За младите - има ли керяч да си българин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: За младите - има ли керяч да си българин

Мнение от saleen » 06 Яну 2010, 12:05

Хм не знам дали точно футболистите са подходящ пример-вярно е, че който може е добър и у нас, но май повечкото таланти бягат да играят в големи и престижни отбори навън :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 06 Яну 2010, 12:11

CONAN написа:
Сондьора написа:
krystal написа:Който го може в чужбината, може го и тук. ;)

Ц, пример Бербо, Ицката....тук най много да ти забият нож в гърба и да се радват, че са те провалили.
Понеже навсякъде в чужбина се работи в екип, единаци няма.

Той пък Ицката щото в чужбина ги върши едни,става за смях тоя човек.Само когато риташе топката имаше някакъв ореол,после се постара сам да си го махне.

Да не разваляме темата, ма Ицката в момента изкара един изпадащ отбор в ЮАР, на второ място ;) , с неговия "перфектен" английски. За юБербатов, докато тук го освиркваха, в англия му се радваха.

Просто на вън машинката цъка и прави кадри, тук дори няма машинка.
Но както казвам тук в нашата компания, така е и за държвата, тряя се съкрати сичко и да се почне от начало и така.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 06 Яну 2010, 12:16

1.za да имаш кинти ти трат ВРЪЗКИ без връзки нема кинти ако ще и 5 ниви ваште да продадът пак нестаа ,2.връзки къде се създават -в РПУ-тата, следствения арест в затвора и т.н местата където всички са невинни и е станала грешка при задържането .Помислете и ще видите ,че съм прав прибират те куките в раионното там ти теглят 1 бои винаги идва 'доброто ченге ' и ти вика кажи защо си тука аз искъм да ти помпгна ти ако си лапни шаран и ти е за 1ви път му казваш тои веднага мисли схема как и кои може да извлече полза от тебе и на кои си човек и те така.Хора осъзнаите се и докато е време правете колкото се може повече престъпления дори и за 5год да влезеш пак е нищо ще имаш прятели за цял живот и кинти бол ,кинти дома ппред компа не се правят :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 06 Яну 2010, 12:19

Spit-Fire написа:В България няма да намериш никога нещата, които мислиш че ще намериш в чужбина, но в чужбина никога няма да намериш нещата които дори в момента не си даваш сметка, че имаш тук. :yes:

Не изчетох цялата тема, но ето това за мен е най-голямата истина.

За последните 5 години прекарах 4 пъти по половин година на вън (един път Германия и три пъти в Англия). като само в Германия учих и работих, останалите само съм бачкал, както се досещате по онези програми за бригади.
Мога да разказвам много, за живота там, за парите, за хората, за отношението.
Но като цяло моето мнение е, че най-добре е да си намериш място под слънцето тук в БГ, пробваш до последно и ако не успееш чак тогава късай за навън.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Яну 2010, 12:21

Мишу написа:Хора осъзнаите се и докато е време правете колкото се може повече престъпления дори и за 5год да влезеш пак е нищо ще имаш прятели за цял живот и кинти бол ,кинти дома ппред компа не се правят

Е това направо изби рибата повсеместно :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Яну 2010, 13:04

jordanpar написа:А как е в България,как се чуствате тук .Споделете.
Имате приятели,роднини,кредитите ги плащате с лекота,българските курорти ги посещавате по два пъти в годината,та чак ви е писнало от пари и живот,така разбирам аз от нечии писания.
Абе вие сте страшни бееее,тук нямало пари ще бягам,рев,навън имало пари,ама не се живеело,пак рев.е последно кое ще ви удовлетвори бе господа мрънкачи.
Кажи честно,ТИ ли го каза това... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Яну 2010, 13:35

що уча мио не знам, шот съм балък 1-ва специалност ми е :paranoid: но и адвокати бол... абе като се замисля в хамерика се ходи само с точна цел, я в харвард, я в стандфорд :mhihi: я да станеш някое юпи като дянков Инак да ходиш да миеш чиниите и да изкарваш примерно 3 бона и после, от които половината за разходи и да нямаш с кой после да ги изпиеш не е работа. а и в клуба с чернилите и цветните ферарита пак си яко долу във веригата
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 06 Яну 2010, 13:45

Моито мнение е, че България е хубава държава в която е хубаво да живееш не повече от месец в годината. Ако може по празниците :mhihi: Аз съм поредния бачкатор в англииските ферми. Работата ми там на моменти е нечовешка. Да ама като свърши работния ден и някакси друго се чувствам като знам че съм изкарал колкото в бг за 1 седмица. Приятели се намират навсякъде. Единственото нещо което ми липсва са родителите. Еднопосочния е купен вече. Приятен ден.

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 06 Яну 2010, 14:02

българия е страна с природа ,на крастопът и какво ли не , но хората в нея са калпави .. не само политицете , 90% от хората са на принципа не аз да съм добре а кумшията да е зле , и на всякаде си ни знаят какви сме. Колко познати имам на вън които са се закачили да припечелват и да гонят нисък но все пак европейски стандарт , за тука не искат да чуват, връщат се по веднъж в година за някой празник и се прибират разочаровани
п.с.
не ме кефи "аз съм българче" вече
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по Аутобан А14 и А9
Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24

Мнение от Alpina_Johnnie » 06 Яну 2010, 14:13

аз пък мога да разкажа за обратната страна на медала, живял съм повече от 15години в чужбина и се върнах тука... робот няма да ставам, това е ясно...

само някой който е живял повече от 1-2 години в чужбина знае за какво става на въпрос... "брейнвоош" му викали... ама такъв хубав, подсазнатален... екстра!
:paranoid:

ПС: мен ме кефи "АЗ съм Българче!" 8)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 06 Яну 2010, 14:20

ще се радвам за теб ако за няколко години не се отвратиш от положението тука и от тенденциите за развитие
:bchug:
а като казваш бреинуош , да не си бил по хаймериката ? там верно ги промиват
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по Аутобан А14 и А9
Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24

Мнение от Alpina_Johnnie » 06 Яну 2010, 14:22

ми от 3години не съм, ясно е че нататък пак ще отида "на-вън" но с абсолутна сигурност пак ще се върна...

:bgflag:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Яну 2010, 14:40

acer написа:Идвали ли сте в пловдив в Неделя, а в мола в следобед в Неделя?!??! 3-тият по-големина град с 1 мол!!! мен не ма дразни вътре тъпканицата, а само вижте мъжете как ходат като роботи!!! Пълно е с лоши-момчета, мафиоти, ебачи, гъзари - робокопо-хейтъри. Само да посмееш да настъпиш някой и ако си по-малко батко от въпросния ша земе да та смачка, иначе в очите на изгората си (поредната златоръсачка) не изглежда мъжествен??!

Бате, ти да не си ходил в МОЛа на Марково тепе?! :lol: Щото в ония на Пещерско шосе колкото пъти съм ходил такова нещо не съм виждал! ;) Ама нито едно от тия неща, които описваш! Единствено няколко пъти не съм намирал места в Коста кафе и съответно мигрирам на горните етажи ;)

А по темата - колеги, в чужбина ще се чувствате и живеете така, както в родината си тогава, когато лепенките на перничките ГоУфове станат истински екстри (или когато цъфнат налъмите) :lol:
Едно е да искаш да имаш тунингована кола с екстри - друго е да сложиш 20 лепенки на всички световни топ марки на Астрата ;)
Едно е да искаш да живееш с американска заплата в БГ - друго е да отидеш там и да разбереш, че нещата изобщо не са така розови ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 06 Яну 2010, 15:01

liloff написа:
krystal написа:Който го може в чужбината, може го и тук. ;)
Именно, но навън ми е малко по-хубаво ;) Отново наближава времето за еднопосочен билет :)

:yes: И аз ще го купувам, то трябваше въобще да не се връщам обратно на времето! :mhihi: Аиде дано се ориентираме към една дестинация да си спретнем едно БМВ общество зад океана!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 06 Яну 2010, 15:03

Alpina_Johnnie написа:аз пък мога да разкажа за обратната страна на медала, живял съм повече от 15 години в чужбина и се върнах тука... робот няма да ставам, това е ясно...
само някой който е живял повече от 1-2 години в чужбина знае за какво става на въпрос... "брейнвоош" му викали... ама такъв хубав, подсазнатален... екстра!
:paranoid:

"брейнвоош" май е бил здраво приложен и върху твойта глава :winky:
Alpina_Johnnie написа:ми от 3години не съм, ясно е че нататък пак ще отида "на-вън" но с абсолутна сигурност пак ще се върна...

ама що ходиш "на-вън"? На почивка ли ходиш? Или ходиш там и ставаш "робот" за няколко месеца и после тук си най-големия гъззар ... докато не свършат парите и пак не станеш робот някъде "на-вън" ... значи ония много прости "на-вън" - ми стой си тука и си гледай кефа ;) а "на-вън" само на екскурзиика ...

... пожелавам си наистина миграцията най-после да се обърне навътре ... но за съжаление ни трябват още 20-30 год ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата