Защо така господин депутат?
Модератор: Общи модератори
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: Защо така господин депутат?
jordanpar написа:...
Хубаво де, аз попитах за правомощията им, никой нищо не каза.Ти явно знаеш кое, как - сподели?!?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
jordanpar написа:Всеки лайнянко започна да си купува от синьо-червените блиц светлини зад решетката.В ибея има стотици предложения на най-изгодни цени.Гледам все повече по-новички,а и така нарочените в БГ ´´мутренски´´ коли си насложили такива,а ако колата е и черна още повече им подхожда според тях.
Тук половината не са и наясно как точно се върши ескортиране,независимо дали от НСО или частна охранително-ескорт агенция,ама всеки си лае своето.Нито НСО имат такива правомощия,а тая глупост че катаджии не можели да ги спират е пълен шит,що говорите глупости,не мога да разбера.При положение че ще минава ескорт всички патрули на КАТ по трасето са предупредени,ако обаче не са,могат да спират всекиго ако ще с последния модел майбах да минава,дори да е накичен като коледна елха с червено-сини светлини.
Ама някакъв си бабаит изкарал таксиджия и го проснал на капака,изкъртвайки преди това вратата му,абе някой прекалява с халЮциногенните гъби.Нали най-малкото медиите ще гръмнат за това,никой ли не си прави труда да помни как лятото ескорта на Бат МухоБойко беше обвинен за една катастрофа до Варна и как го изядоха медиите след това та чак се наложи да дава специално обяснение че не е бил там по него време.
Това че някой си дето е прост шофьор на дупетат или друг такъв и кара кола със специален режим и си позволява да си вклЮчва лампичките когато е сам е друг въпрос.Всичко е до селския манталитет.
П.С. В заклЮчение мога да кажа,че инкасо автомобил особено от по-висок клас има далеч повече правомощия от такъв на НСО,както и към отношение от страна на КАТ.Не пишете глупости за неща дето не са ви ясни.
Защо си се надъхал толкова като не си и 1% наясно с нещата?
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Може би много от вас незнаят,че в момента НСО е в голяма криза.Пари няма за нищо,там също вилнее скритата приватизация ,служителите даже няма къде да тренират вече,всичко е малко на принципа направи си сам.Борбата за пост в службата е голяма,да не говорим че там има управляващи още от бившето УБО.Даже интернет сайта на агенцията не може да се обслужва както трябва.Никой няма никога да ви даде инфо как стават нещата и как се работи и при какви права и правомощия.Не бъркайте лъскваите нови модели автомобили със сигнални лампи на разни олигарси карани ´´на частно´´ от хора работещи в НСО.Ако знаете колко са ниски заплатите там,ще ви стане ясно защо повечето момчета бачкат за себе си при някоя голяма клечка.И още нещо,на ББ също не му изнася веднъж завинаги да оправи ситуацията в НСО,много хора нямат файда от това.
Това е в общи приказки.
Който пък се изказва тежко-тежко,че видиш ли не съм бил наясно с нещата,нека си каже как стоят сега.Може за една година да са се променили.
Това е в общи приказки.
Който пък се изказва тежко-тежко,че видиш ли не съм бил наясно с нещата,нека си каже как стоят сега.Може за една година да са се променили.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Колата беше старото А8, не знам депутати от какъв калибър се возят с тях. Напълно съм съгласен, че ако не съм започнал маневрата, че ако го видя отдалеч да пристига с буркан или блиц, че ако е кортеж и т.н. трябва и е редно да го пропусна. Нито в случая, нито някога съм се правил на мъж като видя кола с буркан. Просто във въпросната ситуация нямаше как да реагирам. Единственото, което можех да направя беше да намаля рязко и да вляза между баничарката и тира, което не посмях защото като си пусна бурканите ми беше на една педя от бронята (беше толкова близо, че на огледалото не се виждаха пряко светлините като ги пусна, а отраженията от моя багажник обратно в неговата предница), до преди това си беше просто поредния, който кара с 200+ и свети от километри. Ако бях натепал спирачките можеше да ме удари отзад и да попадна между мантинела, тир и А8- ца..
Чуденката ми беше що за човек в чиито избор може би аз съм участвал си позволява да прави подобно нещо и да поставя в опасност живота на поне двама от избирателите си. И щом си позволява подобно нещо на пътя кво ли си позволява в парламента, когато решава бъдещето и законите на страната.
Чуденката ми беше що за човек в чиито избор може би аз съм участвал си позволява да прави подобно нещо и да поставя в опасност живота на поне двама от избирателите си. И щом си позволява подобно нещо на пътя кво ли си позволява в парламента, когато решава бъдещето и законите на страната.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Въпроса ти опира до морал.Нещо отдавна записано в българската червена книга на изчезващите видове.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Политици и морал
Камикадзетата които ги возят им пазят усърдно крадливите задници от народната любов 

Никой не мое ма връне на селу!
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Ще ви разкажа една случка пак с тия депутацки коли
Връщам се от София към Търново - и още на околовръсното виждам зад мен около 10коли - 4 5 Е38-ци една линейка и няколко полицейски коли - карам си спокойно и ги изчаквам да ме изпреварят - отбих в авариината лента и един седмак застана пред мен , друг до мен а зад мен една полицеиска кола и почнаха да ме избутват в банкета , аз намалих и те заминаха - караха нормално с около 120км и аз бях плътно зад тях чак до Търново - и всяка застигната кола я блокирваха както при моя случай - дори го правеха на мостовете на витиня
Всичките им коли бяха блокирали магистралата и недаваха никой да ги изпревари - някой ако тръгнеше веднага го натискаха в мантинелата и на всека област ги чакаха по 3 патрулки и тръгваха с тях - незнам кой возеха но това е безумие да се прави по пътищата
Връщам се от София към Търново - и още на околовръсното виждам зад мен около 10коли - 4 5 Е38-ци една линейка и няколко полицейски коли - карам си спокойно и ги изчаквам да ме изпреварят - отбих в авариината лента и един седмак застана пред мен , друг до мен а зад мен една полицеиска кола и почнаха да ме избутват в банкета , аз намалих и те заминаха - караха нормално с около 120км и аз бях плътно зад тях чак до Търново - и всяка застигната кола я блокирваха както при моя случай - дори го правеха на мостовете на витиня

Всичките им коли бяха блокирали магистралата и недаваха никой да ги изпревари - някой ако тръгнеше веднага го натискаха в мантинелата и на всека област ги чакаха по 3 патрулки и тръгваха с тях - незнам кой возеха но това е безумие да се прави по пътищата
BT9028BA написа:Ще ви разкажа една случка пак с тия депутацки коли
Връщам се от София към Търново - и още на околовръсното виждам зад мен около 10коли - 4 5 Е38-ци една линейка и няколко полицейски коли - карам си спокойно и ги изчаквам да ме изпреварят - отбих в авариината лента и един седмак застана пред мен , друг до мен а зад мен една полицеиска кола и почнаха да ме избутват в банкета , аз намалих и те заминаха - караха нормално с около 120км и аз бях плътно зад тях чак до Търново - и всяка застигната кола я блокирваха както при моя случай - дори го правеха на мостовете на витиня![]()
Това с линейката е друго, това е ескорт на донор най-вероятно. Тях ги поемат така във всяка област и имат по-специално поведение, гледала съм ги.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
... това по-скоро е бил кортежа на Президента на РБ....
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Защо ли въобще го написа с главна буква това за президента...-прислугата на фесаMollov написа:... това по-скоро е бил кортежа на Президента на РБ....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Колеги, имам чувството, че и Господ да слезе на земята, да сложи син буркан и да бърза за някъде - и него ще го обявите за боклук и комплексар
Просто такива са правилата - автомобили със специален режим трябва да бъдат пропускани с предимство.
Че има злоупотреби с право - има - ама вие всичките ги изкарахте измекяри...

Просто такива са правилата - автомобили със специален режим трябва да бъдат пропускани с предимство.
Че има злоупотреби с право - има - ама вие всичките ги изкарахте измекяри...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
ferdy написа:Това с линейката е друго, това е ескорт на донор най-вероятно.
И какво ще му присаждат на господин депутата? Глава може би, а може би не-предвид на това, че е напълно взаимнозаменяема със задните му части

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:ferdy написа:Това с линейката е друго, това е ескорт на донор най-вероятно.
И какво ще му присаждат на господин депутата? Глава може би, а може би не-предвид на това, че е напълно взаимнозаменяема със задните му части
Ти верно май си прав с това, както се определи в една друга тема.
Не присаждат органи само на депутати, айде малко да мислим.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ще ви шушна, че и на 1 съсед на седмицата (личната), му монтираха въпросните лампички зад бъбреците. Червени и светкат
Ха сега дали онзи е бил министерски или фалшив.
Президента се вози с една бронирана (доста сериозно при това) S класа от 1995г. или там някъде. Има ескорт 1 или 2 е60 (5-ци) от последните. Него не можеш сбърка. Видиш ли S-ката значи е той

Президента се вози с една бронирана (доста сериозно при това) S класа от 1995г. или там някъде. Има ескорт 1 или 2 е60 (5-ци) от последните. Него не можеш сбърка. Видиш ли S-ката значи е той

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
На мен пък ми се е случвало даже да ме пуснат да си ги изпреваря безпрепятсвено преди Ботевград.Бяха 2 МЛ-а и една Г класа с пуснати светлинки,а аз бях с немалко подозрителна черна е39ка с варненски номера... караха си с 120 някаде и толкова... много зависи от хората каращи ги тия котурници...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info