11 09.2001 г. - кошмарът от преди осем години .....
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Zagy написа:///peter написа:Достатъчен ли ти е отговора на колегата над мен или не?
Става, но ми е малко интересно как точно е частен? Дай некво инфо.
Колега, аз съм написал в темата : Тяхната централна банка федерал ризърв е единствена в света частна банка. Такова чудо няма никаде в света. Притежават я Рокфелер, Морган, Уорбърг, Ротшилд. Затова те имат интерес да водят войни, които ще ги докарат до тяхното саморазрушение, което вече започна с тази криза.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Мерси на всички за инфото - досега не съм се интересувал сериозно каква е точно структурата. На прима виста е доста странен избора на организация и контрол - ще я разуча тая работа 

Si non confectus, non reficiat.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Световните конспирации са митове и лакардии.Прекалено много влиятелни хора има , с различни интереси, за да са единни и да управляват заедно.Че на моменти се правят договорки, компромиси е ясно.А за сателите и масови облъчвания, мога да повярвам само ако прочета, че експеримента се извършва в Русия
За да приемем някаква теория, трябва да има факти и съответното тълкуване от специалисти.Казвате сградите били разрушени от взрив.Добре, дайте някой специалист бомбаджия да обясни какво се случва, как, защо .Било писано в някакъв сайт-това е несериозно.В днешно време хората се надпреварват кой по-голяма глупост да измисли и напише, за да е оригинален и да си продава книгите и филмите.

федералния резерв е псевдо-публична институция. не е частна. съставена е от 5 части. всяка част се управлява от държавата и частни лица.
монетарната политика на америка се определя от федералния резерв и "отдела на трезора" (трежъри департмънт) които е 100% държавен.
монетарната политика на америка се определя от федералния резерв и "отдела на трезора" (трежъри департмънт) които е 100% държавен.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
яаааа, тука яко весело...
а денят всъщност далеч не е весел...
един позастаряващ експерт в пряко телевизионно предаване, в желанието си да не насажда нова паника и успокои аудиторията изтърси пряко в ефир че сграда 7 е "maybe engineering"... друг изявен антисемитист 2 дни по-късно,воден от съвсем различни подбуди, изтърси, че не е загинал нито един евреин... това далеч преди да се разпознаят намерените и обявят изчезналите... въпросната теза беше блгородно прегърната в целия близък изток... естествено след това не беше лесно да се докаже, че нямаш сестра...
та това са стълбовете на последователите на смелото сърце и хубавата жена, но далеч не във филмов вариант...
а това за фед и кризите кърти... изобщо се чудя защо има хора да дават пари и да учат икономика, като далеч по-лесно е да открехнат бмв форума, и всичко ще им се изясни... немедленно
изобщо обличайте новите дрешки и купувайте м-ките, щото ешелон дебне... и не е ясно кога ще ви ...е

а денят всъщност далеч не е весел...
един позастаряващ експерт в пряко телевизионно предаване, в желанието си да не насажда нова паника и успокои аудиторията изтърси пряко в ефир че сграда 7 е "maybe engineering"... друг изявен антисемитист 2 дни по-късно,воден от съвсем различни подбуди, изтърси, че не е загинал нито един евреин... това далеч преди да се разпознаят намерените и обявят изчезналите... въпросната теза беше блгородно прегърната в целия близък изток... естествено след това не беше лесно да се докаже, че нямаш сестра...
та това са стълбовете на последователите на смелото сърце и хубавата жена, но далеч не във филмов вариант...
а това за фед и кризите кърти... изобщо се чудя защо има хора да дават пари и да учат икономика, като далеч по-лесно е да открехнат бмв форума, и всичко ще им се изясни... немедленно
изобщо обличайте новите дрешки и купувайте м-ките, щото ешелон дебне... и не е ясно кога ще ви ...е

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Още по-забавна е увереността на българския професионалист, че знае и разбира всичко и гледа на живота с леко присмехулна усмивчица!

Без страх, без спирачка!
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Колеги и аз , като повечето от вас погледнах скептично на написаното от съфорумника ни, но снощи привършвах книгата която четях, а именно " Кой се страхува от мрака " на Сидни Шелдън , лек му пръст . В Послеслова се споменава - "САЩ са в процес на създаване на грамаден експериметален метеорологичен комплекс на име ХААРП в отдалечен край на Аляска "
Друг малко известен факт е че през 77г ( студената война) САЩ и Русия подписват в рамките на ООН за забрана на промяната на времето за ВОЕННИ ЦЕЛИ.
В САЩ има над 40 патента на устройства за промяна на климата 34 от тях идват от Пентагона .
Русия създава през 80г . Програма "Елф" система от предаватели с цел промяна на атмосферното налягане.
Това е което прочетох . Така че тази прогама ХААРП съществува , дали найстина е машина на злото и тем подобни , не ми е ясно , не казвам че 100% от това което пише колегата е чистата истина и аз съм много скетичен и съм убеден, че повечето неща са раздути и изкривени , но поне за мен има и голяма доза истина . В крайна сметка колко еврей умряха в търговските центрове по време на атентата ?
Друг малко известен факт е че през 77г ( студената война) САЩ и Русия подписват в рамките на ООН за забрана на промяната на времето за ВОЕННИ ЦЕЛИ.
В САЩ има над 40 патента на устройства за промяна на климата 34 от тях идват от Пентагона .
Русия създава през 80г . Програма "Елф" система от предаватели с цел промяна на атмосферното налягане.
Това е което прочетох . Така че тази прогама ХААРП съществува , дали найстина е машина на злото и тем подобни , не ми е ясно , не казвам че 100% от това което пише колегата е чистата истина и аз съм много скетичен и съм убеден, че повечето неща са раздути и изкривени , но поне за мен има и голяма доза истина . В крайна сметка колко еврей умряха в търговските центрове по време на атентата ?
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
bivola написа:То във филма Zeitgeist (Духът на времето) , много хубаво е описано всичко как и защо е станало може би и заради кой. Лично аз съм склонен да вярвам на фактите изложени в този филм.![]()
8 години кога минаха....помня като го даваха по телевизията баща ми помоли да отида до магазина и като слизах по стълбите мислех,че ще ме удари някой самолет

kapitanat написа:В Послеслова се споменава - "САЩ са в процес на създаване на грамаден експериметален метеорологичен комплекс на име ХААРП в отдалечен край на Аляска "
Не знам от коя година е тази книга, но ХААРП-а вече функционира. За съжаление на любителите на конспирациите обаче, няма нищо секретно в този проект, още повече един път годишно приемат гости и ги развеждат, всеки може да го разгледа. Това е просто един проект за ИЗУЧАВАНЕ на йоносферата, финансиран от ВВС на САЩ, но с частни изпълнители. Имат си и много информативен сайт - http://www.haarp.alaska.edu/
Да се твърди, че е машина на злото е смехотворно.
kapitanat написа:В крайна сметка колко еврей умряха в търговските центрове по време на атентата ?
Написах го в началото на темата - между 400 и 500 само в СТЦ.
Между другото мой бивш състудент, колега и много добър приятел, евреин, загина на един от самолетите. И отново за съжаление на любителите на конспирациите, ако е имало предупреждение на евреите за предстоящия атентат, той със сигурност щеше да е един от първите предупредени, ако му видиш биографията ще разбереш защо - http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_M._Lewin
Между другото съм склонен да вярвам, че атентаторите са имали и огнестрелно оръжие и са го застреляли, защото доколкото го познавам няма начин да го спрат с джобните си ножчета като им е скочил.
Дори може да се каже, че първата жертва на 9/11 е евреин, защото е убит минути след излитането на самолета...
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4