Голям Проблем!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 01 Сеп 2009, 20:47

Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари? Имам чуството, че колкото повече коментари от типа: "да не вземеш повече книжка" и всякакви подобни глупости. Толкова по- куул се чувствате. Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз. Като ви е зор го хранете, молете се на Бог да не получи книжка и всякакви такива.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 01 Сеп 2009, 21:40

Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари? Имам чуството, че колкото повече коментари от типа: "да не вземеш повече книжка" и всякакви подобни глупости. Толкова по- куул се чувствате. Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз. Като ви е зор го хранете, молете се на Бог да не получи книжка и всякакви такива.
Аз пък не мога да разбера какъв ти е проблема не стига,че колегата карал след употреба на алкохол ами и сега се чуди как да се отърве безнаказано.Винаги реагирам така остро когато става въпрос за шофьори употребили алкохол.Замисли се малко ако един такъв те тресне и отнесе нечий невинен живот.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI

Мнение от sannikolaus » 01 Сеп 2009, 21:53

Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари? Имам чуството, че колкото повече коментари от типа: "да не вземеш повече книжка" и всякакви подобни глупости. Толкова по- куул се чувствате. Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз. Като ви е зор го хранете, молете се на Бог да не получи книжка и всякакви такива.

Колега, благодаря за подкрепата! Ако знаех, че ще срещна такова неразбиране, нямаше да шусна темата! А сега ще помоля да бъде затворена!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 01 Сеп 2009, 22:06

колага един последен пост, не мисли че като говорим така имаме впредвид само тебе, просто решихме да поспамим във вече отворена тема, не си единствен няма и да бъдеш, просто с другите колеги изразявайки мненията си искаме повече хора да ги прочетат и да се замислят дали да карат в състояние което не им позволява. нека по-добре темата наистина да бъде заключена, защото колегата наистина отнесе доста критика къде заслужено, къде заради шофьори от статистиката
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sannikolaus » 01 Сеп 2009, 23:37

speeder88 написа:колага един последен пост, не мисли че като говорим така имаме впредвид само тебе, просто решихме да поспамим във вече отворена тема, не си единствен няма и да бъдеш, просто с другите колеги изразявайки мненията си искаме повече хора да ги прочетат и да се замислят дали да карат в състояние което не им позволява. нека по-добре темата наистина да бъде заключена, защото колегата наистина отнесе доста критика къде заслужено, къде заради шофьори от статистиката

Колега, сега вече искам да ти обесня нещо! Та това, което ти и някои други колеги пишете няма да промени мисленето на някои други (да кажем като мен, както ме изкарахте-перманентно пияни шофиори)! А и мнения от рода "по-добре да не видиш книжка" никому не са от полза! Все пак мисля, че сме тук за да си помагаме, а не за да се хулим един друг! Значи ако искаш да пробваш да промениш мисленето на хората с думи, можеш съвсем спшокойно да пробваш да направиш някой сайт на тази тема или да пуснеш нова тема без да пълниш със спам моята! Сега мога единсвено да пожелая безавариино и безпроблемно шофиране на всички и благодаря на колегите, които са ми дали точен отговор!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 01 Сеп 2009, 23:44

sannikolaus написа:

Колега, благодаря за подкрепата! Ако знаех, че ще срещна такова неразбиране, нямаше да шусна темата! А сега ще помоля да бъде затворена!!!

А ти съчувствие ли очакваше да срещнеш ?!?! :shock:
Ако те е интересувало само наказанието - има конкретна тема, а да не говорим, че има и един т.нар. Закон за движение по пътищата, където има доста интересни неща, дори и за употребата на алкохол...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sannikolaus » 01 Сеп 2009, 23:47

А ти съчувствие ли очакваше да срещнеш ?!?! :shock:
Ако те е интересувало само наказанието - има конкретна тема, а да не говорим, че има и един т.нар. Закон за движение по пътищата, където има доста интересни неща, дори и за употребата на алкохол...[/quote]

Не чакам съчувствие, а конкретен отговор!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 01 Сеп 2009, 23:54

Конкретният отговор е няколко страници хранене. Малко ли ти е? Не бе, щото и аз още не съм се изказала.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sannikolaus » 02 Сеп 2009, 0:20

ferdy написа:Конкретният отговор е няколко страници хранене. Малко ли ти е? Не бе, щото и аз още не съм се изказала.

Хм. Колежке, ти докато се нагласиш да се изкажеш и аз взех, че свикнах! А и от жена не мога да се подразня! :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 02 Сеп 2009, 0:25

sannikolaus написа:
ferdy написа:Конкретният отговор е няколко страници хранене. Малко ли ти е? Не бе, щото и аз още не съм се изказала.

Хм. Колежке, ти докато се нагласиш да се изкажеш и аз взех, че свикнах! А и от жена не мога да се подразня! :P

Не ме амбицирай, в изкарването извън нерви съм доктор на науките. :mhihi:

А ти не трябва да свикваш с храненето, а да свикваш да мислиш навреме.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sannikolaus » 02 Сеп 2009, 0:32

ferdy написа:
sannikolaus написа:

Не ме амбицирай, в изкарването извън нерви съм доктор на науките. :mhihi:

А ти не трябва да свикваш с храненето, а да свикваш да мислиш навреме.

Всички жени сте спецове в изкарването на нерви! :) А с храненето е добре, че свиквам. Както казах веднъж направих грешката и веднага ме хванаха. Явно до сега правилно съм мислил!!! С това успях ли да те амбицирам?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 02 Сеп 2009, 0:54

Аз не съм просто спец, а самороден талант, подплатен с многогодишна практика.

Еххх а те ако хващаха винаги при първия път, щеше да е екстра. И не, не успя да ме амбицираш. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 02 Сеп 2009, 1:07

Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари?... Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз.....

абселютно съгласен...то не беха клетви.магии,лекции-мааниии
а стига бре...спрете се малко...
чак ми задръстихте мирогледо.... 8)
قوة الإرادة

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sannikolaus » 02 Сеп 2009, 1:12

ferdy написа:Аз не съм просто спец, а самороден талант, подплатен с многогодишна практика.

Еххх а те ако хващаха винаги при първия път, щеше да е екстра. И не, не успя да ме амбицираш. :mhihi:

Не успях да те амбицирам, но ти успя да ми оправиш настроението. Изключително съм благодарен!!! :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sannikolaus » 02 Сеп 2009, 1:13

paparazzo написа:
Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари?... Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз.....

абселютно съгласен...то не беха клетви.магии,лекции-мааниии
а стига бре...спрете се малко...
чак ми задръстихте мирогледо.... 8)

paparazzo, благодаря, но сега ще се нахвърлят и върху теб! Виждаш какво става. :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата