Голям Проблем!!!!
Модератор: Общи модератори
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари? Имам чуството, че колкото повече коментари от типа: "да не вземеш повече книжка" и всякакви подобни глупости. Толкова по- куул се чувствате. Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз. Като ви е зор го хранете, молете се на Бог да не получи книжка и всякакви такива.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Аз пък не мога да разбера какъв ти е проблема не стига,че колегата карал след употреба на алкохол ами и сега се чуди как да се отърве безнаказано.Винаги реагирам така остро когато става въпрос за шофьори употребили алкохол.Замисли се малко ако един такъв те тресне и отнесе нечий невинен живот.Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари? Имам чуството, че колкото повече коментари от типа: "да не вземеш повече книжка" и всякакви подобни глупости. Толкова по- куул се чувствате. Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз. Като ви е зор го хранете, молете се на Бог да не получи книжка и всякакви такива.
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари? Имам чуството, че колкото повече коментари от типа: "да не вземеш повече книжка" и всякакви подобни глупости. Толкова по- куул се чувствате. Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз. Като ви е зор го хранете, молете се на Бог да не получи книжка и всякакви такива.
Колега, благодаря за подкрепата! Ако знаех, че ще срещна такова неразбиране, нямаше да шусна темата! А сега ще помоля да бъде затворена!!!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
колага един последен пост, не мисли че като говорим така имаме впредвид само тебе, просто решихме да поспамим във вече отворена тема, не си единствен няма и да бъдеш, просто с другите колеги изразявайки мненията си искаме повече хора да ги прочетат и да се замислят дали да карат в състояние което не им позволява. нека по-добре темата наистина да бъде заключена, защото колегата наистина отнесе доста критика къде заслужено, къде заради шофьори от статистиката

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
speeder88 написа:колага един последен пост, не мисли че като говорим така имаме впредвид само тебе, просто решихме да поспамим във вече отворена тема, не си единствен няма и да бъдеш, просто с другите колеги изразявайки мненията си искаме повече хора да ги прочетат и да се замислят дали да карат в състояние което не им позволява. нека по-добре темата наистина да бъде заключена, защото колегата наистина отнесе доста критика къде заслужено, къде заради шофьори от статистиката
Колега, сега вече искам да ти обесня нещо! Та това, което ти и някои други колеги пишете няма да промени мисленето на някои други (да кажем като мен, както ме изкарахте-перманентно пияни шофиори)! А и мнения от рода "по-добре да не видиш книжка" никому не са от полза! Все пак мисля, че сме тук за да си помагаме, а не за да се хулим един друг! Значи ако искаш да пробваш да промениш мисленето на хората с думи, можеш съвсем спшокойно да пробваш да направиш някой сайт на тази тема или да пуснеш нова тема без да пълниш със спам моята! Сега мога единсвено да пожелая безавариино и безпроблемно шофиране на всички и благодаря на колегите, които са ми дали точен отговор!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
sannikolaus написа:Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари? Имам чуството, че колкото повече коментари от типа: "да не вземеш повече книжка" и всякакви подобни глупости. Толкова по- куул се чувствате. Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз. Като ви е зор го хранете, молете се на Бог да не получи книжка и всякакви такива.
Колега, благодаря за подкрепата! Ако знаех, че ще срещна такова неразбиране, нямаше да шусна темата! А сега ще помоля да бъде затворена!!!
А ти съчувствие ли очакваше да срещнеш ?!?!

Ако те е интересувало само наказанието - има конкретна тема, а да не говорим, че има и един т.нар. Закон за движение по пътищата, където има доста интересни неща, дори и за употребата на алкохол...
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
А ти съчувствие ли очакваше да срещнеш ?!?!
Ако те е интересувало само наказанието - има конкретна тема, а да не говорим, че има и един т.нар. Закон за движение по пътищата, където има доста интересни неща, дори и за употребата на алкохол...[/quote]
Не чакам съчувствие, а конкретен отговор!!!

Ако те е интересувало само наказанието - има конкретна тема, а да не говорим, че има и един т.нар. Закон за движение по пътищата, където има доста интересни неща, дори и за употребата на алкохол...[/quote]
Не чакам съчувствие, а конкретен отговор!!!
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
ferdy написа:Конкретният отговор е няколко страници хранене. Малко ли ти е? Не бе, щото и аз още не съм се изказала.
Хм. Колежке, ти докато се нагласиш да се изкажеш и аз взех, че свикнах! А и от жена не мога да се подразня!

sannikolaus написа:ferdy написа:Конкретният отговор е няколко страници хранене. Малко ли ти е? Не бе, щото и аз още не съм се изказала.
Хм. Колежке, ти докато се нагласиш да се изкажеш и аз взех, че свикнах! А и от жена не мога да се подразня!
Не ме амбицирай, в изкарването извън нерви съм доктор на науките.

А ти не трябва да свикваш с храненето, а да свикваш да мислиш навреме.
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
ferdy написа:sannikolaus написа:ferdy написа:Конкретният отговор е няколко страници хранене. Малко ли ти е? Не бе, щото и аз още не съм се изказала.
Не ме амбицирай, в изкарването извън нерви съм доктор на науките.![]()
А ти не трябва да свикваш с храненето, а да свикваш да мислиш навреме.
Всички жени сте спецове в изкарването на нерви!

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари?... Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз.....
абселютно съгласен...то не беха клетви.магии,лекции-мааниии
а стига бре...спрете се малко...
чак ми задръстихте мирогледо....

قوة الإرادة
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
ferdy написа:Аз не съм просто спец, а самороден талант, подплатен с многогодишна практика.
Еххх а те ако хващаха винаги при първия път, щеше да е екстра. И не, не успя да ме амбицираш.
Не успях да те амбицирам, но ти успя да ми оправиш настроението. Изключително съм благодарен!!!

- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
paparazzo написа:Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари?... Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз.....
абселютно съгласен...то не беха клетви.магии,лекции-мааниии
а стига бре...спрете се малко...
чак ми задръстихте мирогледо....
paparazzo, благодаря, но сега ще се нахвърлят и върху теб! Виждаш какво става.