Кой на каква кола и къде се е учил?
Модератор: Общи модератори
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
абе аз вече си написах обаче на младите шофьори които още нямат книжки да кажа:
1. вярно е че книйката не кара колата, но все пак внимавайте, да не направите беля
2. ако ви гепнат куките, последсвията са доста тежички, не говоря за пари зашото това най лесно ще го преживеет, но ми се върти нещо в главата че 5 години след 18 си годишнина няма да можете да вземете така мечтаната шофьорска книжка
1. вярно е че книйката не кара колата, но все пак внимавайте, да не направите беля
2. ако ви гепнат куките, последсвията са доста тежички, не говоря за пари зашото това най лесно ще го преживеет, но ми се върти нещо в главата че 5 години след 18 си годишнина няма да можете да вземете така мечтаната шофьорска книжка

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
За първи път седнах зад волана на космич 412д бях на 14-15 години.Учебанта кола беше Мерцедес 190-ка-преди 9 год. и половина 

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Жигули не те разменям за жена
га бях на 12годинки тогаз се учех...
Иначе учебната ми беше мерцедес 124 200д преди 1година и полувина някаде беше това.

Иначе учебната ми беше мерцедес 124 200д преди 1година и полувина някаде беше това.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Кой на каква кола и къде се е учил?
Ryapoff написа:Колега, ти за уроците не се безпокой! А че каза Нищо по темата, говори за това кой е спамер. Аз в Е36 не влизам, защото там работа нямам. А колкото до съветите, ремонт на Е34 съм правил, но съвети засега не съм дал. По-нагоре писах, че ще кажа на колко съм се учил - 14. На ме доста годинки ми остават до книжка.kokobm написа:
Безпокоя се колега, и има защо! Ето и един безплатен (урок) от мен.
Отрицателното местоимение изисква отрицателно сказуемо, като се получава т.нар. двойно отрицание, характерно за славянските езици.
На прост български - не 'каза нищо', а 'НЕ каза нищо'
Айде успех!
А за да уважа трудът ти да пуснеш тази смислена тема, с цел набавяне на още 10тина поста към необходимите еди-колко носещи заветното прозвище 'старши ентусиаст' ето и отговора ми - АЗЛК (ако знаеш изобщо какво е това), преди и по време на курса и изпита.
И за да отговоря още сега на следващата ти тема, а именно - 'Каква беше първата ви кола' - беше Опел.
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз пък крадях на нашия Ладата 1500S бяла на цвят "Кореком"ска... Много яка беше... Бях на 14-15г. май...
Бях яко се научил да карам само с една ръка на волана и после неможех да карам с 2 ... Много трудно ми беше да се отуча да си държа едната ръка на скоростния лост... Ама инструктора беше приятел на бащата и беше боксьор отгоре на всичко и ми биеше по една голяма лапа зад врата като си слагах ръката на скоростния лост... Кофти тръпка ама си взех изпита без грешка на Лада 2105 червена (на газ естествено)....
Бях яко се научил да карам само с една ръка на волана и после неможех да карам с 2 ... Много трудно ми беше да се отуча да си държа едната ръка на скоростния лост... Ама инструктора беше приятел на бащата и беше боксьор отгоре на всичко и ми биеше по една голяма лапа зад врата като си слагах ръката на скоростния лост... Кофти тръпка ама си взех изпита без грешка на Лада 2105 червена (на газ естествено)....
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Хех.....учих се на семейния Москвич,който все още се движи и си е в безупречен вид,въпреки,че е на 31 год.
А книжка взех на Газ 53А...
А книжка взех на Газ 53А...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
хаха интересна тема
аз на mitsubishi spacewagon на полигона до нас .. ии малко по булевардите около него 

- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
шкода 120л почнах към 13 годишна възраст после форд фиеста 1.6 д (бегачка) ... курсовете ги карах първо с лада 1300 после ни прехвърлиха на опел астра 1600 на газ 

- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
През 1988-9 започнах да се уча да карам на ... автобус Чавдар, бях 8-9 годишен по него време. Един съсед караше междуселски автобус и понякога ме водеше със себе си, като разхвърли пътниците хващахме някой черен път и там ми даваше да карам. След още 2-3 години започнах да карам семейната Лада (1500S), пак по черни пътища. През 1998 изкарах шофьорския курс на една петица - Лада, да не си помислите нещо друго
P.S. На Чавдара най-много ме впечатли това, че се пали с бутон, а фаровете се включват с ключ

P.S. На Чавдара най-много ме впечатли това, че се пали с бутон, а фаровете се включват с ключ

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Започнах да карам по малко на 14 и колата беше семейният ни голф 2 делукс версия- 4х4, ел. пакет, абс серво и ми се струваше като пълен звяр
. Иначе още си го караме напред назад- даже му викаме шеговито "Машината на времето"
. Иначе на курсовете форд ескорт 1.9 дизел преди близо година. После известно време с голфчето и сега с мечтаната кола- а именно е36 

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Трабант 601с на полигон на 13 години , после учебната ми беше ауди б4-ка дизелак
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...