Котки ми ходят по колата. Постоянно!
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BaHko1
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Мечтае да кара: 344ti
напаст
котките мразят цветя , а особенно лилия! Може да измислиш нещо!
аз лично храня 2 мастий пред блока , кадето има кучета няма котки
работи
аз лично храня 2 мастий пред блока , кадето има кучета няма котки

…събуждам се сутринта след страшен запой, и гледам - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
Re: Котки ми ходят по колата. Постоянно!
Някакви спрейове, пастири, коткогони не помагат ли ?
От няколко месеца терор и на нашия паркинг - катерят се, пикаят по джанти и гуми.
Говорихме с една луда жена, която ги храни не разбира от дума.
Тези, които много защитават животните и са много хуманни, мога да им кажа къде са
и да дойдат да ги приберат или да ги закарат в някой приют или каквото искат да ги правят.
Нямам намерение да ги тровя, но искаме да ги прогоним. Някакво решение някой да е намерил (може и лс.)
Благодаря !
От няколко месеца терор и на нашия паркинг - катерят се, пикаят по джанти и гуми.
Тези, които много защитават животните и са много хуманни, мога да им кажа къде са
и да дойдат да ги приберат или да ги закарат в някой приют или каквото искат да ги правят.
Нямам намерение да ги тровя, но искаме да ги прогоним. Някакво решение някой да е намерил (може и лс.)
Благодаря !
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Отнякъде ще се появи ли още някоя тема за котките и колите 

- Petrolhead
- Потребител
-
хващате ги, кастрирате ги и ги пускате на същото място. ще спрат да припикават, ще се катерят по-малко, няма да се множат и няма да допускат нови до територията.
няма организация, която да я свърши тая работа вместо вас
няма организация, която да я свърши тая работа вместо вас
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Вие па да не живеете в зоопарка
И при нас има котки, ама чак толкова голЕма работа.Окалят малко предния капак, опикаят гумата...е добре де, мак такъв проблем ли ви е, на мен лично ми дреме на дедовия, та затова някак се чудя какво толкова

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
nikolae написа:Някакви спрейове, пастири, коткогони не помагат ли ?
Благодаря !
Ето тук колегата е намерил решение!
viewtopic.php?f=4&t=416457
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
черпи опит 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Няма вариант с кастрирането да ги спреш да се качват по колата, просто обичат да се катерят и да са на топлпо, жалко че няма емотикон котка 

Всички пътища водят към НАДИН 

Може би нещо подобно ще пробвам
https://ddd007.org/zashtita-ot-kucheta- ... otiv-ptici
https://ddd007.org/zashtita-ot-kucheta- ... otiv-ptici
Котенцата обичат да се препичат зимно време ,както и кученцата между другото ,но първите умеят да се катерят.От към пара нормалната страна на въпроса бих казал че трябва да се радвате че автомобила ви се посещава от котенца колкото и да не ви харесва. 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
memorex написа:Котенцата обичат да се препичат зимно време ,както и кученцата между другото ,но първите умеят да се катерят.От към пара нормалната страна на въпроса бих казал че трябва да се радвате че автомобила ви се посещава от котенца колкото и да не ви харесва.

- SlackLine`
- Потребител
-
- Кара: E270 CDI W211
- Мечтае да кара: Самолет
- Детайли за колата: Mercedes-Benz E270 CDI 177 hp
Днес и аз видях лапи по моята кола.... Не ми се беше случвало досега котка да ми се катери по колата..
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Миналото лято като се прибрах в Пловдив едното от кучетата-пазачи ми издра цялата лява страна на колата от радост. Опитваше се да влезе и при мен даже и да ме оближе! Стана ми мъчно за боята... А на кучето му е било мъчно за мен!!!
Относно котките... Моята кола седи в гараж в един платен охраняем паркинг. Аз, и повечето от съседите ми, които странстваме по чужбина, си оставяме колите там. Миналата зима едно ауди в съседната клетка така и не успяло да запали. Не е била карана колата 3 месеца та сменили акумулатора - помислили, че е паднал от седяне. След като и с другия не успели да подкарат машината я качили на автовоз и право в сервиза. Оттам казали, че де що има кабели и маркучи били нагризани от мишки! Имало и изгоряла електроника докато се пробвали да запалят... Бая парички се изръсил човека, за да подкара колата!
След тая случка пазача завъдил две котенца, които се научили да ловят мишките. Сега тези, които паркират в двора под лозите, са най-привилигировани, защото котките се въртят постоянно покрай колите им, особено зимата заради топлия преден капак. Та в крайна сметка техните коли са най-защитени от мишите набези! Да не говорим, че мишките идват към града точно зимата, защото по полето вече нямат какво да ядат...
PS: Пляснала електроника може да се окаже по-скъпа от пребоядисване на одран от котка детайл, не мислите ли?
Относно котките... Моята кола седи в гараж в един платен охраняем паркинг. Аз, и повечето от съседите ми, които странстваме по чужбина, си оставяме колите там. Миналата зима едно ауди в съседната клетка така и не успяло да запали. Не е била карана колата 3 месеца та сменили акумулатора - помислили, че е паднал от седяне. След като и с другия не успели да подкарат машината я качили на автовоз и право в сервиза. Оттам казали, че де що има кабели и маркучи били нагризани от мишки! Имало и изгоряла електроника докато се пробвали да запалят... Бая парички се изръсил човека, за да подкара колата!
След тая случка пазача завъдил две котенца, които се научили да ловят мишките. Сега тези, които паркират в двора под лозите, са най-привилигировани, защото котките се въртят постоянно покрай колите им, особено зимата заради топлия преден капак. Та в крайна сметка техните коли са най-защитени от мишите набези! Да не говорим, че мишките идват към града точно зимата, защото по полето вече нямат какво да ядат...
PS: Пляснала електроника може да се окаже по-скъпа от пребоядисване на одран от котка детайл, не мислите ли?

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
интересно... какви са тези котки?!?!?
По колите ми са се катерили хиляди котки през годините и не съм имал нито един надран детайл...
явно има специални породи по 30-40кг, които пускат нокти на гладки повърхности (котката НЕ Е тъпо животно, че да го прави)
))
филмче... а?!
По колите ми са се катерили хиляди котки през годините и не съм имал нито един надран детайл...
явно има специални породи по 30-40кг, които пускат нокти на гладки повърхности (котката НЕ Е тъпо животно, че да го прави)

филмче... а?!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5