новата астра...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Re: новата астра...

Мнение от aureus_gold » 25 Ное 2009, 20:11

acho.rs написа:
Wpb19 написа:
flame написа:
aureus_gold написа:Астрата,но хайде чак в премиум сегмента....

Магаре и космос, Опел и премиум
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

:yes:

Може и така да е , но все пак погледна ли линковете , по-горе :roll:

Абе колега погледнах линковете и какво...Какво е общото между Опел и Буик?Простете ми безхаберието ,но както казва един приятел ...най-ме е яд свински сапун да ми се прави на Duru...
А сега сериозно...Сигурно е добър автомобил,но някак си е опел.Вижте други сериозни марки в премиум класа (Тойота - Лексус..Нисан-Инфинити)Някак си Опела е постен.Вярно ,че за 26-30000 лв си купуваш нов автомобил,но ако аз ги имам не бих ги вложил в Астра.Все пак само аз ще си вярвам че съм в премиум класата.Няма начин народен автомобил да бъде в А група.А пък ако Опел желаят да се позиционират в този сегмент Ви гарантирам ,че точно с този модел няма да се случи чудото...
Сигурно ако на паркинга пред мол-а има някое пежо ,дачия,кия,форд и ...астра тя ще "стърчи като магаре сред кози" ,но само толкова!!!
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Ное 2009, 20:31

aureus_gold написа:ако на паркинга пред мол-а има някое пежо ,дачия,кия,форд и ...астра тя ще "стърчи като магаре сред кози"

Н'дей така бе колега, за мангалите в Букуреи Дачията е ултра-хипер-мега-премиум!!
:lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 25 Ное 2009, 21:07

flame написа:
aureus_gold написа:ако на паркинга пред мол-а има някое пежо ,дачия,кия,форд и ...астра тя ще "стърчи като магаре сред кози"

Н'дей така бе колега, за мангалите в Букуреи Дачията е ултра-хипер-мега-премиум!!
:lol: :lol: :lol:

Готов съм да се съглася за НеуДачията,ама само след някоя и друга ваденка от типа ///М3 ,Рацер,мрацер хипер трипъл турбо ...
Абе сега някой ще се изцепи с тема за новата дачия как хемен,хемен и тя била в хай левъла и как ние хабер от автомобили си нямаме...
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 25 Ное 2009, 22:55

Една кола е премиум,когато рядко споменаваш фразата "ако това го бяха направили така...".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 26 Ное 2009, 20:35

абре дискчетата ли са и мноо малки джантите ли са мноо големи .. ама мноо смешно седи
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 26 Ное 2009, 22:11

Колеги, с какво ви впечатли тая астра незнам :dunno: .На мен ми е яко смешна и елементарна.Изобщо, ама изобщо не ме грабва :no: .
И как може да сравнявате най-успешния модел(голфа) на една от най-успешните компании(ВАГ) с това нищо :dunno:
Колкото за цената,да добра е,но определено ако имам 25-30 бинки няма да купя хлопел :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Ное 2009, 23:55

ivan83 написа:Колеги, с какво ви впечатли тая астра незнам :dunno: .На мен ми е яко смешна и елементарна.Изобщо, ама изобщо не ме грабва :no: .
И как може да сравнявате най-успешния модел(голфа) на една от най-успешните компании(ВАГ) с това нищо :dunno:
Колкото за цената,да добра е,но определено ако имам 25-30 бинки няма да купя хлопел :winky:

И аз , но ако трябва да е НОВО - какво би си взел ... Опел не са това което бяха ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Ное 2009, 9:52

acho.rs написа:
ivan83 написа:Колеги, с какво ви впечатли тая астра незнам :dunno: .На мен ми е яко смешна и елементарна.Изобщо, ама изобщо не ме грабва :no: .

И аз , но ако трябва да е НОВО - какво би си взел ... Опел не са това което бяха ...

Дачия :winky: Един дол дренки, поне по-евтина :mhihi: И особено ако е служебна - до няколко години си е заминала - независимо дали Дачия или Опел ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Ное 2009, 11:04

flame написа:
acho.rs написа:

Дачия :winky: Един дол дренки, поне по-евтина :mhihi: И особено ако е служебна - до няколко години си е заминала - независимо дали Дачия или Опел ;)

Един дол дренки - Опел е много по-зле - най-големите боклуци на света , най-чупливи , ръждиви , не щат да вървят . Аскона ли е последния Опел в който си се качвал :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 27 Ное 2009, 11:55

acho.rs написа:Един дол дренки - Опел е много по-зле - най-големите боклуци на света , най-чупливи , ръждиви , не щат да вървят . Аскона ли е последния Опел в който си се качвал :kuku:

По скоро първия Кадет :D Както се вижда мнозинството от коментарите са на хора за които Опел е само марка кола вървяща по улиците. И ми е много интересно как дават мнение, като съм сигурен че половината от тях само са се качвали за по едно кръгче или са се возили на някоя раздръкната Астра такси.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Ное 2009, 13:16

Escape написа:
acho.rs написа:Един дол дренки - Опел е много по-зле - най-големите боклуци на света , най-чупливи , ръждиви , не щат да вървят . Аскона ли е последния Опел в който си се качвал :kuku:

По скоро първия Кадет :D Както се вижда мнозинството от коментарите са на хора за които Опел е само марка кола вървяща по улиците. И ми е много интересно как дават мнение, като съм сигурен че половината от тях само са се качвали за по едно кръгче или са се возили на някоя раздръкната Астра такси.

Абе като си има предвит аудиторията на Опел в България - 100% копия на Голфаджиите , донякъде оправдавам някой хора , че мразят Опел . Наскоро един запален фен
- бе ти виждал ли си ГСИ бе ? Тя нема нищо общу с другите Астри ! Тежи 2 тона (сигурно защото е спортна) 150 коня и прави М3 смешно -
Истината е че Опел , вложиха много в подобряване на продуктите си и сега са си сериозен играч в средния клас ... ясно е че не са премиум , но при положение , че са по-евтини и от ФВ , не може да се очаква такова нещо.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Ное 2009, 15:32

acho.rs написа:Един дол дренки - Опел е много по-зле - най-големите боклуци на света , най-чупливи , ръждиви , не щат да вървят.

Абе малко си се поизсилил :winky: Боклуци са, ама не от най-големите - все пак са немска кола ;)

acho.rs написа:Аскона ли е последния Опел в който си се качвал :kuku:

Не :kuku: :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 02 Дек 2009, 22:27

Малко ОФФ ТОПИК по темата (щото не е за Астра)

Ще постна само 2 цитата от тука http://auto.dir.bg/2009/12/02/news5470438.html
Opel Insignia OPC Sports Tourer получи днес наградата “Най-добра спортна кола на годината”

На второ място се класира Audi S4 Avant

Какво повече да говорим. Някой хора верно като кажеш опел и си представят Кадет от 84 изгнил на всякъде.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Дек 2009, 10:28

Escape написа:Opel Insignia OPC Sports Tourer получи днес наградата “Най-добра спортна кола на годината”

Оф, то да беше само Ауди S4!
И БМВ-тата са след Опел, и Мерцедесите, оня ден Опел минаха и Порше! :winky:
Единствените, които ВСЕ ОЩЕ са преди Опел са Ферари и Ламборгини, но това няма да е задълго! :mhihi:
От 2011 година се очаква Опел да е най-хубавата кола в света и... да се продава на цената на Дачия :winky: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 03 Дек 2009, 11:01

flame написа:
Escape написа:Opel Insignia OPC Sports Tourer получи днес наградата “Най-добра спортна кола на годината”

Оф, то да беше само Ауди S4!
И БМВ-тата са след Опел, и Мерцедесите, оня ден Опел минаха и Порше! :winky:
Единствените, които ВСЕ ОЩЕ са преди Опел са Ферари и Ламборгини, но това няма да е задълго! :mhihi:
От 2011 година се очаква Опел да е най-хубавата кола в света и... да се продава на цената на Дачия :winky: :mhihi:

:kuku: какви Ферари и Ламборгини :kuku:
Не ми се заяжда изобщо. Не ми е за цел да защитавам Опел или да ги хваля .... просто постнах доказателство че хората си се развиват и то в положителна насока.
Повече нема да поствам нищо по темата, щото ми писна от философи

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата