КАК реагираме ??????
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: КАК реагираме ??????
в следполюционна фаза...Е.Димитров написа:Темата е за преброяване на потребителите от 14 до 16 годишна възраст

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Е.Димитров написа:Темата е за преброяване на потребителите от 14 до 16 годишна възраст

Иначе по темата - гледам да се разминем безопасно и да си ходи за където е тръгнал.
Още повече си знам възможностите на колата (както и на повечето БМВта до 150 к.с.) и знам, че не ми е силата да се пъна по сфетофарите с/у 2.0 16в. в лекичко купенце

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
kriso85 написа:Е.Димитров написа:Темата е за преброяване на потребителите от 14 до 16 годишна възраст
![]()
![]()
![]()
Иначе по темата - гледам да се разминем безопасно и да си ходи за където е тръгнал.
Още повече си знам възможностите на колата (както и на повечето БМВта до 150 к.с.) и знам, че не ми е силата да се пъна по сфетофарите с/у 2.0 16в. в лекичко купенце
Точно !!!!
То хубаво отвреме на време на всеки му се приисква да се дръпне с някой , ама лошото идва когато примерно Голфа макар с предно и пернишки тунинг се окаже 2.0 150 коня ...... тогава идва големия срам ......

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
djpamboss написа:kriso85 написа:Е.Димитров написа:Темата е за преброяване на потребителите от 14 до 16 годишна възраст
![]()
![]()
![]()
Точно !!!!
То хубаво отвреме на време на всеки му се приисква да се дръпне с някой , ама лошото идва когато примерно Голфа макар с предно и пернишки тунинг се окаже 2.0 150 коня ...... тогава идва големия срам ......
от кога е срамно да паднеш?!

"винаги има по-бРъз от теб"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ох деца деца, кога ли ще пораснете. За съжаления подобни теми имат доста привърженици в този форум, но пак за съжаление, това не вдига нивото на форума, а даже напротив.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Elesar74 написа:Ох деца деца, кога ли ще пораснете. За съжаления подобни теми имат доста привърженици в този форум, но пак за съжаление, това не вдига нивото на форума, а даже напротив.
е па я като глеам до сеа 98% от разписалите се не правят нищо, та къде ги видя тия МНОГО привърженици - не знам
или май всички се правят на морални... за пореден път

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Аз лично внимавам да не катастрофирам!
Щото като ме напуши големия смях и се треса целия и мога да изгубя управлението!
А тия, индивиди, описани от павката долу, задължително карам ако има някой до мен да ги снима!

А тия, индивиди, описани от павката долу, задължително карам ако има някой до мен да ги снима!

павката написа:венто 1.8ми или силата тди,от тия новите осветления за фаровете тип р8,надпис на модела по вратите,барабани боядисани червено,голяма тръба отзад,вътре мечо пух или зайо байо на огледалото във вид на ароматизатори,броеница на ск лост,няква шарена тапицерия.
раздава се гас на макс,всичко под ножа на всяко кръстовище,спира на нон стопа и слиза някъв огромен индивид,голяма глава,прическа собствено производство,дупарата се подава от гащите,корема и той взема въздух,походка като освободител,хвърля 20-ка и заявява-бяло боро.ааа,забравих-на много цветната музикална уредба с марка айва или подобно е зареден последния албум на някоя сръбска звезда...
В града понякога реагирам като го подгоня,понякога просто заглеждам шумната отминаваща резачка,НО на планински път винаги давам яко газ и гоня 

Извънградско е много тъпо някой капут да ти дава газ до долу докато го изпреварваш. Последния случай - пътя Хасково-Манастир го знаят колегите от тука, по него изпреварвам със 120-130мах едно венто и тъкмо приближавам и го гледам изравнява се с мен и започва да дърпа напред. Преди това не караше с повече от 90. До 160 стоях до него, след това пунах газста, няма да се самоубивам все пак.
От светофар до светофар дръпките не са толкова опасни, особено ако има мантинела към тротоара и няма никой да ти изскочи. Рядко ги практикувам, но когато съм на кеф разхождам двигателя до 5000 оборота на втора, да гледам сеира на 1.6i, бързите машини. Последния път някакъв пич с Митсубиши от онея, големите беше с приятелката си и леко погали газста на светофара, кимнах му и си направихме кефа. Нещо не му беше в ред колата, защото после на ОМВ се заприказвахме, каза че била 2.0i 135к.с., а на втория светофар Бавареца беше калник и половина пред него
.
От светофар до светофар дръпките не са толкова опасни, особено ако има мантинела към тротоара и няма никой да ти изскочи. Рядко ги практикувам, но когато съм на кеф разхождам двигателя до 5000 оборота на втора, да гледам сеира на 1.6i, бързите машини. Последния път някакъв пич с Митсубиши от онея, големите беше с приятелката си и леко погали газста на светофара, кимнах му и си направихме кефа. Нещо не му беше в ред колата, защото после на ОМВ се заприказвахме, каза че била 2.0i 135к.с., а на втория светофар Бавареца беше калник и половина пред него

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
///peter написа:Тези не ми допадат, аз обиюам чички с Q7-ци
ох как обичкам Q7-ци

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
зависи от скороста и предавката или на същата или една на долу и мк3 гти бива точковано,следва намаляване (от моя страна) и те такъв поглед на голфиста с брони тип SiGi тунинг и лепенки вр6
като види баба яга е30 2 ен стоп сиво купе смазана от годините с железни джанти очукана и пише 318 на капака без i даже 

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Да си минават, не ме интересува. Единствено съм се нервирал на същата ситуация, но да ме изпреварят отдясно (при положение, че никога не се тътря с 20), но пак не винаги. По-омразно нещо от това да ме изпреварят от дясно няма... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Ryapoff написа:Извънградско е много тъпо някой капут да ти дава газ до долу докато го изпреварваш
тия само бой ги оправя
www.bmwпрофесори-bg.net
мнението е цезнурирано
Последна промяна Spoony на 05 Юли 2010, 20:19, променена общо 1 път
.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .