11 септември 2001
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: 11 септември 2001
За хаити,
тех горките кой ли не ги е тормозил,още колумб когато когато открива америка през 1492 година открива и Хаити,за нула време са избити коренното население и са докарани роби,по късно всичко е изорано за злато (каквото е имало там) и са си заминали,после американците-де що е имало дърво или друг ресурс са изсечени и изнесено,просто с тази страна се доказва че в България сме супееер сравнение с тях,сега американците ,според мен де,са акостирали с разни кораби и многобройна армия...щото хаити е само на 80 км. от куба...
Иначе аз съм от хората дето си мислят че именно американците си направиха постановката в щатите,просто имаше един период след студената война на осмисляне какво именно да се прави с това огромно военно производство и първият опит беше войната в сърбия,където фирмата боинг от фалит излезе на печалба..очевидно модела започна да работи и се е търсело някакво друго подобно нещо,което хем да се пласират оръжията,хем и да са на печалба,а основното е ,разхайтаният американски народ да се стресне отново,но вече не от комунистическа опасност а от друга,малко и да се пренаредят парите и ето ти резултата,смятам че на всички вече стана ясна тая схема..
п/п
Според мен Ачо.рс е извънземен ,но неговата цел е да отдалечава хората от реалните изводи .Вечер като се прибере в къщи си сваля превръзката на третото око
тех горките кой ли не ги е тормозил,още колумб когато когато открива америка през 1492 година открива и Хаити,за нула време са избити коренното население и са докарани роби,по късно всичко е изорано за злато (каквото е имало там) и са си заминали,после американците-де що е имало дърво или друг ресурс са изсечени и изнесено,просто с тази страна се доказва че в България сме супееер сравнение с тях,сега американците ,според мен де,са акостирали с разни кораби и многобройна армия...щото хаити е само на 80 км. от куба...
Иначе аз съм от хората дето си мислят че именно американците си направиха постановката в щатите,просто имаше един период след студената война на осмисляне какво именно да се прави с това огромно военно производство и първият опит беше войната в сърбия,където фирмата боинг от фалит излезе на печалба..очевидно модела започна да работи и се е търсело някакво друго подобно нещо,което хем да се пласират оръжията,хем и да са на печалба,а основното е ,разхайтаният американски народ да се стресне отново,но вече не от комунистическа опасност а от друга,малко и да се пренаредят парите и ето ти резултата,смятам че на всички вече стана ясна тая схема..
п/п
Според мен Ачо.рс е извънземен ,но неговата цел е да отдалечава хората от реалните изводи .Вечер като се прибере в къщи си сваля превръзката на третото око
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Мухахахха , близо си - всъщност аз съм член на масонската ложа , таен илюминант със връзки в хамериканскто правителство и одавана контролирам актовете им на самоунищожение - още от Пърла Харбър насам

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
време е и за комунистите да се изрече някоя дума за подлите им действия 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: ХАИТИ - няма господ!
flame написа:Бе дайте некви линкове за филми, книги - не ни мъчете повече
задължителен филм Fahrenheit 9/11
http://zamunda.net/details.php?id=12000&hit=1
ЛИЧНО МНЕНИЕ: сами си бутнаха кулите за да имат повод да нахлуят в Авганистан и после да имат платформа за Ирак и нефта им....
Последна промяна ineedmoney на 26 Яну 2010, 20:31, променена общо 1 път
Pitbull_Germany написа:този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток.

Много би ми било интересно към темата да се пришие една анкета "Сами ли си събориха кулите американците?" да видим кой в какво вярва

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
flame написа:Pitbull_Germany написа:този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток.
![]()
Много би ми било интересно към темата да се пришие една анкета "Сами ли си събориха кулите американците?" да видим кой в какво вярва
е,какви пък толко кули,нек'во магазинче и офисче над него,ама сега американците ше им го върнат в кувейт с бурж дубай,те им помогнаха да го построят за да може по-грандиозно да им го бутнат с некоя совалка....пък барак обама е комунист щото сега ше им разплаче фамилията на банките
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:flame написа:Pitbull_Germany написа:този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток.
![]()
е,какви пък толко кули,нек'во магазинче и офисче над него,ама сега американците ше им го върнат в кувейт с бурж дубай,те им помогнаха да го построят за да може по-грандиозно да им го бутнат с некоя совалка....пък барак обама е комунист щото сега ше им разплаче фамилията на банките
Просто не ми е ясно , как не виждате , че всичко се движи от извънбрачния син на Хитлер , който иска да накара чалмите да атакуват с ядрено оръжие Америка , за да им го върне , за Дрезден . връзката е очевадна - връзките на Хитлер и Фердинд Порше са известни и никой на света не може да ме опровергае - вижте дата - 9/11 - всеки в света свързва 9/11 със най-великия спортен автомобил - Порше 911

Совалката не е за бутане на Бурж Дубай - с нея предизвиква зметресения и цунамите , но понеже е с техника на Майкросфот , при поредния бъг , урагана вместо да помете Куба , ударил НюОрлиънс , на който дигите не издържали , защото били подкопани от къртици , изпратени от стоителни фирми , останали без работа

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Истината е следната в Пентагона самолет нямаше ползваха некви фоерверки,да изцапат сградата
Кулити ги заредиха със експлозиви на колоните за да могат да отрежат колоните като НОЖ Масло,сами си насочиха самолетите към колоните
А аз се чуда защо ли на 9/11 не е имало нито един Еврейн на работа в Кулите ????
Кулити ги заредиха със експлозиви на колоните за да могат да отрежат колоните като НОЖ Масло,сами си насочиха самолетите към колоните
А аз се чуда защо ли на 9/11 не е имало нито един Еврейн на работа в Кулите ????
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Гледам двамата капацитети на форума са се надушили
Жалко че от наУчния център в КнежЪ нещаЯт да ни образоват.
Ееее, стига бе 6 тона титан и още толкова Халумин са се изпарили от керосина, вервай им
Чудя се какво стана със самолета дето беше за белия дом, защо ли не е могъл да достигне дестинацията? Някой да е чувал нещо?

N.Mihaylovski написа:Истината е следната в Пентагона самолет нямаше ползваха некви фоерверки,да изцапат сградата
Ееее, стига бе 6 тона титан и още толкова Халумин са се изпарили от керосина, вервай им

Чудя се какво стана със самолета дето беше за белия дом, защо ли не е могъл да достигне дестинацията? Някой да е чувал нещо?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Гледам двамата капацитети на форума са се надушилиЖалко че от наУчния център в КнежЪ нещаЯт да ни образоват.
N.Mihaylovski написа:Истината е следната в Пентагона самолет нямаше ползваха некви фоерверки,да изцапат сградата
Ееее, стига бе 6 тона титан и още толкова Халумин са се изпарили от керосина, вервай им![]()
циганите го разглобиха
N.Mihaylovski написа:защо ли на 9/11 не е имало нито един Еврейн на работа в Кулите ????

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
flame написа:N.Mihaylovski написа:защо ли на 9/11 не е имало нито един Еврейн на работа в Кулите ????
А защо не е имало нито един Кнежанин

acho.rs написа:flame написа:N.Mihaylovski написа:защо ли на 9/11 не е имало нито един Еврейн на работа в Кулите ????
Шото те ониа са по-големи тирикати

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
acho.rs написа:flame написа:N.Mihaylovski написа:защо ли на 9/11 не е имало нито един Еврейн на работа в Кулите ????
Като няма какво да напишеш не пиши

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3