дамите шофьори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: дамите шофьори

Мнение от Stanchev » 22 Окт 2009, 14:46

((:BuKcu:)) написа:
BMWPetar написа:ОК, не е хубаво да поставяме всички под общ знаменател. Така че, ще го кажем по по-друг начин - 97 процента от жените са неориентирани, не могат да карат, и изобщо не им пука от това.

Бате, а ти мое ли да караш, а? :paranoid:

Темата е супер безсмислена, щото "жените не можели да карат"....еми хубаво, ГОЛЕМИТЕ КАРАЧИ....

За случката с жената, която спряла внезапно....колега, НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ, ама нали си мъж....сещаш се....голям карач си....що не реагира по-бързо със средния педал....за да няма удари, а?

А ти баце голям шофьор ли си ? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 22 Окт 2009, 14:47

Stanchev написа:А ти баце голям шофьор ли си ? :mhihi:

С риск да те разочаровам, ама съм шофьорКА :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 22 Окт 2009, 14:48

Не знам, няма да заемам позиция, именно защото имам приятелка, на която винаги бих си дал колата и няма да се притеснявам, дори да заспя, докато ме вози. А пък хората на които съм си давал колата, определено не могат да запълнят пръстите на една ръка, като бройка ;) При това само "да я пробват", пък въпросното момиче е изминало, не малък брой километри с колата ми...
Иначе, няма да отричам, че безброй пъти на ден, докато карам се удрям по челото и казвам на глас "Маааайко, каква тъпа п*тка!!!!" или нещо от сорта... Което ме кара да мисля, че със сигурност има "жена шофьор" и "жена шофьор" и не могат всички да се поставят под общ знаменател.

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 22 Окт 2009, 14:50

Аре стана интригата :mhihi: :mhihi:
Абе всъщност като се замисля на жените който и купуват колите
да не кажем скъпо платените к....вите ги виждам с джипове
винаги искат да са на високо защо?
Отговора за да ни убият нас мъжете като хлебарки хаххаах :lalala: :lalala: :clap: :clap: :lol: :lol:
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 22 Окт 2009, 14:54

Gh0s7 написа:Не знам, няма да заемам позиция, именно защото имам приятелка, на която винаги бих си дал колата и няма да се притеснявам, дори да заспя, докато ме вози. А пък хората на които съм си давал колата, определено не могат да запълнят пръстите на една ръка, като бройка ;) При това само "да я пробват", пък въпросното момиче е изминало, не малък брой километри с колата ми...
Иначе, няма да отричам, че безброй пъти на ден, докато карам се удрям по челото и казвам на глас "Маааайко, каква тъпа п*тка!!!!" или нещо от сорта... Което ме кара да мисля, че със сигурност има "жена шофьор" и "жена шофьор" и не могат всички да се поставят под общ знаменател.

:clap:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 22 Окт 2009, 15:20

Добре ве, няаа ги поставяме под общ знаменател...

процент жени във Ф1 - 0%, мъже - 100%
процент жени в WTCC - 0%, мъже - 100%

ама не ве те жените карат ве ти к'о са разпра'яш

от 100 човека да има 10-на дет не могат да карат(ма поне могат да паркират)
от 100 жени да има 10 дет да могат да карат... по права линия

дет двама авери си говорели и единия казал "брат жена ми кара като луда, мълния направо ти казвам" другия "толкова бърза?", а първия "не ве, постоянно е в дърветата"

Па за "пилотите", за които човек, дет катастрофира означава, че не може да кара... ми то по таз логика и Шумахер, и Хамилтън, и Льоб и D1 дрифтърите не могат да карат :kuku: , щото ако са разровиш малко ше видиш, че всички тез(и други подобни) са се блъскали яко и то със подготвени коли, на специални писти.
Справка:
http://www.youtube.com/watch?v=gh3Gu6x9alg&feature=fvw
http://www.youtube.com/watch?v=d72E8fg3 ... xt_from=TL
http://www.youtube.com/watch?v=0PkCXrV8jxM
http://www.youtube.com/watch?v=YUA37jQw5XU

За блондинките пък абсолютно нищо няма да казвам, че там си е*ало мамата, па и квото да им кажеш ше прозвучи като комплимент за тях :mhihi:
Последна промяна xpl0d на 22 Окт 2009, 15:31, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 22 Окт 2009, 15:23

xpl0d написа:..

Каза най-големия състезател и нервничко потропна с крак :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да погледнеме ли из архивите колко 100 такива теми има и как единственото до което водят е катинар !? :smoke:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 22 Окт 2009, 15:25

Да бе, така е, абсолютно си прав, ама все пак става дума за пътната мрежа в страната, не за състезатели, дрифтъри и квот още се сетиш... Много ясно, че като си с вратите напред или с над 200км/ч се кара с таша*ите, не с мозъка, съответно няма как жените да карат така... :mhihi: или поне не толкова колкото мъжете. Но в случая става дума, внимателно каране според ограниченията и пътната маркировка, да не се създават предпоставки за ПТП, задръствания и такива работи. Също така не тава дума за поставяне на мъже и жени под общ знаменател, а за жени и жени ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Окт 2009, 15:37

((:BuKcu:)) написа:
BMWPetar написа:ОК, не е хубаво да поставяме всички под общ знаменател. Така че, ще го кажем по по-друг начин - 97 процента от жените са неориентирани, не могат да карат, и изобщо не им пука от това.

Бате, а ти мое ли да караш, а? :paranoid:

:mhihi:

Аватар

Мнение от xpl0d » 22 Окт 2009, 15:37

M2PR написа:

Каза най-големия състезател и нервничко потропна с крак :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да погледнеме ли из архивите колко 100 такива теми има и как единственото до което водят е катинар !? :smoke:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Де да бях състезател... хич нямаше да откажа и аз едно PUSSYcat-че за мене... :mhihi:
Иначе "my light unit hurts for the topic" или на български, боли ма фара кво ше стане с темата. Аз си изказвам мнението, па кво ше стане накрая :dunno:
Кефи ма иначе, че ше изкарате пръдлите "шоферки" в БГ едва ли не по-добри от мъжете :mhihi: Имало жени имало и жени... мдаа има, аз го казах още в първия пост, ама не и в БГ ;)
Последна промяна xpl0d на 22 Окт 2009, 15:39, променена общо 1 път
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 22 Окт 2009, 15:38

M2PR написа:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Отивам да се класирам във Формула 1! е те тогава ще ни признаят за шофьори! :mrgreen:
А дотогава няма да спя и ще си карам колата както НЕмога, и ще чакам да се появи Големият катинар :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mrgreen:

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 22 Окт 2009, 15:41

Щото при положение че точно е отлепила колоната и тя скача с 2-та крака на спирачката и господ да си пак няма да спреш ;) :winky:

Аватар

Мнение от xpl0d » 22 Окт 2009, 15:46

kOnPuBkA написа:Отивам да се класирам във Формула 1!...

Ша цъфнем и завържем значи. Кажи като се уредиш с някой от отборите и кога точно започваш да знам, ше си взема билети за всяко твое състезание да гледам как мачкаш конкуренцията и печелиш големите... ку...пи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 22 Окт 2009, 15:50

xpl0d написа:...

само за протокола - ти на колко си? :conf:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар