За жените.....
Модератор: Общи модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: За жените.....
alx написа:жената помага на мъжа да вижда нещата в переспектива
мъжа пък формира переспективата...
нещата са взаимно свързани.
Така както си го написал, аз го разбирам - няма мъж - няма перспектива, няма перспектива - жената умира (образно казано де

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Колега че аз моята редовно си я чипосвам 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
хубав уред

Универсален ли е?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
YyъЪЪъЪъъ Кристалче неземно, кога да се запознаемkrystal написа:Не си си намерил майсторката?...не сме се запознали, затуй..

3 пъти изтрезнях докато усмисля какво си ми написала. (все още не съм напълно наясно... кафе утре на Mall-a?

.......
Мишел, умният мъж, когато бива попита кое е по-добре: Парцал 1, Парцал 2 или Парцал X+1, избира произволна цифра (или число) и това е правилното

xpl0d написа:alx написа:жената помага на мъжа да вижда нещата в переспектива
Така както си го написал, аз го разбирам - няма мъж - няма перспектива, няма перспектива - жената умира (образно казано де). Което само по себе си потвърждава моето мнение, че ние м-овете по-можем без ф-ове, отколкото обратното. Поправи ме, ако не съм ти схванал мисълта.
пропуснал си другата половина - че ако няма жена - переспективата не се вижда от мъжа

нещо като кокошката и яйцето... и двете са еднакво важни.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- xpl0d
-
-
alx написа:xpl0d написа:alx написа:жената помага на мъжа да вижда нещата в переспектива
Така както си го написал, аз го разбирам - няма мъж - няма перспектива, няма перспектива - жената умира (образно казано де). Което само по себе си потвърждава моето мнение, че ние м-овете по-можем без ф-ове, отколкото обратното. Поправи ме, ако не съм ти схванал мисълта.
пропуснал си другата половина - че ако няма жена - переспективата не се вижда от мъжа
Aaaaди от мен да мине... така да е щом си казал.

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
alx написа:xpl0d написа:alx написа:жената помага на мъжа да вижда нещата в переспектива
Съгласен съм с алх до някаде. Като има жена която мъжа да обича, света му се струва по розов и всичко изглежда по лесно и човек има по голяма амбиция да постигне нещо, но това също може да е нож с 2 остреита. Амбициран си бориш се и накрая те заебват и какво става, всичко отива на вятъра...но има и много успели хора които нямат сериозни връзки. Всичко е много относително природата така ни е създала, че да не можем един без друг, така ни е създава, че да може да се подкрепяме, когато единя тръгне да пада дръгя го хваща. Това е много дълга и не изчерпаема тема.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
liloff написа:YyъЪЪъЪъъ Кристалче неземно, кога да се запознаемkrystal написа:Не си си намерил майсторката?...не сме се запознали, затуй..току виж си намеря майсторката.
3 пъти изтрезнях докато усмисля какво си ми написала. (все още не съм напълно наясно... кафе утре на Mall-a?, към 10:30?)
.......
Мишел, умният мъж, когато бива попита кое е по-добре: Парцал 1, Парцал 2 или Парцал X+1, избира произволна цифра (или число) и това е правилното
Тук се случва нещо

А за дрехите

barty написа:А за дрехитеВинаги трябва да кажеш: вариант 1 или 2 е страхотен
и НИКОГА "и двете ти стоят добре"
Рискуваш обаче да започнеш спор, ако не можеш да се обосновеш кое те кара да предпочетеш 1 пред 2 и отново да бъдеш обвинен в отбиване на номера

(Тази тема особено ме забавлява

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не знам, ама мен си ме кефят всички женски слабости. Нали това ги прави жени. Нека си купуват колкото си искат дрехи и обувки, нека плачат, нека питат дебели ли са....... Да не е пък на мен да са ми стигнали телевзорите и компютрите. И три коли. Айде че и ние мъжете като се напомпаме къде с химия, къде с тренировки си купуваме тесни блузи да изпъкнат мускулите. И кой каза че не обичаме да ходим по магазините. Само че по магазините за техника и инструменти. Лично за не се чудя какво да облека, ама кои джанти да сложа си е голям избор. Като гледам май сме си еднакви, само че ценностнните ни системи са различни. И кой каза че различаваме само 16 цвята. За дрехи може и по-малко да са. Ама за дисплей лично аз мога да различа 16 милиона цвята. То по тая логика жените различават само един отенък на сивото при цветовете на боята на БМВ.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Ха ха много добре казано дано женската част от форума прочете това и се вслуша в думите ти 

- xpl0d
-
-
ukelichko написа:Не знам, ама мен си ме кефят всички женски слабости. Нали това ги прави жени. Нека си купуват колкото си искат дрехи и обувки, нека плачат, нека питат дебели ли са....... Да не е пък на мен да са ми стигнали телевзорите и компютрите. И три коли. Айде че и ние мъжете като се напомпаме къде с химия, къде с тренировки си купуваме тесни блузи да изпъкнат мускулите. И кой каза че не обичаме да ходим по магазините. Само че по магазините за техника и инструменти. Лично за не се чудя какво да облека, ама кои джанти да сложа си е голям избор. Като гледам май сме си еднакви, само че ценностнните ни системи са различни. И кой каза че различаваме само 16 цвята. За дрехи може и по-малко да са. Ама за дисплей лично аз мога да различа 16 милиона цвята. То по тая логика жените различават само един отенък на сивото при цветовете на боята на БМВ.

Можел да различи 16 милиона цвята

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
bozukov_g написа:Абе верно в много отношения жените ни докарват до лудост
Така е колега, ако имаш ниско кръвно ти го лекуват като на магия, нито да ги имаш, нито да ги нямаш

Никой не мое ма връне на селу!