и пак роми вилнеят срещу полицаи !!! ДОКОГА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 31 Авг 2009, 21:30

Вуйчо Ваньо написа:
ferdy написа:И вие обаче не знаете на коя позиция сте. В 90% от темите плюете полицаите, сега сте възмутени, че някой им посяга. Това ако го беше направило някое хлапе с БМВ, нали щяхте да опищите махалата, че е било в правото си? Сега понеже са цигани и вече полицията трябва да има повече власт и да стреля. А утре когато някой наш герой извади пистолет на някой полицай и му посегне към пагоните ще го изкарате герой.
Дразнят ме неориентираните хора.

Колежке, хайде точно пък ти да не ме характеризираш като ориентиран или не, а? Къде си видяла тема как някой посяга на полицай и бива моментално обожествен от нас, "неориентираните"? Естествено, не всички полицаи са Ок и е нормално, когато си позволяват волности да ги нахраним обилно, но това не значи, че всеки мърльо може да стреля по тях за забавление. Или твърдиш противното? Какво значи "неориентирани"? Да се ориентирам примерно про-цигански и да ги поддържам безрезервно ли?

Що пък да не съм точно аз? Нещо забранено ли е или какво?

Единственото, което твърдя е че законите са за всички, независимо от раса, материално състояние и друга характеристика.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 31 Авг 2009, 21:38

Ще вилнеят докато умните глави в парламента не сътворят някой закон който да защитава полицията при подобни случай.А сега какво налагат им глоби които така и не плащат или ги съдят условно дай му 5 години в затвора и да видим дали втори път ще посегне.Веднъж вече го споменах циганина е като мухата докато не я размажеш няма да престане да ти каца на челото.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 31 Авг 2009, 21:42

///peter написа:Не знам, но аз съм ЗА нов възродителен процес! :twisted:
Нали видя какво стана в Сърбия.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW-M

Мнение от bmwkrezo » 31 Авг 2009, 23:25

Аз мисля ,че трябва да се работи така:
http://vbox7.com/play:0b778acc
:bowdown:

Колкото повече приятели имаш, толкова по-малко истински приятели ти остават.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 01 Сеп 2009, 9:54

flame написа:Там трябва да отиде и мангал, който е осъждан и тръгне да прави същото щото примерно му вдигат каруцата ;)

http://dnes.dir.bg/2009/08/03/news4862080.html
Ше вдигнат те...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 01 Сеп 2009, 11:12

AceMF написа:
flame написа:Там трябва да отиде и мангал, който е осъждан и тръгне да прави същото щото примерно му вдигат каруцата ;)

http://dnes.dir.bg/2009/08/03/news4862080.html
Ше вдигнат те...

А стига бе!!! Това е направо върхът вече. К'во досъдебно производство, веднага за посегателство на полицейски служител 5 години ефективно в затвора. Опс, това май не го пише никъде. Размечтал съм се нещо, сори.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 01 Сеп 2009, 12:58

ivan1590 написа:На въпроса докога, отговорът е до когато се оправи полицията.Когато се въведат някакви нормални изисквания, за да постъпиш в полицията, дотогава.Не може някакви чучела да разхождат униформите напред назад и да ядът шамарите от който ги добара първи.След като мижавата заплатка е по-важна от елементарното човешко достойнство и са на принципа да си трайкат, щото Хелзинки, съд и не знам си какво още в болните им мозъци, дотогава и пазачи на бостан не става от тях.Закона им е крив, някакви мистериозни началници издават заповеди, някакви комитети ги преследват и пр.Всичко това са глупости, а истината е, че са смотани.Един арест не могат да направят като хората, без да го оплескат, а за събирането на доказателства и оформяне на документи да не говорим.Не може сулю и пулю да влизат в полицията и да очакваме да вършат нещо качествено.Полицая трябва да респектира с физика, поведение и професионализъм, който включва боравене с оръжие, палки и пр., а не да е някакъв 60 кг смотаняк, на който му бият два шамара и се насира и ходи да се оплаква от нетолерантно отношение към органите на реда в медиите.Спуквам се от смях, като чета как се събират по 5-6 човека да задържът един пиян и докато го задържът, той вземе, че напука тиквите на двама-трима от тях.Трябва чистка в МВР и най-вече критерии при приемането на кандидатите за полицаи.

мога да ти кажа,че за много много неща тука не си прав колега
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 01 Сеп 2009, 14:49

Двама криминално проявени мъже са нападнали полицейски автопатрул в Панагюрище, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Малко след полунощ униформените засекли каруца, излизаща от входа на бившето ТКЗС. В нея имало трима мъже.

Возилото се движило и в двете платна на пътя, като по този начин принудило няколко автомобила да спрат.

Униформените незабавно предприели действия за спиране и проверка на каруцата и возещите се в нея.

Въпреки подадените сигнали водачът на конския впряг не се подчинил и не намалил скоростта. След около 300 метра автопатрулът все пак успял да спре каруцата и предприел проверка.

При приближаването на униформените, водачът на конския впряг замахнал с ловджийски нож към единия от тях.

Последвал и опит за удар с метален прът по другия полицай.

Нападателите са задържани. Това са криминално проявените Г. Г. на 40 г. от София и 27-годишният С. Г. от Панагюрище. Третият, возещ се в каруцата, бил 17-годишният брат на С. Г.

Проверката с "дрегер" показала, че единият от нападателите е с 2 промила концентрация на алкохол.
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 01 Сеп 2009, 20:26

ferdy написа:
Вуйчо Ваньо написа:
ferdy написа:И вие обаче не знаете на коя позиция сте. В 90% от темите плюете полицаите, сега сте възмутени, че някой им посяга. Това ако го беше направило някое хлапе с БМВ, нали щяхте да опищите махалата, че е било в правото си? Сега понеже са цигани и вече полицията трябва да има повече власт и да стреля. А утре когато някой наш герой извади пистолет на някой полицай и му посегне към пагоните ще го изкарате герой.

Колежке, хайде точно пък ти да не ме характеризираш като ориентиран или не, а? Къде си видяла тема как някой посяга на полицай и бива моментално обожествен от нас, "неориентираните"? Естествено, не всички полицаи са Ок и е нормално, когато си позволяват волности да ги нахраним обилно, но това не значи, че всеки мърльо може да стреля по тях за забавление. Или твърдиш противното? Какво значи "неориентирани"? Да се ориентирам примерно про-цигански и да ги поддържам безрезервно ли?

Единственото, което твърдя е че законите са за всички, независимо от раса, материално състояние и друга характеристика.

На въпроса "що пък не точно ти"-щото точно пък ти нямаш никакъв начин да го направиш, освен ако нямаш кристално кълбо. Според мен поне, да обобщиш 50 души така смело без да имаш ни най-малка представа за тях си е меко казано смешно и...неориентирано изказване:mhihi: .
А относно спазването на законите от всички-кой твърди обратното?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 01 Сеп 2009, 21:20

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 01 Сеп 2009, 21:36

bmwkrezo написа:Аз мисля ,че трябва да се работи така:
http://vbox7.com/play:0b778acc
:bowdown:

Ма много лоши тез момчета . Що не има предложиха топъл чай в този сняг ?
Трябваше призовка , покана , лафче малко ,молби ....няма закони ...тц.. тц...

Ферди , не гледей !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 01 Сеп 2009, 23:45

Вуйчо Ваньо написа:
ferdy написа:
Вуйчо Ваньо написа:

На въпроса "що пък не точно ти"-щото точно пък ти нямаш никакъв начин да го направиш, освен ако нямаш кристално кълбо. Според мен поне, да обобщиш 50 души така смело без да имаш ни най-малка представа за тях си е меко казано смешно и...неориентирано изказване:mhihi: .

Точно пък ти няма да ми казваш дали да си ползвам кристалното кълбо или не? :mhihi:

А ти във всяко изказване ли се припознаваш? Не всяко мнение във форума е обръщение към теб, и вселената не винаги се върти около теб, извинявам се, че те разочаровам, но трябва да го приемеш. :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 02 Сеп 2009, 12:13

не съм чел цялата тема и дано не повтарям някой....ето от родния ми град ситуациии

на 01.08.2009 в плевен цигани заедно с ромския им лидер методи превземат дискотека бижу.персонала и охраната излизат навън.незабавно е вдигнат на крак плевенския корпус от спец - полицаи.плевен ви благодари!
http://vbox7.com/play:e3b13820
:evil: :bang: :maad: :cop:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 02 Сеп 2009, 20:22

ferdy написа:
Вуйчо Ваньо написа:
ferdy написа:
Вуйчо Ваньо написа:

Точно пък ти няма да ми казваш дали да си ползвам кристалното кълбо или не? :mhihi:

А ти във всяко изказване ли се припознаваш? Не всяко мнение във форума е обръщение към теб, и вселената не винаги се върти около теб, извинявам се, че те разочаровам, но трябва да го приемеш. :(

Ма моля, ползвай си топката, и без това ти е единствения извор на информация явно, само го позабърши, че нещо май ти е мъгляв образа:mhihi: :mhihi: :mhihi: Ако не си ме включила в "неориентираните" 10% може би трябва да ти благодаря? Ама няма да го направя, защото май не ми дреме грам ти как ме виждаш в кълбото :mhihi: Като говориш за 90% от форума, имай пред вид, че не сме 10 души общо, та ти да си ония, ориентираните 10% :winky:
Аз лично, както и 90% от писалите по темата, защитаваме тезата, че случилото се е недопустимо, и замесените е редно да понесат всички законово предвидени последствия за действията си. Ако имаш друга гледна точка сподели(ако искаш, разбира се), и ей така, от великодушие, а не защото е редно(откъде накъде ще се обясняваш на неориентирани плебеи), обясни защо мислиш така. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 02 Сеп 2009, 20:23

ferdy написа:
Вуйчо Ваньо написа:
ferdy написа:
Вуйчо Ваньо написа:

Ма моля, ползвай си топката, и без това ти е единствения извор на информация явно, само го позабърши, че нещо май ти е мъгляв образа:mhihi: :mhihi: :mhihi: Ако не си ме включила в "неориентираните" 10% може би трябва да ти благодаря? Ама няма да го направя, защото май не ми дреме грам ти как ме виждаш в кълбото :mhihi: Като говориш за 90% от форума, имай пред вид, че не сме 10 души общо, та ти да си ония, ориентираните 10% :winky:
Аз лично, както и 90% от писалите по темата, защитаваме тезата, че случилото се е недопустимо, и замесените е редно да понесат всички законово предвидени последствия за действията си. Ако имаш друга гледна точка сподели(ако искаш, разбира се), и ей така, от великодушие, а не защото е редно(откъде накъде ще се обясняваш на неориентирани плебеи), обясни защо мислиш така. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата