МОДЕРАТОРИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗАЩО МОДЕРАТОРИТЕ СА ОЗЛОБЕНИ КЪМ ВСЯКА НОВА ТЕМА

Анкетата свършва на 07 Сеп 2009, 17:14

не са си пили хапчетата
16
25%
не са спали от 3 дена
10
16%
не им се е сбъднала детската мечта (която още си им е мечта)
13
20%
нямат 25 години
9
14%
защото темите нарушават правилата на форума
16
25%

Общо гласове : 64
Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 08 Авг 2009, 21:29

аз с огромен ентусиазъм гласувах за номер две и три.
неможе така наистина,
как тези твоите теми ще ги заключват ,безобразие
аз бих искал да знам всичко четейки в тях и въобще тия модератори за какви се мислят.
като ги знам какви пияни кучета са сега ще пуснат автора на тази прекрасна тема и в принудителна отпуска от форума,но нека кажем стоп на своеволията и всички застанем зад автора този блестящ ум на интелектуалността и гордо извикакаме "НЕ,АЗ НЯМА ДА ПЕРА ПОВЕЧЕ НА РЪКА"
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 08 Авг 2009, 21:32

SKISA написа:ма в целия си пост никъде не спомена бмв!!!
а ти що не си у форума на фауве...!?
не бива така ,друзя...!ибаси...!

Аз и фауве не споменах, така че забележката е неуместна.
Айде, тука споменавам - бмв.
Спирам да спамя.
---

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Авг 2009, 21:36

заставането зад писаното от автора в темите му и коментирането на работата на модераторите са две ,ама съвсем ,съвсем различни неща!
ДА! АЗ ЩЕ СИ ПИЯ БИРАТА ОТ БУТИЛКАТА!!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Авг 2009, 21:40

TUZara` написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=160860 - заключено е от модератор фантом.Без причина за тази мярка.Без да му е даден реален отговор на човека в крайна сметка.Без дори да му напомнят по най-досадния начин да ползва търсачка.

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=160126 - лошо няма-заключил си.Дал си аргумент за това.Този който е пуснал темата кво прави...гледа гледа и след 2 часа пуска дубъл.След като не му е отговорено,а ти знаеш отговора пусни му препратка към тема или изчакай да му отговорят.

Това само от първа и втора страница...

Странно е как едностранчиво гледате на нещата... значи вие (че и "ние") с регистрацията сте се съгласили с "Правилата на BMW Power BG Форум" и би трябвало НАЙ-МАЛКОТО да сте ги прочели, ама после когато някой директно ви "отмодерира" и почва да се искат обяснения... тва малко като криворазбраната цивилизация - съгласен съм с правилата ти, ама не ги знам и що ми ги прилагаш? Дето се вика - "ти не ни уважаваш нас, що трябва да изискваш ние да те уважаваме теб"??? Или факта, че хората правят форума, а не създателите му трябва да ни принуждава да си трайкаме и "народа" да си "сере", пък само щото да не загубим посещаемостта да си намиране друга работа...

Тва ако четете правилата и сте запознати с тях... само се замисли над парадокса.... как мислиш, че ще стане номера с неспазването и модерирането... то като няма кво да се модерира.... за кво да се занимаваш...

И кво става значи - не спазваш правилата и си модериран... още един странен момент - да търсиш сметка що са те модерирали... викаш как може Модераторите да си позволяват такова нещо? Изобщо не твърдя, че всички Мод-ове безпристрастно и на 101% коректно прилагат правилата, ама в много голям % си е баш така... проблема е в другата страна на нещата, че много голяма част от "Потребителите" нито четат предварително Правилата, нито пък съзнателно имат желанието да ги спазват... ми точно обратното излиза...

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Авг 2009, 21:45

ми ако случайно някой си направи труда да попрочете мнения на "вече уважавани членове на бмв-обществото" от зората на регването им ще се учуди колко близки са постовете и темите им до пишещите от скоро във форума! включително писали и в тая тема...! та интересно как да се очаква някой да дойде научен и вече да е на върха на форумната пирамида ...! без да му се обясни и да не се наритва ,щото не прочел или не разбрал...!
май всеки има некви спамерски черни петна в историята си...!
деленето на вие и ние е интересен подход!
няма нужда от кланяне-важно е елементарно уважение.

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 08 Авг 2009, 21:54

Към автора на темата!
Според така зададената анкета не ни оставяш право на собствен глас :idea:
Искаш да гласуваме за това което ти се иска на теб..... :idea:
Защо не зададе два възможни отговора?
"Одобрявам работата на модераторите"
и
"НЕ одобрявам работата на модераторите"
Промени си анкетата и тогава ще видиш реални резултати......... които съм сигурен ,че точно на теб няма да ти харесат ;)
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Авг 2009, 22:00

SKISA написа:ми ако случайно някой си направи труда да попрочете мнения на "вече уважавани членове на бмв-обществото" от зората на регването им ще се учуди колко близки са постовете и темите им до пишещите от скоро във форума! включително писали и в тая тема...! та интересно как да се очаква някой да дойде научен и вече да е на върха на форумната пирамида ...! без да му се обясни и да не се наритва ,щото не прочел или не разбрал...!

SKISA ,баце,абе ти не влизаш в Е36 да видиш какво е положението :banghead: :banghead: В месеца я видиш две три смислини теми я не.Ама чакай ти да видиш като ти остарее и на теб колата ще ви полазат и във вашия подфорум. :D :D
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Авг 2009, 22:05

GVT написа:
SKISA написа:ми ако случайно някой си направи труда да попрочете мнения на "вече уважавани членове на бмв-обществото" от зората на регването им ще се учуди колко близки са постовете и темите им до пишещите от скоро във форума! включително писали и в тая тема...! та интересно как да се очаква някой да дойде научен и вече да е на върха на форумната пирамида ...! без да му се обясни и да не се наритва ,щото не прочел или не разбрал...!

SKISA ,баце,абе ти не влизаш в Е36 да видиш какво е положението :banghead: :banghead: В месеца я видиш две три смислини теми я не.Ама чакай ти да видиш като ти остарее и на теб колата ще ви полазат и във вашия подфорум. :D :D

а ти що реши ,че онова е моят форум!!?! а що реши ,че тва е твоят!?
ех ,друзя....! ако не беше тъпо ,щеше да е смешно...

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Авг 2009, 22:11

SKISA написа:
GVT написа:

а ти що реши ,че онова е моят форум!!?! а що реши ,че тва е твоят!?
ех ,друзя....! ако не беше тъпо ,щеше да е смешно...

Днес не си на кеф,даже и майтапа не разбираш.Не твърдя ,че модераторите са обективни,но все пак форума ежедневно се посещава от хиляди фенове и е малко трудно да се контролира точно.А какво ще стане ако ги няма тях?Всеки от нас е писал глупости и задавал тъпи въпроси ама някои се забравят.
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 08 Авг 2009, 22:18

SKISA написа:май всеки има некви спамерски черни петна в историята си...!

Отвори първите страници на "Извън темата" и виж ранните теми на модераторите....Лошо ще ти стане
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 08 Авг 2009, 22:20

Тази тема ще стане 10 страници.

ПС: Съжалявам че спамя, ама тази тема си е спам като цяло.

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Авг 2009, 22:45

в зората на регването на уважаваните членове тук, нищо не е било (не беше) същото. И дума не може да става да сравняваш двете епохи. Ако е имало такива теми, то е защото такива са били правилата тогава (т.е. нямало е) :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 08 Авг 2009, 22:48

Защото им писна от малумници...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 08 Авг 2009, 22:52

Ryapoff написа:Тази тема ще стане 10 страници.

ПС: Съжалявам че спамя, ама тази тема си е спам като цяло.

Колега, че спамиш - да, спамиш, че как иначе направи 170 ли май бяха мнения за няма и месец!? То бива, бива...ама...

А по темата - ми пичове, след като гледах в 'БТВ репортерите' кадрите заснети със скрита камера от 'учителя по английски' в едно софийско у-ще, кво да ви кажа, нямам думи, и спрях да се чудя защо има толкова неграмотни млади хора. Жалко за тях, и за всички ни!

Аватар

Мнение от SKISA » 08 Авг 2009, 22:53

аха! и са вече пораснали и измислили правила!? ъхъ. аз па мислех,че ренесанса е епоха,а то било раждането на форума преди 7г.
п.ф. преди форумта и с.ф. след форумта! и апостолите измислили правила ,ма тва после де и са ги прилагат с меч и огън! хуу!
а малумници се пише с "о" и "у" ... нещо като малОумници! щото многоумниците явно са вездесъщи и знаят повече...!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата