... не ми е за 20-те лева ама поне ми направете улиците...
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Re: ... не ми е за 20-те лева ама поне ми направете улиците...
То хубаво е да се съберем и да не плащаме данъци,но няма как да стане. Няма кой да поведе хората за това. Все ще се намери някой който ще отиде да плати. А и преди много години управляващите са казали-''Народа в България е като стадо овце-трябва да се дои постоянно и един път в годината да се и подстригва!!!". Всяко старо правивителство го казва на новото-задължително.
Лошо каза Гошо...
...
...
Последна промяна TiGoNiSh на 24 Ное 2009, 18:31, променена общо 1 път
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Мда, и искаш гражданите да ходят пеша ?? от и до паркинга ?? и да дават пари ?? и да не си спират самолета пред входа/прозореца ??
Момче...ти си за бесилото за заговор срещу църквата...

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това сега няма да го направят, но ни пускат идеята, за да свикнем с мисълта. При следващия мандат на герб в София ще ни натресат дебелата сопа и по главата, и в задника. Че са се навързали едни титани, генералски щерки, баджнаци и нарко-барони да гребат от София и не Бойко не може да им смогне. А ако не им смогне ще погледнат към държавната баница и става скъпо, пък и покровителите бият лошо. Ама да не се отклоняваме - тук се взимат еропейски практики избирателно и се прилагат отдзад напред. Примери много - затварянето на "Витоша", разширяването на синята зона, сега ше ни хване и бяло течение, само да пуснат първа отсечка от новия метро-диаметър и притежанването на автомобил ще стане по-луксозно и от времето на соца. Ако се крадеше, колкото в Европа, щото потока на рушветите не може да бъде спрян никъде по света, досега щяхме да имаме и пътища, и метро, че и красив град.
Never mistake motion for action...
Cobb написа:Мда, и искаш гражданите да ходят пеша ?? от и до паркинга ?? и да дават пари ?? и да не си спират самолета пред входа/прозореца ??
Баце ти май нещо не ме разбра...ама ай нема се праим на селяни!!!
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
TiGoNiSh написа:Cobb написа:Мда, и искаш гражданите да ходят пеша ?? от и до паркинга ?? и да дават пари ?? и да не си спират самолета пред входа/прозореца ??
Баце ти май нещо не ме разбра...ама ай нема се праим на селяни!!!
Мне баце, мисля, че те разбрах.Аз се пошегувах с това което написах, надявам се не си го приел вътрешно

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Абе всичко се прави за пари а не за задръстването по улиците
Гражданската пак вдигат с 20 процента абе немам думи
Вече не можем да си изкараме само за бензина на колите

Гражданската пак вдигат с 20 процента абе немам думи

Вече не можем да си изкараме само за бензина на колите

- kamendc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto
ако го направят както е по света, срещу тези 20-30 лева получаваш една лепенка, която ти дава право да паркираш в съответния квартал, но не ти гарантира място.
едни лелки обикалят постоянно улиците и пишат глоби, ако нямаш лепенка. случило ми се беше един път 3 дни да си оставя колата през няколко улици, където лепенката била с друг цвят, и имах 3 бележки под чистачката - по една всеки ден.
аз съм с две ръце ЗА, че ми омръзна пред нас сульо и пульо да си оставят колата, дето въобще не живеят в блока.
едни лелки обикалят постоянно улиците и пишат глоби, ако нямаш лепенка. случило ми се беше един път 3 дни да си оставя колата през няколко улици, където лепенката била с друг цвят, и имах 3 бележки под чистачката - по една всеки ден.
аз съм с две ръце ЗА, че ми омръзна пред нас сульо и пульо да си оставят колата, дето въобще не живеят в блока.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Не е до парите, а до работата която се върши.Нека да се решат най-наболелите проблеми по организацията и работата на институциите, пък тогава да вдигат данъците.80% от доходите ни отиват под формата на данъци, такси , акцизи и пр . за държавата и пак нищо не е както трябва, защото истината е че не се управлява добре и са некадърни и корумпирани.Бойко като кмет нищо смислено не направи, а сега и като премиер е същото -само вдига данъците.
Аз като обикновен човек искам да знам как неговото управление ще ми подобри живота.Сега иска да плащам още по-вече отколкото до момента-добре, но какво ще стане по-добре за мен?Не ме интересува как е в другите държави, защото какво ако плащам по 30 лв, както е не знам си къде, а нищо не става по-добре.Защо първо не направи институциите да работят както в Австрия, да подгони кърлежите които смучат парите ни, а не вършат никаква работа пък после да ни прави и данъчна реформа.
Аз като обикновен човек искам да знам как неговото управление ще ми подобри живота.Сега иска да плащам още по-вече отколкото до момента-добре, но какво ще стане по-добре за мен?Не ме интересува как е в другите държави, защото какво ако плащам по 30 лв, както е не знам си къде, а нищо не става по-добре.Защо първо не направи институциите да работят както в Австрия, да подгони кърлежите които смучат парите ни, а не вършат никаква работа пък после да ни прави и данъчна реформа.
- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Нормално е хората да скачат срещу поредните, прясно измътени простотии!
1. Стига сравнявали БГ с Австрия, Германия, Англия или тем подобни!
а) Милата ни столица е в пъти по-малка от техните;
б) Милата ни държава е в пъти по-малка от техните;
в) В Лондон е построена първата метро-линия (моля, забележете) през 1863г!!!
г) Чисто исторически погледнато БГ не е изживяла период на ренесанс!
= България е много изостанала спрямо държавите, с които искат да ни направят наравно! Човек не може да надскочи сянката си. Онея парламентарни пухльовци имат много по-важни неща, за които да мислят и да вършат! Това ще е поредната недомислица, с която ще си "измият" ръцете. Както и да е...
2. Абе прощавайте, но българинът не живее, той изживява. Ако германците, да речем, имат проблем къде точно да отидат на почивка, то българинът би отишъл навсякъде, но цяла година мисли как да го направи. (Най-често от 7 дни почивка, пет от тях преживя на солетки, последните 2 на цигари)Ако заплатата беше 2-3000 (айде да не е евро, но поне лева, да не ме обвините в алчност), то щеше тея 20лв да се дават дори с усмивка. Ама като се чудиш как да вържеш двата края, тук 20лв, там 20лв започват да придобиват все по-голямо значение...
В крайна сметка, понеже никой не ни пита, живейте си живота и не забравяте, че е гот без пижама!
(как пък я измислихте тая емот-ка...) 
1. Стига сравнявали БГ с Австрия, Германия, Англия или тем подобни!
а) Милата ни столица е в пъти по-малка от техните;
б) Милата ни държава е в пъти по-малка от техните;
в) В Лондон е построена първата метро-линия (моля, забележете) през 1863г!!!
г) Чисто исторически погледнато БГ не е изживяла период на ренесанс!
= България е много изостанала спрямо държавите, с които искат да ни направят наравно! Човек не може да надскочи сянката си. Онея парламентарни пухльовци имат много по-важни неща, за които да мислят и да вършат! Това ще е поредната недомислица, с която ще си "измият" ръцете. Както и да е...
2. Абе прощавайте, но българинът не живее, той изживява. Ако германците, да речем, имат проблем къде точно да отидат на почивка, то българинът би отишъл навсякъде, но цяла година мисли как да го направи. (Най-често от 7 дни почивка, пет от тях преживя на солетки, последните 2 на цигари)Ако заплатата беше 2-3000 (айде да не е евро, но поне лева, да не ме обвините в алчност), то щеше тея 20лв да се дават дори с усмивка. Ама като се чудиш как да вържеш двата края, тук 20лв, там 20лв започват да придобиват все по-голямо значение...
В крайна сметка, понеже никой не ни пита, живейте си живота и не забравяте, че е гот без пижама!

BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4