Италия - България - коментари
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Бог не е българин . Темата се изчерпа. Важно че нашите играха поне за мене по добре от Италиянците !
КЛЮЧ
КЛЮЧ

///ivanE30 написа:мърлю,сираков и останалите от синята идея вън от националния отбор
хахах......Кирел Котев от ЦСКА Всички видяхме какво направи срещо Черно гора

Последна промяна thelux на 09 Сеп 2009, 23:50, променена общо 1 път

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
ами тя в момента е такава и само сляпите немогат да я проумеят, тоя сърмов дали пипна топката 2 пати за целия мач ? пелето го разминаваха като пионка (има 1 стабилен защитник останал в софия и един в русия) , янков неможе като крило (има едно младо надъхано момче което обаче е от грешния отбор за това място)...и така на такат и така нататак.... 

- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Слаба защита! През второто полувреме , по-добра игра стана ! Бербатов хич не игра ... браво на Мартин и Стилян ... Сбогом на МОНДИАЛА , чакаме евро - квалификации за 2012
Шанс можехме и равен ... допуснахме равен гол и това е ... 

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
проблема е в мъри -3 въпроса ко прай сърмов на терена нима заслужаваше повече от благо да играе и то с италия ми той не знаеше къде е -ко праи кишишев него го изгониха от 2рия ешелон на англия в литекс правеше много грешки а е твърд титуляр в нац отбор(никого нема да забравя автогола къде си вкара) апа най-големия смешник е рибарков който немаше една сигурна намеса и никога не е имал не насочваше правилно топката и според мен както в първия мач така и сега можеше да се намеси много по-добре при головете -гошо е 100пъти по добро вратарче нима в тая защита вальо илиев нема место нима караславов и той няма а манолев е добър футболист но се изявява като нападател а не като защитник добър е но забравя че мястото му е при защитата в тези 2 мача заради него играхме с 3ма защитници според мен-а италианците си оправиха головата разлика срещу нас апа мъри съжалява че го нема томашич още един смешник къде и при буферите ше е резерва
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Слаба защита!?А нападение-СУПЕР!??:mhihi: :
Коментатора:".....и сега след този пробив....топката му бе отнета......!"(Действието се развива в средата на терена!!!)
А сред истинските ни "пробиви", някой преброи ли неточните удари към вратата на Талянците!?

Коментатора:".....и сега след този пробив....топката му бе отнета......!"(Действието се развива в средата на терена!!!)
А сред истинските ни "пробиви", някой преброи ли неточните удари към вратата на Талянците!?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
spacepl написа:Споко ве, ей сега ше обърнем мача3-4 минути още
абе мача не свършили преди час два

///M

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Много обичам тия разбори след мач; играхме добре ама загубихме или нямахме късмет тоя мач или момчетата играха добре до 60тата мин.
Кво означава тва да играеш добре и да паднеш с 2:0
Фен съм на Италия и на италянския футбол от както се помня, и в повечето им мачове създават си няколко положения вкарват 1,2 гола изтеглят се в защита и оставата в по голямата част инициативата на другия отбор,може да не играят най атрактивно но вкрайна сметка си тръгват с 3те точки а за другите остава отехата че са играли добре но са загубили.
На нашия отбор не му липсват положения пред противниковата врата (не само в тоя мач ами по принцип) просто не може да си ги отиграем и тва си е.А си мислим че играем добре щото виж създали сме 20 положения пред другата врата, и кво...като не може да вкараме и един гол.
В крайна сметка падаме от Световния шампион като гости с 2:0 не сме надиграни тотално,според мен всичко си е в реда на нещата.
Кво означава тва да играеш добре и да паднеш с 2:0

Фен съм на Италия и на италянския футбол от както се помня, и в повечето им мачове създават си няколко положения вкарват 1,2 гола изтеглят се в защита и оставата в по голямата част инициативата на другия отбор,може да не играят най атрактивно но вкрайна сметка си тръгват с 3те точки а за другите остава отехата че са играли добре но са загубили.
На нашия отбор не му липсват положения пред противниковата врата (не само в тоя мач ами по принцип) просто не може да си ги отиграем и тва си е.А си мислим че играем добре щото виж създали сме 20 положения пред другата врата, и кво...като не може да вкараме и един гол.
В крайна сметка падаме от Световния шампион като гости с 2:0 не сме надиграни тотално,според мен всичко си е в реда на нещата.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Направо не знам как си вярва. Още от тогава ме е яд ама сега вече направо
не знам

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5