Домашни Любимци
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
bum_bum написа:Ми никой не те е карал да гледаш.
Не си прав бате, знаеш какво искаше да каже Slipknot

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
SlipKnoT написа:Аз пък не намирам нищо забавно и смешно в кучета (и техните "стопани") които се използват за "кучеубиици" или бой.. направо е жалко и гнусно..
Освен,че е отвратително е и НЕЗАКОННО! Май наистина трябва да забранят няколко породи кучета щом немогат да озаптят ниските страсти на стопаните им

Винаги ми е смешно като видя някой киселяк с питбул да се носи теглен от "убиеца" насам-натам,а щом види друго куче или котка тегленето и воя са гарантирани.Да ви имам разходките

П.С. И аз имам куче/та от 13 години,и 2 титли от републикански първенства по "Шуцхунд".
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Отвратително е!!!!
То издава и характера на стопанина си...
Аз мойто не мога да си представя да го ударя
Само си му кльопам муцунката
То издава и характера на стопанина си...
Аз мойто не мога да си представя да го ударя

Само си му кльопам муцунката

- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Амбър
2.5 г
Парашутист от 7 етаж, бокс партньор на GaD, ловец на лястовици, дебил и т.н.
любимеца на Моркови.
2.5 г
любимеца на Моркови.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
NeoPrint написа:SlipKnoT написа:Аз пък не намирам нищо забавно и смешно в кучета (и техните "стопани") които се използват за "кучеубиици" или бой.. направо е жалко и гнусно..
Освен,че е отвратително е и НЕЗАКОННО! Май наистина трябва да забранят няколко породи кучета щом немогат да озаптят ниските страсти на стопаните им![]()
Винаги ми е смешно като видя някой киселяк с питбул да се носи теглен от "убиеца" насам-натам,а щом види друго куче или котка тегленето и воя са гарантирани.Да ви имам разходките![]()
П.С. И аз имам куче/та от 13 години,и 2 титли от републикански първенства по "Шуцхунд".
Благодаря, че ми разясни законите

няма да е лошо модераторите да изтрият излишните мнения..
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
bawarka написа:На втората снимкка Амбер маструбира ли бе Морков?
1. АмбЕр не го знам кой е.
2. Ако става дума за АмбЪр, да мастурбира. (кой не ....) Той поне не се крие .

3. Мерси за пълноцения коментар, не знаех, че ще си коментираме любимците.

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
MOPKOB написа:1. АмбЕр не го знам кой е.
2. Ако става дума за АмбЪр, да мастурбира. (кой не ....) Той поне не се крие .
3. Мерси за пълноцения коментар, не знаех, че ще си коментираме любимците.
1.Извини ме , че така грубо обърках името на домашния ти любимец!
2.И да иска как да се скрие с папарак като теб

3.Пълноценен или не , важното е да сме криви и целия свят да ни е виновен за това. Запазете поне малко чувството си за хумор.
После кой бил киселеел...
- F-14
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Ми никой не те е карал да гледаш.
ми и ти на мен си ми леко кльоштав с тва гръбче ама си мълча.../инак хубава преса обади.../
човека е прав обикновенно тъпанари малкопишковци използват кучетата за избиване на гъзария щото я няма кинта я нещо друго нема...
що не пробваш некоя котка от по-големите...например пусни го в зоопарка при некоя хилава пантера недохранена и озлобена да видим ко ше остане от коктоубиеца
или например на некое 300кг диво прасе.маняшки лай ще се разнесе из махалата ко ши каиш?
- F-14
- младши ентусиаст
-
MOPKOB написа:Амбър
2.5 г
любимеца на Моркови.
а този е страхоооотееееен

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
F-14 написа:bum_bum написа:Ми никой не те е карал да гледаш.
ми и ти на мен си ми леко кльоштав с тва гръбче ама си мълча.../инак хубава преса обади.../
човека е прав обикновенно тъпанари малкопишковци използват кучетата за избиване на гъзария щото я няма кинта я нещо друго нема...
що не пробваш некоя котка от по-големите...например пусни го в зоопарка при некоя хилава пантера недохранена и озлобена да видим ко ше остане от коктоубиеца
или например на некое 300кг диво прасе.маняшки лай ще се разнесе из махалата ко ши каиш?
Mи кафявата кучка е 100% Чайнамен от Хърватска, 2.5к евро, черния няма ти казвам, че няма и да повярваш.. като говрим за нямане на кинта .. за пантера незнам ама ко искаш мога ти пратя филмчета с диво прасе щом си такъв разбирач.
- F-14
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:F-14 написа:bum_bum написа:Ми никой не те е карал да гледаш.
Mи кафявата кучка е 100% Чайнамен от Хърватска, 2.5к евро, черния няма ти казвам, че няма и да повярваш.. като говрим за нямане на кинта .. за пантера незнам ама ко искаш мога ти пратя филмчета с диво прасе щом си такъв разбирач.
казах обикновенно не казах че твойте къчета са купени за малко пари пък ти са изпраи на нокти.идеята беше че е леко тъпо да гониш котки с кучета.се едно да състезавам самолет с кола.но както и да е извинете всички за оф топика...дайте сега снимки на животинкитееееееееееее

- F-14
- младши ентусиаст
-
F-14 написа:bum_bum написа:F-14 написа:bum_bum написа:Ми никой не те е карал да гледаш.
казах обикновенно не казах че твойте къчета са купени за малко пари пък ти са изпраи на нокти.идеята беше че е леко тъпо да гониш котки с кучета.се едно да състезавам самолет с кола.но както и да е извинете всички за оф топика...дайте сега снимки на животинкитееееееееееее
by the way ето на кръстниците ми домашните любимци...сега чакат разрешение за алигатор.

72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5