Св. Валентин vs. Трифон Зарезан

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой от двата празника уважавате/празнувате?

Анкетата свършва на 18 Фев 2010, 12:18

Св. Валентин
6
9%
Трифон Зарезан
24
37%
И двата
22
34%
Нито единия
13
20%

Общо гласове : 65
старши ентусиаст
Аватар

Re: Св. Валентин vs. Трифон Зарезан

Мнение от eraziel » 19 Яну 2010, 17:56

Е кат няма диаманДи и кристалите на Сваровски са диамати :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 19 Яну 2010, 17:58

flame написа:
Е.Димитров написа:Знаех че ще напише някой подобно нещо от рода "диаманти" "м3" и тн,но хайде малко реално,колко все пак са виждали диаманти на живо,реално в България

Човече, излагаш се! :mhihi:
Един диамантен пръстен струва между няколко стотин и няколко хиляди лева. ;)
Ти си ебаси и естета ако под "диаманти" разбираш само такива дето са колкото паве и струват от седем цифри нагоре :winky:

Вие пък все едно ще си разменяте подаръци ,че така взехте да се изяснявате :lol: :lol: :lol:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Яну 2010, 17:58

eraziel написа:Е кат няма диаманДи и кристалите на Сваровски са диамати :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е тва пък е удар у десетката! :D За цена няма и 500 кинта момичетата толкова си припадат по тях, че все едно последен модел БМВ са им подарили :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Яну 2010, 18:00

Bella написа:
flame написа:
Е.Димитров написа:Знаех че ще напише някой подобно нещо от рода "диаманти" "м3" и тн,но хайде малко реално,колко все пак са виждали диаманти на живо,реално в България

Ти си ебаси и естета ако под "диаманти" разбираш само такива дето са колкото паве и струват от седем цифри нагоре :winky:

Вие пък все едно ще си разменяте подаръци ,че така взехте да се изяснявате :lol: :lol: :lol:

Нотка на критика ли долавям?! :lol: Внимавай, щото ако продължаваш така вместо на теб - на колегата ще подаря диамантения пръстен :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 19 Яну 2010, 18:01

Е.Димитров написа:Знаех че ще напише някой подобно нещо от рода "диаманти" "м3" и тн,но хайде малко реално,колко все пак са виждали диаманти на живо,реално в България,за мен един подарък не бива да е по-малък по размери от кутия за лаптоп-за момченце и кутия с размерите не по малка от размер ...на тиган-за момиченце
хахаха :mhihi:

Ама си веселяк. Особенно ако и така се усмихваш, след като подариш тигана. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Яну 2010, 18:04

flame написа:

Искам да ти споделя че не е бъш така,и аз така гледах в цум едни пръстенчета за по 3 иляди лева с "диамант"-викам "я,поевтинели,чекай да напълним торбичката (бех тръгнал за леб у халите) ама то се оказаха некви руски искуственяци-реплика по ново му :mhihi:

Иначе оригинален диамант към карат и изработен у известна къща (не коопярация или некой блок) струва над 20-30 000 евро...минимум
Говоря за подаръци започващи от 400 лева и минаващи 2000 иляди,как ше го турнеш у некое кисе???
Подарявали са ми ...коланче на рожден ден-тогава забелязоха колко съм меркантилен и аз имам право-никога не правя символични като цена подаръци,винаги са подобаващо подплатено финансово и/или уникати (сестра ми прави разни неща) които са не само финансово стойностни,но не се и намират!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bella » 19 Яну 2010, 18:08

flame написа:
Нотка на критика ли долавям?! :lol: Внимавай, щото ако продължаваш така вместо на теб - на колегата ще подаря диамантения пръстен :lol: :lol: :lol:

На мене ми стига тая награда да присъствам на връчването на "кисето " както казва колегата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Яну 2010, 18:11

Е.Димитров написа:Иначе оригинален диамант към карат и изработен у известна къща (не коопярация или некой блок) струва над 20-30 000 евро...минимум

1 карат диамант на пръстен?! Или паве на пръстен? Ако искаш диамантът да е по-голям от пръстена може да пробваш и двете :lol:

Bella написа:
flame написа: Нотка на критика ли долавям?! :lol: Внимавай, щото ако продължаваш така вместо на теб - на колегата ще подаря диамантения пръстен :lol: :lol: :lol:

На мене ми стига тая награда да присъствам на връчването на "кисето " както казва колегата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само ако слушаш :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bella » 19 Яну 2010, 18:16

flame написа: Само ако слушаш :winky:

Ще ,ще :winky:

Мноу меркантилен народ в тая тема се е събрал .Явно нема да се минава с мечки тая година :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 19 Яну 2010, 18:17

Заиграхте се вие нещо :winky: :winky: :winky: :mhihi: 8)
Bella,я кажи мацо,каква е таз мадама в това ми ти БМВ,какви тез дантелки,бутилки нещо?! :mrgreen:
И що меркантилен?! :roll:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 19 Яну 2010, 18:20

ивчо написа:Заиграхте се вие нещо :winky: :winky: :winky: :mhihi: 8)

Мани тея игри,много скъпо...лягат :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Яну 2010, 18:23

Bella написа:Мноу меркантилен народ в тая тема се е събрал

Мекрантилизмът душичко не е лошо нещо :winky:
Един от основните постулати е, че богатството е не в парите като такива, а в знанията и способите за тяхното добиване и употреба ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bella » 19 Яну 2010, 18:26

ивчо написа:Заиграхте се вие нещо :winky: :winky: :winky: :mhihi: 8)

Ей така тръгват приказките 8)

ивчо написа:
Bella,я кажи мацо,каква е таз мадама в това ми ти БМВ,какви тез дантелки,бутилки нещо?! :mrgreen:

Чака Св.Валентин -подготвила е обстановката и чака "кисетата" с диамантите :mhihi:

ивчо написа:

Ми то не бяха М 3 ,то не бяха пръстени с диаманти ,Сваровски ,тигани ,тенжери не знам к'ва посуда още .Т'ва си е меркантилно . И то все мъжете се обаждате .Само една колежка каза ,че иска плюшена мечка ,после жените все сме искали подаръци :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 19 Яну 2010, 18:33

Aма то убаво,но защо се мъжете требе да подаряваме,я се напънете вие да МИ подарите нещо ебаси,не стига че секса може да не ни огрее довечера непосредствено след вечерята и подаръка ами и набутване и после "ти не мъ обичаш" ,"кретен" и тн. прозрения

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Яну 2010, 18:38

Е.Димитров написа:Aма то убаво,но защо се мъжете требе да подаряваме,я се напънете вие да МИ подарите нещо ебаси,не стига че секса може да не ни огрее довечера непосредствено след вечерята и подаръка ами и набутване и после "ти не мъ обичаш" ,"кретен" и тн. прозрения

Ти ако подаряваш само заради секса - май само с него ще си останеш :winky:
И ако знаеш какво точно да дадеш/подариш - човекът насреща ще ти се отблагодари (върне подаръка - по твоя речник) многократно :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата