Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече
Модератор: Общи модератори
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
boywalking написа:xpl0d написа:Аве то форума станал направо Море от любов ве![]()
За нищо друго не стават. Дай им само кафенца, цигарки, заведенийца и да лапат пишката. Друго не търси.
шшшшштт тука нема се разбереме начи....
1-во на 1-во: Къде са тия дет лапат за кафенце и цигарки ?????? (имам интерес)
2-ро: "за нищо друго не стават" - мойта я бях научил като идва у нас да ми носи плодове, и ми чистеше стаята с прахосмукачка!
2-то: друго не търси..... преди да скъсаме - само тя плащаше сметките, аз само виках "не ми се излиза - няма кинти" а знам, че на нея и се излиза..... хахах гад съм, гад!!!
Мойта един път си изми сама зъбите.

- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Пич, няма рецепта за тази ситуация
, издънил си се, тя си е отишла пито-платено. Ако толкова държиш на нея, направи каквото трябва за да си я върнеш. Ако не стане-обица на ухото и друг път не позволявай друг да се бърка във вашите отношения. Най-важното е да не изпадаш в депресия, търси колкото можеш повече контакти, излизай с приятели, отдай се на хобито си, каквото се сетиш за да се разсейваш. Обърни меланхолията в позитивна енергия, като се отдадеш на на нещо, работа си потърси, абе с две думи си обещай сам на себе си ,че примерно три месеца ще си търсиш усилено реализация и ще и се отдадеш на пълно и ще видиш как полека-лека нещата си идват по местата и дявола не е толкова черен, колкото изглежда. Каквото е станало е станало, ако можеш да го поправиш добре, ако не просто давай на татък. Ще го преболедуваш и после ще си дадеш сметка, че нищо не се е променило-слънцето утре пак ще изгрее по същото време, националният ни отбор пак няма да се класира и най-важното-ще си изгубил време, което никога няма да можеш да си върнеш, за да се тръшкаш за нещо независещо от теб.
Горе главата и смело напред, колкото и трудно да ти се вижда това сега!

Горе главата и смело напред, колкото и трудно да ти се вижда това сега!
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
:)
Пич не се шашкай жени много
преди време имах подобна случка и го бях взел много на вътре - ама усъзнах че полза няма
ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА
/ жени много /

ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА
/ жени много /
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
подкрепям мненията на колегите... живота ти не свършва дотук братле, ако не мислиш да се събирате по добре не мисли за нея повече, то ясно че не може ей така, но поне мисли по рядко... 2 Pac - Life Goes On !!! 

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Кой каквото и да ти казва, известно време ще си като болен, няма да ти се излиза, няма да искаш да се виждаш с никой, всичко ще ти напомня за нея и пр. все гадни емоции. После ще ти писне (макар и подсъзнателно) да се самоизмъчваш и ще откриеш, че има много приятни неща за правене (както и симпатични девойки наоколо) и ще усетиш, че живота е прекрасен и, че смисъла от него не бил в бившата ти приятелка. Един вид ще преминеш през някаквъв катарзис (това е една трудна дума...и аз не знам какво значи точно, ама е подходяща за момента)
НО, за всичко това ще е нужно известно време!
Междувременно... купи си мотор (аз направих така преди няколко години), ефекта е доказан:) Проблема е, че после няма да искаш да се разделиш с мотора:)
пп: знам какво значи - катарзис, не ми обяснявайте!

Междувременно... купи си мотор (аз направих така преди няколко години), ефекта е доказан:) Проблема е, че после няма да искаш да се разделиш с мотора:)
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
boywalking написа:1-во на 1-во: Къде са тия дет лапат за кафенце и цигарки ?????? (имам интерес)
Тва образно казано. Но ако наистина си заинтересуван - има и такива сериозно. Кофти качество мадами - разбирай супер зле, само за emergency случаи, демек колкото да не лъснеш една - за кафе и кола. Средно качество стават и за еб*ане и за излизане под определени обстоятелства - на затънтени места, по тъмно и т.н. - водка с кола. Екстра качество - е сещаш се вече - вечеря някъде, на диско/клуб някакъв коктейл. Къде го има тва ли? Ми да ти кажа честно навсякъде мой - и в Русе сме го прилагали и в Шумен, във Варна е малко по-скъпичко

boywalking написа:2-ро: "за нищо друго не стават" - мойта я бях научил като идва у нас да ми носи плодове, и ми чистеше стаята с прахосмукачка!
Ееееееее ти па и ти кой знае ко си научил. Ако те види човек острани, ще каже че си я научил на С# да програмира дееба

boywalking написа:2-то: друго не търси..... преди да скъсаме - само тя плащаше сметките, аз само виках "не ми се излиза - няма кинти" а знам, че на нея и се излиза..... хахах гад съм, гад!!!
Ееее мой. Ми ето ти я истинската причина да скъсате

- borislav
- младши ентусиаст
-
DjFace написа:Кой каквото и да ти казва, известно време ще си като болен, няма да ти се излиза, няма да искаш да се виждаш с никой, всичко ще ти напомня за нея и пр. все гадни емоции. После ще ти писне (макар и подсъзнателно) да се самоизмъчваш и ще откриеш, че има много приятни неща за правене (както и симпатични девойки наоколо) и ще усетиш, че живота е прекрасен и, че смисъла от него не бил в бившата ти приятелка. Един вид ще преминеш през някаквъв катарзис (това е една трудна дума...и аз не знам какво значи точно, ама е подходяща за момента)НО, за всичко това ще е нужно известно време!
Напълно подкрепям колегата.

Имах 6 годишна връзка която се разпадна,като твоята.(вече се виждах почти женен)
Когато се разделихме,беше ми отвратително гадно,но както каза колегата един ден ти писва и си казваш
-За какво е всичко това....
Е аз не си купих мотор,но си добавих малко екстри на ис-ката
Намери си хоби и спри да мислиш за нея.Даже и да се съберете отново,връзката и чувствата ви никога няма да бъдат същите,гаранция ти давам за това...
Само един съвет мога да ти дам
Времето лекува всичко,след 1 година влез в форума и намери тази тема.....и ни сподели какви са ти чувствата тогава
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
обаче колегата xpl0d навсякъде да контрира - евала бате.... аз инак майтап си права
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- borislav
- младши ентусиаст
-
Приятелче,познавам те-от един град сме.Зная те кой си,мъжкар си спор няма-ама или се бори за жената с която искаш да остарееш или чао.И нея я знам добро момиче е какво толкова не се разбрахте незнам,иначе сте страшна двойка спор няма,много завиждаха и на теб и мои приятелки и на нея.Града е малък-знаем се,но недей се оставя една интрига да ви раздели,вярно-както казват колегите има много жени,не е само тя,но нали знаеш--ДРУГА-НО НЕ Е ТЯ.Както казваш това е жената със главно Ж в живота ти-ами бори се тогава-бади мъж-както те знае целия град.Дано се саберете и се оправите,пожелавам ти го.А и незнм защо колегите пишат,че дори и да се саберете,няма да е както преди,НАПРОТИВ след едно такова испитание връзката става по силна и вярна.От опит го знам.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Re: Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече
GVT написа:arkys написа:Знам че много хора са преживели раздяла с любимия човек,но аз го преживявам много тежко,Не съм някоя п**** ама ме боли много за нея,разделихме се заради една интрига от близки хора,която аз позволих донякаде,но двамата сме близо 3 години,но стана-краят е почти сигурен.Как да го преживея това,дайте ми съвет-без любимата жена съм,без работа и на квартира с идващи разходи и наем.А тя ме държеше жив .Как да се задържа на пътя на живота.Сега слушам тази песен и незнам кой съм,къде съм,защо съм жив-http://vbox7.com/play:2c2f2ab0
Земи се стегни бе братче.Кви са са тия сополи.Всеки е минал по тоя път.Виж поговорете като голями хора и ако мислите ,че не става кой от къде е.И да не се отчайваш напълно вземи още утре да търсиш работ.
+1
...това жената не е като човека (донякъде е вярно)
както каза един от колегите в по-горните редове недей да си внушаваш.щом е стигнало да се разделяте значи наистина нещо не е било наред...куцало е нещо.И след време ако те потърси сама пак недей да си с нея ето на виж кво стана.Тя ако наистина ти има доверие или там квот и да е станало щеше да ти прости за 'вината' която споменаваш.ти казваш,че си я обичал ако тя беше виновна от любов щеше да и простиш а сега тя дали ще ти прости ...?! знам отстрани е лесно да се говори.на всеки му се случват такива неща е на дори и на брат ми макар,че е на 7 ама шайката каза ''да не е само тя единствена...дет ще се срещам с нея по-добре да играя CS и да си карам колелото''
така,че стягай се ... всеки край е ново начало 
както каза един от колегите в по-горните редове недей да си внушаваш.щом е стигнало да се разделяте значи наистина нещо не е било наред...куцало е нещо.И след време ако те потърси сама пак недей да си с нея ето на виж кво стана.Тя ако наистина ти има доверие или там квот и да е станало щеше да ти прости за 'вината' която споменаваш.ти казваш,че си я обичал ако тя беше виновна от любов щеше да и простиш а сега тя дали ще ти прости ...?! знам отстрани е лесно да се говори.на всеки му се случват такива неща е на дори и на брат ми макар,че е на 7 ама шайката каза ''да не е само тя единствена...дет ще се срещам с нея по-добре да играя CS и да си карам колелото''

Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
Колега, чувства се като "изгубено време", но не е. Не можеш да кажеш на времето прекарано с .. любим човек, било то и бивш/а - изгубено. 3 години са доста време, но просто, гледай по-философски, както ти го казаха. НаучИ нещо от цялата работа. Такива случки променят характери. Контролирай промяната (това е с повишена трудност.. за интелигентни хора
)

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
[quote="X-citer"]По-важното колегите са ти го казали.
Аз искам само да изгледаш едно 2 минутно клипче http://www.vbox7.com/play:9002d2db[/quot
много добър клип!т'ва е истината
Аз искам само да изгледаш едно 2 минутно клипче http://www.vbox7.com/play:9002d2db[/quot
много добър клип!т'ва е истината