МОДЕРАТОРИ
Модератор: Общи модератори
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
аз с огромен ентусиазъм гласувах за номер две и три.
неможе така наистина,
как тези твоите теми ще ги заключват ,безобразие
аз бих искал да знам всичко четейки в тях и въобще тия модератори за какви се мислят.
като ги знам какви пияни кучета са сега ще пуснат автора на тази прекрасна тема и в принудителна отпуска от форума,но нека кажем стоп на своеволията и всички застанем зад автора този блестящ ум на интелектуалността и гордо извикакаме "НЕ,АЗ НЯМА ДА ПЕРА ПОВЕЧЕ НА РЪКА"
неможе така наистина,
как тези твоите теми ще ги заключват ,безобразие
аз бих искал да знам всичко четейки в тях и въобще тия модератори за какви се мислят.
като ги знам какви пияни кучета са сега ще пуснат автора на тази прекрасна тема и в принудителна отпуска от форума,но нека кажем стоп на своеволията и всички застанем зад автора този блестящ ум на интелектуалността и гордо извикакаме "НЕ,АЗ НЯМА ДА ПЕРА ПОВЕЧЕ НА РЪКА"

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
SKISA написа:ма в целия си пост никъде не спомена бмв!!!
а ти що не си у форума на фауве...!?
не бива така ,друзя...!ибаси...!
Аз и фауве не споменах, така че забележката е неуместна.
Айде, тука споменавам - бмв.
Спирам да спамя.
---
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
заставането зад писаното от автора в темите му и коментирането на работата на модераторите са две ,ама съвсем ,съвсем различни неща!
ДА! АЗ ЩЕ СИ ПИЯ БИРАТА ОТ БУТИЛКАТА!!
ДА! АЗ ЩЕ СИ ПИЯ БИРАТА ОТ БУТИЛКАТА!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
TUZara` написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=160860 - заключено е от модератор фантом.Без причина за тази мярка.Без да му е даден реален отговор на човека в крайна сметка.Без дори да му напомнят по най-досадния начин да ползва търсачка.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=160126 - лошо няма-заключил си.Дал си аргумент за това.Този който е пуснал темата кво прави...гледа гледа и след 2 часа пуска дубъл.След като не му е отговорено,а ти знаеш отговора пусни му препратка към тема или изчакай да му отговорят.
Това само от първа и втора страница...
Странно е как едностранчиво гледате на нещата... значи вие (че и "ние") с регистрацията сте се съгласили с "Правилата на BMW Power BG Форум" и би трябвало НАЙ-МАЛКОТО да сте ги прочели, ама после когато някой директно ви "отмодерира" и почва да се искат обяснения... тва малко като криворазбраната цивилизация - съгласен съм с правилата ти, ама не ги знам и що ми ги прилагаш? Дето се вика - "ти не ни уважаваш нас, що трябва да изискваш ние да те уважаваме теб"??? Или факта, че хората правят форума, а не създателите му трябва да ни принуждава да си трайкаме и "народа" да си "сере", пък само щото да не загубим посещаемостта да си намиране друга работа...
Тва ако четете правилата и сте запознати с тях... само се замисли над парадокса.... как мислиш, че ще стане номера с неспазването и модерирането... то като няма кво да се модерира.... за кво да се занимаваш...
И кво става значи - не спазваш правилата и си модериран... още един странен момент - да търсиш сметка що са те модерирали... викаш как може Модераторите да си позволяват такова нещо? Изобщо не твърдя, че всички Мод-ове безпристрастно и на 101% коректно прилагат правилата, ама в много голям % си е баш така... проблема е в другата страна на нещата, че много голяма част от "Потребителите" нито четат предварително Правилата, нито пък съзнателно имат желанието да ги спазват... ми точно обратното излиза...
- SKISA
-
-
ми ако случайно някой си направи труда да попрочете мнения на "вече уважавани членове на бмв-обществото" от зората на регването им ще се учуди колко близки са постовете и темите им до пишещите от скоро във форума! включително писали и в тая тема...! та интересно как да се очаква някой да дойде научен и вече да е на върха на форумната пирамида ...! без да му се обясни и да не се наритва ,щото не прочел или не разбрал...!
май всеки има некви спамерски черни петна в историята си...!
деленето на вие и ние е интересен подход!
няма нужда от кланяне-важно е елементарно уважение.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Към автора на темата!
Според така зададената анкета не ни оставяш право на собствен глас
Искаш да гласуваме за това което ти се иска на теб.....
Защо не зададе два възможни отговора?
"Одобрявам работата на модераторите"
и
"НЕ одобрявам работата на модераторите"
Промени си анкетата и тогава ще видиш реални резултати......... които съм сигурен ,че точно на теб няма да ти харесат
Според така зададената анкета не ни оставяш право на собствен глас

Искаш да гласуваме за това което ти се иска на теб.....

Защо не зададе два възможни отговора?
"Одобрявам работата на модераторите"
и
"НЕ одобрявам работата на модераторите"
Промени си анкетата и тогава ще видиш реални резултати......... които съм сигурен ,че точно на теб няма да ти харесат

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

SKISA написа:ми ако случайно някой си направи труда да попрочете мнения на "вече уважавани членове на бмв-обществото" от зората на регването им ще се учуди колко близки са постовете и темите им до пишещите от скоро във форума! включително писали и в тая тема...! та интересно как да се очаква някой да дойде научен и вече да е на върха на форумната пирамида ...! без да му се обясни и да не се наритва ,щото не прочел или не разбрал...!
SKISA ,баце,абе ти не влизаш в Е36 да видиш какво е положението

- SKISA
-
-
GVT написа:SKISA написа:ми ако случайно някой си направи труда да попрочете мнения на "вече уважавани членове на бмв-обществото" от зората на регването им ще се учуди колко близки са постовете и темите им до пишещите от скоро във форума! включително писали и в тая тема...! та интересно как да се очаква някой да дойде научен и вече да е на върха на форумната пирамида ...! без да му се обясни и да не се наритва ,щото не прочел или не разбрал...!
SKISA ,баце,абе ти не влизаш в Е36 да видиш какво е положението![]()
В месеца я видиш две три смислини теми я не.Ама чакай ти да видиш като ти остарее и на теб колата ще ви полазат и във вашия подфорум.
![]()
а ти що реши ,че онова е моят форум!!?! а що реши ,че тва е твоят!?
ех ,друзя....! ако не беше тъпо ,щеше да е смешно...
SKISA написа:GVT написа:SKISA написа:ми ако случайно някой си направи труда да попрочете мнения на "вече уважавани членове на бмв-обществото" от зората на регването им ще се учуди колко близки са постовете и темите им до пишещите от скоро във форума! включително писали и в тая тема...! та интересно как да се очаква някой да дойде научен и вече да е на върха на форумната пирамида ...! без да му се обясни и да не се наритва ,щото не прочел или не разбрал...!
SKISA ,баце,абе ти не влизаш в Е36 да видиш какво е положението![]()
В месеца я видиш две три смислини теми я не.Ама чакай ти да видиш като ти остарее и на теб колата ще ви полазат и във вашия подфорум.
![]()
а ти що реши ,че онова е моят форум!!?! а що реши ,че тва е твоят!?
ех ,друзя....! ако не беше тъпо ,щеше да е смешно...
Днес не си на кеф,даже и майтапа не разбираш.Не твърдя ,че модераторите са обективни,но все пак форума ежедневно се посещава от хиляди фенове и е малко трудно да се контролира точно.А какво ще стане ако ги няма тях?Всеки от нас е писал глупости и задавал тъпи въпроси ама някои се забравят.

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
SKISA написа:май всеки има некви спамерски черни петна в историята си...!
Отвори първите страници на "Извън темата" и виж ранните теми на модераторите....Лошо ще ти стане

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

SKISA написа:ми ако случайно някой си направи труда да попрочете мнения на "вече уважавани членове на бмв-обществото" от зората на регването им ще се учуди колко близки са постовете и темите им до пишещите от скоро във форума! включително писали и в тая тема...! та интересно как да се очаква някой да дойде научен и вече да е на върха на форумната пирамида ...! без да му се обясни и да не се наритва ,щото не прочел или не разбрал...!
в зората на регването на уважаваните членове тук, нищо не е било (не беше) същото. И дума не може да става да сравняваш двете епохи. Ако е имало такива теми, то е защото такива са били правилата тогава (т.е. нямало е)

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Ryapoff написа:Тази тема ще стане 10 страници.
ПС: Съжалявам че спамя, ама тази тема си е спам като цяло.
Колега, че спамиш - да, спамиш, че как иначе направи 170 ли май бяха мнения за няма и месец!? То бива, бива...ама...
А по темата - ми пичове, след като гледах в 'БТВ репортерите' кадрите заснети със скрита камера от 'учителя по английски' в едно софийско у-ще, кво да ви кажа, нямам думи, и спрях да се чудя защо има толкова неграмотни млади хора. Жалко за тях, и за всички ни!
- SKISA
-
-
аха! и са вече пораснали и измислили правила!? ъхъ. аз па мислех,че ренесанса е епоха,а то било раждането на форума преди 7г.
п.ф. преди форумта и с.ф. след форумта! и апостолите измислили правила ,ма тва после де и са ги прилагат с меч и огън! хуу!
а малумници се пише с "о" и "у" ... нещо като малОумници! щото многоумниците явно са вездесъщи и знаят повече...!
п.ф. преди форумта и с.ф. след форумта! и апостолите измислили правила ,ма тва после де и са ги прилагат с меч и огън! хуу!
а малумници се пише с "о" и "у" ... нещо като малОумници! щото многоумниците явно са вездесъщи и знаят повече...!