Въздушно и газово оръжие-вече на отчет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Въздушно и газово оръжие-вече на отчет

Мнение от saleen » 07 Яну 2010, 15:06

Според мен там където живееш, иначе става голяма обърквация, особено ако е сменил примерно няколко собственика...Нещо като колите-в талона не пишеш откъде си я купил :conf:
Никой не мое ма връне на селу!

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 07 Яну 2010, 16:43

Значи трябва и това да се регистрира, защото си е вид оръжие, вижте :mhihi: :mhihi:
http://vbox7.com/play:56a1885c

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Яну 2010, 17:51

DAEL написа:Значи трябва и това да се регистрира, защото си е вид оръжие, вижте :mhihi: :mhihi:
http://vbox7.com/play:56a1885c

Aма то прилича на вибратор, КОС-аджията ще падне като го види :shock:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Яну 2010, 20:07

а мое ли тоа си набие шланга отзад,да си го метне през рамо и да си оди у пожарната ,откъдето е изпълзял....!? ******майката и му ********лелина !!!!
скапаняк. и без тва ще изчакам народното недоволство да го двали към края на зимата и нищо нема да регистрирам.
скапаняк скапан!!! .... и майка му е скапанячка и финансовия му министър -онова джудже , и оня смотльо на мвр-то....
ше събира от въздушно оръжие!???!!!! що не събере от където тече с тонове пари ,а е седнал да зима на хората от залъъка от секо нещо!! го съберат у покрайнините на банкя. :ranting:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 07 Яну 2010, 20:57

SKISA написа:а мое ли тоа си набие шланга отзад,да си го метне през рамо и да си оди у пожарната ,откъдето е изпълзял....!? ******майката и му ********лелина !!!!
скапаняк. и без тва ще изчакам народното недоволство да го двали към края на зимата и нищо нема да регистрирам.
скапаняк скапан!!! .... и майка му е скапанячка и финансовия му министър -онова джудже , и оня смотльо на мвр-то....
ше събира от въздушно оръжие!???!!!! що не събере от където тече с тонове пари ,а е седнал да зима на хората от залъъка от секо нещо!! го съберат у покрайнините на банкя. :ranting:

Аааа,хареса ми как ги натегли СКИСАТА :mhihi: :mhihi: мноу тежко... :ok:
Ама,прав си де.... :clap:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 08 Яну 2010, 2:06

А ножчето на Викторинокс от Мтел и него ли треа да го регистрирам? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сигурно и ръцете ми треа да ги декларирам че не се знае ше земат да кажат че и те некакво уружие да е.а и смотаняците смотани,а МУХО БОЙКО :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 08 Яну 2010, 6:13

Не ми е ясно как ще отчитал "боеприпасите" на въздушните пушки? С бележка от стрелбище, че си ги изразходил ли... :conf: Предполагам, че бая народ ще се юрне да се запасява, защото много неща не са им ясни на хората (както и на мен).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Яну 2010, 9:20

Моята пи*шка се оказва почти смъртоносна,всеки път като я използвам някоя плаче...ъъъ...и туй ли требе да се регистрира,а също така хапя понякога...

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 08 Яну 2010, 16:10

spacepl написа:Абе гледам фенове на въздухарките - някой има ли хатсан 125НТ да сподели как е ?

Пробива керемиди като кашкавал от 15-20 метра :mhihi: Аз им капвам на чашките и по малко бензин за запалки Zippo и тогава и гърми направо като истинска :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар

Мнение от dimithur » 08 Яну 2010, 16:16

SKISA написа:а мое ли тоа си набие шланга отзад,да си го метне през рамо и да си оди у пожарната ,откъдето е изпълзял....!? ******майката и му ********лелина !!!!

Аз замислям един "проекто закон" за група във фейс бук "Aз не купувам винетки" за да пълня гушата, дето и без това си е доволно дебела , на "любимия" ни мин. пред , другаря ББ :bang: Е вече наистина ни направиха на маймуни, нема такава шуробаджанащина и нагласени конкурси за държавни поръчки дори и в най пропадналата бананова република. Интересно ако всички караме без винетки, не си плащаме актовете какво ще се случи ? Ще ни съдят всички поединично в прекрасния ни български съд. След 15години може и да успеят да осъдят 2-3 човека, както всички знаеме мудността на съдебната институция. Аман вече ....
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 08 Яну 2010, 17:19

Ми примерно бих могъл да ти кажа........... държавата няма да ни съди поотделно, а ще постъпи както с мен. Имах една кола, която съм продал отдавна без да прехвърлям. Откак дойде ББ на власт взех да получавам писма от НАП, че тря,а да си платя данъците (около 800 лв. с лихви за 4 год.) Две писма за 3 месеца и всички в кофата за боклук. До тук добре, но преди 3 месеца дойде и 3-то с входящ номер от съда, че са ме дали да съдия изпълнител и имам 10 дена да платя. Платих ги и ходих да си търся парите от момъка дето кара колата. Та явно системата не е толкова мудна............. когато иска:)

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 08 Яну 2010, 18:17

koko29 написа:Ми примерно бих могъл да ти кажа........... държавата няма да ни съди поотделно, а ще постъпи както с мен. Имах една кола, която съм продал отдавна без да прехвърлям. Откак дойде ББ на власт взех да получавам писма от НАП, че тря,а да си платя данъците (около 800 лв. с лихви за 4 год.) Две писма за 3 месеца и всички в кофата за боклук. До тук добре, но преди 3 месеца дойде и 3-то с входящ номер от съда, че са ме дали да съдия изпълнител и имам 10 дена да платя. Платих ги и ходих да си търся парите от момъка дето кара колата. Та явно системата не е толкова мудна............. когато иска:)
Естествено - когато някой ще гушне парички, системата може и бързо да действа. Объркана държава. Аз съм за законността, но и заплаха да глоба от x0000000лв. не може да ме накара да регистрирам въздушната си пушка. После сигурно и като я продам на части ще ми искат за всяка част да се отчитам? А може би като си купувам чашки ще трябва да ме записват в списък? Интересно ми е как ще става процедурата с глобяването? Сигурно горските ще започнат да дебнат за хора като мен, ходещи с две въдици и въздухарка за кеф, а не тези, които ми трепят рибата с ток? Лесна е схемата - оставяш пушката на ливадата и да ходи да доказва, че е твоя. После отиваш в РПУ-то и казваш, че е открадната и даваш серииния номер. Не би трябвало да ти откажат, защото не е доказателство. В такъв случай, следващия път, когато изправям джанта или капла на колелото, ще викам КАТ и ще съдя държавата. Да видим до къде ще стигнем?
Ма така е де - като големите може да ги хване само между двата крака, държавата ще гони малките. :banghead: :banghead: :banghead: После сме били тъпанари, щото искаме да емигрираме - то ако беше държава да останеш, ма то цирк... В скоро време очаквам да въведат данък каране - колкото повече караш, толкова повече пари ти взимат, само ако колата ти струва под 20 000лв.

Аватар

Мнение от dimithur » 08 Яну 2010, 19:47

koko29 написа:Ми примерно бих могъл да ти кажа........... държавата няма да ни съди поотделно, а ще постъпи както с мен. Имах една кола, която съм продал отдавна без да прехвърлям. Откак дойде ББ на власт взех да получавам писма от НАП, че тря,а да си платя данъците (около 800 лв. с лихви за 4 год.) Две писма за 3 месеца и всички в кофата за боклук. До тук добре, но преди 3 месеца дойде и 3-то с входящ номер от съда, че са ме дали да съдия изпълнител и имам 10 дена да платя. Платих ги и ходих да си търся парите от момъка дето кара колата. Та явно системата не е толкова мудна............. когато иска:)

Aз пък ще ти дам друг пример. Предишния ми шеф го беха осъдили да плати 4 млн, щото беше пазарувал стока и беше забравил да си плати на доставчиците. Дойде съдия изпълнител и му запорира сметките. Той си регна нова фирма с нови сметки - боли го фара . И продължава да си кара и до ден днешен ес-класите, да си живее в доволно голяма къща в Банкя и прочие. Що пък ние, дето неразполагаме кой знае с какви пари, да сме по-големи балъци ? Да могат да се нагушват тея дето имат да им стават още повече нали ? :banghead: Боби Цанков колко осъдителни присъди имаше за измами, 29 ли бяха , че нещо ми изневерява паметта ? А и да не е само той ? Просто докато има овце, ще има и кой да ги стриже ;) :kuku:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 08 Яну 2010, 19:52

dimithur написа: Боби Цанков колко осъдителни присъди имаше за измами, 29 ли бяха , че нещо ми изневерява паметта ? А и да не е само той ? Просто докато има овце, ще има и кой да ги стриже ;) :kuku:

Шегаджия. Няма осъдителна присъда - има висящи дела(т'ва е нещо като неизсекнат сопол, ни навътре, ни навънка :mhihi: ). За овцете си напълно прав. Има една приказка - 30 човека мислят как да оцветят бензина, че да не се краде, а 8 милиона, как да го направят безцветен. Същото ще стане и сега, само че разликата за мен е, че няма да спазя този закон. Имам предчувствие, че един мандат е много - опита се, дай вече сериозно да почне някой да управлява.

Аватар

Мнение от dimithur » 08 Яну 2010, 20:32

Добре де не налучках бройката, само 12 били :ok:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=461250
Н.Хайтов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата