Варна вече +2, Добрич 0 градуса.
Модератор: Общи модератори
Re: -22 за Варна и окръга,дизела гасне в движение
моя дизелак снощи на -8 запали от раз с обикновенна нафта (бях напълнил резервоара преди 3 седмици и още има)
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
ивчо написа:Демирев написа:Къв е тоя град бееее,какви са тез кметове и кметици ... 2 седмици 20 сантима сняг не могат да изчистят
2 седмици не могат да изчистят викаш?

http://img63.imageshack.us/img63/2899/20012010006.jpg
Пътя за Златни Пясъци
http://img109.imageshack.us/img109/9913/20012010019.jpg
20 санта

20 санта не е дори на пясъчната ивица на плажа! Снегорин разчисти онзи ден до втора буна половин метровите преспи до морето, за да хвърлят снега камионите.
Излизах сутринта и уж темп. беше минус 15 градуса - зимната ми течност за чистачки замръзва след пръскане върху стъклото веднага, а е за минус 38 градуса!

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Аз си паля без проблем с едно подгряване дъртия ТДС, за сега
.
Ще видим утре и в понеделник как ще е. С обикновенна нафта от Петрол, колата е на 270000 км., свещи сменени преди 2 год.,акумулатор миналата година. Доволно.

Ще видим утре и в понеделник как ще е. С обикновенна нафта от Петрол, колата е на 270000 км., свещи сменени преди 2 год.,акумулатор миналата година. Доволно.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Абе лигавиме се ние тука с -20-25, от ония дни тъста ми ми раправяше как на -37 слизал през два часа да пали мондеото, да не го изненада сутринта със среден пръст 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Демирев написа:ивчо написа:Демирев написа:Къв е тоя град бееее,какви са тез кметове и кметици ... 2 седмици 20 сантима сняг не могат да изчистят
2 седмици не могат да изчистят викаш?![]()
Пътя за Златни Пясъци
20 санта![]()
![]()
нека да бъдат 50 см. в центъра на града и 70-80см. в кварталите, над 150 см. в Балчик и Каварна, а в Дуранкулак над 250см.!!!!
20 санта не е дори на пясъчната ивица на плажа! Снегорин разчисти онзи ден до втора буна половин метровите преспи до морето, за да хвърлят снега камионите.
Излизах сутринта и уж темп. беше минус 15 градуса - зимната ми течност за чистачки замръзва след пръскане върху стъклото веднага, а е за минус 38 градуса!
Абсолютно във Варна навсякъде си беше изчистено, улици и булеварди в централните части на града си бяха изчистени до асфалт!
За разлика от Добрич, където няма нито една такава улица (е за мен това е супер

E34, E38
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Демирев написа:ивчо написа:Демирев написа:Къв е тоя град бееее,какви са тез кметове и кметици ... 2 седмици 20 сантима сняг не могат да изчистят
2 седмици не могат да изчистят викаш?![]()
Пътя за Златни Пясъци
20 санта![]()
![]()
нека да бъдат 50 см. в центъра на града и 70-80см. в кварталите, над 150 см. в Балчик и Каварна, а в Дуранкулак над 250см.!!!!
Таз първата снимка е от пътя за Каменар,към цветният,нали ... Там няма как да не е чисто,иначе 20-та(автобуса,да не си помислите нещо) е закъсала нагоре ... Добре деее,може да не са 20,ама така се казва уж

Тъста казва Владиславово е ужас,Пежото му не запалило,а е бензин,ама аз него го нямам за сравнение,то и топло си върти ..
Да не съм много офф по темата! Колегите от офроуд форума имаха една тема за добавки,ама като не карам дизел,сега не си спомням ко бяха казали ....
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Абе колеги вие само по бул Владислав и Сливница ли карате? що пишете глупости не мога да ви разбера има 3 булеварда изчистени и всичко друго е оставено на произвола на съдбата!!
Снимката по долу е от улица Капитан Райчо, за хората които не я знаят това е първа успоредна на Бул Владислав и не по малко натоварена, но до този момент тук не е минавал снегорин или каквато и да е друга техника за да разчисти малко!

И за какво ще ми е очистен пътя до златните, като със клизма отивам до пазара ?
Снимката по долу е от улица Капитан Райчо, за хората които не я знаят това е първа успоредна на Бул Владислав и не по малко натоварена, но до този момент тук не е минавал снегорин или каквато и да е друга техника за да разчисти малко!
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Icco написа:Абе колеги вие само по бул Владислав и Сливница ли карате? що пишете глупости не мога да ви разбера има 3 булеварда изчистени и всичко друго е оставено на произвола на съдбата!!
И аз вчера се чудих какво ме топли, че са изчистили 4 булеварда, като аз не мога да се добера до тях. В квартал Левски е пълен ташак. По малките улички и с джип не може да се мине, защото има закъсали леки коли. По няколкото изчистени улици е пълно с пешеходци, защото по тротоарите има 50 см сняг. Единственото положително нещо е, че снегът е запълнил дупките. Зимата е сезонът, в който във Варна колите най-малко друсат

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз пък искам утре в неделя температурите да паднат под -40 градуса в цялата страна
Ама само утре за да не стане сбръч в понеделник за работа.Ей тогава ще видим кой ще запали и кой не
На такива екстремни температури където има нещо малко нередно по автомобила веднага отказва
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Лесно е Жоре- ела до Варна на едно гости и понеделник пътуваш обратно... Хем ще пробваш комбито на екстремни темп. издържа ли, хем сняг колкото искаш има 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Значи във Варна е яко студ
Аз в София сутринта се чудих дали ше запаля нафтата ама запали от 2рия път
,при вас значи положението е сериозно.

Аз в София сутринта се чудих дали ше запаля нафтата ама запали от 2рия път

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ms написа:Лесно е Жоре- ела до Варна на едно гости и понеделник пътуваш обратно... Хем ще пробваш комбито на екстремни темп. издържа ли, хем сняг колкото искаш има
Нямам време инче с удоволствие Миленчо

Аз съм стартирал колата при -26 градуса най-ниско в Трънско ,там по Знеполския край са най-суровите условия в цяла България целогодишно

Хайде , да кажем и при Ачо в Кнежа , той да каже как пали неговата лимузина.
При толкова ниска температура в първите 3 секунди се чуваха неприятни звуци от двигателя

Георги Пенчев
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Колко да е сериозно- минус 11 градуса, северозападен вятър със скорост 18-20км/ч. и заради вятъра се усеща като минус 20 градуса
В бонус и има сняг колкото искаш, приключение е да си изринеш колата от преспите... А бе родна зимна картинка 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ко викате?
Варна изчистена ли е?
Ето нещо от Радар БГ:
Десетки автомобили затрупани в преспите по автомагистрала “Хемус”
Варна отново е блокирана от силен снеговалеж и преспи. Само за няколко часа градът се оказа отново в снежен капан. Десетки автомобили останаха затрупани в преспите по автомагистала "Хемус", а водачите им бяха спасени от екипи на Гражданска защита. От институциите умоляват жителите на Варна да останат по домовете си, в случай, че нямат спешна работа навън.
Силен снеговалеж, придружен с вятър, блокира отново Варна само два дни, след като градът успя да се отърси от снежно бедствие. Десетки автомобили закъсаха в преспите по автомагистрала Хемус и в двете посоки, а водачите им бяха спасени и извозени до Варна от екипи на Гражданска защита. Други пък с притеснение тръгнаха на път, без да знаят дали ще успеят да се измъкнат от снежния варненски капан.
Една община във Варненско обяви бедствено положение, други три обмислят да въведат тази мярка, заради неразчистени пътища. Почистващата техника също затъва в преспите, затова затворен остана и пътя от Варна за село Каменар, което се намира само на 3 км от града. На няколко места в морската столица няма ток, но екипи на Е.on правят всичко възможно, за да отстранят авариите. 1 бездомник е бил спасен от измръзване през изминалата нощ. Повече от 20 автомобила разчистват пътните артерии в града
Аз тези чистещи автомобили днес не ги видях. Ходих на пазар с колата, но пътищата са ужасни. Където е чистено, платната са останали с по едно по- малко. Има големи преспи отстрани, направени от снегорини. Иначе снегът е като пясък, а отдолу е лед- закъсаш ли, става лошо. Почти всички малки улици не са чистени, големите и булевардите- горе долу биват.

Десетки автомобили затрупани в преспите по автомагистрала “Хемус”
Варна отново е блокирана от силен снеговалеж и преспи. Само за няколко часа градът се оказа отново в снежен капан. Десетки автомобили останаха затрупани в преспите по автомагистала "Хемус", а водачите им бяха спасени от екипи на Гражданска защита. От институциите умоляват жителите на Варна да останат по домовете си, в случай, че нямат спешна работа навън.
Силен снеговалеж, придружен с вятър, блокира отново Варна само два дни, след като градът успя да се отърси от снежно бедствие. Десетки автомобили закъсаха в преспите по автомагистрала Хемус и в двете посоки, а водачите им бяха спасени и извозени до Варна от екипи на Гражданска защита. Други пък с притеснение тръгнаха на път, без да знаят дали ще успеят да се измъкнат от снежния варненски капан.
Една община във Варненско обяви бедствено положение, други три обмислят да въведат тази мярка, заради неразчистени пътища. Почистващата техника също затъва в преспите, затова затворен остана и пътя от Варна за село Каменар, което се намира само на 3 км от града. На няколко места в морската столица няма ток, но екипи на Е.on правят всичко възможно, за да отстранят авариите. 1 бездомник е бил спасен от измръзване през изминалата нощ. Повече от 20 автомобила разчистват пътните артерии в града
Аз тези чистещи автомобили днес не ги видях. Ходих на пазар с колата, но пътищата са ужасни. Където е чистено, платната са останали с по едно по- малко. Има големи преспи отстрани, направени от снегорини. Иначе снегът е като пясък, а отдолу е лед- закъсаш ли, става лошо. Почти всички малки улици не са чистени, големите и булевардите- горе долу биват.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Слагайте бензин в нафтата бе ,според както препоръчва БМВ в наръчниците си на потребителя.Не се мислете по умни от тези дет са конструирали тея коли.Вие само ги притежавате.