Защо да избера BMW, а не Audi например?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 14 Сеп 2009, 16:27

Aве този германеца може да си го нареждаме,ама вижте каква готина мацка си има, явно при жените номера минава!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Сеп 2009, 16:28

Kво й е готиното? Баси късокракия перхидролен гном.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 14 Сеп 2009, 16:31

Kво й е готиното? Баси късокракия перхидролен гном.

Ми не знам мен такъв ми малко вкуса, малко по такива криички ги харесвам и руси задължително!:)
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 14 Сеп 2009, 16:35

Баси късокракия перхидролен гном.

Ааааа,тва ме разби колега :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 14 Сеп 2009, 16:36

acho.rs написа:.... Даже съм на мнение , че повечето хора със Ауди ще дръпната пред аналогичното БМВ заради по-хубавото сцепление на задвижващите колела , докато един слаб шофиор , като мене сигурно ще превърти повече със БМВто ....

:kuku: :kuku: :kuku:
Ти въобще карал ли си кола със задно предаване ? :shock:
R6 - Was sonst?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 14 Сеп 2009, 17:07

Недеите да се карате, отговора е ясен - Е46. :) Както скиса намекна, ти тази кола не може да я караш само за светофарни дръпки. Със нея предполагам ще ходиш на работа, ще излизаш на кафе и т.н.. Е46 покрива всичко. :winky:
Дори някой да каже, че аудито набирало 0.8 сек по-бързо(примерно), ти вярно ли ще го вземеш заради това ? :help: Пък и стани да седна не е оферта. ;)
За светофарни дръпки, може да си вземеш някое Е30 и да му боднеш едно турбо... ама заради 5 коня повече или по-голям въртящ момент или 150 кг по-леко Ауди.... несериозно е...

master of the force
Аватар

Re: Защо да избера BMW, а не Audi например?

Мнение от alx » 14 Сеп 2009, 17:13

Spoony написа:Мисля, че вече съм достатъчно опитен, за да правя състезателни изпъления без да съм опасен за другите.

не, не си. защото това колко си опасен е функция както от твоя манталитет и умения така и от заобикалящата те среда. а нея няма как да промениш.

Затова искам и да ви попитам и вас- с какво BMW превъзхождат Ауди и защо да ги предпочета? И като цяло защо BMW са най-подходящите спортни коли за българските условия?

мисля, че на този въпрос трябва да си отговориш сам- просто защото отговора колкото е очевиден, толкова е и индивидуален. затова взимаш едно ауди а4, взимаш едно бмв е46- караш и разбираш за какво става въпрос. и двете коли имат какво да предложат, но го предлагат различно.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 14 Сеп 2009, 17:16

acho.rs написа:Даже съм на мнение , че повечето хора със Ауди ще дръпната пред аналогичното БМВ заради по-хубавото сцепление на задвижващите колела

Аха... всеки знае, че като олекне предницата се подобрява сцеплението на предните колелета... :mhihi:
Ъм... хубаво харесваш Ауди, няма лошо. Ама не се увличай... или поне преди да кажеш нещо, провери дали е така. Че понякога ръсиш големи бисери. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 14 Сеп 2009, 18:17

titto написа:Щом обичаш гонките по светофарите, тоест почти никакви умения от страна на водача, а повече възможностите на колата, си вземи нещо турбинирано с предно-А3 1.8Т е добър избор-с пипване тук-там +-200к.с, или Алфа и ще си рацер!
БМВ-то е за хора търсещи адреналин, върви настрани без ръчни, заигравания и т.н....!Съвсем различен тип управление се изисква за да ти доставя удоволствие!БМВ-то е мъртвец по светофарите с изключение само на някои модификации, но няма да ти стигнат парите, щом се чудиш А3, Алфа Умрело.....
Най-добре сам прецени като се качиш на няколко марки, които ти харесват и виж, коя ще ти пасне на стила ти на каране! ;)

Напълно прав,и аз бих ти препоръчал да си купиш нещо с предно,щом до сега си карал кола с предно,по-добре си продължи с такава.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 14 Сеп 2009, 18:24

але купи си една is-ка и си праи кефа по светофарите и завоите ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от Хаос » 14 Сеп 2009, 18:44

arr0gance написа:аз бих ти препоръчал да си купиш нещо с предно,щом до сега си карал кола с предно,по-добре си продължи с такава.

булшит!
все едно има значение дали досега си карал с предно или задно или странично задвижване!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 14 Сеп 2009, 19:34

Благодаря на всички за мненията. Но искам да поясня нещо- не искам колата само за светофарни гонки. Искам като тръгна по магистрала Хемус примерно да си карам с кеф и да се наслаждавам на движението, а не като сега да увисвам на Витиня и да се влача с 80 защото колата не може повече. Искам да усещам одоволствието от еластичност и спортно усещане. Светофарите дадох само за пример.

Мисля утре да взема едно BMW E46 316ti от автокъща и да го покарам и дано ми легне на сърцето и наистина достави удоволствие от шофирането. Искам да ви питам дали тази кола има спокойно пътно поведение или е по-нервна, защото колко и да ми се иска спортна кола не искам нещо, което ще ме затруднява в карането.

И вярно ли е, че BMW са младежки коли, защото днес човека в автокъщата като му казах, че искам да пробвам БМВ-то ми каза цитирам: "това е младежка кола, за теб по-добре това A6".
Дали няма да ме гледат странно стар човек с бмв?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 14 Сеп 2009, 19:39

Kambe написа:аз ще кажа само това което знам за Ауди, а тое само едно и то е че Ауди имат адски скъпа подръжка, особено тези А3 А4 А6... ;)
И BMW не падат по - долу , но... по - добре Баварията :) :yes:
Последна промяна Vikito_24 на 14 Сеп 2009, 19:41, променена общо 1 път
Аре нема нужда...

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 14 Сеп 2009, 19:40

Какви младешки коли какви глупости :roll: .
Не очакваи 316ти да върви много повече от пасата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 14 Сеп 2009, 19:46

Spoony написа:И вярно ли е, че BMW са младежки коли, защото днес човека в автокъщата като му казах, че искам да пробвам БМВ-то ми каза цитирам: "това е младежка кола, за теб по-добре това A6".
Дали няма да ме гледат странно стар човек с бмв?

Какви младежки коли? :shock:
Аз така като те чета ми се струва, че изобщо не си се ореантирал и си склонен да вземеш това, което ти кажат.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата