Избори За Кмет на София (15.11.2009)
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Избори За Кмет на София (15.11.2009)
Щото е така,тези данъци и всичко щяха да се вдигнат независимо кой е на власт,просто това е пътя ни към европейските държави,просто няма секи да кара кола,като ти е скъпо не мрънкай а продавай колата бе пич,навсякъде данаците са скъпи и застраховките за колите,кво мрънкате като некви пиченца
Време е да започнем да ставаме Европейска държава,стига с тази циганщина
Бог да благослови Бойко

Бог да благослови Бойко

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Scott написа:Щото е така,тези данъци и всичко щяха да се вдигнат независимо кой е на власт,просто това е пътя ни към европейските държави,просто няма секи да кара кола,като ти е скъпо не мрънкай а продавай колата бе пич,навсякъде данаците са скъпи и застраховките за колите,кво мрънкате като некви пиченца
Бог да благослови Бойко![]()
Абе пич,аз не мрънкам,а ти май си супер заслепен,няма държава в европа където законите да се сменят всеки месец и да се правят съответно с моментната ситуация,ако както казваш "време е да ставаме европейска държава" ,ми що не вземене челен опит,знаеш ли колко са лихвите в банките в германия бре???,знаеш ли колко по-евтино е в супера храната,знаеш ли какви заплати взимат там,е такива нахъсани имаше и едно време ,викаха "СДС,СДС" а беха ебати най-скъсаните,сега пак са скъсани и пак надъхани с промити мозъци...
Тука като се почне от цените в магазините,дето нямат нищо общо с европейските,минеме през заплатите,лихвите в банките ,големите монополисти като чез ,е-он и ейвиен,та стигнем до пенсионерите...
Та какво викаш,да се вдигне всичко че да ги стигнем европейците,че ние сме ги задминали бе,сега искали и гражданската отговорност да направят като в европа...На тебе известно ли ти е че Чехия иска и ще излезе от европейският съюз???
Аман от промити мозъци
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Избори За Кмет на София
kiko написа:_BmW_™ написа:" Ти избираш кой да ни управлява "
имаше на една стена един надпис "ако изборите променяха нещо,щяха да ги забранят със закон"

Never mistake motion for action...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Тези неща който написа са ми пределно ясни,да високи заплати,ниски лихви така е в белите страни,и тук ще стане някои ден,колко е гражданската в Германия ????Е.Димитров написа:Scott написа:Щото е така,тези данъци и всичко щяха да се вдигнат независимо кой е на власт,просто това е пътя ни към европейските държави,просто няма секи да кара кола,като ти е скъпо не мрънкай а продавай колата бе пич,навсякъде данаците са скъпи и застраховките за колите,кво мрънкате като некви пиченца
Бог да благослови Бойко![]()
Абе пич,аз не мрънкам,а ти май си супер заслепен,няма държава в европа където законите да се сменят всеки месец и да се правят съответно с моментната ситуация,ако както казваш "време е да ставаме европейска държава" ,ми що не вземене челен опит,знаеш ли колко са лихвите в банките в германия бре???,знаеш ли колко по-евтино е в супера храната,знаеш ли какви заплати взимат там,е такива нахъсани имаше и едно време ,викаха "СДС,СДС" а беха ебати най-скъсаните,сега пак са скъсани и пак надъхани с промити мозъци...
Тука като се почне от цените в магазините,дето нямат нищо общо с европейските,минеме през заплатите,лихвите в банките ,големите монополисти като чез ,е-он и ейвиен,та стигнем до пенсионерите...
Та какво викаш,да се вдигне всичко че да ги стигнем европейците,че ние сме ги задминали бе,сега искали и гражданската отговорност да направят като в европа...На тебе известно ли ти е че Чехия иска и ще излезе от европейският съюз???
Аман от промити мозъци
Какво общо има Чехия ??
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Ок - гласуваме за БСП. Правим пенсионерите доволни и слагаме маркировка на 2 слой от четирислоен асфалт за пред ЕС? Това ли ни е бъдещето. Доклади, в който открито казват кои са крадците, а премиеро навежда глава и казва "Ще се оправим."? Аз си мисля, че Бойко това няма да го направи. Перфекти хора няма. Нека да вземе и няколко не-перфектни решения. Но насоката да му е правилна. Защо Саркози му гласува доверие? Или казвате, това е "за да се надъхате". Той е правилната посока. Показвал се всеки ден по новините. Ми с какво се показва - открива детски градини. Не мисля, че е лошо. "... неговите съпартийци нямат опит и си мислят, че всичко което хвърчи се яде." - това го слушах в едно предаване. Ами аз не мисля, че министъра на финансите имаше предложен пост от световната банка, защето няма опит. Няма и грешни решения. Предишното правителство "ядеше всичко което хвърчеше" - еврофондове и други благинки. Много мутри имаше и има. Почваме да вървим напред - факта, че ще се търси сметка на доган, е достатъчен. Дори и закона за полите в училище, който аз изобщо не харесвам (на какво ще се радваме?), е добър. То едно е Пайнера, който е достатъчно умен, да печели от простотията на народа, ама училището не е затова. И аз слушам чалга, но не ми е единствената тема "на Галена новите прашки" и "На Азис пластичните операции". След като искаме европейска държава и респективно столица, гласуваме за партията която работи за това, респективно ГЕРБ. Може и червените да искат да направят нещо, но хората нямат доверие в тях. Бяха на власт и видяхме какво направиха.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Жена кмет , грешка
БСП кмет още по-грешка
Няма да гласувам
БСП кмет още по-грешка
Няма да гласувам

I'm slowly drifting

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
DirtySouth написа:Жена кмет , грешка
БСП кмет още по-грешка
Няма да гласувам
Следувателно, червените бабички гласуват и БСП-кмет - много голяма грешка

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
DirtySouth написа:Жена кмет , грешка
БСП кмет още по-грешка
Няма да гласувам
Мъж Жена все тая,бат Бойко ще дирижира всичко

П.П по темата,от както Бойко е на власт,виждам,че се работи по околовръстното,тея 4 години седяха машините горе,задръстване,никои не работи,раскопат да покажат,че се работи да източат фондовете и до там,за 4 месеца бойко е направил толкова колкото тези за 3 години мисля,че това е показателно ясно е,че и тои ще краде но това мен не ме интересува искам да имам хубави улици,метро,паркинги, и 3-ната коалиция в затвора.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Scott написа:Бог да благослови Бойко![]()

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
jordanpar написа:Scott написа:Бог да благослови Бойко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В своя защита ще кажа,че бях много пиян

Но все пак му симпатизирам

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Scott написа:jordanpar написа:Scott написа:Бог да благослови Бойко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В своя защита ще кажа,че бях много пиян![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но все пак му симпатизирам

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Бате не грешка като от 5 лева ти откраднат 2 , грешка е като от 5 ти откраднат 6 

I'm slowly drifting

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
DirtySouth написа:Бате не грешка като от 5 лева ти откраднат 2 , грешка е като от 5 ти откраднат 6
Да това правеше тройната коалиция от 5-те лева тя крадеше не 6 а 8
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Scott написа:DirtySouth написа:Жена кмет , грешка
БСП кмет още по-грешка
Няма да гласувам
Мъж Жена все тая,бат Бойко ще дирижира всичко
П.П по темата,от както Бойко е на власт,виждам,че се работи по околовръстното,тея 4 години седяха машините горе,задръстване,никои не работи,раскопат да покажат,че се работи да източат фондовете и до там,за 4 месеца бойко е направил толкова колкото тези за 3 години мисля,че това е показателно ясно е,че и тои ще краде но това мен не ме интересува искам да имам хубави улици,метро,паркинги, и 3-ната коалиция в затвора.
Абсолютно нищо не е направил. Вдигна данъците и туй.

66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5