Нова Телевизия - Темата на Нова БМВ КЛУБ
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Да, а аз съм президента на вселената, всички вие трябва да ми се подчините!!!
Ако трябва да се снима нещо и да се дава по телевизията, това трябва да са сбирките и отношението на хората в клуба или по-точно на ентусиастите (ама май, май това само на истинския ентусиаст ще е интересно да го гледа). Не може да е скалъпено филмче само, за да се видим на телевизора, би било жалко.
Язък, ако ентусиазма се крие в уличните гонки и хлапашко перене!
Има си управа тя ще вземе правилното решение, но няма да може да попречи на петима човка с bmw-та да станат за резил!
Edit: Като гледам всеки пише, никой не чете, но подкрепям мненията на: "Изрода","Totogada" и "err0r", дано има значение за тях.
Ако трябва да се снима нещо и да се дава по телевизията, това трябва да са сбирките и отношението на хората в клуба или по-точно на ентусиастите (ама май, май това само на истинския ентусиаст ще е интересно да го гледа). Не може да е скалъпено филмче само, за да се видим на телевизора, би било жалко.
Язък, ако ентусиазма се крие в уличните гонки и хлапашко перене!
Има си управа тя ще вземе правилното решение, но няма да може да попречи на петима човка с bmw-та да станат за резил!
Edit: Като гледам всеки пише, никой не чете, но подкрепям мненията на: "Изрода","Totogada" и "err0r", дано има значение за тях.
Последна промяна valery на 15 Сеп 2009, 15:30, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
err0r написа:Изрода написа:Според мен би било добре да се покаже в репортаж любовта на собствениците към колите им,чувството,усещането което дава БМВ при каране.Специалната духовната връзка между човек и БМВ,Да се покажат добри и стоиностни екземляри от марката-които си личи че хората са ги правили с много любов и търпение и лишения.
Такъв вид документален филм не се снима за една вечер на бензиностанцията сред 100 човека с 50 автомобила. Ако ще се прави такова нещо, са нужни седмици, да не кажа месеци, за заснемането на всяка една безсъна нощ, всяка похарчена пара, всяка запълнена със занимания събота и неделя и когато имаме възроден от нищото дарак - се прави позьорското шофиране из града, интервюто за даденото и взетото по колата и тн.
а бе ,жоро ти па се едно ше снимат "Пластелина на пръстена" с дарил хана...-гола.....!!!! тва е репортаж бе ,човек!не е копродукция на мирамар и трай стар пикчърс! и за 10мин репортаж могат да се кажат много неща....!
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Но АЗ МИСЛЯ и мястото в никакъв случаи не е Бояна:
1-во то се свързва с много негативи,състезания,смърт и други такиви
2- там се събират от кол и въже и с какви ли не други марки коли
Трябва да е нещо от сорта на Люлинска збирка-нещо тихо кротко,където хората разговарят ,обсъждат технически решения,или четвъртък на България(не съм ходил скоро-не знам как е положението).
1-во то се свързва с много негативи,състезания,смърт и други такиви
2- там се събират от кол и въже и с какви ли не други марки коли
Трябва да е нещо от сорта на Люлинска збирка-нещо тихо кротко,където хората разговарят ,обсъждат технически решения,или четвъртък на България(не съм ходил скоро-не знам как е положението).
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
SKISA написа:... и за 10мин репортаж могат да се кажат много неща....!
Е, ти искаш да отбиеш номера с 5 приказки, или да направиш хубав материал за привързаността на хората към колите им? Всеки един автомобил си има история за собственика, като тази история може да се пресъздаде за 1 час в картинки. Да не говорим за тези, които са имали 3-4-5-10 автомобила все от тази марка. Няма как просто за 10 минути да се кажат толкова неща, колкото ти си мислиш, така че съвсем незапознатият и адски възмутен средностатистически гражданин да проемни мнението си към БМВ-джиите. Или не да го промени, но поне да разбере част от нещата, които ни обединяват.
Изрода написа:Трябва да е нещо от сорта на Люлинска збирка-нещо тихо кротко,където хората разговарят ,обсъждат технически решения,или четвъртък на България(не съм ходил скоро-не знам как е положението).
Май верно от доста време не си ходил... От около 2 години сбирка на България в четвъртък няма...

- SKISA
-
-
аз не искам нищо да отбивам-който ходи -ше си каже ,квото му се говори и мисли.виждам възможност за популяризиране и ако се отиграе добре -може да донесе и позитиви.
всеки би искал 1часов филм за проектите ,ма не разбирам и защо само тези,които са си пипали колите и са ги тунинговали са истинските ентусиасти.другите-дето карат стокови коли са некви други ли !?
ясно е ,че такъв филм не може да има или поне не сега-сега се предлага възможността да има репортаж и аз си мисля ,че не бива да се изпуска,защото тва е реален шанс да видят хората и нашата гледна точка-не само на куките или на недоволните от баваристите...!!
всеки би искал 1часов филм за проектите ,ма не разбирам и защо само тези,които са си пипали колите и са ги тунинговали са истинските ентусиасти.другите-дето карат стокови коли са некви други ли !?
ясно е ,че такъв филм не може да има или поне не сега-сега се предлага възможността да има репортаж и аз си мисля ,че не бива да се изпуска,защото тва е реален шанс да видят хората и нашата гледна точка-не само на куките или на недоволните от баваристите...!!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
То па понеже едното пипане му удрят, та само за тунингованите. Въобще къде я отнесохте тая тема с тунинг и незнам си какво.
Първо, че тунинга е ужасно широко понятие, второ че както самата журналистка си каза - става дума за връзката кола-шофьор. И то за такива хора, за които колата не е просто средство за придвижване от т.А до т.Б. Никъде не видях, че някой иска да снима на Гошко от Обеля 43 тюнингованата ис-ка на 30 години как върти гуми, пък бил той и най-популярният пубер в махалата.
Второ, че в този форум хората, които сериозно се занимават с тунинг и изобщо имат някакви сериозно променени машини се броят на пръстите на едната ръка. И тези коли не са за показване по телевизията, нито пък ще отидат с тях на сбирка, ако въобще приемем че старите кучета ходят по такива мероприятия все още
Идеята е хубава, но Мария е журналистка, а Нова ТВ е шефът и ако има заснет материал 2 часа от нейния екип, то той стопроцентово може да се извърти и нагласи. Така както медията иска да представи нещата. ВЪПРЕКИ добрите намерения.
ЕДИТ: БМВ Клуб - България е сдружение с нестопанска цел(поне доколкото се разбира от цялостната форма), в което членството не е свободно. И ако се снимат само БМВта и се говори за хората в този клуб само - произнасянето от УС е задължително, точно както и при организирането на мероприятия от клуба.
Първо, че тунинга е ужасно широко понятие, второ че както самата журналистка си каза - става дума за връзката кола-шофьор. И то за такива хора, за които колата не е просто средство за придвижване от т.А до т.Б. Никъде не видях, че някой иска да снима на Гошко от Обеля 43 тюнингованата ис-ка на 30 години как върти гуми, пък бил той и най-популярният пубер в махалата.
Второ, че в този форум хората, които сериозно се занимават с тунинг и изобщо имат някакви сериозно променени машини се броят на пръстите на едната ръка. И тези коли не са за показване по телевизията, нито пък ще отидат с тях на сбирка, ако въобще приемем че старите кучета ходят по такива мероприятия все още

Идеята е хубава, но Мария е журналистка, а Нова ТВ е шефът и ако има заснет материал 2 часа от нейния екип, то той стопроцентово може да се извърти и нагласи. Така както медията иска да представи нещата. ВЪПРЕКИ добрите намерения.
ЕДИТ: БМВ Клуб - България е сдружение с нестопанска цел(поне доколкото се разбира от цялостната форма), в което членството не е свободно. И ако се снимат само БМВта и се говори за хората в този клуб само - произнасянето от УС е задължително, точно както и при организирането на мероприятия от клуба.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
От голямо разстояние си личат колите, които се гледат, както и тези, които се занемарени. Върху всеки един автомобил, бил той тунингован или стоков, ясно си личат посветените часове работа.

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Acceleration написа::shock:
каква е идеята на изцъклените очички, сподели

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- SKISA
-
-
а бе таа работа като онаа работа!....дайте да не праиме нищо ,щот мое да сбъркаме! щот ако напраиме нещо може да стане нещо хубаво и полезно ,ма дайте да не праиме нищо ,щото нали....!!!
па кат повечето не са съгласни ,па да не се праи....!!
е за тва ще има три реда за нас по медиите,а за некои ше има три страници!
па кат повечето не са съгласни ,па да не се праи....!!
е за тва ще има три реда за нас по медиите,а за некои ше има три страници!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Не се хабете
Всяка медия в България търси сензация и да си вдига рейтинга!
Тук рейтинг със такъв тип предаване каквото вие си мислите че ще излезне не се вдига

Тук рейтинг със такъв тип предаване каквото вие си мислите че ще излезне не се вдига

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: Мария - Нова ТВ
paparazzo написа:Хаос написа:mariae написа:Здравейте,
Аз съм Мария от Нова тв.
Ще стане поредният осъдителен репортаж с кисели въпроси целящи да злепоставят хората пред камера!
Като искате да снимате, снимайте на някой от съборите!
мисля си,че това е същата Мария която взе онова интервю от Пенчев.......![]()
![]()
![]()
-как да кажа-ученичка е на Марти/Карбовски/....
И аз в това се съмнявам

Която и да е тя , ако са й чисти намеренията би следвало като се представя в едно ново общество като нашето тук във форума да се представи както си му е реда с имената си и предаванията за които взима интервюта.
Ако се окаже ,че е Мария Йотова моето лично мнение без да го налагам на никой от вас е ,че идеята далеч не е от най-добрите

Аз от интервюто с брат ми в народното събрание видях една злоба, видях едно настървение спрямо него като лице пред камерата и всички нас останалите в семейството и работещи

Тази същата журналистка според мен не е благонадежден "партньор" , който може да покаже феновете и тяхната лудост от добрата страна а една от многото журналисти ,които могат да се радват ,че не са се родили в една по-светла Европейска държава ,в която с този си подход не биха били изтърпяни от ръководството на която и да е телевизия та да не кажа нещо по-жестоко

Нека се представи така както по добава
Георги Пенчев
- SKISA
-
-
ми ,диляне ...никой не ми даде сносен отговор на въпроса защо алфа ,ауди и сааб могат ,а ние не можем!?
е тва им е на мене питането. щото и те са в българия,и за тех важи тва за рейтинга и сензациите ,много по-малки са от нас и бройката им е по-малка ,ма те могат ,а ние -не!
"значи за кучета и котки може...!? а за прасета не може!?"/Гочо Булгуров/
е тва им е на мене питането. щото и те са в българия,и за тех важи тва за рейтинга и сензациите ,много по-малки са от нас и бройката им е по-малка ,ма те могат ,а ние -не!
"значи за кучета и котки може...!? а за прасета не може!?"/Гочо Булгуров/
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Няма незаконни гонки... няма репортаж
Не знам защо говорите за всеки колега, с кола пипана, не пипана посветил часове... на Нова ТВ не и пука кой колко време е прекарал в колата или под колата.... Искат сензация.. нещо ново интерестно '''незаконно'''.... което да гледат всички... някои ще ни псуват някой ще се кефят... Тва е... На момичето не и пука дали някой ще се съгласи или не... тя наистина може да си цуфне там с камерата и праете квот искате тя ще си снима ще си пита тоя оня и тва е... Тая тема може да ни послужи единствено да се наговорим и да излезем пред камерата така както искаме да ни види България.... Не да спорим дали да идва или не

68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5