Фалшиви винетки
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Фалшиви винетки
Само не разбрах къде са тея винетки по 15 лева,щот са по 45 ама карай да върви,за леки коли далавера няма за 20 лева да береш страх далавера е за камионите щото са на половин цена 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
N.Mihaylovski написа:Само не разбрах къде са тея винетки по 15 лева,щот са по 45 ама карай да върви,за леки коли далавера няма за 20 лева да береш страх далавера е за камионите щото са на половин цена
Ами някой път по новините да си чул нещо достоверно

- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
Stanchev написа:а какви са фактите от толкова години продажби на винетки, аз разлика не виждам (по пътищата)
Наи лошото е че стават все по зле и по зле по тези наши родни ПЪТИЩА ако може да се нарекат така

Моето мнение е по въпороса е че не трябва да се плащат винетки изобщо на тези ИЗМАМНИЦИ,парите ни от тях се знае че ще бадат НЕправилно усвоени предварително и пак няма да си имаме пътища

Но от друга страна ако не си ги купим ше си имаме проблеми с ОРГАНИТЕ,и щем нещем си купуваме .

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
силно ЗА фалшивите винетки. и ушевите НЯМАТ фенерчета за проверка!
само да намеря откъде и си купувам веднага! отва е безобразие- дупка до дупка, задръствания от 4-ти километър на цариградско, няма една читава магистрала- непрекъснато колони, няма маркиорвка, няма занци, няма осветление няма нищо! обаче дай пари! ами да ти ************** !
само да намеря откъде и си купувам веднага! отва е безобразие- дупка до дупка, задръствания от 4-ти километър на цариградско, няма една читава магистрала- непрекъснато колони, няма маркиорвка, няма занци, няма осветление няма нищо! обаче дай пари! ами да ти ************** !
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
Мом4ета, вие май не ме разбрахте правилно. Въобще не исках да предизвиквам дискусия за/против фалшивите винетки. Имаме 4 автомобила в семейството, на които трябват винетки. А съм на много закъсал етап от към финанси 4 по 67 какво прави а? Прави 268 лева, не знам вие как си изкарвате парите, но аз съм серизно затруднен. През оная работа ми е за пътищата, за държавата, за Бат Бойко и за всякакви такива работи. Искам само да ми премине тоя зор, 4е ми побеля косата. Тоя колега който ги намерил по 25 лв го моля да ми пише на ли4но какви са му впе4атленията, ако са сносни-супер
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Не знам как изглеждат винетките, но акта който ще отнеса ще ми купи поне 2 истински... виж ако са добро менте
, ама чак толкова добри ментета се съмнявам да направят за 15лв...
Иначе винетките са за така нареченото "извънградско" - т.е. републиканската мрежа, а данъците са за населените места (съжалявам, ако някой го е написал, че не прочетох страница 2 и 3)... е баща ми добре спонсорира общината миналата година, а аз сега дадох още толкова за ремонт по окачването и едва ли е за последно
Да живее Бат Бойко и всички гласували за него... то и друг да беше, нямаше на мен да възложи "нелеката" задача с винетките

Иначе винетките са за така нареченото "извънградско" - т.е. републиканската мрежа, а данъците са за населените места (съжалявам, ако някой го е написал, че не прочетох страница 2 и 3)... е баща ми добре спонсорира общината миналата година, а аз сега дадох още толкова за ремонт по окачването и едва ли е за последно

Да живее Бат Бойко и всички гласували за него... то и друг да беше, нямаше на мен да възложи "нелеката" задача с винетките

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми аз туко-що си купих минетка,годишна,нищо особенно не е,само 67 лева,ама съм спокоен,е*бал съм ги ментетата,то в тая държава само ментаци,все пак нема да се излагаш като цървул пред некой милиционер
- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Аз до колкото забелязах, N.Mihaylovski каза, че са по 45лв, не знам тези по 15лв от къде се появиха... 67-45=22лв. Айде де колеги, чистата съвест и спокойствието ви мисля, че струват малко повече от 22лв.

BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Simmargal написа:Аз до колкото забелязах, N.Mihaylovski каза, че са по 45лв, не знам тези по 15лв от къде се появиха... 67-45=22лв. Айде де колеги, чистата съвест и спокойствието ви мисля, че струват малко повече от 22лв.![]()
важното е да си дупЕ. И после като пиеш 3 ракий у вас, да разправяш на комшията че си ибАл ма'ата на тая скапана държава.

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Gentsa написа:... Имаме 4 автомобила в семейството, на които трябват винетки. А съм на много закъсал етап от към финанси 4 по 67 какво прави а? Прави 268 лева, не знам вие как си изкарвате парите, но аз съм серизно затруднен...
Ще ме извиняваш колега, ама проблемът с парите си е твой, като няма пари- няма да караш колата... Не ме разбирай грешно- и аз съм я позакъсал и не съм си купил минетка. Е, утре ще излизам от Варна и съм си намерил кола с такава... Просто излишни пари сега нямам... Ако не бях уредил транспорт или пътувам с автобусчето, или нямаше да ходя- просто е решението...
67лв. колко гориво са => около 35л. бензин/нафта или 65л. газ... Или между 400 и 700 км. път... Които се правят за едно пътуване, ама да ги кажем 3-4... Щом караш извънградско ще си купиш. Ама били ти 4 колите... Щом нямаш 270лв. за минетки вземи 1-2 и ги прехвърляй на нужният автомобил- това е идеалният вариант. Ти като си зле с финансите и 4-те коли ли караш- едва ли

И прост въпрос- какво правиш като те спре куката и познае фалшивата минетка

Не се заяждам- ясно ми е, че положението е трудно в момента... Ама винаги ми е било смешно (то по-скоро е трагично, ама това е друг въпрос) някой като изтърси нещо такова "Имам 4 коли, ама пари за винетки нямам"- не само конкретния случай, а и като цяло... Щом искаш да ги караш- плащаш си... Не стигат парите- просто не караш...
ms написа:... Не се заяждам- ясно ми е, че положението е трудно в момента... Ама винаги ми е било смешно (то по-скоро е трагично, ама това е друг въпрос) някой като изтърси нещо такова "Имам 4 коли, ама пари за винетки нямам"- не само конкретния случай, а и като цяло... Щом искаш да ги караш- плащаш си... Не стигат парите- просто не караш...
А бе не си съвсем прав. Донякъде е така, ама не винаги. Баджанака има фирма за мебели и съответно бус, кола и на жена му колата дето ходи на работа. Понеже в момента е мъртъв сезон пари ЙОК. Кажи ми сега коя кола да продаде?
вариант 1: неговата дето е на газ и всеки път като ходи някъде да ходи с буса (който гори 15-16/100)
вариант 2: буса и като трябва да ходи на монтаж да дава по 100 кинта за превоз
бариант 3: колата на жената и съотверно всеки ден да става в 6:30 да я кара на работа и вечер в 5:30 да я зима. В този случай кога да работи? Само да вметна че транспорт и маршрутки НЯМА и остава само такси
Ай кажи сега коя кола да продаде? От страни много лесно звучи да кажеш махни двете коли и всичко е на 6, ама реално не е така

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Тъпо е,ама ше се сгъстат малко с жената,освен това винетките са само за извън града,жена му къде оди извън града?
Аз съм притив всякакви ограничения принципно,но всеки има правото да не може да си позволи дадено нещо,примерно ако си земе брат'чет ти плазма за у сека стая-енергото нема да му е виновно че тока му е голем (всъщност са виновни,защото генерират огромни печалби ,ама това е друга тема),просто според чергата,ей ся примерно аз и жената имаме общо 3 коли,деца немаме ама жената не ходи извън града,аз обикалям навсякъде само с БМВ то,а селиката гараж,значи=1 винетка.
А колегата с 4 коли ,ми да продаде едната,самото подържане на 4 автомобила си е бая разходи и нерентабилно,освен ако другите не са некакви уникални,тогава само на паради ше се вадат
Аз съм притив всякакви ограничения принципно,но всеки има правото да не може да си позволи дадено нещо,примерно ако си земе брат'чет ти плазма за у сека стая-енергото нема да му е виновно че тока му е голем (всъщност са виновни,защото генерират огромни печалби ,ама това е друга тема),просто според чергата,ей ся примерно аз и жената имаме общо 3 коли,деца немаме ама жената не ходи извън града,аз обикалям навсякъде само с БМВ то,а селиката гараж,значи=1 винетка.
А колегата с 4 коли ,ми да продаде едната,самото подържане на 4 автомобила си е бая разходи и нерентабилно,освен ако другите не са некакви уникални,тогава само на паради ше се вадат
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
alexsch написа:силно ЗА фалшивите винетки. и ушевите НЯМАТ фенерчета за проверка!
Имат фенерчета но са много скъпи и затова не проверяват с тях.

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Не знам фалшиви, ама тази година ще ми пресъхне езичето от плюнчене на винетката от служебната кола на моята и обратно...! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
titto написа:Не знам фалшиви, ама тази година ще ми пресъхне езичето от плюнчене на винетката от служебната кола на моята и обратно...!
а нееееееее

62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5