Lexus LF-A Японския супер автомобил
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lexus LF-A Японския супер автомобил
да, гтр-а е трактор, това го вижда и човек с неопитно ценителско око
но той е доста по-евтин от лекса
поршето не е ли по-перфектно от лексуса
ако става дума за колекционери, за мен лично те по-скоро не се вълнуват от техническите показатели, от цената или от визията, просто факта, че колата е ексклузивна в 500 бройки за тях е достатъчна
според мен липсата на спортна история при лексус много ще спре продажбите на модела
но той е доста по-евтин от лекса
поршето не е ли по-перфектно от лексуса
ако става дума за колекционери, за мен лично те по-скоро не се вълнуват от техническите показатели, от цената или от визията, просто факта, че колата е ексклузивна в 500 бройки за тях е достатъчна
според мен липсата на спортна история при лексус много ще спре продажбите на модела
No bling at the Ring
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ivan1590 написа:Добре, а с какво Лаборджинито е по добро от този Лексус?И едва ли дизайна е водещото при суперспортните автомобили.Лексуса според мен е замислен много добре и все си мисля, че ще се намерят 500 човека да си го купят
ламбото е по добро наи малко с традицийте си за това че,правят спортисти от десетилетия и имат база за сравнения и знаят какво да променят и как да стане по добър даден модел,а лексус се опитват да направят сефтето в сегмент които е доста консервативен и то твъде смело така да застант едни гърди пред всички други в момент след световна криза,и все си мисля че ще пийнат една студена вода с тая така наречена екзотика,просто ме съмнява да изкочат толкова много играчи готови да платят такава цена за няквъв незнаен и недоказъл се каприз на лексус
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
чета и не ме кефи тая кола!
а гтр-а четох и се изкефих с показаното то него и после пък и се качих и съвсем ми падна шапката ,а и като видя цената просто ми текат лигите. така че тоя лексус пасти да яде за тия пари.
а гтр-а четох и се изкефих с показаното то него и после пък и се качих и съвсем ми падна шапката ,а и като видя цената просто ми текат лигите. така че тоя лексус пасти да яде за тия пари.
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
SKISA написа:чета и не ме кефи тая кола!
Съгласен съм напълно, добре казано

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
тоя лексус е имислен от българскте данъчни,за да видят кой идиот от България ще даде толкова пари и после да м дойдат на ревизия
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:тоя лексус е имислен от българскте данъчни,за да видят кой идиот от България ще даде толкова пари и после да м дойдат на ревизия

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
alx понеже едва ли някой тук е виждал или пипвал този Лексус, а ти спомена ювелирен и с особено внимание към детайла, ще ми е интересно ако можеш да споменеш нещо конкретно, което те е грабнало...

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
На мен пък колата ми харесва. Цената няма да я коментирам - хората са казали, че кефа цена няма.
Si non confectus, non reficiat.
acho.rs написа:Е.Димитров написа:тоя лексус е имислен от българскте данъчни,за да видят кой идиот от България ще даде толкова пари и после да м дойдат на ревизия
![]()
![]()
![]()
![]()

Dimo написа:alx понеже едва ли някой тук е виждал или пипвал този Лексус, а ти спомена ювелирен и с особено внимание към детайла, ще ми е интересно ако можеш да споменеш нещо конкретно, което те е грабнало...
това е пост-нато на 3ти янурари 2010... и го видях днеска (щото топгиър тук при мене върви една година назад по телевизията). мисля, че ще разбереш какво имах напредвид като ги писах тия работи миналата година
http://www.youtube.com/watch?v=bFxII5cw ... r_embedded
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Всеки епизод вече излиза в замунда , часов след акто го излъчат и то с 720п ... Мислех да възродя темата , но се отказах - в тази серия простосе повтаря това което дъвкаме - страхотен като динамика и качество на изработка автомобил , но ... брутално скъп . Явно 9те години разработка са имали крайно негативен ефект върху цената на продукта - казах , че и на тая цена , пак няма да си избият парите , което всъщност е норамално за всеки супер-спортен автомобил (без 911) ...
... Звука е от друга планета
И много тъпо изказване - на мокро ЛФ-А даде с 3 секунди по-добро време от ЛП560-4 , въпреки че е със задно и Джеремеи каза - добре е за 3 секунди по-бързо , 3 пъти повече пари - не знам , при 1,22 обиколка 3 секунди са си много голяма преднина , а е ясно , че една кола не може да деде нито 3 , нито 2 пъти по-бързо време от която и да било спортна кола...
... Звука е от друга планета

И много тъпо изказване - на мокро ЛФ-А даде с 3 секунди по-добро време от ЛП560-4 , въпреки че е със задно и Джеремеи каза - добре е за 3 секунди по-бързо , 3 пъти повече пари - не знам , при 1,22 обиколка 3 секунди са си много голяма преднина , а е ясно , че една кола не може да деде нито 3 , нито 2 пъти по-бързо време от която и да било спортна кола...
Материала в TopGear беше много добър, звука, а и изобщо представянето на автомобила наистина са от друга планета.
Аз лично съм силно впечатлен.
Обаче цената, ах, цената...
Не мисля, че някой би предпочел Lexus-a пред Lambo Murcielago LP670-4 SV, да речем, освен ако не си зне парите и може да си позволи поне 10-ина суперколи.

Аз лично съм силно впечатлен.

Обаче цената, ах, цената...

Не мисля, че някой би предпочел Lexus-a пред Lambo Murcielago LP670-4 SV, да речем, освен ако не си зне парите и може да си позволи поне 10-ина суперколи.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе убава е,ся некакви ламбота и тн пръчки лежат на стара слава,вече има много,а туй си е друго
http://vbox7.com/play:043f427e
http://vbox7.com/play:043f427e
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Само три месеца след официалния дебют на Lexus LFA, жителите на Япония са направили предварителни заявки за всички 165 екземпляра, предназначени за родината на суперавтомобила.
Това е станало въпреки изключително високата цена на Lexus LFA, който се предлага в Страната на изгряващото слънце срещу сумата от 37,5 милиона йени (около 410 хиляди долара). Тя обаче се дължи до голяма степен на факта, че от модела ще бъдат произведени само 500 бройки за цял свя
Май богатите жълтури са го ударили на патриотизъм

61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5