Форум ****
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми и аз имам чуството че споря ,ма не с радио-щото на него можеш да му смениш станцията ,а с радиоточка.
за мен е нормално да се пита написалия темата или поста! тва ми е тезата-няколко пъти го написах. много други също форума им е първа страница в браузърите. просто спорим ,за да е логично и нормално тва,дето се случва в него! не щото ми е кеф да споря..!
точно тезата е ,че труда е на написалият го ,не на мястото ,дето го е написал....
за мен е нормално да се пита написалия темата или поста! тва ми е тезата-няколко пъти го написах. много други също форума им е първа страница в браузърите. просто спорим ,за да е логично и нормално тва,дето се случва в него! не щото ми е кеф да споря..!
точно тезата е ,че труда е на написалият го ,не на мястото ,дето го е написал....
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Аз не виждам нищо лошо да се копира всичко.Все пак аз като потребител се радвам когато по-вече информация е събрана на едно място, където и да се намира то и се предоставя безплатно, още по-вече че тази информация, когато е писана е писана с цел безвъзмездно споделяне с останалите .Какво лошо има, че повече хора ще прочетат за BMW, па макар и не в този форум.Не мисля също така и че се застрашава съдбата на нашия форум по някакъв начин, а точно обратното.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
според мен точката за преотстъпването е добре да я има с цел да може да се защити форума от точно такива неща...
но може би е редно да се добави opt-out възможност, а и се е случвало в миналото автори на теми да са искали премахване на техни теми.
защо копирането е лошо? най-малко защото се използва с комерсиална цел. т.е. печелят се пари на гърба на труда на хората.
но може би е редно да се добави opt-out възможност, а и се е случвало в миналото автори на теми да са искали премахване на техни теми.
защо копирането е лошо? най-малко защото се използва с комерсиална цел. т.е. печелят се пари на гърба на труда на хората.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
ivan1590 написа:Аз не виждам нищо лошо да се копира всичко.Все пак аз като потребител се радвам когато по-вече информация е събрана на едно място, където и да се намира то и се предоставя безплатно, още по-вече че тази информация, когато е писана е писана с цел безвъзмездно споделяне с останалите .Какво лошо има, че повече хора ще прочетат за BMW, па макар и не в този форум.Не мисля също така и че се застрашава съдбата на нашия форум по някакъв начин, а точно обратното.
И аз съм на това мнение колега, но няма значение няма да взимам инфо повече може да заключите темата !
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4