Еба.и и лекарите и медицинските сестри
Модератор: Общи модератори
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Re: Еба.и и лекарите и медицинските сестри
SKISA написа:ми секи избира къде да иде. ти щом си решил ,че не ти харесва -не ходи в пирогов. те хората така правят и със сервизите! като не му оправят колата не стъпва повече там и ходи другаде. ма като глеам ква е върволица през вратата на пирогов май повечето не мислят като тебе....
когато останеш жив след 30000волта волтова дъга наистина ще разбереш сериозноста на темата
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Персонала на всяка болница е колектив и този колектив трябва да работи качествено,ако има слаби места в този колектив се търси заместник който може би ще допринесе за по добро на целия колектив.А не после да става така 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
SKISA написа:и аз съм убеден ,че човека ,дето го е направил е българин!!! тва значи ли ,че трябва да излеза и да кажа: всички българи са крадци и мародери!!!???
Не са. Германците крадат крушките от асансьорите в блоковете. А аксесоарите по колите ги крадат една група финландци. И железните врати, решетките по прозорците и СОТ-а ги слагаме за красота. А шофьорите на камиони и автобуси не крадат нафта, те просто я вземат за да спестят вредните емисии и да намалят парниковия ефект. И катаджиите не са подкупни, просто събират дарения за децата в детските домове. И политиците ни са свестни пичове, само че гадните журналисти и писачите по форумите като мен им изкараха лошо име. Колкото и да е жалко, като общество сме на етап ранно средновековие. За жалост покрай мършата в България, го отнасят и свестните хора. И истината за Пирогов е някъде по средата. Много хора дължат живота си на лекарите там, но и много хора са олекнали с доста пари в тази болница. А че лекарите там са професионалисти и може би са най-добрите не отричам.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе от сутринта моята приятелка се мота из медицинска академия,сега ми се обажда и ми казва че в картона от сутринта са и написали дишане-бо,вътрешни органи -бо и тн...без никой да я е прегледал,иначе я настаниха и като я попитаха дали ще оставя за през ноща,а тя отговори-не и дадоха..кушетка,добре,ама кушетка се оказва че е стол където намери,а в стаята дето е записана ,стол няма,та трябва да чака визитация на крак в стаята и изследванията дето ги правят-пак на крак
Ония ден едил лекар си взима от мен софтуер,казвам му цена и след колко на разсрочено,след един месец когато дойде падежа,доктора ми заявява че ще го плати ,когато се научил да работи,да поработи 2-3 месеца...пък тогава шял "да види" дали да го плаща(първоначалната ни уговорка не беше такава) и ми заявява че "софтуера не е стока",когато му казах "ми хубаво,хайде ти да ме лекуваш и аз ще ти платя когато ме излекуваш" ми обясни че това са различни неща
От доста от одавна не навиждам доктори,тая алчна пасмина
Пък тоя дето са го праснали с 3000 волта ток-да не пипа кабелите на ората
Ония ден едил лекар си взима от мен софтуер,казвам му цена и след колко на разсрочено,след един месец когато дойде падежа,доктора ми заявява че ще го плати ,когато се научил да работи,да поработи 2-3 месеца...пък тогава шял "да види" дали да го плаща(първоначалната ни уговорка не беше такава) и ми заявява че "софтуера не е стока",когато му казах "ми хубаво,хайде ти да ме лекуваш и аз ще ти платя когато ме излекуваш" ми обясни че това са различни неща
От доста от одавна не навиждам доктори,тая алчна пасмина
Пък тоя дето са го праснали с 3000 волта ток-да не пипа кабелите на ората

сигурно е била чистачка или санитарка....
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
gyrate написа:сигурно е била чистачка или санитарка....
Mного се съмнявам

Последна промяна saleen на 19 Окт 2009, 12:16, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е ми то е възможно и директора на болницата да е бил ,ма едва ли....
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Пак казвам,че персонала на болницата е един колектив който трябва да носи последствията от такива работи.Независимо кой го е направил дали санитар дали мед.сестра дали лекар няма значение те са един колектив който трябва да се грижи за пациенти и да не пипат тяхната собственост,независимо дали човека е жив или мъртъв.И защо като приятеля ми е попитал къде е гривната и парите на човека всеки се е ослушвал и е казвал не знам не знам?Както винаги по български не чух,не видях,не разбрах!
White 1913 Power написа:.....
Колега, нито не познавам, нито имам някакво лошо отношение към теб, нито искам да приемаш поста ми като заяждане. Но...
Прави ми впечатление, че вече четвърта страница ни убеждаваш как ти си най-страдалия, най-онеправдания, най-прецакания от лекари, здравеопазване и държава.
Когато човек е толкова негативно настроен към всичко около себе си, на него неизбежно му се случват само лоши неща. Когато си мисли, че той е най-страдащия, то той излъчва негативизъм и го привлича към себе си същевременно.
Успокой се. На всеки от нас се е случвало какво ли не. И аз съм страдала от лекарска грешка...И вярвай ми мога да ти се съпоставя и да си мерим при кой грешката е била по-голяма. И? Да се оплаквам до края на живота си ли?
Живи и здрави сме, ходим, грижим се за хората около себе си, караме си колите.
Колкото по-бързо оставиш всичко зад гърба си, и не се самонавиваш постоянно как ти..., как на тебе..., баш на тебе ли...., ама твоето е нищо в сравнение с моето..., схващаш ми мисълта предполагам, толкова по-бързо злините ще спрат да те спохождат.
С най-добри чувства ти пиша всичко това, защото само ти можеш да си помогнеш. С мисълта си и нагласата си

Абе вие нормални ли сте?!
Обръщението ми е към тези, които не се посвениха да оплюят и най-хуманната професия на света!
Колегата долу мисля, че най-добре го е казал:
А колега, да те питам - кой човек на този свят (независимо дали ти или аз или някой лекар) не гледа собствената си облага и собственото си щастие? Така го казваш, че все едно един хирург трябва да се чувства виновен, че е взел пари за операция! Ти не си ли чувал, че медицината е едно от най-скъпите неща на този свят? Или викаш след като си внасяш три и шейсе здравни всеки месец - ако трябва и операция за 500 000 лева ще ти направят безплатно! Извинявай, но това го няма и в Германия, където здравните вноски са много по-високи! И е напълно нормално един лекар, на който плащаш 2,40, да ти обърне по-малко внимание от друг, на който плащаш 50 лева - това не е само у нас, а по целия свят - евтиното излиза скъпо!

Колегата долу мисля, че най-добре го е казал:
dokie написа:когато човек умира и докторите го спасят - благодаря и довиждане - това им е работата (и да речем един доктор е спасил 200 души за 1 година), но когато някой си отиде - веднага се започва търсене на вина - "той човека си беше добре, но те го умориха"
Mr_Spirit написа:Колега моите съболезнования, но живеем в една скапана ДЪРЖАВА, пълна с безмозъчни същества, гледащи собствената си облага! Ето това вичко е България! И аз тая седмица пострадах и ходя по болници и няма да ви кажа колко пари се хвърлят еи така, А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СИ ИМАМ ЗДРАВНИ ОСИГОРОВКИ И ДАВАМ ПАК ПАРИ ЗА ПРЕГЛЕДИ! ЗАЩО???
ТОВА АКО Е ДЪРЖАВА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!!
А колега, да те питам - кой човек на този свят (независимо дали ти или аз или някой лекар) не гледа собствената си облага и собственото си щастие? Така го казваш, че все едно един хирург трябва да се чувства виновен, че е взел пари за операция! Ти не си ли чувал, че медицината е едно от най-скъпите неща на този свят? Или викаш след като си внасяш три и шейсе здравни всеки месец - ако трябва и операция за 500 000 лева ще ти направят безплатно! Извинявай, но това го няма и в Германия, където здравните вноски са много по-високи! И е напълно нормално един лекар, на който плащаш 2,40, да ти обърне по-малко внимание от друг, на който плащаш 50 лева - това не е само у нас, а по целия свят - евтиното излиза скъпо!
аз споделям мнението на мишел.
когато някои постоянно се чувства онеправдан/прецакан/минат и тн.. обикновено проблема е в самия човек. такова положение като "винаги всички са против мене" обикновено не е ... случайно. живота като случайна боза раздава червените и черните точки общо взето на равни начала.
дори и да са ти поставили грешната диагноза - сигурен съм че това се случва много по-рядко от колкото това да поставят вярната такава. за мене повечето доктори и сестри които работят в пирогов работят на благородни начала. защото ако знаеш какво им плащат- друго обяснение няма.
и друго. моля да си смениш ника. расизъма ако и да е забавен за упражняващите го не е толериран.
когато някои постоянно се чувства онеправдан/прецакан/минат и тн.. обикновено проблема е в самия човек. такова положение като "винаги всички са против мене" обикновено не е ... случайно. живота като случайна боза раздава червените и черните точки общо взето на равни начала.
дори и да са ти поставили грешната диагноза - сигурен съм че това се случва много по-рядко от колкото това да поставят вярната такава. за мене повечето доктори и сестри които работят в пирогов работят на благородни начала. защото ако знаеш какво им плащат- друго обяснение няма.
и друго. моля да си смениш ника. расизъма ако и да е забавен за упражняващите го не е толериран.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
виждам че сте се объркали много сериозно-Мишел ти за едно си права че се опитвам да убедя хората но не че аз съм най -страдалия а че пирогов е най-спрелото лечебно заведение ако търсех състрадание щях да пусна тема отдавна не мислиш ли?Ако не бяха мненията на някои хора отдавна щях да съм забравил тази тема и едва ли щях да напиша повече от 2 мнения в нея
Чувствам се щастлив че съм жив(тука има рима
)и гледам напред,по характер съм оптимист и затова ще помоля да се спрат всякакви спекулаций във връзка с това че се опитвам да убеждавам някой колко съм потърпевш.Някой беше споменал че лекарите много рядко объркват диагнози-имам изключително много примери за това че греши този някой включително и самопризнания на хора работещи там за системното неспазване на задълженията и адски небрежното отношение към пациентите там -затова всички които смятат че лъжа мога да ги поканя на някоя сбирчица да си побъбрим защото имам много информация която не може да се побере в 10 реда.Без лоши намерения 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми ти може и да имаш информация за непобиране ,ма не забравай ,че има и други хора ,които не е ясно кво знаят...!
и наистина ника ти е интересен и аватара също. с тва мислене ,дето си изразил треа се замислиш върху други неща от живота-не да ревеш от лекари....
и наистина ника ти е интересен и аватара също. с тва мислене ,дето си изразил треа се замислиш върху други неща от живота-не да ревеш от лекари....