Св. Валентин vs. Трифон Зарезан
Модератор: Общи модератори
Re: Св. Валентин vs. Трифон Зарезан
Е кат няма диаманДи и кристалите на Сваровски са диамати

In Ban We Trust!
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
flame написа:Е.Димитров написа:Знаех че ще напише някой подобно нещо от рода "диаманти" "м3" и тн,но хайде малко реално,колко все пак са виждали диаманти на живо,реално в България
Човече, излагаш се!![]()
Един диамантен пръстен струва между няколко стотин и няколко хиляди лева.![]()
Ти си ебаси и естета ако под "диаманти" разбираш само такива дето са колкото паве и струват от седем цифри нагоре
Вие пък все едно ще си разменяте подаръци ,че така взехте да се изяснявате

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

eraziel написа:Е кат няма диаманДи и кристалите на Сваровски са диамати![]()
![]()
Е тва пък е удар у десетката!

Bella написа:flame написа:Е.Димитров написа:Знаех че ще напише някой подобно нещо от рода "диаманти" "м3" и тн,но хайде малко реално,колко все пак са виждали диаманти на живо,реално в България
Човече, излагаш се!![]()
Ти си ебаси и естета ако под "диаманти" разбираш само такива дето са колкото паве и струват от седем цифри нагоре
Вие пък все едно ще си разменяте подаръци ,че така взехте да се изяснявате![]()
![]()
Нотка на критика ли долавям?!

Е.Димитров написа:Знаех че ще напише някой подобно нещо от рода "диаманти" "м3" и тн,но хайде малко реално,колко все пак са виждали диаманти на живо,реално в България,за мен един подарък не бива да е по-малък по размери от кутия за лаптоп-за момченце и кутия с размерите не по малка от размер ...на тиган-за момиченце
хахаха
Ама си веселяк. Особенно ако и така се усмихваш, след като подариш тигана.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа:Е.Димитров написа:Знаех че ще напише някой подобно нещо от рода "диаманти" "м3" и тн,но хайде малко реално,колко все пак са виждали диаманти на живо,реално в България
Човече, излагаш се!![]()
Искам да ти споделя че не е бъш така,и аз така гледах в цум едни пръстенчета за по 3 иляди лева с "диамант"-викам "я,поевтинели,чекай да напълним торбичката (бех тръгнал за леб у халите) ама то се оказаха некви руски искуственяци-реплика по ново му

Иначе оригинален диамант към карат и изработен у известна къща (не коопярация или некой блок) струва над 20-30 000 евро...минимум
Говоря за подаръци започващи от 400 лева и минаващи 2000 иляди,как ше го турнеш у некое кисе???
Подарявали са ми ...коланче на рожден ден-тогава забелязоха колко съм меркантилен и аз имам право-никога не правя символични като цена подаръци,винаги са подобаващо подплатено финансово и/или уникати (сестра ми прави разни неща) които са не само финансово стойностни,но не се и намират!!!
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
flame написа:
Нотка на критика ли долавям?!Внимавай, щото ако продължаваш така вместо на теб - на колегата ще подаря диамантения пръстен
![]()
![]()
На мене ми стига тая награда да присъствам на връчването на "кисето " както казва колегата

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

Е.Димитров написа:Иначе оригинален диамант към карат и изработен у известна къща (не коопярация или некой блок) струва над 20-30 000 евро...минимум
1 карат диамант на пръстен?! Или паве на пръстен? Ако искаш диамантът да е по-голям от пръстена може да пробваш и двете

Bella написа:flame написа: Нотка на критика ли долавям?!Внимавай, щото ако продължаваш така вместо на теб - на колегата ще подаря диамантения пръстен
![]()
![]()
На мене ми стига тая награда да присъствам на връчването на "кисето " както казва колегата![]()
![]()
Само ако слушаш

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
flame написа: Само ако слушаш
Ще ,ще

Мноу меркантилен народ в тая тема се е събрал .Явно нема да се минава с мечки тая година

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Заиграхте се вие нещо
Bella,я кажи мацо,каква е таз мадама в това ми ти БМВ,какви тез дантелки,бутилки нещо?!
И що меркантилен?!

Bella,я кажи мацо,каква е таз мадама в това ми ти БМВ,какви тез дантелки,бутилки нещо?!

И що меркантилен?!

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
ивчо написа:Заиграхте се вие нещо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И що меркантилен?!
Мани тея игри,много скъпо...лягат

Bella написа:Мноу меркантилен народ в тая тема се е събрал
Мекрантилизмът душичко не е лошо нещо

Един от основните постулати е, че богатството е не в парите като такива, а в знанията и способите за тяхното добиване и употреба

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
ивчо написа:Заиграхте се вие нещо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей така тръгват приказките

ивчо написа:
Чака Св.Валентин -подготвила е обстановката и чака "кисетата" с диамантите

ивчо написа:
И що меркантилен?!
Ми то не бяха М 3 ,то не бяха пръстени с диаманти ,Сваровски ,тигани ,тенжери не знам к'ва посуда още .Т'ва си е меркантилно . И то все мъжете се обаждате .Само една колежка каза ,че иска плюшена мечка ,после жените все сме искали подаръци

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Aма то убаво,но защо се мъжете требе да подаряваме,я се напънете вие да МИ подарите нещо ебаси,не стига че секса може да не ни огрее довечера непосредствено след вечерята и подаръка ами и набутване и после "ти не мъ обичаш" ,"кретен" и тн. прозрения
Е.Димитров написа:Aма то убаво,но защо се мъжете требе да подаряваме,я се напънете вие да МИ подарите нещо ебаси,не стига че секса може да не ни огрее довечера непосредствено след вечерята и подаръка ами и набутване и после "ти не мъ обичаш" ,"кретен" и тн. прозрения
Ти ако подаряваш само заради секса - май само с него ще си останеш

И ако знаеш какво точно да дадеш/подариш - човекът насреща ще ти се отблагодари (върне подаръка - по твоя речник) многократно