11 септември 2001

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: 11 септември 2001

Мнение от Е.Димитров » 26 Яну 2010, 17:59

За хаити,
тех горките кой ли не ги е тормозил,още колумб когато когато открива америка през 1492 година открива и Хаити,за нула време са избити коренното население и са докарани роби,по късно всичко е изорано за злато (каквото е имало там) и са си заминали,после американците-де що е имало дърво или друг ресурс са изсечени и изнесено,просто с тази страна се доказва че в България сме супееер сравнение с тях,сега американците ,според мен де,са акостирали с разни кораби и многобройна армия...щото хаити е само на 80 км. от куба...

Иначе аз съм от хората дето си мислят че именно американците си направиха постановката в щатите,просто имаше един период след студената война на осмисляне какво именно да се прави с това огромно военно производство и първият опит беше войната в сърбия,където фирмата боинг от фалит излезе на печалба..очевидно модела започна да работи и се е търсело някакво друго подобно нещо,което хем да се пласират оръжията,хем и да са на печалба,а основното е ,разхайтаният американски народ да се стресне отново,но вече не от комунистическа опасност а от друга,малко и да се пренаредят парите и ето ти резултата,смятам че на всички вече стана ясна тая схема..

п/п

Според мен Ачо.рс е извънземен ,но неговата цел е да отдалечава хората от реалните изводи .Вечер като се прибере в къщи си сваля превръзката на третото око

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Яну 2010, 18:12

Според мен Ачо.рс е извънземен ,но неговата цел е да отдалечава хората от реалните изводи .Вечер като се прибере в къщи си сваля превръзката на третото око

Мухахахха , близо си - всъщност аз съм член на масонската ложа , таен илюминант със връзки в хамериканскто правителство и одавана контролирам актовете им на самоунищожение - още от Пърла Харбър насам :mhihi: Целта ми в този форум е както каза - максимално да отдалеча хората от реалностт разкирата във филма Фаренхайт 9/11 и тн :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 26 Яну 2010, 19:14

време е и за комунистите да се изрече някоя дума за подлите им действия :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: ХАИТИ - няма господ!

Мнение от ineedmoney » 26 Яну 2010, 20:17

flame написа:Бе дайте некви линкове за филми, книги - не ни мъчете повече :mhihi:

задължителен филм Fahrenheit 9/11
http://zamunda.net/details.php?id=12000&hit=1

ЛИЧНО МНЕНИЕ: сами си бутнаха кулите за да имат повод да нахлуят в Авганистан и после да имат платформа за Ирак и нефта им....
Последна промяна ineedmoney на 26 Яну 2010, 20:31, променена общо 1 път
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Яну 2010, 20:52

Pitbull_Germany написа:този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток.

:yes:

Много би ми било интересно към темата да се пришие една анкета "Сами ли си събориха кулите американците?" да видим кой в какво вярва ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 26 Яну 2010, 21:06

flame написа:
Pitbull_Germany написа:този "атентат" и дойде дюшеш на янките...имаха си едно прекрасно извинение пред останалия свят да започнат Война срещу тероризма...и да се облажат с ресурсите на Близкия Изток.

Много би ми било интересно към темата да се пришие една анкета "Сами ли си събориха кулите американците?" да видим кой в какво вярва ;)

е,какви пък толко кули,нек'во магазинче и офисче над него,ама сега американците ше им го върнат в кувейт с бурж дубай,те им помогнаха да го построят за да може по-грандиозно да им го бутнат с некоя совалка....пък барак обама е комунист щото сега ше им разплаче фамилията на банките

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 26 Яну 2010, 21:13

Е.Димитров написа:
flame написа:

е,какви пък толко кули,нек'во магазинче и офисче над него,ама сега американците ше им го върнат в кувейт с бурж дубай,те им помогнаха да го построят за да може по-грандиозно да им го бутнат с некоя совалка....пък барак обама е комунист щото сега ше им разплаче фамилията на банките

Просто не ми е ясно , как не виждате , че всичко се движи от извънбрачния син на Хитлер , който иска да накара чалмите да атакуват с ядрено оръжие Америка , за да им го върне , за Дрезден . връзката е очевадна - връзките на Хитлер и Фердинд Порше са известни и никой на света не може да ме опровергае - вижте дата - 9/11 - всеки в света свързва 9/11 със най-великия спортен автомобил - Порше 911 :paranoid:
Совалката не е за бутане на Бурж Дубай - с нея предизвиква зметресения и цунамите , но понеже е с техника на Майкросфот , при поредния бъг , урагана вместо да помете Куба , ударил НюОрлиънс , на който дигите не издържали , защото били подкопани от къртици , изпратени от стоителни фирми , останали без работа :ahah: :ahah: :ahah:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 26 Яну 2010, 21:23

Истината е следната в Пентагона самолет нямаше ползваха некви фоерверки,да изцапат сградата
Кулити ги заредиха със експлозиви на колоните за да могат да отрежат колоните като НОЖ Масло,сами си насочиха самолетите към колоните
А аз се чуда защо ли на 9/11 не е имало нито един Еврейн на работа в Кулите ????
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 26 Яну 2010, 21:27

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Яну 2010, 21:33

Гледам двамата капацитети на форума са се надушили :mhihi: Жалко че от наУчния център в КнежЪ нещаЯт да ни образоват.

N.Mihaylovski написа:Истината е следната в Пентагона самолет нямаше ползваха некви фоерверки,да изцапат сградата
Кулити ги заредиха със експлозиви на колоните за да могат да отрежат колоните като НОЖ Масло,сами си насочиха самолетите към колоните
А аз се чуда защо ли на 9/11 не е имало нито един Еврейн на работа в Кулите ????

Ееее, стига бе 6 тона титан и още толкова Халумин са се изпарили от керосина, вервай им :smoke:
Чудя се какво стана със самолета дето беше за белия дом, защо ли не е могъл да достигне дестинацията? Някой да е чувал нещо? :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 26 Яну 2010, 21:35

///peter написа:Гледам двамата капацитети на форума са се надушили :mhihi: Жалко че от наУчния център в КнежЪ нещаЯт да ни образоват.

N.Mihaylovski написа:Истината е следната в Пентагона самолет нямаше ползваха некви фоерверки,да изцапат сградата

Ееее, стига бе 6 тона титан и още толкова Халумин са се изпарили от керосина, вервай им :smoke:
Чудя се какво стана със самолета дето беше за белия дом, защо ли не е могъл да достигне дестинацията? Някой да е чувал нещо? :dunno:

циганите го разглобиха

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Яну 2010, 21:56

N.Mihaylovski написа:защо ли на 9/11 не е имало нито един Еврейн на работа в Кулите ????

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 26 Яну 2010, 22:10

flame написа:
N.Mihaylovski написа:защо ли на 9/11 не е имало нито един Еврейн на работа в Кулите ????

А защо не е имало нито един Кнежанин :paranoid:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Яну 2010, 22:14

acho.rs написа:
flame написа:

Шото те ониа са по-големи тирикати :mhihi: :lol:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 26 Яну 2010, 22:30

acho.rs написа:
flame написа:

Като няма какво да напишеш не пиши ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата