Шефа на агенция Пътища с Макларън
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Шефа на агенция Пътища с Макларън
acho.rs написа:Evelin Cotsev написа:И вие да сте на негово място така ще направите , стига вече с тая завист
Защо си толкова сигурен , че така бих правил ? И че ще подаря на сина си Ламбо за 19тия му рожден ден ? Не е завист това нащо а негодувание , че някой с върховна наглост пилее НАШИТЕ ПАРИ![]()
![]()
Ми защото някой има богат татко дето му купува коли със спестеното от закуски !

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
klintan66 написа:acho.rs написа:Evelin Cotsev написа:И вие да сте на негово място така ще направите , стига вече с тая завист
Защо си толкова сигурен , че така бих правил ? И че ще подаря на сина си Ламбо за 19тия му рожден ден ? Не е завист това нащо а негодувание , че някой с върховна наглост пилее НАШИТЕ ПАРИ![]()
![]()
С твоите пари нали

It`s party time !
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Evelin Cotsev написа:klintan66 написа:acho.rs написа:Evelin Cotsev написа:И вие да сте на негово място така ще направите , стига вече с тая завист
![]()
С твоите пари нали![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С НАШИТЕ пари , не с неговите конкретно

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Evelin Cotsev написа:И вие да сте на негово място така ще направите , стига вече с тая завист
Баце, аре да спрем малко с глупостите, а?
Ква завист, кви 5 лева, при положение, че тези дни, когато и да пусна телевизора, чувам все едно и също: Държавата няма пари за болните деца, дайте да дадем..

Щото нали се сещаш, че парите за тези коли не са от нищото, а точн о от моите и твоите данъци
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Benedetto написа:Evelin Cotsev написа:И вие да сте на негово място така ще направите , стига вече с тая завист
Ква завист, кви 5 лева, при положение, че тези дни, когато и да пусна телевизора, чувам все едно и също: Държавата няма пари за болните деца, дайте да дадем..![]()
Щото нали се сещаш, че парите за тези коли не са от нищото, а точн о от моите и твоите данъци

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ME4KY написа:Benedetto написа:Evelin Cotsev написа:И вие да сте на негово място така ще направите , стига вече с тая завист
Ква завист, кви 5 лева, при положение, че тези дни, когато и да пусна телевизора, чувам все едно и също: Държавата няма пари за болните деца, дайте да дадем..![]()
миналата година лятото от заплата 450 аз взимах 320-40 ...що ли ...ми ...
заради осигуровките мозъчко

- valery
- кандидат ентусиаст
-
Само да ви кажа, че въпросния г-н се е развел с жена си, (така че)/(за да) няма конфликт на интереси! Но не съм ви го казал аз
А и да, тези коли пък и кой знае още какви неща са от мойта 2000е заплата, която трябва да получавам (това е скромна самооценка бих казал)!

А и да, тези коли пък и кой знае още какви неща са от мойта 2000е заплата, която трябва да получавам (това е скромна самооценка бих казал)!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Айде достатъчно...
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4