Нова Телевизия - Темата на Нова БМВ КЛУБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 15 Сеп 2009, 15:16

Да, а аз съм президента на вселената, всички вие трябва да ми се подчините!!!

Ако трябва да се снима нещо и да се дава по телевизията, това трябва да са сбирките и отношението на хората в клуба или по-точно на ентусиастите (ама май, май това само на истинския ентусиаст ще е интересно да го гледа). Не може да е скалъпено филмче само, за да се видим на телевизора, би било жалко.
Язък, ако ентусиазма се крие в уличните гонки и хлапашко перене!

Има си управа тя ще вземе правилното решение, но няма да може да попречи на петима човка с bmw-та да станат за резил!

Edit: Като гледам всеки пише, никой не чете, но подкрепям мненията на: "Изрода","Totogada" и "err0r", дано има значение за тях.
Последна промяна valery на 15 Сеп 2009, 15:30, променена общо 1 път

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 15:18

err0r написа:
Изрода написа:Според мен би било добре да се покаже в репортаж любовта на собствениците към колите им,чувството,усещането което дава БМВ при каране.Специалната духовната връзка между човек и БМВ,Да се покажат добри и стоиностни екземляри от марката-които си личи че хората са ги правили с много любов и търпение и лишения.

Такъв вид документален филм не се снима за една вечер на бензиностанцията сред 100 човека с 50 автомобила. Ако ще се прави такова нещо, са нужни седмици, да не кажа месеци, за заснемането на всяка една безсъна нощ, всяка похарчена пара, всяка запълнена със занимания събота и неделя и когато имаме възроден от нищото дарак - се прави позьорското шофиране из града, интервюто за даденото и взетото по колата и тн.

а бе ,жоро ти па се едно ше снимат "Пластелина на пръстена" с дарил хана...-гола.....!!!! тва е репортаж бе ,човек!не е копродукция на мирамар и трай стар пикчърс! и за 10мин репортаж могат да се кажат много неща....!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 15 Сеп 2009, 15:21

Но АЗ МИСЛЯ и мястото в никакъв случаи не е Бояна:

1-во то се свързва с много негативи,състезания,смърт и други такиви
2- там се събират от кол и въже и с какви ли не други марки коли

Трябва да е нещо от сорта на Люлинска збирка-нещо тихо кротко,където хората разговарят ,обсъждат технически решения,или четвъртък на България(не съм ходил скоро-не знам как е положението).
Изображение Изображение Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 15 Сеп 2009, 15:32

SKISA написа:... и за 10мин репортаж могат да се кажат много неща....!

Е, ти искаш да отбиеш номера с 5 приказки, или да направиш хубав материал за привързаността на хората към колите им? Всеки един автомобил си има история за собственика, като тази история може да се пресъздаде за 1 час в картинки. Да не говорим за тези, които са имали 3-4-5-10 автомобила все от тази марка. Няма как просто за 10 минути да се кажат толкова неща, колкото ти си мислиш, така че съвсем незапознатият и адски възмутен средностатистически гражданин да проемни мнението си към БМВ-джиите. Или не да го промени, но поне да разбере част от нещата, които ни обединяват.

Изрода написа:Трябва да е нещо от сорта на Люлинска збирка-нещо тихо кротко,където хората разговарят ,обсъждат технически решения,или четвъртък на България(не съм ходил скоро-не знам как е положението).

Май верно от доста време не си ходил... От около 2 години сбирка на България в четвъртък няма... :roll:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 15:37

аз не искам нищо да отбивам-който ходи -ше си каже ,квото му се говори и мисли.виждам възможност за популяризиране и ако се отиграе добре -може да донесе и позитиви.
всеки би искал 1часов филм за проектите ,ма не разбирам и защо само тези,които са си пипали колите и са ги тунинговали са истинските ентусиасти.другите-дето карат стокови коли са некви други ли !?
ясно е ,че такъв филм не може да има или поне не сега-сега се предлага възможността да има репортаж и аз си мисля ,че не бива да се изпуска,защото тва е реален шанс да видят хората и нашата гледна точка-не само на куките или на недоволните от баваристите...!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 15 Сеп 2009, 15:45

То па понеже едното пипане му удрят, та само за тунингованите. Въобще къде я отнесохте тая тема с тунинг и незнам си какво.

Първо, че тунинга е ужасно широко понятие, второ че както самата журналистка си каза - става дума за връзката кола-шофьор. И то за такива хора, за които колата не е просто средство за придвижване от т.А до т.Б. Никъде не видях, че някой иска да снима на Гошко от Обеля 43 тюнингованата ис-ка на 30 години как върти гуми, пък бил той и най-популярният пубер в махалата.

Второ, че в този форум хората, които сериозно се занимават с тунинг и изобщо имат някакви сериозно променени машини се броят на пръстите на едната ръка. И тези коли не са за показване по телевизията, нито пък ще отидат с тях на сбирка, ако въобще приемем че старите кучета ходят по такива мероприятия все още ;)

Идеята е хубава, но Мария е журналистка, а Нова ТВ е шефът и ако има заснет материал 2 часа от нейния екип, то той стопроцентово може да се извърти и нагласи. Така както медията иска да представи нещата. ВЪПРЕКИ добрите намерения.

ЕДИТ: БМВ Клуб - България е сдружение с нестопанска цел(поне доколкото се разбира от цялостната форма), в което членството не е свободно. И ако се снимат само БМВта и се говори за хората в този клуб само - произнасянето от УС е задължително, точно както и при организирането на мероприятия от клуба.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 15 Сеп 2009, 16:01

От голямо разстояние си личат колите, които се гледат, както и тези, които се занемарени. Върху всеки един автомобил, бил той тунингован или стоков, ясно си личат посветените часове работа.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 15 Сеп 2009, 16:30

Това с репортажа си е нож с две устриета трябва добре да се премисли ;)
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 15 Сеп 2009, 16:37

:shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 15 Сеп 2009, 16:58

Acceleration написа::shock:

каква е идеята на изцъклените очички, сподели
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 16:58

а бе таа работа като онаа работа!....дайте да не праиме нищо ,щот мое да сбъркаме! щот ако напраиме нещо може да стане нещо хубаво и полезно ,ма дайте да не праиме нищо ,щото нали....!!!
па кат повечето не са съгласни ,па да не се праи....!!
е за тва ще има три реда за нас по медиите,а за некои ше има три страници!

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 15 Сеп 2009, 17:11

Не се хабете :D Всяка медия в България търси сензация и да си вдига рейтинга!
Тук рейтинг със такъв тип предаване каквото вие си мислите че ще излезне не се вдига :)
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Re: Мария - Нова ТВ

Мнение от Penchev » 15 Сеп 2009, 17:13

paparazzo написа:
Хаос написа:
mariae написа:Здравейте,
Аз съм Мария от Нова тв.

Ще стане поредният осъдителен репортаж с кисели въпроси целящи да злепоставят хората пред камера!
Като искате да снимате, снимайте на някой от съборите!

мисля си,че това е същата Мария която взе онова интервю от Пенчев....... :!: :!: :!:
-как да кажа-ученичка е на Марти/Карбовски/....

И аз в това се съмнявам :roll:
Която и да е тя , ако са й чисти намеренията би следвало като се представя в едно ново общество като нашето тук във форума да се представи както си му е реда с имената си и предаванията за които взима интервюта.

Ако се окаже ,че е Мария Йотова моето лично мнение без да го налагам на никой от вас е ,че идеята далеч не е от най-добрите ;)
Аз от интервюто с брат ми в народното събрание видях една злоба, видях едно настървение спрямо него като лице пред камерата и всички нас останалите в семейството и работещи :evil: Суровия материал тогава е бил точно 27 минути и за тях брат ми каза ,че не е имал време за дъх да си поеме като нормален човек между въпросите.
Тази същата журналистка според мен не е благонадежден "партньор" , който може да покаже феновете и тяхната лудост от добрата страна а една от многото журналисти ,които могат да се радват ,че не са се родили в една по-светла Европейска държава ,в която с този си подход не биха били изтърпяни от ръководството на която и да е телевизия та да не кажа нещо по-жестоко :!:

Нека се представи така както по добава

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 17:13

ми ,диляне ...никой не ми даде сносен отговор на въпроса защо алфа ,ауди и сааб могат ,а ние не можем!?
е тва им е на мене питането. щото и те са в българия,и за тех важи тва за рейтинга и сензациите ,много по-малки са от нас и бройката им е по-малка ,ма те могат ,а ние -не!

"значи за кучета и котки може...!? а за прасета не може!?"/Гочо Булгуров/

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 15 Сеп 2009, 17:18

Няма незаконни гонки... няма репортаж :mhihi: Не знам защо говорите за всеки колега, с кола пипана, не пипана посветил часове... на Нова ТВ не и пука кой колко време е прекарал в колата или под колата.... Искат сензация.. нещо ново интерестно '''незаконно'''.... което да гледат всички... някои ще ни псуват някой ще се кефят... Тва е... На момичето не и пука дали някой ще се съгласи или не... тя наистина може да си цуфне там с камерата и праете квот искате тя ще си снима ще си пита тоя оня и тва е... Тая тема може да ни послужи единствено да се наговорим и да излезем пред камерата така както искаме да ни види България.... Не да спорим дали да идва или не :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата