проблем с паркиране пред гараж?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Re: проблем с паркиране пред гараж?

Мнение от don_mimo » 25 Яну 2010, 11:23

до сега винаги културно и като човек съм му обяснявал да не спира,а и то се вижда че всеки ден по няколко пъти гаража се ползва ... аз съм привърженик на културния диалог , не на силовите методи. не желая да си правим мръсно ,никой няма да спечели от това.
следващия път викам полицията ,съответно и паяка и да се спасява. убеден съм ,че ако плати 3 пъти по 70лв глоба за паяка нема да спира повече ... просто не знаех дали като се обадя на органите на реда могат да ми помогнат. щом могат значи звъня.
ако тръгнем да се бием , ще съберем квартала, сеирджии много ... после върви давай обяснения в полицията и плащай глоби по УБДХ ( май така беше - закона за борба с дребното хулиганство).
паркирането пред гаража ,който ползвате е проблем за повечето от нас - има разбрани хора си оставят телефоните и звъниш има и такива темерути ,смятащи че могат да си спират където искат .
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 25 Яну 2010, 12:13

Аз пък имам един комшия който реши ,че неговото място за паркиране е само негово пред блока , ама той мисленно си го очертал човека и никой няма право да го прекосява :mhihi:
Макар и да има каде да спре с 25 санта в ляво или дясно НЯМАМ ПРАВО :mhihi: :mhihi: :mhihi: е търпях го малко и накрая се стигна до там ,че дойде на вратата ми да ми крещи в точно най-неподходящия за него момент , не съм мистър олимпия ама вече нямам проблеми :mhihi:
Така ,че колега и аз не обичам такива разправий но понякога са изход от подобна ситуация
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Яну 2010, 12:43

пробвай със законови мерки и ако не стане-направи се на репатрак-намери приятел с бус или як джип,закачи му таралясника и го издърпай на средата на улицата и после се подготви със здрава сопа ако дойде у вас . все нещо трябва да свърши работа . ако си под 80 кила покани и приятели на кафе у вас по случая....

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 25 Яну 2010, 13:10

Или организирай Русенската сбирка пред вас :mhihi:
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 25 Яну 2010, 13:23

Тука гледам повечето са рамбовци(поне във форума).Ако му направиш нещо от горепосочените Бг номера смяташ ли че няма да разбере кой е?!Не смятам че това е начина(киселина,драскане и т.н.)Поговори и му обясни че караш примерно дете всеки ден или възрастни хора или нещо подобно.Смятам че така може да се разберете или му искай номера да му звъннеш като ти паркира пред гаража.Ако и така не стане-полиция и това е,ама да му мажеш колата с киселина и други си е жива селяния :ranting:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 25 Яну 2010, 13:49

galant написа:Поговори и му обясни че караш примерно дете всеки ден или възрастни хора или нещо подобно.Смятам че така може да се разберете или му искай номера да му звъннеш като ти паркира пред гаража.

а после да му врътне и една свирка? :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 25 Яну 2010, 14:21

Добре де, човека нали каза, че е говорил с него и не разбира от говорене.
Ако му каже да си даде телефона за да му звъни като го запуши, става точно - "Дай телефончето, и си спирай когато си искаш"

@Fking, а после да му даде и ключовете от гаража :)

Паяка му е майката :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 25 Яну 2010, 14:42

По същата логика дай да почваме да се избиваме заради такива неща.Според вас като му давате "акъли" на колегата да ходи да се млати,да троши колата му и т.н. не смятате ли че тези действия ще доведат до ответни такива?!В днешно време не знаеш на кой колко му е прихлопала дъската и после(недай Боже)стават ГОЛЕМИ бели.Смятам че един разговор(ама не само-Колега тук е гараж не спирай)по-подробен и обяснителен може да помогне,ако и тогава не стане има си полиция,КАТ и прочие и съм сигурен че зад клавиатурата повечето сме от спец частите,без да се обижда никой!
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Яну 2010, 14:52

някои сме изредили в каква последователност да опита да действа....
а зад или пред-клавиатурно -въпроса е относителен.
личният ми опит показва ,че .....на зла круша-зъл прът!....не на колата-на крушата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 25 Яну 2010, 15:39

SKISA написа:някои сме изредили в каква последователност да опита да действа....
а зад или пред-клавиатурно -въпроса е относителен.
личният ми опит показва ,че .....на зла круша-зъл прът!....не на колата-на крушата!

Не говоря конкретно само за тази тема или за конкретни хора,не казвам че хората които пишат са само писачи и ако съм засегнал някой моля да ме извини,говоря по-принцип че е по-лесно на клавиатурата а в действителност човек трябва добре да пресмята риска,примерно как да строшим главата на някой рецидив за който боя до вчера е бил ежедневие,на който не му пука дали ще влезе пак или не и т.н.,но въпросният "лош материял" може да ти навлече куп неприятности и после 1000-ди пъти да съжаляваш за импулсивноста си.А за мизериите върху автомобил съм категорично против
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 25 Яну 2010, 19:55

galant написа:Тука гледам повечето са рамбовци(поне във форума).Ако му направиш нещо от горепосочените Бг номера смяташ ли че няма да разбере кой е?!Не смятам че това е начина(киселина,драскане и т.н.)Поговори и му обясни че караш примерно дете всеки ден или възрастни хора или нещо подобно.Смятам че така може да се разберете или му искай номера да му звъннеш като ти паркира пред гаража.Ако и така не стане-полиция и това е,ама да му мажеш колата с киселина и други си е жива селяния :ranting:

galant написа:По същата логика дай да почваме да се избиваме заради такива неща.Според вас като му давате "акъли" на колегата да ходи да се млати,да троши колата му и т.н. не смятате ли че тези действия ще доведат до ответни такива?!В днешно време не знаеш на кой колко му е прихлопала дъската и после(недай Боже)стават ГОЛЕМИ бели.Смятам че един разговор(ама не само-Колега тук е гараж не спирай)по-подробен и обяснителен може да помогне,ако и тогава не стане има си полиция,КАТ и прочие и съм сигурен че зад клавиатурата повечето сме от спец частите,без да се обижда никой!

don_mimo написа:Имам един комшия ,бивш затворник на около 30,който все спира пред гаража ми ... е с този човек все се разправяме и му казвам с нормален тон да не спира..............

Колко разговора и беседи да проведе, бе колега galant, големи моралисти и в тази тема, знаеш ли по колко пъти на ден се сблъсквам с такива нагли малоумници и то без да са били сигурно в затвора и няма оправия с благ тон, той е сърдит и бесен на целия свят, ти искаш да му се обяснява колегата като ученичка.....вече и възрастните "дами"ти показват среден пръст на улицата, зае.и! :banghead:
Почуствах, че визираш мене, като спомена за подстрекателства и задклавиатурни герои, или там кво беше, но ще ти кажа, че от опит знам, баш такива моралисти като тебе скачат първи на улицата без да мислят за последствия за най-малката дреболия!
Знам, че колата не е виновна, но понякога трябва само да се намекне, никой не говори за страх от саморазправа и комплекси, но в противен случай най-често се получава, че потърпевшия от скандала го привикват да пише обяснения!Като не става с добро, какво-да се надупи ли, като извика кат-мат, какво ще стане, никой не ти стои зад гърба в тая пробита държава, разберете го, рискуваш свободата си ако щеш, но гледаш да запазиш достойнството и егото си!! :confused: :banghead:
Знам, че не трябва да е така и ми се иска всичко да става културно и по закон, но не тук и не сега...! :(
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 25 Яну 2010, 20:49

Абе какво като е бивш затворник да не е рамбо. Я му тегли един бой и да се приключва пък ако стане обратното да не си от захр, че да се разтопиш. Дори и да те набие тъкмо ще подадеш жалба срещу него :D и като бивш пандизчия ще има проблеми. Аз имах един съсед бакшиш и 1-2 пъти спря пред портата ми при условие, че цялата улица е свободна той баш пред нея. И като му обясних културно да не спира пък той ми се изрепчи.......... и от тогава вече 5-6 години не припарва пред мойта порта :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 25 Яну 2010, 21:04

titto написа:...............................
Колко разговора и беседи да проведе, бе колега galant, големи моралисти и в тази тема, знаеш ли по колко пъти на ден се сблъсквам с такива нагли малоумници и то без да са били сигурно в затвора и няма оправия с благ тон, той е сърдит и бесен на целия свят, ти искаш да му се обяснява колегата като ученичка.....вече и възрастните "дами"ти показват среден пръст на улицата, зае.и! :banghead:
Почуствах, че визираш мене, като спомена за подстрекателства и задклавиатурни герои, или там кво беше, но ще ти кажа, че от опит знам, баш такива моралисти като тебе скачат първи на улицата без да мислят за последствия за най-малката дреболия!
Знам, че колата не е виновна, но понякога трябва само да се намекне, никой не говори за страх от саморазправа и комплекси, но в противен случай най-често се получава, че потърпевшия от скандала го привикват да пише обяснения!Като не става с добро, какво-да се надупи ли, като извика кат-мат, какво ще стане, никой не ти стои зад гърба в тая пробита държава, разберете го, рискуваш свободата си ако щеш, но гледаш да запазиш достойнството и егото си!! :confused: :banghead:
Знам, че не трябва да е така и ми се иска всичко да става културно и по закон, но не тук и не сега...! :(

Не се засягай бе колега,каквото искате правете,бийте се,гармете се,заливайте колите с киселина,аз си изказвам мнението,колко съм моралист и колко не аз си знам,не съм излизал да се трепя с някой на улицата за такива неща,пак повтарям-НЕ ВИЗИРАМ НИКОЙ КОНКРЕТНО,говоря по-принцип че с "чуждите ръце лесно се бърка в огъня",просто казах на колегата да опита пак с добро защото не се знае в момент на свада кой-кого,а за такава нещо не си заслужава както казваш-рискуваш свободата си ако щеш, но гледаш да запазиш достойнството и егото си.Така мисля,това си е моя начин на мислене!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Яну 2010, 21:06

Накрая ще стане поговорката "Един бие тъпана, друг обира парсата", четейки този раздел на форума си мисля, че трябва да имаме не такива рангове-ентусиаст и пр. , а"червен колан", "черен колан", "черна нинджа" "бесмъртен" и прочие, верно, че мутрите карали баварки, ама не предполагах, че всички с баварки са такива агресивни мутряги. :mhihi: Има си законови начини да се реши проблема, и колегата иска съвет за това, а не как да си създаде други проблеми, може би и по- лоши, от такива дреболии стават белите.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 25 Яну 2010, 21:07

saleen написа:Накрая ще стане поговорката "Един бие тъпана, друг обира парсата", четейки този раздел на форума си мисля, че трябва да имаме не такива рангове-ентусиаст и пр. , а"червен колан", "черен колан", "черна нинджа" "бесмъртен" и прочие, верно, че мутрите карали баварки, ама не предполагах, че всички с баварки са такива агресивни мутряги. :mhihi: Има си законови начини да се реши проблема, и колегата иска съвет за това, а не как да си създаде други проблеми, може би и по- лоши, от такива дреболии стават белите.

За това говоря ама а де :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата