[color=#FF0000]мнението е цезнурирано[/color]
Модератор: Общи модератори
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: В кой голям град шофирането е най-лесно и приятно?
Стара Загора с тези прави улици все едно си на рали Монте Карло

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
kronos написа:Добрич![]()
![]()
+1 за Добрич
Общо взето карам 50/50 Варна/Добрич в градски условия, но булевардите в Добрич всички са добре оправени, пътната маркировка е добре, където пътят не е добре мога да го мина и със затворени очи общо взето. Колегиалност има прилична(пример на излизане от стоматологията никога не съм чакал повече от 30 секунди... въпреки, че потокът автомобили е постоянен), джигити се намират прилично, стига да не минаваш по Отец Паисий в натоварените часове, няма някакви особено проблеми с патуването из града през всички часови зони. Та не съм на мнение, че може да става и дума за направеното от @ferdy сравнение.
@ferdy, незнам какъв опит има с шофирането във всичките тия градове, но мога да и кажа, че Добричките джигити във Варна са заменени вече от Шуменските такива, поне мен кола с регистрация ТХ никога не ми е правила лошо впечетление, таксиметровите не ги коментирам те навсякъде са еднакви, но във Варна са една идея по-нахални.
В Търговище също ми хареса до шофирам, там най-малко съм срещал джигити, лятото карах малко из Търново на два пъти, не ми направи лошо впечетление, Габрово под почти всякаква за мен критика.

E34, E38
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Spoony написа:Джони Уокър иди в квартал Сторгозия в ЕН, после мини по улицата до стадиона и през 9-та в Кайлъка, а след обяд се разходи през индустриалната зона и пак си помисли.
и след като минеш тая разхотка слез по централните булеварди щот май от доста време не си влизал в плевен
а за Кайлъка направо ме разби...пътят съвсем леко се влошава след парашутната кула..но до там е без забележка!
да не говорим че в централните квартали улиците са на стъкло с маркировка, но наистина индустриалната е лунен пейзаж, Сторгозия само пред болоковте е зле иначе много добре се кара в Плевен а според мен във Варна е много зле положението, да не говорим че и варнИЕнци го влошават...никва колегиалност и само чуваш "да та е** в туриста.." и др

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
borislav написа:Най-лесно ми е да шофирам в моя град,поне познавам улиците и дупките по тях
И аз съм ЗА,трудно се пътув в непознатите градове а дупките и разбирите ни улици (или ремонтиращи се) са просто неудобство.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
justboy, на теб може и да не ти прави впечатление, но на мен ми прави. Достатъчно карам във Варна, мога да изразя мнение.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Във Плевен доста приятно ми стана като карах, никой за никъде не бързаше и всеки път ти дава. Иначе Последните няколко дена във София беше супер, но пак я нападнаха
Преди 4-5г. супер се караше във софия. Вече нашествениците доста развалят правилата и карането да речем 80% гадно карат.

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
justboy написа:kronos написа:Добрич![]()
![]()
+1 за Добрич ................./[quote]
Я от Добрич си приберете джигитите и после ми разправяйте как ще карате!!!!
Само от ТХ съм виждал с десен мигач от средно платно да се прави обратен завой !!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
А друг град дето е до София, как им беше поговорката
Уевото пуатно си е мое, десното си го не давам

Уевото пуатно си е мое, десното си го не давам

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
///MapTo написа:а иначе по темата...този град не е в България със сигурност...

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Е как цели 22-ма са гласували за това инфрастукторно недоразумение София
И на 6 годишните им е ясно, че най-гадните и претоварени улици са точно софийските. Та 1/2 БГ е тук! Софиянец кореняк съм и с ръка на сърцето мога да кажа, че града ми стана най-голямата кочина и е с най-много дупки, задръствания и гаден смок дето го дишаме, дишат го и децата ни!
Правя чудеса за да изпреваря трафика и оставам след работа за да понамалее. То така или иначе ще се прибера по едно и също време, но поне гориво и нерви по-малко хабя.
Само да имах начин с 300км/ч се махам от тази паплач и мърсотия!

И на 6 годишните им е ясно, че най-гадните и претоварени улици са точно софийските. Та 1/2 БГ е тук! Софиянец кореняк съм и с ръка на сърцето мога да кажа, че града ми стана най-голямата кочина и е с най-много дупки, задръствания и гаден смок дето го дишаме, дишат го и децата ни!
Правя чудеса за да изпреваря трафика и оставам след работа за да понамалее. То така или иначе ще се прибера по едно и също време, но поне гориво и нерви по-малко хабя.
Само да имах начин с 300км/ч се махам от тази паплач и мърсотия!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Nucl3arDru1D написа:В СОФИЯ по празниците Коледа и Гергьовден

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
В Бургас не са много колегиални според мен, задръстванията са километрични вечер.
В София е пълно е с колегиално отношение, което за мое учудване се увеличава непрекъснато, супер си е, когато мине час пик, през останалото време е кошмар с нежно име.
Във Враца е лежерно едно такова, не особено колегиални отново, но пък и града има много улици с читава настилка.
Шофирам предимно в София и като изключим бездарните шумахеровци, жените и задръстванията, ми харесва. Пък и аз гледам да ги избягвам.
В София е пълно е с колегиално отношение, което за мое учудване се увеличава непрекъснато, супер си е, когато мине час пик, през останалото време е кошмар с нежно име.
Във Враца е лежерно едно такова, не особено колегиални отново, но пък и града има много улици с читава настилка.
Шофирам предимно в София и като изключим бездарните шумахеровци, жените и задръстванията, ми харесва. Пък и аз гледам да ги избягвам.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- mdq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 комби M50B25 Audi 90 coupe
- Мечтае да кара: BMW E30 комби M50B25 турбо и Audi S2
Ryapoff написа:Dimitroff написа:ferdy написа:Хасково - идеалният асфалт. Няма една дупка в цялата област, обожавам да карам там.
Съгласен.
Конкретно в Хасково - да!
Ако излезе дупка - до седмица 10 дни вече я няма и е рядкост да се покаже отново същата...обаче ако се излезе от Хасково е "друга бира" ("Републиканската Пътна МрежаШ" си е шит от всякъде!!)
Абе тука не е лошо, обаче за дупките не съм съгласен - малък град е, а само по булевардите няма дупки, а и са на най-неочаквани места.
Едва ли има по добре асфалтиран град в България от Хасково(не само булевардите и централните улици),все пак кмета има асфалтова база и строилтелна фирма