Спа уикенд за двама - помощ, мнения!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

BMW Performance
Аватар

Re: Спа уикенд за двама - помощ, мнения!

Мнение от MCar » 26 Яну 2010, 4:21

Във Велинград в Двореца е страхотно и Макси, който го товориха съвсем наскоро също е много хубаво.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 540i

Мнение от kobrata_levski » 26 Яну 2010, 10:32

+1 за Велинград. Виж и хотел Маркита ... изкарахме страхотно през нощта във врелия басейн навънка :yes: беше около 110 лева апартамент
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 26 Яну 2010, 10:38

Погледнах сега цените на сайта на Макси и със сигурност са по-различни от офертата, която ни даде каката на рецепцията. Нощувката излизаше над 200 кинта а и тогава работеха само през уикендите. Като сложиш и едни 50 кинта на човек в ресторанта за вечеря... Някой освен колегата дето го заключват на закуска с оплаквания от там?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 01 Фев 2010, 16:19

малко свежа информацийка :mhihi:
хисаря, аугуста... боядисан соц на сносни цени... не яжте в хотелския ресторант, макар че закуската трябва да я изтърпите някак си... изобщо за всякакви ресторанти прилагам теста с краставичката :mhihi: ... този не го издържа иазобщо... басейна е супер, онуй топлото също :mhihi: , детския е ок, сауната, процедурите, масажите и те :clap: ... всъщност за това си струва да се посети тоз хотел само... последно, не ходете за петък вечер и събота вечер, лудница е :mhihi: ...
за ядене ползвайте ресторантите ловен дом, орфей /т.н. турски/ и чинар /да не се бърка с едноименния хотел и евентуално ресторант в него... ресторанта за който говоря е в другия край на града/... наистина предлагат богат избор на добри цени за отлично качество на храната... в европа, дето спомена колегата, е дърво откъм цена, като условия и избор е много добре...
в спа хотел хисар не ми хареса топлото джакузи че е вън, а и басейна е спортно ориентиран, с коридори... детския е в отделно помещение, което също е неудобство... иначе стаите са доста по-добре от аугуста, с безжичен нет... в аугуста ти дават едно кабелче 1м да се вържеш :mhihi: ...
частните не съм гледал, щото държех на голям басейн и сауна... еми получих си ги :mhihi:
като цяло съм доволен от 1 седмичната почивка, но уикенда беше голяма тарапана... ако ви е възможно, идете през седмицата...
поЗдрави ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Фев 2010, 0:40

Някой спомена Катарино - отхвърля се. Цените са като за 5 звезди, а обслужването е трагично, не е подходящ избор.

Потребител
Аватар

Мнение от mariooo » 02 Авг 2010, 15:28

Ми... то малко стара темата ама мнението ми е прясно :D . С две ръце гласувам за хотели във Велинград, не само за зимата ми иза лятото е супер бяхме миналата седмица там в Спа хотел Двореца Велинград. А тая зима мислим да чупим традицията и да ходим на Банско. Предложете нещо някой бил е ?

Предишна

Назад към Извън Темата