Домашни Любимци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Апр 2005, 0:53

Ми никой не те е карал да гледаш.
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 29 Апр 2005, 7:44

bum_bum написа:Ми никой не те е карал да гледаш.

Не си прав бате, знаеш какво искаше да каже Slipknot ;)
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 29 Апр 2005, 7:48

SlipKnoT написа:Аз пък не намирам нищо забавно и смешно в кучета (и техните "стопани") които се използват за "кучеубиици" или бой.. направо е жалко и гнусно.. :evil:

Освен,че е отвратително е и НЕЗАКОННО! Май наистина трябва да забранят няколко породи кучета щом немогат да озаптят ниските страсти на стопаните им :bang:
Винаги ми е смешно като видя някой киселяк с питбул да се носи теглен от "убиеца" насам-натам,а щом види друго куче или котка тегленето и воя са гарантирани.Да ви имам разходките :puke:

П.С. И аз имам куче/та от 13 години,и 2 титли от републикански първенства по "Шуцхунд".

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 29 Апр 2005, 9:08

Отвратително е!!!!
То издава и характера на стопанина си...
Аз мойто не мога да си представя да го ударя :(
Само си му кльопам муцунката :mhihi:

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 29 Апр 2005, 10:16

Амбър
2.5 г
Парашутист от 7 етаж, бокс партньор на GaD, ловец на лястовици, дебил и т.н.
любимеца на Моркови.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Красива и екстремна
Аватар

Мнение от bawarka » 29 Апр 2005, 10:24

Мнението е изтрито , понеже Морков се обижда на тема Амбър...
Последна промяна bawarka на 29 Апр 2005, 12:18, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 29 Апр 2005, 10:39

NeoPrint написа:
SlipKnoT написа:Аз пък не намирам нищо забавно и смешно в кучета (и техните "стопани") които се използват за "кучеубиици" или бой.. направо е жалко и гнусно.. :evil:

Освен,че е отвратително е и НЕЗАКОННО! Май наистина трябва да забранят няколко породи кучета щом немогат да озаптят ниските страсти на стопаните им :bang:
Винаги ми е смешно като видя някой киселяк с питбул да се носи теглен от "убиеца" насам-натам,а щом види друго куче или котка тегленето и воя са гарантирани.Да ви имам разходките :puke:

П.С. И аз имам куче/та от 13 години,и 2 титли от републикански първенства по "Шуцхунд".

Благодаря, че ми разясни законите :mhihi:
няма да е лошо модераторите да изтрият излишните мнения..
Изображение

Правопис Мастър
Аватар

Мнение от MOPKOB » 29 Апр 2005, 11:54

bawarka написа:На втората снимкка Амбер маструбира ли бе Морков? :mhihi:

1. АмбЕр не го знам кой е.
2. Ако става дума за АмбЪр, да мастурбира. (кой не ....) Той поне не се крие . :P
3. Мерси за пълноцения коментар, не знаех, че ще си коментираме любимците.
Изображение

Красива и екстремна
Аватар

Мнение от bawarka » 29 Апр 2005, 12:17

MOPKOB написа:1. АмбЕр не го знам кой е.
2. Ако става дума за АмбЪр, да мастурбира. (кой не ....) Той поне не се крие . :P
3. Мерси за пълноцения коментар, не знаех, че ще си коментираме любимците.

1.Извини ме , че така грубо обърках името на домашния ти любимец!
2.И да иска как да се скрие с папарак като теб :lol:
3.Пълноценен или не , важното е да сме криви и целия свят да ни е виновен за това. Запазете поне малко чувството си за хумор.
После кой бил киселеел...

Правопис Мастър
Аватар

Мнение от MOPKOB » 29 Апр 2005, 12:52

3. noted
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 29 Апр 2005, 15:34

ми и ти на мен си ми леко кльоштав с тва гръбче ама си мълча.../инак хубава преса обади.../
човека е прав обикновенно тъпанари малкопишковци използват кучетата за избиване на гъзария щото я няма кинта я нещо друго нема...
що не пробваш некоя котка от по-големите...например пусни го в зоопарка при некоя хилава пантера недохранена и озлобена да видим ко ше остане от коктоубиеца
или например на некое 300кг диво прасе.маняшки лай ще се разнесе из махалата ко ши каиш?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 29 Апр 2005, 15:41

MOPKOB написа:Амбър
2.5 г
Парашутист от 7 етаж, бокс партньор на GaD, ловец на лястовици, дебил и т.н.
любимеца на Моркови.

а този е страхоооотееееен :) :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 29 Апр 2005, 15:43

F-14 написа:

ми и ти на мен си ми леко кльоштав с тва гръбче ама си мълча.../инак хубава преса обади.../
човека е прав обикновенно тъпанари малкопишковци използват кучетата за избиване на гъзария щото я няма кинта я нещо друго нема...
що не пробваш некоя котка от по-големите...например пусни го в зоопарка при некоя хилава пантера недохранена и озлобена да видим ко ше остане от коктоубиеца
или например на некое 300кг диво прасе.маняшки лай ще се разнесе из махалата ко ши каиш?

Mи кафявата кучка е 100% Чайнамен от Хърватска, 2.5к евро, черния няма ти казвам, че няма и да повярваш.. като говрим за нямане на кинта .. за пантера незнам ама ко искаш мога ти пратя филмчета с диво прасе щом си такъв разбирач.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 29 Апр 2005, 15:47

bum_bum написа:
F-14 написа:

Mи кафявата кучка е 100% Чайнамен от Хърватска, 2.5к евро, черния няма ти казвам, че няма и да повярваш.. като говрим за нямане на кинта .. за пантера незнам ама ко искаш мога ти пратя филмчета с диво прасе щом си такъв разбирач.

казах обикновенно не казах че твойте къчета са купени за малко пари пък ти са изпраи на нокти.идеята беше че е леко тъпо да гониш котки с кучета.се едно да състезавам самолет с кола.но както и да е извинете всички за оф топика...дайте сега снимки на животинкитееееееееееее :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 29 Апр 2005, 15:57

F-14 написа:
bum_bum написа:
F-14 написа:

казах обикновенно не казах че твойте къчета са купени за малко пари пък ти са изпраи на нокти.идеята беше че е леко тъпо да гониш котки с кучета.се едно да състезавам самолет с кола.но както и да е извинете всички за оф топика...дайте сега снимки на животинкитееееееееееее :)

by the way ето на кръстниците ми домашните любимци...сега чакат разрешение за алигатор.
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата