може всичко да мине само с лечение на пострадалите,защото при фатален завършек,нещата се променят коренно.Няма значение кого мисля за виновен в ситуацията,стискам палци и на пострадалите и на шофъора,защото не искам да съм на мястото нито на едните нито на другия.Лошото се случва бързо,дори и на добрите хора.
А на Петърчо искам да му благодаря,че с присъствието си във форума дава личен пример на останалите докъде може да стигне човешкото безочие,ниска култура и лошо възпитание,мнение което виждам се дублира с писано малко по горе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 02 Авг 2009, 17:35

koko29 каза:

Ако не ти е ясно най-здравата част на колата е в средните колони и вътршността на праговете, поради най-малко разстояние от метала до пасажерите

Колега не съм съгласен с твоето твърдение, не случайно цяла европа упреква производителите за ниското ниво на сигурност в автомобилите при страничен удар.

Подчертавам, че не защитавам и не обвинявам никого, просто оборвам твоето твърдение със следния линк: http://www.euroncap.com/tests/peugeot_306_1998/40.aspx

горе от ляво има FILMS бутон под снимката виж как се държи при страничен удар с 50км.ч.

И дано семейството се оправи по бързо и без усложнения!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 02 Авг 2009, 17:58

Дано сем. да се възстановят по-бързо! :confused:
Едно не мога да разбера-За чий х.й не си е отварял очите на шест шофера на Пежото, когато излиза на път с предимство, особено като си вози семейството!!???? :evil:
Може БМВ-то да е летяло и то да има вина, но за жалост виждам през ден-два такива смелчаги да погледне набързо през рамо, движейки се дори, без да спира преди да излезе на главен път! :roll:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306

Мнение от prel » 02 Авг 2009, 19:00

В момента на удара колегата с BMW-то е бил най-много със 60, дори да е карал със 100 предполагам, че е се е опитал да счупи педала на спирачката при тая ситуация и се е ударил с много по-ниска скорост.
Според мен висчи коментари по темата са безмислени, но преди години имах прдобно преживяване с моето старо прежо 306, когато един миробус ме удари странично като мина на червено.

Дано хората да се оправят!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Авг 2009, 19:01

Хора вие сте спамери.. Никой не кара по изходите с 50... тия прекъснати и непкреснати линии не са сложени за разкрасяване на асвалта! Това го разбрах след като щеше да ме размаже тир.. Кофти доза късмет - спомнтанно завиване + неправилно изпреварваща кола и така... Можеше и по-лошо да бъде, но мисля че ще се оправи всичко ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 02 Авг 2009, 19:05

titto написа:Дано сем. да се възстановят по-бързо! :confused:
Едно не мога да разбера-За чий х.й не си е отварял очите на шест шофера на Пежото, когато излиза на път с предимство, особено като си вози семейството!!???? :evil:
Може БМВ-то да е летяло и то да има вина, но за жалост виждам през ден-два такива смелчаги да погледне набързо през рамо, движейки се дори, без да спира преди да излезе на главен път! :roll:

май повечето лаладжий тук само си лаете без дори да сте разбрали ква е била ситуацията. на къв път с предимство излиза пежото !?

Евелине, стискам палци всичко да е ОК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 02 Авг 2009, 19:05

Evelin Cotsev написа:Аз съм шофиора на бмв-то. Дано хората се оправят......За сега ми казаха от болницата , че мъжа и жената са стабилизирани а детенцето е по зле.

Колега! Съчувствам ти за това отвратителна положение в което се намираш и съчувствам на пострадалото семейство. Дано отцелеят и се възтановят всичките. От все сърце им го пожелавам както и на теб ти желая да превъзмогнеш във времето тази депресиращо-смазваща случка. Дай БОЖЕ! Никой не е застрахован и на всеки би могло да се случи. Рискът човек да катастрофира при наличието на толкова много автомобили на пътя е огромен!

КОЛЕГА! МОЛЯ ТЕ ДА ДАДЕШ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ДЕТЕНЦЕТО ЗАЩОТО И АЗ СЪМ БАЩА И СТРАШНО МНОГО МЕ БОЛИ КОГАТО ЧУЯ ЗА СТАНАЛ ИНЦИДЕНТ С ПОСТРАДАЛО ДЕТЕНЦЕ! КАК Е ТО? МНОГО ЛИ Е ЗЛЕ? ИМА ЛИ НАДЕЖДА?

:bgflag:
Последна промяна №0123456789 на 02 Авг 2009, 19:28, променена общо 1 път
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Авг 2009, 19:24

за съжаление белята вече е станала. никой тук не може да реши спора кой е виновен,защото не знаеме подробности.
искам само да кажа ,че кой е в едната кола не прави вината различна! нито тва,че единият шофьор ни е колега от форума,нито че в другата кола е имало дете ,а не трима потни мангали не влияе върху вината!
има си органи-те ще решат!
дано се оправят пострадалите !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 02 Авг 2009, 19:41

дано се оправят нещата и всички са добре,и все пак никой не е застрахован от катастрофи или удари и т.н,на всеки може да се случи така че не виждам защо нападате колегата :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Авг 2009, 20:00

Ми колегите започнаха от евентоалнаа=та скорост на изпреварващата кола(в случая БМВ-то) и стигнаха до как единия не си е отварял очите на шест и как другия е летял. Според мен в тази тема единственото, което ние можем да пожелаем на колегата е всичко да се оправи бързо!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата