Младо семейство пострада при тежка катастрофа + анкета
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
jordanpar написа:///peter написа:
Поредното хейтърско мнение, като не те кефи тук - заминавай където пожелаеш. И не на последно място, ти прочете ли каква е била ситуацията, според единия от участващите? Ако не си те съветвам да го нарпавиш.
Петърчо,ти още от темата за хубавото и лошото в БГ ме очарова с едностранчивостта на мисленето си и заповедно-повелителния тон с който си позволяваш да коментираш другите.
И не ми казвай къде да заминавам,за да не ти кажа ти къде да вървиш,сещаш се нали.
Лилиии, кот каеш туй ша стани жорииии. Само бъди милостив.
jordanpar написа:И не на последно място ТИ ПРОчЕТЕ ли какво е обяснението????АКО пежото е било спряло на място или е излизало от кръстовище,то тогава може да се каже че е ударено с 50-60 километра в час,защото скоростта му спрямо посоката на движение на БМВ-то може да се сметне за нулева.НО,според обясненото и БМВ-то и пежото са били в движение,като БМВ-то застига изотзад пежото и странично го удря,поради предприетата маневра за завиване на пежото.Това означава че трябва да говорим за РАЗЛИКА в скоростите между двата автомобила при удара и ако тя е била дори само 30-40 километра в час,не говори добре за водача на БМВ-то,защото почти сигурно е карал с превишена.Както и разрешено ли е изпреварването точно пред вход на хипермаркет,много ме съмнява,там осовата линия да е прекъсната най-много за да даде право на автомобилите да влизат и излизат от своето платно за навлизане в паркинга на зоната.
Та Петърчо,споделяй,без да даваш определение на другите потребители на интернет,защото нета е свободна зона,а не ти е бащиния че да ме гониш от тук.
Разбираш ли защо е кофти България? Щото има експерти като теб които се опитват да блеснат със знания, без даже изобщо да си обяснят каква е ситуацията

///peter написа:jordanpar написа:///peter написа:
Поредното хейтърско мнение, като не те кефи тук - заминавай където пожелаеш. И не на последно място, ти прочете ли каква е била ситуацията, според единия от участващите? Ако не си те съветвам да го нарпавиш.
Петърчо,ти още от темата за хубавото и лошото в БГ ме очарова с едностранчивостта на мисленето си и заповедно-повелителния тон с който си позволяваш да коментираш другите.
И не ми казвай къде да заминавам,за да не ти кажа ти къде да вървиш,сещаш се нали.
Лилиии, кот каеш туй ша стани жорииии. Само бъди милостив.jordanpar написа:И не на последно място ТИ ПРОчЕТЕ ли какво е обяснението????АКО пежото е било спряло на място или е излизало от кръстовище,то тогава може да се каже че е ударено с 50-60 километра в час,защото скоростта му спрямо посоката на движение на БМВ-то може да се сметне за нулева.НО,според обясненото и БМВ-то и пежото са били в движение,като БМВ-то застига изотзад пежото и странично го удря,поради предприетата маневра за завиване на пежото.Това означава че трябва да говорим за РАЗЛИКА в скоростите между двата автомобила при удара и ако тя е била дори само 30-40 километра в час,не говори добре за водача на БМВ-то,защото почти сигурно е карал с превишена.Както и разрешено ли е изпреварването точно пред вход на хипермаркет,много ме съмнява,там осовата линия да е прекъсната най-много за да даде право на автомобилите да влизат и излизат от своето платно за навлизане в паркинга на зоната.
Та Петърчо,споделяй,без да даваш определение на другите потребители на интернет,защото нета е свободна зона,а не ти е бащиния че да ме гониш от тук.
Разбираш ли защо е кофти България? Щото има експерти като теб които се опитват да блеснат със знания, без даже изобщо да си обяснят каква е ситуациятаКак изобщо можеш да коментираш нещо от което нямаш и грам понятие?.
Колега, хора всякакви, идеали всякакви. За него си е прав. За теб не е. И за мен не е. Предлагам да изчакаме решението на органите на реда за това кои е виновен?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
[quote="Ryapoff"][/quote]
Именно, това казах! Как може да се коментира нещо което не знаеш какво е?
Аз лично не съм казал нищо за кой кого 
Именно, това казах! Как може да се коментира нещо което не знаеш какво е?

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
предлагам да се спре до тук, и да се помолим никой да не губи живота си, защото тогава ситуацията за младия ни съфорумец ще придобие съвсем други измерения...
колкото и да е нелепо, линията е прекъсната в този участък... но това го има само в булгаристан /по милко/
колкото и да е нелепо, линията е прекъсната в този участък... но това го има само в булгаристан /по милко/

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
АбсолЮтно,колегата замесен в ситуацията да се моли както може всичко да мине само с лечение на пострадалите,защото при фатален завършек,нещата се променят коренно.Няма значение кого мисля за виновен в ситуацията,стискам палци и на пострадалите и на шофъора,защото не искам да съм на мястото нито на едните нито на другия.Лошото се случва бързо,дори и на добрите хора.
А на Петърчо искам да му благодаря,че с присъствието си във форума дава личен пример на останалите докъде може да стигне човешкото безочие,ниска култура и лошо възпитание,мнение което виждам се дублира с писано малко по горе.
А на Петърчо искам да му благодаря,че с присъствието си във форума дава личен пример на останалите докъде може да стигне човешкото безочие,ниска култура и лошо възпитание,мнение което виждам се дублира с писано малко по горе.
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
koko29 каза:
Ако не ти е ясно най-здравата част на колата е в средните колони и вътршността на праговете, поради най-малко разстояние от метала до пасажерите
Колега не съм съгласен с твоето твърдение, не случайно цяла европа упреква производителите за ниското ниво на сигурност в автомобилите при страничен удар.
Подчертавам, че не защитавам и не обвинявам никого, просто оборвам твоето твърдение със следния линк: http://www.euroncap.com/tests/peugeot_306_1998/40.aspx
горе от ляво има FILMS бутон под снимката виж как се държи при страничен удар с 50км.ч.
И дано семейството се оправи по бързо и без усложнения!!!!
Ако не ти е ясно най-здравата част на колата е в средните колони и вътршността на праговете, поради най-малко разстояние от метала до пасажерите
Колега не съм съгласен с твоето твърдение, не случайно цяла европа упреква производителите за ниското ниво на сигурност в автомобилите при страничен удар.
Подчертавам, че не защитавам и не обвинявам никого, просто оборвам твоето твърдение със следния линк: http://www.euroncap.com/tests/peugeot_306_1998/40.aspx
горе от ляво има FILMS бутон под снимката виж как се държи при страничен удар с 50км.ч.
И дано семейството се оправи по бързо и без усложнения!!!!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Дано сем. да се възстановят по-бързо!
Едно не мога да разбера-За чий х.й не си е отварял очите на шест шофера на Пежото, когато излиза на път с предимство, особено като си вози семейството!!????
Може БМВ-то да е летяло и то да има вина, но за жалост виждам през ден-два такива смелчаги да погледне набързо през рамо, движейки се дори, без да спира преди да излезе на главен път!

Едно не мога да разбера-За чий х.й не си е отварял очите на шест шофера на Пежото, когато излиза на път с предимство, особено като си вози семейството!!????

Може БМВ-то да е летяло и то да има вина, но за жалост виждам през ден-два такива смелчаги да погледне набързо през рамо, движейки се дори, без да спира преди да излезе на главен път!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
В момента на удара колегата с BMW-то е бил най-много със 60, дори да е карал със 100 предполагам, че е се е опитал да счупи педала на спирачката при тая ситуация и се е ударил с много по-ниска скорост.
Според мен висчи коментари по темата са безмислени, но преди години имах прдобно преживяване с моето старо прежо 306, когато един миробус ме удари странично като мина на червено.
Дано хората да се оправят!
Според мен висчи коментари по темата са безмислени, но преди години имах прдобно преживяване с моето старо прежо 306, когато един миробус ме удари странично като мина на червено.
Дано хората да се оправят!
Хора вие сте спамери.. Никой не кара по изходите с 50... тия прекъснати и непкреснати линии не са сложени за разкрасяване на асвалта! Това го разбрах след като щеше да ме размаже тир.. Кофти доза късмет - спомнтанно завиване + неправилно изпреварваща кола и така... Можеше и по-лошо да бъде, но мисля че ще се оправи всичко 

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
titto написа:Дано сем. да се възстановят по-бързо!![]()
Едно не мога да разбера-За чий х.й не си е отварял очите на шест шофера на Пежото, когато излиза на път с предимство, особено като си вози семейството!!????![]()
май повечето лаладжий тук само си лаете без дори да сте разбрали ква е била ситуацията. на къв път с предимство излиза пежото !?
Евелине, стискам палци всичко да е ОК!
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Evelin Cotsev написа:Аз съм шофиора на бмв-то. Дано хората се оправят......За сега ми казаха от болницата , че мъжа и жената са стабилизирани а детенцето е по зле.
Колега! Съчувствам ти за това отвратителна положение в което се намираш и съчувствам на пострадалото семейство. Дано отцелеят и се възтановят всичките. От все сърце им го пожелавам както и на теб ти желая да превъзмогнеш във времето тази депресиращо-смазваща случка. Дай БОЖЕ! Никой не е застрахован и на всеки би могло да се случи. Рискът човек да катастрофира при наличието на толкова много автомобили на пътя е огромен!
КОЛЕГА! МОЛЯ ТЕ ДА ДАДЕШ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ДЕТЕНЦЕТО ЗАЩОТО И АЗ СЪМ БАЩА И СТРАШНО МНОГО МЕ БОЛИ КОГАТО ЧУЯ ЗА СТАНАЛ ИНЦИДЕНТ С ПОСТРАДАЛО ДЕТЕНЦЕ! КАК Е ТО? МНОГО ЛИ Е ЗЛЕ? ИМА ЛИ НАДЕЖДА?

Последна промяна №0123456789 на 02 Авг 2009, 19:28, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
за съжаление белята вече е станала. никой тук не може да реши спора кой е виновен,защото не знаеме подробности.
искам само да кажа ,че кой е в едната кола не прави вината различна! нито тва,че единият шофьор ни е колега от форума,нито че в другата кола е имало дете ,а не трима потни мангали не влияе върху вината!
има си органи-те ще решат!
дано се оправят пострадалите !
искам само да кажа ,че кой е в едната кола не прави вината различна! нито тва,че единият шофьор ни е колега от форума,нито че в другата кола е имало дете ,а не трима потни мангали не влияе върху вината!
има си органи-те ще решат!
дано се оправят пострадалите !
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
дано се оправят нещата и всички са добре,и все пак никой не е застрахован от катастрофи или удари и т.н,на всеки може да се случи така че не виждам защо нападате колегата